bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 17 vendég van a témában


Idézetet írta: MessiÁs Dátum szeptember 30, 2023, 14:34:57Az ilyet nem kedvelik. Lehet hogy nem szolnak erte de benne van hogy korlatoznak, nem adnak tobb bonuszt.
Altalaban az ilyen akciok termseben benne van hogy kerulni kell az olyen fogadast amik fedik egymast.

A számokkal természetesen csak azt akartam érzékeltetni, hogy mennyire nagyvonalú az ajánlat.
Egyébként valószínűleg ennek a hátterében az is benne lehet, hogy igyekeznek némileg kompenzálni azokat a játékosokat, akik esetleg elbizonytalanodtak volna – a blokkolások körüli macera miatt – a folytatást illetően.
Nekem mindenesetre tetszik, én "megvesztegethető" vagyok.  ;D

Nyilván, hogy a cél a "nesze nektek ajánlat", és a nektek alatt nem a játékosokra gondolok.

Egyébként meg ez csak egy személyes vélemény, de nem tartanám kizártnak, hogy ez az ország egy különb viselkedést váltson ki, attól eltekintve, hogy a háttérben továbbra is nekik ez csak egy üzlet.

Idézetet írta: HT Dátum szeptember 30, 2023, 15:04:58Egyébként valószínűleg ennek a hátterében az is benne lehet, hogy igyekeznek némileg kompenzálni azokat a játékosokat, akik esetleg elbizonytalanodtak volna – a blokkolások körüli macera miatt – a folytatást illetően.

Szerintem elég sokan nem kaptak/unk ahhoz, hogy ez igaz legyen.

Na nem is volt rossz ez az ingyen fogadásos történet.

Idézetet írta: curpy82 Dátum szeptember 30, 2023, 17:47:22Na nem is volt rossz ez az ingyen fogadásos történet.

szép volt  :topbet_125:

Idézetet írta: curpy82 Dátum szeptember 30, 2023, 17:47:22Na nem is volt rossz ez az ingyen fogadásos történet.

Gratulálok! :ok: Úgy gondolom a fogadók számára kedvező végeredmény született; biztos vannak még akik nagyot szakítottak.

Idézetet írta: Latzka Dátum szeptember 30, 2023, 18:57:11Gratulálok! :ok: Úgy gondolom a fogadók számára kedvező végeredmény született; biztos vannak még akik nagyot szakítottak.

Egyetertek. Ugy hogy kifogyott a keret, most honapokig nem lesz..

Remelem tevedek.

Grat @curpy82

Amúgy nagyságrendileg hány aktív magyar fogadója lehet, egy ilyen bet365, Unibet kaliberű irodának?

Sztem boven 5 szamjegyu.
Bar ebbol egzakt kovetkeztetest nem lehet levonni, de az en ismeretsegi koromben rengeteg olyan van aki kozel sem annyira sportbuzi mint en, betje megis van es jatszogat rajta. Persze nem minden nap de havonta nehanyszor biztos. Foleg nagy esemenyeknel.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum szeptember 30, 2023, 20:24:22Sztem boven 5 szamjegyu.
Bar ebbol egzakt kovetkeztetest nem lehet levonni, de az en ismeretsegi koromben rengeteg olyan van aki kozel sem annyira sportbuzi mint en, betje megis van es jatszogat rajta. Persze nem minden nap de havonta nehanyszor biztos. Foleg nagy esemenyeknel.

persze, gondolom, pl. egy Unibetnek önteni a reklámpénzt (streamerek, yt csatorna, korábban direkt esemény szponzoráció) nem csak pár ezer ember miatt éri meg, és a bet365 is hasonló nagyságrend lehet. Kérdés, hogy a tranzakció és az elérés blokkolás, valamint az adófenyegetés (ez utóbbiról szerintem nagy részüknek fogalma sincs, illetve csak az első kettő valamelyikét tapasztalva kezd el olvasgatni a témában, és ijed meg) hány százalékukat morzsolja le, mert jelentőset, abban biztos vagyok.

Nektek működik? Élőben ha az oddsra klikkelek, nem jelenik meg a fogadószelvény...

Idézetet írta: oakland23 Dátum október 02, 2023, 11:47:28Nektek működik? Élőben ha az oddsra klikkelek, nem jelenik meg a fogadószelvény...
Működik rendesen. Kosár tipp nem jön fel, de ha utána valami más sporttal próbálkoztam akkor az is megjelent már a fogadószelvényen.

igen, kosárral van a gond, az előbb jó volt, de most megint szar...

ha-ha, bl fordulo, utolso 20 percre
lehalt az oldal...
nekem senki nem mondja, hogy nem volt szandekos...

Ne röhögjetek ki, de kérdezhetek valamit? Ezek a Bl meccsek élőben mennek? Ránéztem eredmenyek.com-ra kb.úgy 10 perccel ezelőtt. Ott mar minden megvolt ami beten csak kb. 10 perccel később, a man unitednél a piros lap, mindenhol a vendégcsapatoknal a késői gólok. Ha megraktam volna amit ott láttam, most kőgazdag lennék. Vagy leállt a bet365 vagy mi történt? Látom a jövőt? :D