Tobet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: oakland23 Dátum december 17, 2009, 16:59:02
Csak azért mert az ünnepi rohanás közepén vagyunk, nem jelenti azt, hogy ki kell hagynia az élet fontos dolgait, főleg nem az angol Premier Ligát!  Pályára lépnek a sztár csapatok december12.-én, 16.-án 19.-én és 20.-án és mi szeretnénk a szurkolást még izgalmasabbá tenni:

Csak ezen a héten a Tobet kockázatmentes fogadást ajánl a Premier Liga meccseire 1500Ft-ig.

Ahhoz, hogy megtehesse a kockázatmentes fogadását, kattintson az alábbi zöld gombra.

Amint ez megtörtént, december 20.-ig az első fogadása, amely legalább egy Premier Liga mérkőzést tartalmaz, lesz a kockázatmentes fogadása. Amennyiben nem nyer, a fogadás összegét 1500Ft-ig visszatérítjük a számlájára 24 órán belül!

Ez az ajánlat nem tart sokáig, ne hagyja ki!



Na hogy gondoljátok, hol van benne a buktató. Vagy nincs is?

milyen buktato legyen, ez nem egy nagy valami ajanlat...

Mi bukó lehet abban, ha a Premier Liga meccsén az első fogadásod nem nyertes akkor visszakapod a pénzed?  :)

Holnap lesz a Csillag Születik döntője és lehet rá fogadni kockázatmenetesen mint a Premier Ligára!!!!!!!!
Arra is h Stohl András leesik e megint a lépcsőn  ;D

Szóval felteszek 1500-öt egy premier liga single-re és 1500-öt a csillagszületik nyertesére 1500-t singlere és ha egyik se jön visszakapom a 3000-et, még akkor is a befizetési bónuszt jelenleg is forgatom? :)

Ez a PL-fogadás meddig kockázatmentes? Mer az e-mailben 1500-öt írtak, a honlapon meg 1000 ft-ot..

Az nem lesz jó üzlet a Tobet-nek, ha Stohl-al megbeszéljük, hogy boruljon  ;D

Én a Stohl helyében ezt megjátszanám 5-ös oddson, aztán perecelnék. Ez lenne az igazi kockázatmentes fogadás!  ;D

Fay 10-es, nem hittem volna! A haveroknak azért tuti előre leadta a drótot :redchug:

Most bezzeg már ad 10-est, amikor nem lehet erre fogadni. Nem mintha fogadtam volna rá.  :P

Jól látom hogy az élő fogadásokra nem lehet csak élőben fogadni? Tehát pl 13:0 0kor kezdődik,  reggel megraknám, de nem lehet csak majd élőbe.

 
Üdv Fórumozók!

Eddig csak olvastam a sportofgadást, de ma kénytelen voltam regisztrálni.
Ott kezdeném, hogy a Betclicen kezdtem internetes sportfogadási pályázatomat, nem mennék bele amit már mindenki tud, hogy az egy kritikán aluli oldal, hogy többek között az ügyfélszolgálat november 9-e óta nem válaszolt a leveleimre...
Száz szónak is egy a vége, váltottam. Körülnéztem a sportofgadáson, hogy mely oldalakat ajánlották és végűl a Tobetnél maradtam.
Bizonyára az itt korábban hozzászólók pozitív tapasztalat mind igaz, nekem mégis negatív kritikával kell élnem az oldal felé!
A regisztrálás, befizetés stb könnyen és gyorsan ment, mígnem nyertem és mivel a felsorolt kifizetési lehetőségek közül a moneybookers-t találtam a leggyorsabbnak regisztráltam (korábban arról is fizettem be). Az itt felsorolt tapasztalatok, hogy 1-2 óra alatt megtörtént a kifizetés, illetve a saját honlapjuk amely szintén arról biztosít, hogy mindent megtesznek, hogy még aznap átutalják a nyereményt, meggyőzőtt.
Mondanom sem kell, kár volt.
Immáron 8. napja várom a pénzem. Természetesen naponta érdeklődtem az ügyfélszolgálatnál, és az egyetlen pozitívum ami a Betcliccel szemben fenáll, hogy valóban 15 percen belűl válaszoltak a megkereséseimre.
Csakhogy ezzel nem értem el semmit, ugyanis azon kívűl, hogy elnézést meg türelmet kérnek, nem írnak semmi konkrétumot...
Engem már az is megnyugtatna, ha azt írnák, hogy január 31-ig BIZTOSAN a számlámon lesz a nyereményem vagy bármi egyebet, de azzal, hogy türelem-türelem, nem vagyok beljebb, főleg, hogy a honlapjukon nem ez szerepel!
Legalább írták volna ki, hogy a kifizetési kérelmet X napon belűl teljesítjük, de ez az "aznapi" igéret, messze van az igazságtól! És egy oldal hitele már itt romlik!
Kértem őket, hogy akkor legalább utalják vissza a tobet számlámra, legalább tudok vele játszani, de mondták, hogy ez nem megoldható. Tehát most a pénzem sem a számlámon, sem a moneybookersen, hanem valahol a "levegőben" van, ami gyakorlatban az ő zsebüket jelenti...
Illetve még egy infot kaptam, mégpedig azt, hogy a "pénzügyi osztály" karácsonykor nem dolgozik, bár erre is mondhatnám, hogy EZT SEM tüntették fel a honlapjukon, hogy "Kedves Ügyfeleink december 24-26-a között ne inditsanak kifizetéseket mert nem dolgozzuk fel őket" vagy valami hasonló, csakhogy a kérelmem karácsony elött 2 nappal és az azóta eltelt 3 nappal együtt is több mint 1 nap...
Tovább amennyiben egy oldal a nap 24 óráján működik, és megjétszható, hovatovább pénzzel feltölthető (hiszen bankkártyáról, moneybookersről azonnal feltölthető) akkor elvárhatnánk, hogy ha már a pénzünket nekik adjuk (hiszen mi NEM pénzzel játszunk csak egy numerikus számsorral, a valós pénz náluk van) akkor a kifizetésnél se legyen karácsony, húsvét, árvíz, ebédszünet stb. Amennyiben mégis akkor ezt tüntessék fel.
Ismétlem magamat, mindezekkel együtt is a karácsony 3 napján túl is már 5 munkanapja (hiszen náluk a hétvége is az) nem kapom meg az aznapra megígért pénzemet.
Elnézést a kirohanásomért és ha valakit megsértettem, de nagyon dühit a szituáció, főleg, hogy immáron a 2. oldallal járok így.  :(
További szép napot mindenkinek, és természetesen ahogy a pénzemhez jutok azt is jelezni fogom.

