Unibet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


Légyszi segítsetek kaptam egy levelet az Unibettől :
"Kedves Róbert!

Örömmel értesítünk, hogy befizetési bónuszt írtunk jóvá számodra. A bónuszhoz tartozó pontos felhasználási feltételeket a bónusz ajánlatnál találod meg.

Most akár 30000Ft bónusszal is fogadhatsz. Látogass el a Számlám, Bónuszajánlataim menübe, fogadd el a bónuszt és fizess be, hogy tied legyen a 20%-s bónusz! A bónuszhoz tartozó felhasználási feltételeket az ajánlat alatt találhatod meg."



1. Nemírtak jóva semmit mert 0 án vagyok  :D
2. Ezzel azt akarják hogy fizessek be mertmár régóta nemfizettem be és 0 án vagyok ennél azirodánál? (10k bónuszt már megforgattam ki is vettem)


felhaszn felt:
"Mielőtt befizetnél, el kell fogadnod a bónuszt a Számlám, Bónusz ajánlatok alatt.
   A 20%-os befizetési bónusz – maximum 30 000Ft értékben – azonnal jóváíródik a számládon, amelyet csak a kaszinó játékokban forgathatsz meg –valódi pénz.
   Egy számlatulajdonos/játékos veheti fel a bónuszt háztartásonként.
   A 20%-os befizetési bónusz – maximum 30 000Ft értékben – az első befizetés alkalmával jóváíródik a számládon.
   A bónuszt 25 alkalommal kell megforgatni, ahhoz hogy a bónusz készpénznyereménnyé alakítható legyen, ezt bármelyik Kaszinó játékon megteheted (az asztali játékok: a Rulett, Baccarat és Black Jack játékok, a video póker, az Élő kaszinó, valamint az Árkád, kártya és ügyességi játékok a 10%-ban számítanak bele a megforgatási feltételekbe.
   A befizetési bónusz, amely nem kerül megforgatásra a bónusz igénylése utáni 60 napon belül minimum 25-ször, az lejár és a bónusz elveszik.
   Csak magyarországi lakosok élhetnek a bónusz ajánlattal.
   A bónuszt 10x szükséges megjátszania mérkőzés előtti fogadáson, 10x élő fogadásokon, 25x a kaszinóban, 35x élő kaszinóban, és 25x a játékokban.
   A bónusz összegéből nyert nyeremény bónusznak minősül, és nem felvehető, amíg a bónusz feltételek nem teljesülnek.
   Háztartásonként csak egy bónusz lehetséges
   A bónusz csak magyarországi lakosoknak érvényes.
   A bónusz elfogadása után 30 nap áll rendelkezésre annak kihasználására illetve megforgatására, amennyiben addig a kívánt összeg nem kerül megforgatásra a bónusz elvész
   A megforgatott összeg súlyozása az alábbiak szerint számít bele a feltételbe:

Ha az odds 1.09 alatti akkor az összeg: 25%-a
Ha az odds 1.10 vagy annál nagyobb, de kisebb mint 1.2 akkor az összeg: 50%-a
Ha az odds nagyobb mint 1.20:
 Egyes kötésnél: 100%
1. Kettes kötésnél: 105%
2. Hármas kötésnél: 110%
3. Négyes kötésnél: 115%
4. 5-ös kötésnél: 120%
5. 6-os kötésnél: 130%
6. 7-es kötésnél: 140%
7. 8-as kötésnél: 150%
8. 9-es kötésnél: 160%
9. 10-es kötésnél: 170%
10. 11-es kötésnél: 180%
11. 12-es kötésnél: 200%

Élő fogadás esetén a megforgatott összeg súlyozása az alábbiak szerint számít bele a feltételekbe
Ha az odds 1.09 alatti akkor az összeg: 25%-a
Ha az odds 1.10 vagy annál nagyobb, de kisebb mint 1.2 akkor az összeg: 50%-a
Ha az odds nagyobb mint 1.20:
Egyes kötésnél: 95%
1. Kettes kötésnél: 100%
2. Hármas kötésnél: 110%
3. Négyes kötésnél: 120%
4. 5-ös kötésnél: 120%
5. 6-os kötésnél: 120%
6. 7-es kötésnél: 120%
7. 8-as kötésnél: 120%
8. 9-es kötésnél: 120%
9. 10-es kötésnél: 120%
10. 11-es kötésnél: 120%
11. 12-es kötésnél: 120%

   A Unibet fenntartja a jogot a promóció bármikori visszavonásához.
   Az Unibet fentartja a jogot a bónusz törlésére."

