Szerencsejáték Szabályozás

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Idézetet írta: vmlinuz Dátum október 03, 2012, 11:29:25
Azért a hasonló dumákat kerüljétek, nem erre a fórumra valóak. Köszönjük.

Libsizni lehet? Meg az "olcsó nincs demokrácia és jogállam" duma jöhet? Ha elolvastad mire reagáltam, akkor láthattad, hogy erre....

Idézetet írta: Jimbo75 Dátum október 03, 2012, 11:34:32
Libsizni lehet? Meg az "olcsó nincs demokrácia és jogállam" duma jöhet? Ha elolvastad mire reagáltam, akkor láthattad, hogy erre....
Akkor aláhúzom a problémás részt:
Idézetfideszes haverjaid
Ez személyeskedés.

Törlöm inkább, nem ér ennyit az egész....

Idézetet írta: Kisfőnök Dátum október 02, 2012, 19:39:29
Pertársaságot alapítanak a Magyar Szerencsejáték Szövetség (MSZSZ) tagjai - írta Schreiber István, a szervezet elnöke keddi közleményében.
Az elnök annak kapcsán közölte ezt, hogy a parlament keddi döntésével megtiltotta a játéktermek és az elektronikus kaszinók üzemeltetését, pénznyerő gépek így csak játékkaszinókban működtethetők a jövőben.

http://mandiner.hu/cikk/20121002_pertarsasagot_alapitanak_a_szerencsejatek_szovetseg_tagjai

Azt írja Schreiber István, hogy:

"Ha a ,,Fidesz krédójával" ellentétes a szerencsejáték az online
szerencsejáték nem az? Pedig ez a legveszélyesebb, hiszen korhatár nélkül, az
otthoni számítógépről bárki elvesztheti családja teljes vagyonát. Az online
szerencsejáték a lehető legveszélyesebb hihetetlen gyors az átfutása, még az
utcára sem kell kimenni miatta, nem véletlen, hogy sok országban tiltott
tevékenység. Az adóbevételek jelenleg pedig egyáltalán nem folynak be belőle,
ahogy sok év óta nem."

Most erre miért van szükség? Megtiltják a kutyámnak, hogy ugasson, s reklámok a szomszéd kutyáért? Nem lenne jobb az összefogás?

Méghogy korhatár nincs...Gyökér! Mintha a nyerőgépeknél lenne.  ;D

Magyarországon vagyunk, dögöljön meg a szomszéd tehene is :cya:

Írtam ennek a baromnak, a szerencsejáték szövetség email címére, de gondolom úgy sem fog válaszolni! Tényleg irritáló figura, és eltakarodhatna már a bús picsába, javaslom még többen írjunk neki, hasonlóan kedves leveleket...

Kedves István!

(Beidéztem a fenti "nyilatkozatát")


Ön szándékosan hazudik, vagy tényleg ilyen  hülye? Ha venné a fáradtságot és megnézne akár egy online irodát, akkor rájönne, hogy egyiknél sem engedélyezett 18 éven aluli személy regisztrációja (sok esetben fényképes igazolvánnyal kell igazolnia magát a játékosnak) De mondjuk ha egy cigánypurdé bemegy a falusi putrikocsmába, ott vajon ki szólna neki ha elkezdeni a gyümigépen játszani, kedves István? Arról is tájékoztatnám hogy az interneten általában nem segélyből élő paraziták játszanak (mint pl :a  cigányok, akik beledobálják a segélyt a gépekbe), hanem dolgozó magyarok, önnek pedig semmi köze hozzá hogy egy munkából élő ember mire költi a pénzét. Adóbevételek pedig ezután sem fognak befolyni, és sok évig is nyugodtan fogunk játszani, szóval javaslom önnek hogy ne szóljon bele olyanba amihez nem ért, az az ön szerencséje hogy az online fogadók/pókeresek nem olyan állatok mint azok akik a gyümigépbe dobálják bele az adófizetők pénzét, mert különben esetleg már rég jól szájbaverték volna az ilyen hazug és irritáló nyilatkozatai miatt. Amúgy pedig mit fáj önnek hogy végre eltűnnek ezek a mocskos gépek, a mocskos maffiával a hátuk mögött, esetleg ön is érdekelt volt a bizniszben?

üdvözlettel : (teljes név)"

Nem konkrétan a fogadást érinti, de azért kapcsolódik a témához:

http://hvg.hu/Tudomany/20121002_cleanit_eu_szabalyozas_tek#utm_source=hvg_top&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2012_10_03&utm_content=top2&type-id=HvgTopHvg&user-id=3A046A7D

Lassan Észak Korea nyitott és demokratikus társadalom lesz az euhoz képest...  ;D

Bár mondjuk az kizárt hogy teljesen eltűnnének ezek a gépek, gondolom majd megoldják az ilyen putrifalvak kocsmájában hogy legyen egy zárt rész, pincében vagy padláson, vagy akárhol, ahol nyugodtan tudnak játszani a .... továbbra is, csak ezután 0 adó fog befolyni ezekből.

Idézetet írta: dzoli Dátum október 03, 2012, 12:45:11
Bár mondjuk az kizárt hogy teljesen eltűnnének ezek a gépek, gondolom majd megoldják az ilyen putrifalvak kocsmájában hogy legyen egy zárt rész, pincében vagy padláson, vagy akárhol, ahol nyugodtan tudnak játszani a .... továbbra is, csak ezután 0 adó fog befolyni ezekből.

A beidézett leveledet nem moderáltam, de a köv. hozzászólásod már igen. Légyszíves, ezt ne erőltessük.  ;)

Nekem az a kérdésem hogy, ha valakinek van Skrilles bankártyája és ahhoz tartozó számlája, akkor (ha csak az iroda nem tilt IP alapján) hogyan tudná megakadályozni a kormány és ez a készülő szabály az online fogadást?
Mert szerintem sehogy, hiába vágják el a pénzmozgást mondjuk a Skrill/neteller és a magyar bankok között ha van egy skrilles kártyád azzal ugyanúgy fel tudod majd venni a pénzt, nem?
Az irodákra meg szerintem EUs határozat nélkül nincs akkora befolyása hogy korlátoztassa a regsiztrációt/belépést.

A Skrillhez nem hiszem, hogy hozzányúlnának, hiszen azt sok egyéb célra is lehet használni és használják is. Az önmagában teljesen legális.

Az irodák elérésének korlátozása az, ami benne van a pakliban. De ilyen ütemben nem hiszem, hogy egyhamar sor kerülne rá.

http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/09/ejfelkor_bezarnak_a_jatektermek/

Éjfélkor bezárnak a játéktermek
Szerdától hatályos a játéktermeket, nyerőgépek üzemeltetését és az e-kaszinókat betiltó szabályozás, miután a szerencsejátékról szóló törvény módosítása kedden megjelent a Magyar Közlönyben.

... A pénznyerő automaták üzemeltetése után fizetendő játékadóból a kormány 37,2 milliárd forint bevétellel számolt 2012-ben, némileg magasabbal a tavalyi 33,15 milliárd forintnál. A kieső bevételt Lázár János szerint az online szerencsejáték tervezett megadóztatásából pótolják. Az MSZSZ szerint a piaci szereplők különböző jogcímeken évente 70 milliárd forintot fizettek be a költségvetésbe (ebből a játékadó évente 35 milliárd forint volt) ...

... Az EUROMAT szerint a szerencsejáték törvény módosításával a magyar kormány nemcsak alkotmányos és európai uniós törvényeket hagyott figyelmen kívül, hanem az Európai Emberi Jogok Konvenciójának ide vonatkozó előírásait is. Az EUROMAT mellett az osztrák, a német, a holland és a szlovén tagszövetség külön is panasszal él az Európai Bizottságnál a módosítás miatt ...

Sziasztok, fogad valaki esetleg Szlovákiából? Vagy tudja valaki hogy ott milyen szabályozások vannak? Főleg az érdekelne, hogy Szlovákiából elérhető e a Betfair, és a bet365. Mert kell egy vészforgatókönyv.

A "Magyar Narancs" 41-dik számának szó esik a játékgépekről, illetve azok betiltásáról.

http://magyarnarancs.hu/archivum_reszletes/2012/41

Érdekes, Andy Vajna is említve van a cikkben, s azt a gondolatot fejti ki a cikkíró, mely alapján ez az egész "tisztítás" csak azért történik, mert az "amerikai" Andy Bp.-en egy kisebb "Las Vegas"-t szeretne kialakítani?

Éljen a demokrácia!  :beerchug:

http://www.hir24.hu/belfold/2012/10/18/blokkolhatjak-a-jogserto-internetes-oldalakat/

Megvan a jogalap a blokkolásra, ezt a fogadóirodákra is alkalmazni fogják.
Kérdés várnak-e júniusig az új tippmixxel.