Böhm

Uraim!

Annyi változás történt, hogy kb a 26. levelemre megírták, hogy ők már többször is felszólítottak engem arra, hogy igazoljam magam dokumentumaim másolatával, mert addig nem tesznek semmit. Nah most csak annyi apróságban tévedtek, hogy SOHA semmilyen úton-módon (e-mail, telefon, személyes felkeresés, fax, füstjelek stb.) nem értesítettek erről. Mindezt persze ! jellel adták tudtomra.
A dokumentumok eljutattását feltételezem nekem és minden frissen regisztráltnak az újából kell kiszopnia, hiszen a játékos személyes kezelőfelületén semmilyen erre utaló mondat vagy lehetőség nincs! Egyedül a tobet általános szabályok 1.24-es pontja közt szerepel egy pár mondatos rész miszerint idézem: "Adott körülmények között szükségszerű lehet a lakcím és/vagy az azonosság leellenőrzése azért, hogy eleget tegyünk a törvényszerű követeléseknek."
Na most gondolom az "adott körülmények", és a "lehet" kifejezés mint olyan nem szükségszerűen jelenti azt, hogy minden újonnan regisztrált tagnak e-mail útján az ügyfélszolgálat részére el kell küldenie a dokumentumai másolatát azzal a kéréssel egybekötve, hogy legyen kedves az ügyfeles továbbítani azokat a pénzügyi osztály felé... Természetesen mindezt magunktól kitalálva.
Természetesen eleget tettem a kérésnek, mondanom sem kell, hogy azóta sem történt semmi, bár feltételezem, hogy egy személyit és lakcímkártyát tartalmazó dokumentum elbírálása nem több 20 másodpercnél. Az igazsághoz tartozik, hogy feltüntették az oldalon, hogy december 31. és január 4. között nincsenek, tehát ez idő alatt nem is számítok előrelépésre. Bár a dokumentumok ezt megelőzően 2 nappal érkeztek hozzájuk...
Összefoglalva 10. napja várok az "aznapi" moneybookerses kifizetésemre, és minimum még 4 napot fogok, de félek, hogy többet is.
Természetesen ha bármi változás lesz és bárkit is érdekel :) jelezni fogom itt.

Még egy kérdés miután eddig a Betclicről és a Tobetről is (legalábbis eddig) rossz a tapasztalatom, van-e olyan oldal amit igazán szívesen ajánlotok? Személy szerint a sportingbettel kacérkodtam, de az itteni a fórumon olvasott kifizetési problémák elbizonyalanítottak ettől. Az biztos, hogy a Tobet-re nem utalok több pénzt amíg nem jutok a nyereményemhez.

Nah most megyek  :redchug: BUÉK!

Idézetet írta: Böhmbácsi Dátum december 31, 2009, 14:00:56

Még egy kérdés miután eddig a Betclicről és a Tobetről is (legalábbis eddig) rossz a tapasztalatom, van-e olyan oldal amit igazán szívesen ajánlotok? Személy szerint a sportingbettel kacérkodtam, de az itteni a fórumon olvasott kifizetési problémák elbizonyalanítottak ettől. Az biztos, hogy a Tobet-re nem utalok több pénzt amíg nem jutok a nyereményemhez.

Nah most megyek  :redchug: BUÉK!

Üdv !
Minden irodánál kérnek személyazonosság azonosítást. A legjobb már regisztráció után ezt megcsinálni és nem csak a kifizetésnél. Az más kérdés, hogy az ügyfélszolgálat milyen színvonalú az egyes irodáknál.

Ha végig olvasod az irodák topikjait, akkor az Expekt, Bet365  és Unibet a leginkább ajánlottak.

Nem ismerem az emailcimed, de esetleg a spam mappát nézd meg... Nem egy fogadóirodás levelet találtam már más hirlevelekkel,  vaterás visszaigazolással együtt a spam mappában. 3-4 nap után jutott eszembe hogy ott is meg kellene nézni, talán ez is lehet egy ok. Én náluk még nem játszottam, de máshol is kell igazolni magát az embernek az első kifizetés előtt. Sőt, van ahol a regisztráció után rögtön, még az első feltöltés előtt (pl.everestpoker).

Üdv

Lacapi

Üdv!

Köszönöm a tanácsokat. Alapvetően nem az a gondom, hogy igazolni kell magunkat, hanem az, hogy erre az ügyfélszolgálattal történő 8-10 napos levelezés után derűlt fény. Gondolom a hozzám hasonló mezei fogadóknak sem egyértelmű dolgok ezek.
így vagy úgy de mivel én az a játékos vagyok, aki többet veszít mint nyer  :P mind a betclic, mind a tobet jól jár(t) volna velem :)
Kipróbálom most az Unibetet (közbe persze várok a nyereményemre).
Üdv:
Böhmbácsi