bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 19 vendég van a témában


Több kérdést is feltettem ez a kurta válasz jött.Érdekes telefonon mást mondtak de írásban ezt már nem tették meg.

Idézetet írta: lalalagirl Dátum július 26, 2011, 01:57:57
becsődöltem, várható comeback bónusz? :)

Két-három hónap múlva... :)

sziasztok!

Nem akarok forintba fogadni, mondjuk Fontba vagy Euroba szeretnék, be lehet állítani valahol hogy milyen pénznembe fogadhatok?

Ha már regisztráltál akkor nem valószínű. Régi számlád kérvényezd hogy töröljék és regisztrálnak neked egy másikat a kívánt pénznemben. Nekem így működött..  :cya:

Ha befizetek a bet365 oldalára Erste mesterkártyával (dombornyomott és van rajta CVC kód) akkor egy esetleges sikerszéria után milyen módon tudok kifizetést kérni?
és egyes módoknál mennyi a minimum zsetonösszeg amit le lehet kérni?

Banki utalással tudod lekérni a pénzt,min kifizetés 30K Huf !

még egy kérdés...
a francia első osztály meccsei láthatóak lesznek a bet365 élő közvetítésénél?
meg még milyen bajnokságokat lehetne megtekinteni?

30K?
elég sok.valami más mód nincs?
amúgy köszi Boci17 :D

Nagyon sok bajnokságot közvetít a franciát is ha jól emlékszem.Szerintem ebben is az egyik legjobb.Nézheted Dszudzsákot is :great:

Ja azt elfelejtettem hogy az eredmenyek.comra ha rámész a meccsek mellett egy kis tv ikon jelzi hogy melyik iroda adja.Ha ilyet látsz szinte biztos hogy ott a bet365 is.

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni azoktól, akik profik a Bet365 tipp választékában. Olyan fogadási lehetőséget keresek, hogy a BL és EL selejtezők párosításából melyik csapat jut tovább. Már mindent átnéztem, de nem találtam ilyen fogadási lehetőséget. Tényleg nincsen, vagy csak én vagyok béna és nem találom? :bash:

Nem vagy vak, vagy akkor én is az vagyok, mert én sem láttam ilyen fogadási lehetőséget.

Az egyik opció hogy vakok vagytok, a másik (valószínűbb) hogy akkor még nem volt a kínálatban. Most már biztosan ott van, legalábbis a Plzen és Sturm meccsénél.

Most már benne van, de amikor kérdezte még nem volt.

Hali!
Elég csábító a bet365-nél ez a 15.000 Ft-s 100%-os szezonkezdő bónusz, ezért úgy döntöttem, hogy elküldöm a személyim és jogsim elő-és hátlapját a [email protected] címre. Várhatóan mennyi idő alatt fogják jóváhagyni a személyemet az irodánál? :)
Illetve bankkártyás kifizetés mennyi idő alatt szokott végbemenni náluk?