bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 20 vendég van a témában


Idézetet írta: ncis88 Dátum november 21, 2012, 17:32:42
Így van ahogy leírtam. Hiába írtam nekik hogy nézzék át a számlát a téteket, a fogadásokat, küldtek 1 órája egy emailt hogy a vezetőségi döntésen nem változtatnak, várnom kell újabb 6hónapot. Csak ha kivárom újra akkor majd újra jön ez a procedúra és semmi sem garantálja hogy ezt nem csinálják meg újra..

Most írtam nekik egy erősebb, fenyegetőbb hangvételű emailt, ahol tájékoztattam őket hogy kapcsolatba léptem az IBAS-szal, és hogy ők keresni fogják őket. Nem hiszem h van értelme és lesz eredménye de Isten a tanúm ha kell, naponta írok nekik emailt, óránként fogom zaklatni őket live chaten csak hogy bosszantsam őket..Aztán meg ha nem elutasítás lesz a válasz akkor valóban megkeresem az IBAS-t aztán lesz ami lesz..

Írtam nekik korábban hogy akkor korlátozzák a tétjeim, a befizetésem szarom le, csak engedjenek a pénzemhez hozzáférni. De hát ráakarják tenni a kezüket, minta arra az 50kra annyira szükségük lenne.. Pfejj


Közben látom egy másik témában, hogy a számlán lévő pénzed az elmúlt 6 hónapban nyert tippjáték bónuszokból van.
Hát igen, azokat nem fogják forgatás nélkül kifizetni.
Az a kérdés, hogy van-e annak elévülése. Nehogy kellemetlen meglepetés érjen.

Én kértem anno a kizárást 1hétre, de nem mert buktam, hanem mert felbasztam az agyam rajtuk. Írtam nekik h szeretnék szünetet tartani(meg sem fordult a fejemben hogy szerencsejáték problémákra gyanakodnak, szó sem volt ilyen a chatelés alatt, csak a későbbi telefonok után jöttem rá h mi a problémájuk), erre javasolta ezt a faszságot. mondom jóvan, király egy hétig nem lépek be átgondolom a helyzetet és játszok tovább a  pénzemmel. Aztán 1hét után benyögi hogy a zárolás fél évig tart.Ezt bezzeg nem említette a chates emberke, én meg nem néztem utána. Magyarázkodtam hogy nem azért kértem mert problémáim vannak, vagy mert függő lennék, eljátszom a házat stb. Nem hatotta meg őket, jólvan, gondoltam tanulópénznek jó lesz. Türelmesen kivártam az időt, erre tovább baszakodnak velem és még fél évig szivatnak.

Rosszul foaglmaztam fentebb. Nyilván függő vagyok.Ez olyan mint a cigi, alkohol..függőséget okoz. De mint sok ember aki csak alkalmanként dohányzik vagy iszik én is csak alkalmanként játszottam. Soha nem hazudtam loptam csaltam hogy játszhassak,és mint említettem nem játszottam nagy tétben és veszélyesen gyakran. Tehát amellett h minimálisan függő voltam, nem jelentettem veszélyt sem magamra sem a környezetemre. Ha vetnének egy pillantást a számlámra látnák ezt.
Most azt próbálom elérni hogy legalább a pénzem kiutalják idő előtt, akkor félig boldog leszek, és leszarom a tiltást.

A bónuszon kívül van 40valahányezer a számlámon ami saját pénz, amit egy 5k-s befizetésből vittem fel. Ez teljesen saját pénz.

Amúgy a bónusznak nincs elévülése, legalább is azt írták h mindkét bónusz ott lesz a számlámon ha beléphetek, méltányosságból nincs időkorlát. Emailem van róla, amit ha eljön végre az idő, szentesítek..

Ha kéred a kizárást, akkor ők mondani, fogják hogy miért zártad ki magad. Te beleegyeztél gondolom.
a Kizárás 6 hónapig tart, addig a számládon lévő pénz megmarad, függőben lévő fogadásod is (ha van).

Ez szabály. Nem ők találták ki...

Ha meg tényleg úgy van, hogy csak fogták magukat és kizártak, és nem szóltak...

1. lehet az ő hibájuk
2. találtak 1 másik számlát is a te nevedre, maildre ...stb

Amugy nekem is volt olyana Bet365 , hogy 1 hétre akartam kizárni magam, és 6 hónapot kaptam :D

amugy, amikor kitiltottam magam, az összes pénzemet visszautalták... 35 K-t (kivéve a függőben lévő fogadásaimat)

Nem vagyok multiaccos, pláne nem a bet365-nél.. a legjobb iroda, nem kockáztatnék hogy kitiltsanak.