3. Most akkor lehet sportfogadásra is használni? vagycsak Kaszinó? ... illetve most nemértem ezt a forgatást se... saját pénzből forgassak? vagy ráírják majd a számlámra a pénzt ha feltöltöm az egyenleget? ... Segítségeteket előre is köszönöm !! ^^ :D

Kaszinóra vonatkozik a bónusz, miután befizettél kapod meg csak 20%-t. nekem biztos nem kéne.

Sziasztok!

Van egy kis gondom a srácokkal, a magyar ügyfélszolgálatos Istvánt már majdnem anyáztam a végén, de mielőtt megyek az angolokhoz, megkérdem, hogy létezik-e ilyen, amit ők csinálnak.

Keddi szelvény volt:
Shvedova - King King +1.5ös szetthendivel   nyertes
Puchkova - Lauren Davis Puchkova +1.5-ös szetthendivel  vesztes

Puchkova feladta 2-6-os első szett után, az unibet szerint pedig vesztes a +-os szetthendim. Majdnem leestem a székről mikor megláttam. Írtam nekik, hogy ez nem lehet, jött a válasz, amiben kedves István bemásolta a szabályzatot, ami szerint pont hogy érvénytelennek kellene lennie :

Köszönjük, hogy felevette velünk a kapcsolatot a fogadást illetően!

A Sportfogadás Osztály visszajelzése alapján, a Puchkova, O - Davis, L mérkőzésre tett Szett hendikeppel (1.5) fogadás megfelelően értékelődött ki.

Általános Részvételi Feltételek:

6.28.3 A be nem fejezett mérkõzésekre/eseményekre vonatkozó "Felett/alatt" és "Hendikep" ajánlatokat, amelyek eredménye a verseny megszakítása és/vagy folytatása elõtt ismert és az ajánlatokat a késõbbi események nem befolyásolhatják, a megszakításig elért eredmények alapján rendezzük. Ezen fogadások kiszámolásához hozzáadjuk azt a minimális számú eseményt, amely az ajánlat természetes rendezéséhez szükséges, a mérkõzés meghatározott részeinek számától függõen. Amennyiben az ilyen hozzáadás olyan helyzetet eredményez, amelynek változásai nem befolyásolhatják az ajánlat eredményét, azt a meglévõ eredmény alapján rendezzük. Az értelmezéshez lásd a következõ példákat:

1. példa - Felett/alatt: Visszalépés egy három szettes mérkõzésen, ahol az eredmény 7-6, 4-4. Az ajánlatok: A "Total Games Set 2 – 9,5" (vagy minden ennél alacsonyabb) & "Total Games Played in the Match – 22,5" (vagy minden ennél alacsonyabb) "Felett" fogadásai nyertesnek és "Alatt" fogadásai vesztesnek minõsülnek. Az ennél magasabb eredményre fogadások érvénytelenek.
2. példa - Hendikep: Visszalépés egy 5 szettes mérkõzés 3 szettjében, 1-1 eredménnyel. A +2,5/-2,5 Szett fogadások nyertesnek, valamint vesztesnek minõsülnek. Az ennél alacsonyabb eredményre fogadások érvénytelenek.


További jó játékot kívánunk!


Most én vagyok a hülye és vannak szövegértelmezési problémáim, vagy István a hülye?  Írtam neki egy elég csípős választ tegnap, ahol levezettem a gondomat, de arra meglepő :D módon nem válaszolt. Ma elkaptam chaten, a válasz: írjak angolul a fogadási osztálynak. Mondom rendben, de azért érti mi a gondom? Válasz: Az a gondja, hogy vesztes a fogadása, írjon a fogadási osztálynak. Majdnem visszaírtam, hogy az anyucikádnak a retvás picsáját, de végül csak szépen elbúcsúztam, megköszöntem, hogy legalább érti mi a gond és bocsánatot kértem, hogy egyáltalán hittem abban, hogy a magyar chaten valamit  normálisan el lehet érni.

Valaki találkozott már ilyennel az Unibeten, mármint szetthendinél ilyen kiértékeléssel? Úgy gondolom az lehet a gondjuk, hogy 0-2-nek állapították meg a meccs eredményét és onnantól azt nézték. Nem kis tétről volt szó így mindenképp bepróbálom az angolokat, de ez nem normális...

Az a gyanúm, hogy a legtöbb irodánál anyagi megfontolásokból közmunkásokkal töltötték fel a létszámot, így kicsit türelmesebbnek és szájbarágósabbnak kell velük lenni!

