Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A faszszopó kurva anyját a fogadóirodáknak mostmár. Azt még lenyelem (néha), hogy ezek a barmok, a meccs végén gólt jeleznek, mint végeredményt, de azzal már tele van a faszom, hogy ezek a parasztok annyira sietnek, hogy gólt jelezzenek, hogy azt is annak jelzik, ami nem volt. Csupád kétszer vonták vissza a megfogadott meccsemen, úgyhogy bassza meg az összeset egy taliga majom. Rohadt büdös kurva életbe már :bash:

Remélem az egész kibaszott Wolsburg csapata megrohad.Hogy a faszba nem bírjátok lehozni x-be a meccset úgy hogy 60percen keresztül emberelőnybe voltatok és több mint 20x lőttetek kapura.. no komment.basszátok meg.Remélem innentől meccset se nyertek és kiestek a bundásligából mert ez gyalázat.

RSO kurva anyátok az x miatt férgek! :crazy: :knuppel2: :tickedoff:

Kurva anyád: Rennes, Schalke, Anderlecht, Lazio!   :bash:

Lazio szopjátok be a faszom, szolnok és horvátok mellé hogy benneteket raktalak féreg cigányok!! :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas:

coral.co.uk

A jó tetves böszme lajhár kurva anyátokat ti brit bárdolatlan bohócok, hogy egy hete zárva a számlám és nem vagytok képesek kinyitni, inkább 122szer bekéritek a már 87szer elküldött dokumentumokat ti mocskos büdös bugyuta banda. Remélem ha végre kinyitjátok a számlám és elmenekülök tőletek egy villám belebasz a szerver gépetekbe és az összes kurva adat elveszik és ti meg megszűntök, meg 876000 felhasználó beperel benneteket..

büdös liverpooli taknyok

húzzátok a kurva anyátokat a faszotokra liverpooli gyökerek :noway:

Az összes premierligás pöcs csapat elhúzhat a búbánatos g*cibe! Először a tetyvedék Chelsea, de hogy utánna még a pool is megszoppasson, ez már jobban fájt mindennél! Az elmúlt hetek után földbe kellett volna döngölni ezeket, kedves Brendon Rogers, mi a faszom lesz az idei szezonnal? Mert lassan a BL-t érő helyezés is csak álom marad, a kupákban nulla eredmény...  :redchug:  :redchug:  :redchug:

Ibra basszus rúgjál már egy két gólt!!!!!!!!!

Hát Ibra mákotok volt h öngóllal nyertetek.

Azt a bundás kurva anyátokat ti faszszopó lett féreg gecik. Pfej szánalom banda :bash:

Beck te rohadt büdös kurva, kiszopsz 2 szettben olyantól, aki majdnem 200al alattad van a ranglistán?! Szánalmas ez a női tenisz...

#2908 január 29, 2013, 00:47:31, andriska24
Múlt héten regeltem Willhill-hez -töltöttem fel 50Eurot, idáig 50 Forintokkal játszottam Bet365-ön.

Ma élőbe sikeresen reflexből lazán beírtam tétnek 0,5Euro helyett 50-et.  :great:

A fogadás vesztett. :bash:


Élőztem egyet Amanmuradova-Kirilenko meccsen...Kirilenko 3-6, 0-2re vezetett éppen, mondom hozza a következő adogatását 1,25 ért ezt egy  ezressel funnolom... errefel üt 3db kettőshibát!!! Ilyen nincs bameg!!  :D tényleg hagyom a női teniszt egy életre :D