Let's get ready to rumble

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Hosszabb ideje nem vettem Nemzeti Sportot, de hétfőn elcsábultam. Az lenne a kérdésem, hogy megváltozott az osztályzási skála vagy csak ennyire lehúzósak lettek? Csupa 2-es és 3-as, 5-ösnél jobbat pedig nem is láttam egy játékos neve mellett sem. A színvonal ismeretes, de ezen azért megakadt a szemem.

0-10-es skálán mozognak, és egyes oldalak lap alján ott vannak az osztályzatok leírása is.

Holland-magyar után bekeményítettek ;D

A holland - magyar 8-1 "késztette" az Nemzeti Sportot arra, hogy változtassanak az osztályzáson, mondván ez a gyenge magyar foci most már tényleg "reális" érdemjegyeket érdemel.
Ez a húzás nem túl szerencsés, s az osztályzatok melletti magyarázat is nem kicsit nevetséges. Egy védő mikor kap így akár 7 vagy 8 -as osztályzatot? ja majd, ha sorra rúgja a mesterhármasokat.
Régen az 5 -ös volt a semmi extra, közepes teljesítmény, az egyik Fradi meccs után, ami X lett pedig szinte mindenki 2 -es érdemjegyet kapott, 10 -es skálán! ("súlyos, meghatározó hibákat elkövető játékos").
Szóval ez az osztályzás kritikán aluli, ahogy a focink is. Nem a világviszonylathoz kellene mérni, hanem a magyar focin belül kellene maradni, s osztályozni.  :noway:

Bocs Latzka, ha hosszú voltam.

Nem voltál hosszú, így már teljes a kép :ok: Azóta megtaláltam ezt az osztályozási sémát (köszi RM), tényleg nevetséges. Régebben a vasárnapi Sportot mindig megvettem, mert voltam olyan mazochista, hogy szerettem böngészgetni ezeket a honi értékeléseket, de ez most tényleg egy vicc..

#1535 november 28, 2013, 21:19:10, Latzka
Tromso - Tottenham
1,5 gól felett

Tét: 12,90 €   
Odds: 1,25
yogano

A tegnapi BL kvízen nyert 10 eurót viszem tovább (+egy kis nyereség) ezzel a tippel. A Spurs hiába jutott már tovább, nagyon ciki helyzetbe került a PL-ben ezzel a impoten támadójátékával, amin ma valamennyit javíthatnak. Ennek szellemében előrejátékban korrekt a kezdő, a hátsóalakzat négyese pedig a norvégoknak is ad esélyt a gólra.

Idézetet írta: Latzka Dátum november 28, 2013, 18:33:09
Tromso - Tottenham
1,5 gól felett

0-2 :ok:

Nehezebben jött, mint amire számítottam. ???

Mit tippeltek, mit talál ki a tippmixpro decemberi küldetésnek? Ugye egyre nehezítettek, szerintem most valami oddshatárhoz fogják kötni az 5 000/10 000-es összértékű fogadásokat.
(a "leszarom, mert csak a hülye gyökerek fogadnak náluk" hozzászólásokra szerintem semmi szükség)

Remélem valami értelmesebb lesz, mint most. Ez nekem 6500 Ft mínuszba fájt, a dupla esélyt már nem is erőltettem....  :bash: Bár van ráció abban amit mondasz remélem nem lesz igazad, mert akkor ez sem lesz a kedvencem. Mondjuk annak örülnék, ha a női kézi vb-re kellene 5000 ill 10000 Ft értékben fogadni.  :beerchug: De ez meg ugye nem egész hónapos.  :noway:

NEGYEDIK KÜLDETÉS
Fogadj Speciális kombinációban összesen legalább 5.000 Ft értékben bármilyen sporteseményre ebben a hónapban!

Jó! Így, hogy rájöttem mi is ez a feladat, sokkal könnyebb, mint vártam :)

Olyan kombinációs fogadások, amelyeknek van külön elnevezése azok lehetnek a speciális fogadások. Kipróbáltam egy 2/3-as szelvényt, azt nem számolta bele, majd tettem egy Trixie-t azt már igen.

Na ez tényleg nem olyan vészes. :)


Remélem, toltál Suarez gólt, mert az annyira adta magát, mint a fene  ;D

Idézetet írta: Szigo Dátum december 04, 2013, 21:02:12
Remélem, toltál Suarez gólt, mert az annyira adta magát, mint a fene  ;D

Mesterhármasra ;D Amúgy meg HT/FT Poolra, innen már csak beér ;)

engedelmeddel, két gólja:






4 gól + 1 assziszt, ez már valami :great: