Unibet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Idézetet írta: SPF Admin Dátum július 21, 2016, 19:09:48
El nem hiszitek, hogy egyesek mivel próbálnak egy kis extrát szerezni.
Pl. kedvező valutaárfolyam.

Volt olyan aki napi szinten befizetett, majd másnap ha úgy alakult kikérte a pénzt, majd ezt így folytatta.

Tudom konkrétan, hogy e fizetési eszközök emiatt voltak egyeseknél betiltva. Ha valakinél tiltva van a pénztárca használata az még nem jelenti azt, hogy trükközött, hanem inkább azt mondanám, hogy kevés személy használhatja.

Nekem két napja vették el, igaz, legalább a kifizetési opcióként meghagyták mind a skrillt, mind a netellert.

Sziasztok! Biztos volt már kérdés a 167 oldal során, kereséssel nem találtam meg, de az is lehet, hogy szimplán én vagyok noob...
Idézet"A bónuszt 25x szükséges meforgatni a kaszinóban és játékokon, 35x az élő kaszinóban, 6x mérkőzés előtti vagy élő fogadáson."
Ez azt jelenti hogy 66x kell megforgatni a bónusz összegét összesen különböző játékokon, vagy ha csak sportfogadok elég 6x is?

Vagy - vagy.

De mivel egy kis sávban jelzi hol tartasz így mindegyik beleszámít. pl kapsz 10000ft bónuszt. Vagyis 60k-ért kell fogadni. teszel 30k fogadást így 50%nál tartasz.  Játszol kaszinóban 25000ért (mivel itt 25szörös forgatásnál lennél 100%on vagyis 250000 tétnél így 25000forgatás 10%ot ér. Így már összesen 60%nál lennél és marad 40% ami 24000ft további fogadást, vagy 100000ft kaszinó tétet jelentene

Köszi, így már világos!  :icon_smile:

Akinek van (4 eurós) daily 4 jegye, annak van lehetősége négyet csinálni belőle. Én be akartam cserélni 2x2 átlag MTT jegyre, erre kaptam 4x 1 eurós daily 1 -et  :D Viszont a napi három kvalira lehet felhasználni, ahol egész könnyen lehet nyerni. Általában húszan-harmincan vannak, 4-5-6 daily 4-t, 1 eurós MTT-ket, meg ha a buyineknből marad, kpt lehet nyerni. Nekem sikerült így az egy négy eurós jegyből kettőt csinálni, meg egy 1 eurós MTT-t  ;D A negyediket bebuktam sajna, de így sem rossz. Hja, és még 6 nap a felh. idő.  :ok:

Tart még az NB1-es jegyfeltöltős promójuk?

Írtak már jóvá bárkinek érem-bónuszt?

Idézetet írta: nemethb Dátum augusztus 08, 2016, 13:44:04
Írtak már jóvá bárkinek érem-bónuszt?

Nekem most megjelent 2db 1500-as az első 2 arany után.
Sport oldalon a baloldaloli menüben Ingyenes fogadás/nyereménynövelőnél található meg.
Fogadni úgy tudsz vele, hogy kiválasztod az eseményt amire fogadni akarsz, majd a tét mező alatt az ingyenes fogadásra kattintasz és itt kiválaszthatod, hogy melyik Freebettel szeretnél rá fogadni.(csak a nyereményt írja jóvá ezeknél a fogadásoknál, tehát a tétet nem számolja bele)

Én is megkaptam az első kettőt, köszi. A rioi bajnokság állását is frissítették.

Napok óta nem jön be nekem az oldal, van valakinek működő címe?


Jóváírták a 3. aranyat is   :laugh: Nem kapkodják el amúgy.

Kicsit most morcos vagyok rájuk, ugyanis meggyőződésem volt, hogy a 200 pillangót érvénytelenítik, elég kicsi az esélye úgy nyerni, hogy nem indul a versenyző végül. Úgyhogy férfias küzdelemben itt alul maradtam a fogadóirodával szemben  ;D

Unibetre főleg abaqoosról szoktam befizetni, PC-ről már több, mint 2 hónapja nem tudok, mert állandóan lefagy a befizetőpanel, megjelenik a "message" felirat, elkezd pörögni és ledobja az egész cuccost. Írtam az ügyfélszolgálatnak, elküldtem a képernyőfotót, a válasz az volt, hogy utánanéznek, de le se szarták, nem történt semmi. Nem erőltettem tovább, hanem megpróbáltam a mobil app-ról befizetni az abaqoos cuccot,  egészen tegnapig működött is, most már azt is pörgeti és lefagy az egész. Másnál is így van az abaqoosos próbálkozás?

Ugyanez van nálam is,
Tegnap sikerült a mobil appba is belepiszkálniuk, nehogy abaqosszal töltsek  :noway:
Lassan már sehol nem lehet abaqossal fizetni, délelőtt töltöttem fel én is 50kilót abaqosra nagyon meglepődtem, hogy az unibet bannolja...
Aztán próbáltam a skrillre is átcsúsztatni oda se lehet :crazy:
Irány az SB , ott is kivágták...
Végül feri beváltotta 3% levonással... :bash:

Maradék érmeinket is jóváírták. (Hosszú 200 vegyes,  Imre, Kenderesi, Szilágyi)