Mint leírtam először én kértem, és az egy hétből 6hónap lett, amit elfogadtam és türelmesen kivártam, akkor is érveltem már nekik,de hiába. Elmúlt a 6hónap gondoltam csak kinyitják, mert belátják hogy félreértés volt és nem vagyok veszélyes önmagamra. Erre telefonon felteszik azt a kérdést amit fentebb leírtam..és nem igazán tudtam rá válaszolni és ezért újabb 6hónap bann. hurrá.. oké, elismerem saját magamnak okoztam a bajt,de nem értem mindek kell másodszor is fél évre zárolni..

#1296 november 21, 2012, 22:29:01, Sport1
most nem igazán tudom, hogy ez a második 6 hónapod?

ha az első 6 hónapod lejár. Telefonon, feltesznek 1 csomó kérdés, hogy elég volt-e 6 hónap, tudja-e kontrollálni magát..stb stb.

Mindenre azt kell mondani, hogy igen! nem kell gondolkozni, hogy függő vagy-e, vagy nem, őket ez úgyse érdeklik :)

és ha megvagy, 3 napon belül kapod a választ, és megnyitják...

Nálam legalábbis nem volt probléma.

De ha már zároltad magad, ugy tudom, vissza lehet kérni a pénzt... nekem tényleg visszautalták anno

május közepén volt az egész, most november közepén járt le.. írtam nekik chaten h hívjanak, hívtak is feltett a csaj egy csomó kérést amit megválaszoltam, mondtam h tudom kontrollálni magam stb mindent.. erre fél nap múlva jelezték h a vezetőség további 6hónapra kitiltott..

Sajnálom, akkor nem tudom mi van, ugyanez a probléma volt nekem is, csak nekem minden rendbe volt.

Remélem a 6 hónapos időszak között nem hívogattad őket, mert akkor általában újrakezdik a 6 hónapot.

De a pénzt azt kérd vissza feltétlenül. Remélem nem változott meg a bankkártyád, vagy lejárt ilyesmi.

Ki van írva a Bet365 szabályzatába, 6 hónap után fel lehet oldani a számlát...

tényleg nagyon remélem hogy nem zaklattad őket a 6 hónap alatt...

Mert sajnos az is ki van írva hogy a 6 hónapos időszak között az oldal mindent megtesz hogy ne fogadhass!

Nem zaklattam őket. Tudomásul vettem, mert én voltam akkor hülye..
Amúgy skrillt használok, arra igaszán utalhatnának.. Még erre az emailemre nem válaszoltak, szal lehet kiutalnak.. Ha nem akkor leszek igazán mérges.. :)

Idézetet írta: ncis88 Dátum november 22, 2012, 00:50:28
Nem zaklattam őket. Tudomásul vettem, mert én voltam akkor hülye..
Amúgy skrillt használok, arra igaszán utalhatnának.. Még erre az emailemre nem válaszoltak, szal lehet kiutalnak.. Ha nem akkor leszek igazán mérges.. :)
Nem értem a problémát, miért nem nyitsz valamelyik haverod vagy rokonod nevére egy új számlát?

Idézetet írta: langerhen Dátum november 22, 2012, 04:47:04
Nem értem a problémát, miért nem nyitsz valamelyik haverod vagy rokonod nevére egy új számlát?
van rajta 50k-ja amihez hozzá szeretne férni.ennyi.

Így van Van rajta saját pénz illetve majdnem ugyanannyi bónusz pénz plusz egy 50%os 15k-s bónusz.  Ezt nem fogom veszni hagyni. Ha kell kiböjtölök fél évet még,de nagyon nem szeretném.

Idézetet írta: ncis88 Dátum november 22, 2012, 12:59:59
Így van Van rajta saját pénz illetve majdnem ugyanannyi bónusz pénz plusz egy 50%os 15k-s bónusz.  Ezt nem fogom veszni hagyni. Ha kell kiböjtölök fél évet még,de nagyon nem szeretném.

Még egyszer-kétszer zárolnak pár hónapra aztán abból a pénzedből mire kiutalod tudsz majd venni 20 deka párizsit. :D Lehet hogy arra játszanak. :(