bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 17 vendég van a témában


Idézetet írta: Admin Dátum január 12, 2024, 14:10:26Aha, értem. Azért megnéznék én egy pár személyt akár erről a fórumról is ügyfélszolgálatosként. Egyszerűbb ítélkezni.

Azt nem tudom hogy mi az oka annak hogy sokszor inkompetensek az ugyfelszolgalatok. Az hogy nem kapnak naprakesz infokat vagy csak szarnak bele? Mert amikor el kell magyarazni pl az unibeten a promociot az azert fajni szokott. Amikor belinkelem neki es teljesen masrol beszel. Amikor elmondom hogy megtettem a feljogosito fogadast es visszakerdez. A bet valamivel jobb volt. De akkor sem ertem miert mond olyat egy ugyfelszolgalatos, akihez pont a naprekesz segitsegert fordolunk hogy a skrill nem volt elerheto Magyarorszagon..


Idézetet írta: MessiÁs Dátum január 12, 2024, 15:16:59Azt nem tudom hogy mi az oka annak hogy sokszor inkompetensek az ugyfelszolgalatok. Az hogy nem kapnak naprakesz infokat vagy csak szarnak bele? Mert amikor el kell magyarazni pl az unibeten a promociot az azert fajni szokott. Amikor belinkelem neki es teljesen masrol beszel. Amikor elmondom hogy megtettem a feljogosito fogadast es visszakerdez. A bet valamivel jobb volt. De akkor sem ertem miert mond olyat egy ugyfelszolgalatos, akihez pont a naprekesz segitsegert fordolunk hogy a skrill nem volt elerheto Magyarorszagon..
Ilyenkor érdemes arra is gondolni, hogy az utóbbi évtizedekben milyen volt az oktatás színvonala.
Például olyasmire is érdemes gondolni, hogy mennyire sok olyan ember él közöttünk, akik képtelenek megfelelően értelmezni azt a szöveget, amit olvasnak.
Vannak olyanok, akik ugyan el tudják olvasni a szöveget, de nem tudják értelmezni azt, amit olvastak. És amikor emiatt azt mondják róluk, hogy értetlenek és félanalfabéták, akkor megsértődnek.
Amikor ilyen ember ügyfélszolgálatos lesz, s a hozzá kerülő kuncsaft nem segítséget kap, hanem még neki kell elmagyaráznia az ügyfélszolgálatosnak, hogy 1+1=2, akkor bizony az "nagyon tud fájni".

Sziasztok!
Van jelenleg ingyenes lehetőség hogy előhozzam a betet? Csak eredménykövetés végett.
Elsősorban ingyenes érdekelne, de ha az nincs akkor hajlandó lennék egy jobb VPN-re beruházni. :ok:

Idézetet írta: milkaaa32 Dátum január 12, 2024, 15:49:38Sziasztok!
Van jelenleg ingyenes lehetőség hogy előhozzam a betet? Csak eredménykövetés végett.
Elsősorban ingyenes érdekelne, de ha az nincs akkor hajlandó lennék egy jobb VPN-re beruházni. :ok:

Szerezz mondjuk osztrák netet. Legyen az mobilnet vagy valami. Ami nem magyar ipt ad és nem VPN

Egy szó, mint száz: kell egy új számlát nyitnom vagy erste vagy OTP banknál. Ezeket ajánlja a bet!

Idézetet írta: Wonder68 Dátum január 12, 2024, 14:18:50Tényleg mi van a magyar ügyfélszolgálatosokkal?
Ha magyarországról dolgoztak a b365-nek. :D

Már az akkugyárban dolgoznak három műszakban.

Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy mi most a protokoll azzal kapcsolatban ha van egy nyertes hosszútávú fogadásom az NFL-el de ugye a magyar számlámhoz már nem férek hozzá? Ügyfélszolgálattal kell kapcsolatba lépni? Remélem a pénzem megkapom tőlük azér valahogy. Köszi

Megkapod a pénzed, irni kell az ügyfélszolgálatnak.

