bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 19 vendég van a témában


Idézetet írta: ab_aevo Dátum június 16, 2011, 07:53:06
ez nem így van, ezek az összegek csak angol felhasználóknak érvényesek.
igaz (elnéztem az összeget)

az érdekelne hogy mennyire megbízható ez a fogadóiroda?illetve a sportingbet, 10 bet, a 888 sport, és a betclick?

Nyugodt lehetsz abszolút megbizhatóak saját tapasztalat mindig kifizettek időben és korrekt módon  :cya:

köszönöm a választ!csak azért kérdeztem mert a sportingbetet leszámítva a többiről sok rosszat olvastam :)

Nagyon szivesen bár a felsoroltak közül nálam a bet365 a favorit minden téren  :beerchug:

Nem tudja valaki véletlenül, hogy a Mobil bónusznál a bónusz igényléséhez megtett feljogosító fogadásnak is 1.5 a minimum oddsa, vagy lehet pl 1.1 is?

1.5 ott is!  ;)

"9.    Kisebb, mint 1,50 szorzós választásokat tartalmazó fogadások nem számítanak bele a rollover (megforgatási) feltételekbe, illetve az első feljogosító befizetés egyszeri megjátszásába."

köszi szumos! ezen a fél mondaton valahogy átsiklottam.  :beerchug:

Üdv Mindenkinek!
Nálam a bet365 abszolút top iroda. Kb. 3 éve játszom náluk és eddig csak pozitív tapasztalataim vannak. Persze ez lehet azért is van, mert élő fogadás rajongóként ők überelhetetlenek. Emellett az ügyfélszoli, kifizetés, felület nálam tökéletes. Korlátozásról annyit, hogy az elmúlt 3 hónapban 1.350.000 Ft nettó kifizetést teljesítettek és nemhogy korlátoztak volna, hanem hetente kapom a hűségbónuszokat. Teljesen elégedett vagyok velük, természetesen elfogadom ha másnak vannak fontosabb szempontok, pl. oddsok, amelyben lehetnek náluk jobb irodák.
Pici off: Még annyit, hogy néhány hónappal ezelőtti regisztrációm után ez ugyan az első hozzászólásom bár a sportfogadás.org oldalát jóval régebben is szívesen látogattam. Gratulálok az üzemeltetőknek és a fórumtársak előtt is le a kalappal, mert egyedülálló amit Magyarországon létrehoztak!
On: Mindenkinek szívből ajánlani tudom a bet365-öt aki sportfogadó élményre vágyakozik és fontos neki az izgalom és a biztonság!
Üdv,
gilera62

tényleg nem vitatkozni akarok csak azt nem értem hogy hallottam már pár embertől hogy ez az iroda nem fizeti ki.Más meg esküdni mer rá!Na persze van ami ezt bőven űbereli pl a bwin!

Idézetet írta: kicsipancho Dátum június 17, 2011, 19:13:34
tényleg nem vitatkozni akarok csak azt nem értem hogy hallottam már pár embertől hogy ez az iroda nem fizeti ki.Más meg esküdni mer rá!Na persze van ami ezt bőven űbereli pl a bwin!

A bwin a bet365-t űbereli?  ???

Ne félj a bet365 kifizet...

úgy értem negatív irányba űbereli :)

Nem hinném, hogy negatív irányba überelné. saját és tucatnyi ismerősöm tapasztalata alapján újfent csak annyit mondhatok, teljesen megbízható irodáról van szó. Nem is tom, több százas nagyságrendü kifizetési tranzakciókról beszélek, eleddig hibapont nélkül.  Persze, az irodákkal is úgy vagyunk kb. mint a biztosítókkal, alapvetöen bizalmatlanok vagyunk, mert tény, sz...kodásért nem kell nekik a szomszédba menniük. Nekem is volt már vitám nemegyszer a bet365-el, pozitív, hogy eddig 1 kivételtöl eltekintve mindig korrekten rendezték a problémákat. ( az a kivetel tavaly egy kinai bajnokin meg nem adott szoglet volt( szerintük ) az 50. percben, 75 e ft-ot nyeltek le...) Ennek ellenére maradok náluk a fentebb leírtak alapjan.

Az elözö hsz elsö mondataiban persze a bet365-rol beszélek, mert a bwinnel való hasonlítás miatt nem egyértelmü a dolog. számomra a bwinnel nincs is értelme semmilyen irányba hasonlítgatni a bet365öt. A bwinnel csak a real mezen szoktam találkozni, ennyi elég is belőlük... ;)

 ;D ;D ;D
azért ha ilyen 75ezres nyereményeket kifizetnek (az egy kivétel) és nem korlátoznak le akkor tényleg nem rossz iroda!Csak azt tudnám hogy az Expektnél még meddig korlátozgatnak engem...ha tényleg ilyen jó az iroda akkor szerintem átmegyek hozzájuk ???