Első lépésként udvariasan fordítsuk le nekik a saját szabályzatukat:
egy félbeszakadt teniszmeccsnél, ha már matematikailag nem fordulhat meg az eredmény, akkor kiértékelik vesztesnek vagy nyertesnek, hiába nem ment végig  a meccs.
Ha még nem dőlt el a tipp, akkor pedig érvénytelen.

Erről szól az általuk idézett két példa is, a 2. ráadásul majdnem pontosan patyi esete...
Itt még nyerhetett volna Puchkova szettet, ha folytatódik a meccs.

Egyébként azt el tudom képzelni, hogy a szabályzatuk egy másik pontja szerint ez a tipp vesztes is lehet, mivel Puchkova lépett vissza, de amit idéztek, az alapján nem nekik van igazuk.

Elfelejtenek egy fontos dolgot nélkülünk nem működne az egész.Ráadásul egy szolgáltatást nyújtanak tulajdonképpen.(Elfelejtették hogy ki kiért működik) Ennél az irodánál mostanában pláne igaz.Ez a lerázás is csak azt mutatja,nem is akarják megoldani még ha kultúráltan próbálsz is vele beszélni.Lassan eléri az expekt szintjét :noway:

Írtam 3 körül az angoloknak, már jóvá is írták a pénzt. Ha bármi gondotok van, a magyarokat hagyjátok mert azoknak lehet magyarázni, balfasz az összes...  :redchug:

Aki kapott az Unibettől "félreérthető" bónuszajánlatot, az mindenki fel tudta használni végül?

Nekem ma érkezett, kizárólag mára érvényes 50%-os bónuszajánlat, az email szerint "kaszinó játékosoknak" szól, de az oldalon a bónuszfeltételek között sportfogadást is említ.
Igaz, 50-szeres forgatási követelménnyel!  :D

Írtam az ügyfélszolgálatnak pár órával ezelőtt, de ha csak holnap válaszolnak, az már nekem késő lesz... hehe

Én is kaptam ilyen levelet ,te be fogsz fizetni rá?
:ok:

Idézetet írta: Wonder68 Dátum április 08, 2013, 17:01:22
Én is kaptam ilyen levelet ,te be fogsz fizetni rá?
:ok:

Ha sportfogadásra is használható, akkor valószínűleg igen.
Az 50-szeres forgatás rengeteg, de mivel 1.2 a "minimum szorzó" (amellyel 100%-osan beszámít), így 30 nap alatt azért teljesíthető.
Aki viszont nem csinál pár milliós forgalmat egy hónapban úgy egyébként is, az meg fog vele szenvedni.

Ez az 50X -es forgatás elég riasztónak tűnik ...
Én még gondolkozom rajta :ok:

Én is kaptam.Azt hiszem én ezt kihagyom.Már a kifizetés miatt is.

Akinek van a Canbetnél vagy a Betathome-nál nagyobb bónusz forgatási kötelezettsége mostanában , annak érdemes lehet ezt kihasználnia (már ha tényleg jár a bónusz!!), mert úgyis sokat kell fogadni ezekben a napokban...


Idézetet írta: Knapp Dátum április 08, 2013, 17:59:08
Akinek van a Canbetnél vagy a Betathome-nál nagyobb bónusz forgatási kötelezettsége mostanában , annak érdemes lehet ezt kihasználnia (már ha tényleg jár a bónusz!!), mert úgyis sokat kell fogadni ezekben a napokban...

Meg vannak bolondulva az 50x-es forgatási követelményükkel, ilyet még nem is láttam, a 12x-eseken is szörnyűlködni szoktam.

Idézetet írta: ab_aevo Dátum április 08, 2013, 18:05:44
Meg vannak bolondulva az 50x-es forgatási követelményükkel, ilyet még nem is láttam, a 12x-eseken is szörnyűlködni szoktam.

Persze, de nekem például 600 000-ért kell még fogadnom a napokban a Canbetnél, 2-es szorzó felett. Ennek a másik oldalához meg fel kell tennem legalább 7-800 000-t, amit így jó eséllyel az Unibetnél teszek majd meg.
Az 50-szeres forgatási követelmény lényegében 2% bónuszt jelent a forgalmad után. (750e fogadás után 15e bónusz)
Ez önmagában nem sok (mondhatni semmi), de pont azt az 1-2%-ot fedezi, amit a Canbet bónusz kiforgatásával úgyis elveszítenék.

Idézetet írta: Knapp Dátum április 08, 2013, 18:18:18
Persze, de nekem például 600 000-ért kell még fogadnom a napokban a Canbetnél, 2-es szorzó felett.

OFF, de:
Canbetnél csak 1,75 felett kell.
Bet-at-homenál kell 2,00 felett.