Most akkor tényleg senki nem tudja még eredménykövetés céljából sem használni az oldalt?  :-\

Kivonultak, el kell fogadni. Vissza fognak jönni, mert egy kalap szar a magyar piac kínálata, ezért bármikor lehet aratni, azt kivárjuk. Amúgy eredménykövetésre vannak nagyon jó oldalak, sokkal személyebbre szabhatóak, használjátok a google nevű oldalt. Próbáljatok, teszteljetek, sok lehetőség van. A bet365 nem eredménykövetés miatt volt érdekes, akinek azért volt érdekes, az nem használja jól az internetet.

Talan amikor lejar majd korlatozas akkor nem hosszabbitjak meg mert rajonnek hogy felesleges.. es akkor elerheto lesz legalabb eredmenykovetesre.

Sziasztok.

Tudnátok esetleg hasonló fogadóirodát ajánlani mint a bet365?
Legfőképpen a lapok száma mindkét csapatnál fogadás érdekelne.
Megnéztem már jó pár oldalt,de max. 4-4 lapig találtam csak fogadási kínálatot,ráadásul még korai kifizetés sem volt.

Előre is köszi a segítséget.

Idézetet írta: TiB Dátum január 21, 2024, 10:36:58Kivonultak, el kell fogadni. Vissza fognak jönni, mert egy kalap szar a magyar piac kínálata, ezért bármikor lehet aratni, azt kivárjuk. Amúgy eredménykövetésre vannak nagyon jó oldalak, sokkal személyebbre szabhatóak, használjátok a google nevű oldalt. Próbáljatok, teszteljetek, sok lehetőség van. A bet365 nem eredménykövetés miatt volt érdekes, akinek azért volt érdekes, az nem használja jól az internetet.

Szerintem az eredménykövetésre az élő meccsekre gondolt ahol grafikai felületen látja a támadásokat vagy pontról pontra a meccs alakulást stb. és bár szubjektív vélemény, de arra szerintem az egyik legjobb felület statokkal, valamint gyorsaságában is jellemzően jobb a többinél.
Blokkban követni meccsek alakulását nyilván van sokkal jobb lehetőség, eredmenyek, livescore, stb.
Ha te tudsz jobb felületet ahol egyes meccseket élvezhetőbb felületen lehet követni akkor ne tartsd magadban.

Idézetet írta: wage Dátum január 24, 2024, 23:39:32Szerintem az eredménykövetésre az élő meccsekre gondolt ahol grafikai felületen látja a támadásokat vagy pontról pontra a meccs alakulást stb. és bár szubjektív vélemény, de arra szerintem az egyik legjobb felület statokkal, valamint gyorsaságában is jellemzően jobb a többinél.
Blokkban követni meccsek alakulását nyilván van sokkal jobb lehetőség, eredmenyek, livescore, stb.
Ha te tudsz jobb felületet ahol egyes meccseket élvezhetőbb felületen lehet követni akkor ne tartsd magadban.

Ők biztosítanak mindent az irodáknak, köztük a bet365-nek is:
https://sportradar.com/

Olyant kell keresni aki a Sportradar szolgáltatásait veszi igénybe, és nyilván az is számít, hogy a felhozatalukból mit képes kifizetni.

Idézetet írta: Admin Dátum január 25, 2024, 09:33:58Ők biztosítanak mindent az irodáknak, köztük a bet365-nek is:
https://sportradar.com/

Olyant kell keresni aki a Sportradar szolgáltatásait veszi igénybe, és nyilván az is számít, hogy a felhozatalukból mit képes kifizetni.

Az itt a baj szerintem, hogy full magyar nyelven várják el a szolgáltatást. Ajánlhatnék én ilyen szolgáltatásokat, mármint eredménykövetésre, de komolyan, ha ennyire fontos, vegyetek már 5 perc fáradtságot hogy keressetek alternatívát a bet365 helyett. Aminél vannak jobbak!