bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 16 vendég van a témában


Legalabb az oldalt meghagyták volna hogy az ember tudja követni az eseményeket meg a statisztikát élőben.. Komolyan mondom már, ezt kell csinálni-e.  :bash: Ezer éve itt fogadtunk, aztan elvettek tőlünk mindent seperc alatt.  >:(

Ha visszajönnének egyszer se fogadnék itt többet. Lojális banda? Egy hét alatt eltüntettek mindent. Legalabb az oroszok a tankokat itt hagyták.

Idézetet írta: Csenii Dátum november 29, 2023, 15:11:26Legalabb az oldalt meghagyták volna hogy az ember tudja követni az eseményeket meg a statisztikát élőben.. Komolyan mondom már, ezt kell csinálni-e.  :bash: Ezer éve itt fogadtunk, aztan elvettek tőlünk mindent seperc alatt.  >:(

Nekem megy az oldal.
https://www.365-013.com/#/HO/
Mármint esemény-követésre.

Idézetet írta: curpy82 Dátum november 29, 2023, 15:16:25Nekem megy az oldal.
https://www.365-013.com/#/HO/
Mármint esemény-követésre.

Oh, köszi. :) Kerestem mindenhol, de nem találtam. Ez tényleg működik. Egy gond kipipálva. ;)

Nem a nyerés miatt korlátozott a bet365, hanem a módszerek miatt.

- Arbosokat hamar kirakták
- Azokat is hamar kirakták, akik max téttel vertek oda kézilabda tippeknek, magyar vizilabda, nem kommersz sportágaknak, stb.
- Azoknak se volt könnyű, akik a lenyomott oddsoknak durrantottak oda rendszeresen.


A pókerhez hasonló játékstílussal, sok live tipp, max tét töredékéért bármennyit nyerhettél.

Azt is engedték, ha nba-t, baseballt játszott vki nagy téttel, egy haverom tolta nagyon keményen ezt, sokáig nagy nyerőben volt, aztán elpókerezte az egészet.

Nem kell itt nagy összeesküvésre gondolni, gondoljon bele mindenki, hogy ő a bet365 cégvezető, kiket zárnál ki?

A korrekt nyerők simán elférnek, nincsenek sokan. Az arbos, bónuszvadász, bennfentes infókkal operáló, sumákolókat simán kirakná mindenki.

És igenis fájhat a havi 100-200 ezer "nem megnyerése is", ha valakinek összeállt a játéka, akkor elhiszem, hogy beszúrtak szívtájékra az elmúlt hónapok történései.

Ne kiabáljam el, nekem lehet, hogy szuper alternativa lesz a 22bet, nem tudom, naluk mi az ingerküszöb, majd kiderül, egyelőre nagyon jó.

"szuper alternativa lesz a 22bet, nem tudom, naluk mi az ingerküszöb, majd kiderül, egyelőre nagyon jó."

Majd szépen rádöbbensz, hogy a 22bet minden, csak nem jó alternativa sajnos!

A korrektséget hirből sem ismerik, ha nyersz, előbb vagy utóbb kitiltanak, és ha szerencséd van, kifizetnek. Ha nincs szerencséd, hiába kockáztattál.

itt van még pár működő cím, már úgy sincs jelentősége, hogy kikerül:
www.365365083.com
www.3658078.com

Idézetet írta: Csenii Dátum november 29, 2023, 15:14:18Ha visszajönnének egyszer se fogadnék itt többet. Lojális banda? Egy hét alatt eltüntettek mindent. Legalabb az oroszok a tankokat itt hagyták.

Nem tudom, hogyan másként csinálhatták volna...

Vagy kivonulsz, vagy maradsz.
Vagy szolgáltatsz teljeskörüen határozatlan ideig, vagy egyáltalán nem egy adott időponttól kezdődően.
Itt nincs pávatánc.   ;D

Az irodák többsége ugyanezt megtette egyik napról a másikra már a sok-sok évvel ezelőtt elindult blokkolósdinál, ahogy most mondjuk a winmasters is elhúzott.

