Unibet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában


Most ismét elérhető a UNIBET, én gyorsan cselekedtem és a pénzem 95%át kifizetésre kértem.
A kedvenc irodán, nem örülnék, ha tönkremenne... (azonban ennyi leállás után szerintem sok ügyfelet veszítenek, így félő, hogy megtagadják a kifizetést)

Szerintem a platformváltásokon dolgoznak, az angol pl. még mindig a régi felületen van.

Úgy néz ki, rendbe jöttek a dolgok. Cash out teljesen indokolatlannak látszik.
A bankszámlád se mondod le, mert egyszer nem tudtál fizetni a kártyáddal.
Mivel ez nem Magyarország, ha voltak személyi felelősök, azokat meg fogják találni.
Eddig korrektek voltak, ez "technikai sport", két nap bakiért nem kell beléjük rúgni.
Mondjuk egy kis ingyenfogadással kedveskedhetnének.



Megint behalt az unibet
  ez már több mint bosszantó   >:(    és siralmas  :'(

Pár óra működés után ujra "leállt" a szolgáltatás! :bash: Reméljük, hogy hamarosan rendbe jön, de nagyon idegesítő, és ennyi "hiba" után mindenképpen alternatív oldalt kell igénybe venni.

#816 augusztus 28, 2012, 19:55:16, mgabesz07
Idézetet írta: András Dátum augusztus 28, 2012, 19:44:35
Megint behalt az unibet
  ez már több mint bosszantó   >:(    és siralmas  :'(

Elkiabáltam.

Megadom a felhasználói nevem, de minek. 2012 és még egy elnézést kérő köremailt se írnak.
Lassan a hazai oldalhoz átszerződtethetik ezeket a "szakembereket".

Most sem megy... ez már kész vicc...

Mostmár télleg undorító amit művelnek az olimpiai kockázatmentes fogadással most meg ez.A megítélésük lassan eléri az expekt szintjét

A legnagyobb gáz az hogy tegnap írtam az ügyfélszolgálatnak, a reakció bocsánatkérés helyett az volt kb hogy: "Ne reklamáljak, az oldal már megy"... Felmentem hát gyorsan de már csak a bocsánatkérést láttam sok nyelven... Bár írja hogy ha fennakadást okoz mentsem el a nevem, de 3 napja egyfolytában mentem, reakció meg nincs... Mindenesetre írtam egy e-mailt István barátunknak hogy az oldal továbbra sem megy, egyáltalán Ő megnézi e mikor megy meg mikor nem?  Eddig sem voltam túlságosan megelégedve István munkájával, túl arogáns, nem ügyfélszolgálatosnak való,ki van írva mikor kellene elérhetőnek lennie, de sosem elérhető... Amióta megcsinálták ezt az új felületet azóta pedig katasztrófális és kaotikus lett az egész oldal... Nem is értem ha egy éjszaka alatt át tudtak erre az új felületre állni akkor miért nem tudnak visszaállni a régire, ha 3 nap alatt nem tudják helyrehozni ezt a hibát... Azzal a felülettel ilyen hibára én nem emlékszem hogy lett volna... Mindenesetre remélem elzavarják azt a kókány programozót aki miatt 3 napja kiesés van az Unibetnél, és persze nálunk is... :D Bár azt nem értem hogy tudják azt megcsinálni hogy pár órára megy aztán megint szünet.... mert ha egyszer már rájöttek mi a baj és helyre tudták állítani akkor olyan nehéz már nem lehet másodszorra megtalálni a hibát....Mindenesetre Örülnék már végre ha helyreállna a rendszer és lehetne végre fogadni, mert ha még egy - két napig így marad, egy játékost tuti veszíteni fognak a személyemben...

Hát igen ha egy függő nem kapja meg a napi adagját elmegy máshova, én is, pedig az egyik legjobb volt.

István nekem is nyitogatja a bicskát a zsebemben, megyek majd inkább az angol supporthoz  :segg:

Idézetet írta: mgabesz07 Dátum augusztus 28, 2012, 16:44:35
Úgy néz ki, rendbe jöttek a dolgok. Cash out teljesen indokolatlannak látszik.
A bankszámlád se mondod le, mert egyszer nem tudtál fizetni a kártyáddal.

Rossz hasonlat. Egyrészt attól, hogy valaki lekéri a pénzét egy bukitól, még nem azt jelenti, hogy meg is szünteti a számláját. Másrészt a bankszámládon lévő pénz biztosítva van az OBA által, még ha be is csődölne egy bank, a pénzed nem veszne el. Ha viszont egy fogadóiroda húzza le a rolót (akár helyi, akár globális szinten), és benyeli a pénzed, akkor már szinte lehetetlen azt visszaszerezni, legalábbis magyar bírósághoz nem fordulhatsz. Az meg ne tévesszen meg senkit, hogy az unibet egy jó nevű iroda, és ilyet biztos nem csinálna... Azt sem gondolták volna sokan, hogy idáig süllyednek, hogy napokig techikai problémák vannak. Nem jó irányba megy ez az iroda sem, én azt mondom, akinek nem fontos a magyar nyelv és support, az nyugodtan menjen át a paf-hoz. Ugyanazok az oddsok, hasonló felület, de az legalább működik.

Most írtam egy e-mailt nekik, lássuk mi a gond, mi ez a sok leállás. Remélhetőleg hamarosan jön a válasz.

Idézetet írta: Milan Dátum augusztus 29, 2012, 11:19:14
Most írtam egy e-mailt nekik, lássuk mi a gond, mi ez a sok leállás. Remélhetőleg hamarosan jön a válasz.

Közben megkaptam a választ is:

"Jelenleg ket kulonbozo platformon futnak az orszagok, van egy uj, ahol az osszes penztarca (poker, fogadas kaszino) integralva van, es van egy regi ahol kulon-kulon.
Magyarorszag at lett allitva az ujra, viszont nem mukodott minden funkcio rendesen, ennek kijavitasan dolgozik minden epkezlab IT-s szakember a stockholmi kozpontban."


Tehát technikai okok vannak, s amint írják dolgoznak a hibák elhárításán.