bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 11 vendég van a témában


Idézetet írta: HT Dátum november 17, 2023, 19:55:30Lehet, hogy nagy baromságot fogok írni, de szerintem viszont lehet, hogy működne neki.

A bet365-től jött levél úgy fogalmaz, hogy "felfüggesztjük az Ön országának lakosai számára nyújtott szolgáltatásainkat". Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy itt konkrétan a magyar állampolgárokról van szó.

Szóval még egyszer mondom, lehet, hogy hülyeséget beszélek (és ha tévedek, akkor ne ugorjatok rögtön nekem), de ha Richo2828 veszi a fáradságot, és felteszi a tor böngészőt, majd utána belép az oldalra és csinál egy új regisztrációt (az asszony nevén), akkor ő valószínűleg tud majd fogadni. Be- és kifizetésnek használhatja például a Skrillt, és mivel a kifizetéshez be kell majd mutatnia valószínűleg a személyiét, így ha bemutatja az asszonyét, akkor elvileg semmi akadálya nem lehet a fogadásoknak.

Az asszonynak már van fiókja. Néha azt használom. Azért lenne fontos hogy itthon ne legyen Ip cím korlátozás, mert VPN-t használva nem lehet megnyitni a bet oldalát.

Tehat akkor meg egyszer. Romaniaban nincs bet365. Romaniaban elo magyar allampolgar nem tudott jatszani, mert roman ipt felismeri a bet. Viszont a roman allampolgar Magyarorszagrol magyar cimmel tudott jatszani..
Ezutan magyar allampolgar itthonrol nem fog tudni jatszani, ahogy akkor sem fog tud belepni ha osztrak cime van, mert a magyar ipnel kiirja majd hogy olyan teruletrol probal belepni ahonnan nem lehet, a vpn meg nem mukodik naluk. Ha kimegy Ausztriaba ott be fog tudni lepni ha osztrak cime van. Ha magyar cime van akkor lehet hogy fog tudni jatszani az elejen, de az biztos hogy egy ido utan kerni fogjak a lakcim frissiteset, ha az magyar de mas orszagbol jelentkezel be.
Esetleg erdemes rakerdezni mi van ha Ausztriabol próbálnank bejelentkezni. Ahogy irtam, szerintem azt fogjak irni hogy mukodni fog de kernek egy osztrák cimet.

Idézetet írta: Richo2828 Dátum november 17, 2023, 20:32:51Az asszonynak már van fiókja. Néha azt használom. Azért lenne fontos hogy itthon ne legyen Ip cím korlátozás, mert VPN-t használva nem lehet megnyitni a bet oldalát.

Biztos hogy az lesz, kulonben honnan tudnak hogy melyik otszag teruleten tartozkodsz? Mint irtam Belgiumbol nem lehet belepni a magyar számlára mert nyilvan az ipt bolkkoljak.

Idézetet írta: Richo2828 Dátum november 17, 2023, 19:01:31Főképp hogy a Vegas.hu és a TippmixProb is egy használhatatlan és átláthatatlan oldal. Anno kipróbáltam és csak kóvályogtam hogy mégis mi a fsz van itt.

Azért ne ess át a ló túloldalára. Köszi! A Vegas szerintem egy letisztult oldal.

Sziasztok. Én eddig a pillanatig nem kaptam semmi üzenetet a zárásról . Kis túlzással amióta az eszemet tudom regelve vagyok nálluk. 8-10 év bisztos megvan . Örülnék neki ha az "öregek " továbbra is maradhatnának . Nem lesz világvége , ha mégsem . 2 éve orosz oldalon is fent vagyok . Kínálatban minimum van olyan jó , mint a 365 . Kifizetés bankba akár pár óra. otp-s kártyával gond nélkül be tudok fizetni . Magyar support . Egyetlen problémám vele az a meccs közbeni kifizetés , mert nagyon kevés pénzt fizetne érte , és egyszerúen nem éri meg.

Egy utolsó bet365 kombi margójára, avagy a kivonulás előtti last minute tippsor

A hétvégén búcsúzik a bet365 a magyar felhasználóktól, mi pedig a szombati játéknapról több eseményt is kiválasztottunk, hol kisebb, hol nagy szorzókkal. Olvasd tovább


Idézetet írta: Laci90 Dátum november 17, 2023, 19:50:01Lehet,hogy amatőr lesz a kérdés, de segítsetek kérlek.

Kicsit új vagy a bet365 felületén. Több hosszútávú fogadásom van életben szeptember óta, december közepén lesz az vége kb mindegyiknek. Eléggé jól áll a dolog eddig. Több hete sajnos nem engedi a rendszer, hogy felvegyem a pénzt a zárás előtt, ez gondolom most sem lesz másképp már a hétvégén.

Ahogy olvastam 1-2 helyen a bet teljesen kivonul. Gondolom ezután már a magyar ügyfélszolgálat sem lesz emailben elérhető.

Szerintetek pontosan hova tudok majd fordulni a dec. 4 zárás után, amikor elvileg semmi sem lesz elérhető?

Köszönöm előre is a segítséget.