Ráadásul a bet365 a döntésig legalább próbált alternatív linkekkel elérhető maradni és még az is lehet, hogy a játékosok, azaz mi nem voltunk kellő számban elég lojálisak az irodához, nem követtük őket linkről linkre és ezért is kellett ilyen döntést hozniuk.
És azt ne feledjük már el, hogy a törvények módosításával elüldözték őket, nem önként léptek le.

Idézetet írta: rendeselek Dátum november 29, 2023, 16:02:37"szuper alternativa lesz a 22bet, nem tudom, naluk mi az ingerküszöb, majd kiderül, egyelőre nagyon jó."

Majd szépen rádöbbensz, hogy a 22bet minden, csak nem jó alternativa sajnos!

A korrektséget hirből sem ismerik, ha nyersz, előbb vagy utóbb kitiltanak, és ha szerencséd van, kifizetnek. Ha nincs szerencséd, hiába kockáztattál.

Ez igy van. Es ahogy mar irtam, a customer support kritikan aluli.

Idézetet írta: Benedek0228 Dátum november 29, 2023, 15:43:21Nem a nyerés miatt korlátozott a bet365, hanem a módszerek miatt.

- Arbosokat hamar kirakták
- Azokat is hamar kirakták, akik max téttel vertek oda kézilabda tippeknek, magyar vizilabda, nem kommersz sportágaknak, stb.
- Azoknak se volt könnyű, akik a lenyomott oddsoknak durrantottak oda rendszeresen.


Attól függ, hogy mivel arboltál, ha a korábbi tippmixproval, akkor azért sose jött korlátozás, mert az esetek 95%ban tippmix nem követte le a piaci változásokat időben.

Ezen kívül limitért cserébe (talán az utolsó 1 évet leszámítva, addigra kijavították a kiskaput többségét és hibás algoritmusokat) bármikor ki lehetett forgatni egy gyors milkát beten.

Focin, kézilabdán és teniszen is volt, hogy teljesen abszurd oddsokat adott az algoritmus, főleg amikor túl nagy volt a különbség a 2 csapat/játékos között, az alternatív piacokon (amik jórésze szinte más irodánál nem is fogadható) sokszor teljesen irracionális oddsokat lehetett fogni.

És ami betnek a legnagyobb előnye volt, hogy nem kért túltolt ügyfélazonosítást és mindig fizetett. Más irodák szinte már vér és vizeletmintát is bekérnek, ha neadjisten nagyobb összeget akarnál kiutalni, beten velem 10 év alatt egyszer sem fordult elő, hogy bármi extra iratot kérjenek


Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 29, 2023, 16:43:58Ez igy van. Es ahogy mar irtam, a customer support kritikan aluli.

De nagy különbség van a között, hogy a customer kritikán aluli vagy a között, amit a kolléga ír, hogy ki sem fizetnek :o 
Mivel van bent pénzem, így ez a téma kiemelten érdekel. Nincs náluk még nagyobb múltam, de eddig 2 villám kifizetésük volt.

2023.12.04-ig lehet a bent lévő pénzeket kivenni. :cya:

Idézetet írta: Latzka Dátum november 29, 2023, 17:36:56De nagy különbség van a között, hogy a customer kritikán aluli vagy a között, amit a kolléga ír, hogy ki sem fizetnek :o 
Mivel van bent pénzem, így ez a téma kiemelten érdekel. Nincs náluk még nagyobb múltam, de eddig 2 villám kifizetésük volt.
Oke, alairom. De azert amikor elojon valami hiba, es irsz nekik es nem valaszolnak.. vagy mondjuk nem akarnak kifizetni es megkerdezed miert es nem valaszolnak. Vagy csak 1 het utan, tok mast..

Idézetet írta: oldsmuggler Dátum november 29, 2023, 17:40:332023.12.04-ig lehet a bent lévő pénzeket kivenni. :cya:
Ne terjessz ilyet. 4ig lehet belepni es magadnak kerni. Utana irni kell nekik es ok kifizetnek manualisan.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 29, 2023, 17:50:10Ne terjessz ilyet. 4ig lehet belepni es magadnak kerni. Utana irni kell nekik es ok kifizetnek manualisan.
Ok. csak úgy már macerásabb.