For9 - Season 2017/'18

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nyitok egy ilyet, mert miért ne?!

Leginkább foci tippek lesznek, abból is a nagyobb bajnokságok meg az NB1. Próbálom majd csak a legerősebb tippjeimet közzétenni, amik pre-match betek lesznek, az élőket nem valószínű hogy be tudom majd írni.
Amely tippek a naplóba láthatóak azok általam is megjátszásra kerülnek.

A szezon érdemi részének kezdete előtt még lesz pár outright tippem, amiket majd szépen lassan publikálok is, viszont egyet már most betennék.

A Magyar Bajnokság korai indulása miatt már korábban megtetteim a fogadásomat, amely nem indult valami jól, de még sok van hátra. Előzetesen nem fűztem a tipphez sok reményt, de látva az igazolásokat és ismervén a hátteret úgy gondoltam hogy ilyen oddszon talán van érték benne, kitudja.

NB I 2017/18 - Ki nyeri?   
Puskás Akadémia
25.00

#2 október 06, 2017, 22:53:17, For9
Nyolc forduló után veretlenül vezeti a D csoportot Szerbia és egy mai győzelemmel bebiztosíthatja első helyét, erre pedig minden esélyük megvan a kijutásról lemaradó és több kulcsemberét nélkülöző Ausztria ellen.
Marcel Koller kijelentette, hogy több játékost is kiszeretne próbálni az utolsó két fordulóban, az osztrákok kerete ennek megfelelő, a rutinos játékosai közül mindössze Dragovicnak, Baumgartlingernek, Arnautovicnak és Jankonak küldött meghívót a kapitány. Ezzel szemben a szerbeknél mindenki játékra kész, egyedül Maksimovic nem lehet ott eltiltás miatt az Ernst Happel Stadionban. Nem csak a keretek minősége, hanem a motiváció is a szerbek felé billen. Ugyan a kijutáshoz elég nekik legyőzni hétfőn Grúziát, de nem gondolnám hogy kockáztatnak és az utolsó meccsre hagynák a továbbjutás kérdését!
Számomra nem kérdés, hogy megéri Szerbiára tenni, minden mellettük szól!

Ausztria - Szerbia
Szerbia
2.05

#3 október 06, 2017, 22:53:32, For9
Már biztos, hogy Olaszországnak a spanyolok mögött csak a pótselejtező maradt, így a G csoport utolsó két köre tétnélkül fog lezajlani, ám óvatoskodás így sem várható. Márcsak azért sem mert az olaszok vendége az a Macedónia lesz, akik a várakozásoknak megfelelően a továbbjutásba nem tudtak beleszólni, de azért a nagyok bajszát elég erősen megrángatták. Nem egy kellemes ellenfél, hajtanak, küzdenek, a kontráikban és a pontrúgásaikban pedig nagy veszély lakozik. A két csapat odavágóján nem is nagyon ízlett az olaszoknak ez a fajta játék, a 75.percben még 2-1-re vezetett Macedónia és csak Immobile hajrábeli duplájának köszönhetően sikerült nyernie a Squadra Azzuranak. Ma is valami hasonló mérkőzést várok, tét nem nyomja majd a csapatokat, felvállalhat Olaszország egy nyíltabb, támadóbb játékot, ezáltal pedig lehetőség adódhat Nestorovskiék előtt. Macedónia a selejtezősorozat során csak 1x nem talált kapuba, remélhetőleg nem ma gyarapodik ez a szám!

Olaszország - Macedónia
Mindkét csapat szerez gólt
3.75

#4 október 08, 2017, 10:15:00, For9
Utolsó esély a görögöknek, hogy életben tartsák VB-álmaikat! A következő fordulóban Gibraltárt fogadják, így egy itteni győzelem nagyon közel repítheti őket a pótselejtezős helyhez. Ehhez az kell, hogy Tziolisék megnyerjék mindkét hátralévő selejtezős meccsüket és a bosnyákok legalább 1x pontot veszítsenek a Belgium Észtország páros ellen. Ciprusnak már nincs esélye a kvalifikációra, így nem meglepő hogy a két ország közelsége és kapcsolata miatt beindult a találgatás arról, hogy esetlegesen leadják Görögországnak a 3 pontot. Ez természetesen csak spekuláció és nem is biztos, hogy erre szükség van, mert ha a görögök nagyobb célokért akarnak küzdeni, akkor az ilyen meccseket önerőből is be kell húzniuk! Jobb keretből gazdálkodhat Skibbe mester és a motiváció is az ő javukra áll, szóval tényleg minden adott egy győzelemhez Görögország számára.

Ciprus - Görögország
Görögország
1.70

#5 október 08, 2017, 10:14:51, For9
Kötelező győzelem előtt állnak a franciák a luxemburg elleni hazai döntetlen után, ha nem akarják, hogy a svédek megvicceljék őket. Támadásban olyan játékosokból válogathat Deschamps mint Lemar, Griezmann, Mbappe, Lacazette, Thauvin, úgyhogy van variációs lehetőség bőven, még Dembele, Martial és Pogba kiválásával is. A hazaiak inkább a védekezésükre építenek, de azért bőven zavarba hozhatóak hátul, holtversenyben a legtöbb gólt kapták. Figyelembe véve, hogy a franciák eredménykényszerben vannak nem hinném, hogy esetleg 1 gólnál leállnának, simán eljuthatnak 3 vagy 4 gólig és 1 akár még a bolgároktól is beakadhat.

Bulgária - Franciaország
3.0 gól felett
1.96