Most beszéltem az ügyfélszolgálattal hasonló okokból kifolyólag, mivel nekem is vannak hosszú távú fogadásaim (jövő április-május tájékán járnak le, és nem tudom jelenleg felvenni). Azt írták, hogy ha nyeremény történik, akkor értesítést küldenek, és chat-en vagy e-mailen bármikor felveheted velük a kapcsolatot (bár valószínűleg nem magyarul).

Idézetet írta: Kormanyzas Dátum november 17, 2023, 20:43:55Sziasztok. Én eddig a pillanatig nem kaptam semmi üzenetet a zárásról . Kis túlzással amióta az eszemet tudom regelve vagyok nálluk. 8-10 év bisztos megvan . Örülnék neki ha az "öregek " továbbra is maradhatnának . Nem lesz világvége , ha mégsem . 2 éve orosz oldalon is fent vagyok . Kínálatban minimum van olyan jó , mint a 365 . Kifizetés bankba akár pár óra. otp-s kártyával gond nélkül be tudok fizetni . Magyar support . Egyetlen problémám vele az a meccs közbeni kifizetés , mert nagyon kevés pénzt fizetne érte , és egyszerúen nem éri meg.

Melyik oldalon vagy fent?


Idézetet írta: HT Dátum november 17, 2023, 20:50:29Most beszéltem az ügyfélszolgálattal hasonló okokból kifolyólag, mivel nekem is vannak hosszú távú fogadásaim (jövő április-május tájékán járnak le, és nem tudom jelenleg felvenni). Azt írták, hogy ha nyeremény történik, akkor értesítést küldenek, és chat-en vagy e-mailen bármikor felveheted velük a kapcsolatot (bár valószínűleg nem magyarul).


Milyen e-mail címen? Esetleg tudsz ebben is segíteni? Köszi a segítséget!

Idézetet írta: Laci90 Dátum november 17, 2023, 20:58:12Milyen e-mail címen? Esetleg tudsz ebben is segíteni? Köszi a segítséget!

[email protected]

Idézetet írta: Laci90 Dátum november 17, 2023, 20:58:12Milyen e-mail címen? Esetleg tudsz ebben is segíteni? Köszi a segítséget!

Most azt mondták nekem, hogy továbbra is élni fog a [email protected]. És állítólag magyarul is lehet majd írni nekik. De azért a biztonság kedvéért jegyezd meg MessiÁs által írt címet is.

Idézetet írta: Pozzato Dátum november 17, 2023, 18:07:15Az Unibet abból a szempontból más, hogy ők azért viszonylag "sok" influenszert "támogatnak", magyar YT-csatorna, meg kicsit jobban bekötöttnek tűnik a cég a honi piacra, mint a bet365. Ebből én arra következtetek, hogy ők azért tovább kitartanak majd, komolyabb lehetne a veszteségük egy kivonulással, mint a bet365-nek.

Azonban azt sem árt átgondolni, hogy mióta a Fidesz van az országban, gyakorlatilag egyetlen irodára csökkent a külföldi résztvevők száma. Azt pedig tudjuk, hogy mit jelent, ha egy szektorban monopolhelyzetet alakítanak ki: előbb beédesgetnek (50k-s bónusz stb.), majd utána jelentős minőségromlás történik, mert pontosan tudják, nincs más választásod, csak náluk játszani.

Valójában a bet365 kivonulása az unibet pozícióját erősítheti, hisz a legerősebb konkurens száll ki, így nagyobb forgalom koncentrálódhat náluk.
Szerintem a bet365-nél átlagosan magasabb limitek voltak (lehet persze, hogy ti mást tapasztaltatok), így ha az eddig ott eljátszott pénz helyet keres, az jól jön majd az unibetnek.

Persze az is kérdés, hogy ha az unibet marad lényegében "monopolhelyzetben", akkor mennyire fognak majd bónuszokkal kényeztetni minket...

Ha jól olvastam, van a törvényben egy ilyen rész:

"A módosított jogszabály ugyanis azt is kimondja, a nagyon komoly szervezeti, szakmai és pénzügyi követelmények teljesitése esetén sem adható engedély olyan kérelmező számára, amely – vagy amely tulajdonosainak, ügyvezetőinek közvetlen vagy közvetett tulajdonában vagy képviseletében álló más gazdasági társaság – a kérelem benyújtását megelőző 5 éven belül engedély nélkül szervezett szerencsejátékot, és ezt EGT-beli hatóság vagy bíróság jogerős határozata igazolja"


Ha legális akarna lenni a bet365, akkor se tudna. Ki kell menni 5 évig.

Mondjuk amíg a fiúk rendeleti kormányzással tolják a kamu vészhelyzetekre hivatkozva, addig 10 perc alatt össze lehet dobni egy módosító rendeletet, ami átírja az egészet, sajna így nem könnyű.

Engem az érdekelne, hogy a kivonulásuk után már az oldal sem lesz elérhető? Csak azért kérdezem, mert én belépés nélkül is itt szerettem beállítani a szögletek-gólok-büntetők opciókat, hkgy "pittyenjen" a telón.