bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 16 vendég van a témában


Sziasztok!

Ázsia hendikeppes fogadásokra tud valaki megfelelő alternatívát?

Köszönöm, dinnyecsősz

Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 18, 2023, 20:28:25En sem de aztan rajottem miert. Ki volt nyomva minden ertesites. Neked nincs?

Nállam minden alapon van . Szerintem az ilyen tipusú üzeneteket ki se lehet kapcsolni . Más különben , hogy vennék fel veled a kapcsolatot, ha valami bajuk van?

Idézetet írta: Kormanyzas Dátum november 18, 2023, 20:45:33Nállam minden alapon van . Szerintem az ilyen tipusú üzeneteket ki se lehet kapcsolni . Más különben , hogy vennék fel veled a kapcsolatot, ha valami bajuk van?

Jogos, de ettől még meglepődnék ha hétfőn menne az oldal..

Ha igen, a számlám bérelhető lesz..  ;D  ;D  ;D

Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 18, 2023, 20:47:45Jogos, de ettől még meglepődnék ha hétfőn menne az oldal..

Ha igen, a számlám bérelhető lesz..  ;D  ;D  ;D
A nagy bukókat tovább engedik játszani :)

Idézetet írta: Silverado Dátum november 18, 2023, 16:49:32Nem a bet365 gátolja, a "Hatóság" a magyar bankokat kötelezte a tiltásra:
"A Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) a bankokkal együttműködve megkezdi az illegális szerencsejátékokkal összefüggő bankszámlák pénzforgalmi blokkolását, vagyis az engedély nélküli szerencsejáték-oldalakkal kapcsolatos be- és kifizetések korlátozását 2023. júliusától – derült ki a Hatóság közleményéből."
https://index.hu/belfold/2023/06/29/szerencsejatek-online-illegalis-bankszamla-penz-forgalom-kifizetes-befizetes/

Köszönjük a tájékoztatást, de napirenden vagyunk a dolgokkal. A bankszámlára való kiutalás MŰKÖDIK!

Idézetet írta: Kormanyzas Dátum november 18, 2023, 20:10:10Kövezzetek meg , de én még mindig nem kaptam üzenetet a zárásról . se emailt , se a fiókomba . Pedig a múltkori kártya tíltásról mind a kettő helyre jött üzenet . De nem bízok semmit a véletlenre , tegnap kikértem szinte az összes pénzem . Pici apró maradt . Tettem belőle hosszú távú fogadást .

Remélhetőleg nem tartozol azon személyek közé, akik úgy gondolják, hogyha nem kapnak tájékoztatást, akkor talán ők tovább maradhatnak, és rájuk nem vonatkozik a kilépés. Nem másért, csak léteznek ilyen emberek is, akik így gondolkodnak.  :D

Idézetet írta: Admin Dátum november 18, 2023, 21:03:51Remélhetőleg nem tartozol azon személyek közé, akik úgy gondolják, hogyha nem kapnak tájékoztatást, akkor talán ők tovább maradhatnak, és rájuk nem vonatkozik a kilépés. Nem másért, csak léteznek ilyen emberek is, akik így gondolkodnak.  :D
A számla bezárása nekem részben pozitív dolog , mert legalább nem tudok többet bukni :) Nekem csak egy dolog fog hiányozni . Az a élő fogadás közbeni cash out bármikor . Sajnos még nem találtam olyan irodát, ahol ez lehetséges lenne . Főleg handikepre szoktam tenni , és ha ez épp nem elérhető , akkor nincs cash out lehetőség.

Idézetet írta: Kormanyzas Dátum november 18, 2023, 21:50:07A számla bezárása nekem részben pozitív dolog , mert legalább nem tudok többet bukni :) Nekem csak egy dolog fog hiányozni . Az a élő fogadás közbeni cash out bármikor . Sajnos még nem találtam olyan irodát, ahol ez lehetséges lenne . Főleg handikepre szoktam tenni , és ha ez épp nem elérhető , akkor nincs cash out lehetőség.

Unibet.

5evig ott jatszottam(amig nem volt betem) es nagyon korrekt a cashoutuk.

A számla zárolása alatt azt értik, hogy végleg lelövik a magyar játékosok számláját, vagy csak Magyarországról nem tudunk belépni?

Szerintem lesz egy oldal, hogy az országodból nem elérhető az oldal. Esélyed sem lesz magyar IP-ről bejelentkezni, egy alap landing page, valami kedves rövid szöveggel, hogy az országodban nincs bet365. Ennyikeh.

Romaniaban mi a helyzet? Az lesz itt is.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 19, 2023, 08:50:07Romaniaban mi a helyzet? Az lesz itt is.
Román IP-vel elérhető a bet365 oldala, nem tiltja. Nem lehet regisztrálni román lakcímmel, de belépni lehet meglévő nem román számlára.

Sziasztok.Tud valaki másik alternatívát ajánlani,Ezekre lenne szükségem.Élő gólok és élő szögletek mindegyik kell.Az mindegy,hogy x,y,vagy zs liga.Köszi :redchug:

Idézetet írta: vmlinuz Dátum november 19, 2023, 08:54:29Román IP-vel elérhető a bet365 oldala, nem tiltja. Nem lehet regisztrálni román lakcímmel, de belépni lehet meglévő nem román számlára.
Akkor nyilvan itt is valami ilyesmi lesz. Lehet hogy belepni nem fog engedni de eredmenyeket lehet kovetni.

@el hungaro 
unibet ha maltai irodat akarsz.
22bet ha ezzel nem foglalkozol es nem zavar az orosz kotodes.

Köszönöm uram.Ránézek :ok: