bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 20 vendég van a témában


Idézetet írta: georgeboyd Dátum január 03, 2013, 16:20:14
1. nem tudom 2. nem


Köszi, másikra esetleg valaki választ?

Idézetet írta: Dezmop Dátum december 31, 2012, 20:37:03
Szia Aquafresca !

Én csak szinte fociban utazom de ez egy bevet szokás .Én a Bwinen többször tapasztaltam ,hogy ha olyan meccs ment ahol több gólra lehetett számítani de egy se volt  akkor lezárták a fogadást addig amíg nem születik gól és ez nem más mint aljas módszerrel elkövettet pénzlehúzási akció  azaz nehogy már a fogadok visszafogadással ki jöhessenek jól is a dolgokból. Ez nem más mint egy rohadt stratégia amivel a fogadókat meg károsíthatják .Ez ETIKÁTLAN de a fogadók max mérgelődhetnek ,ez van.Még egy megjegyzés ez nem véletlen ez stratégia.

Valóban nem korrekt dolog, viszont a mérgelődésen kívül mást is lehet tenni: másik irodánál megtenni az ellenfogadást. Aki csak egy bukinál tart pénzt, az teljesen ki van szolgáltatva annak az egynek.

Idézetet írta: benson Dátum január 04, 2013, 10:08:35
Valóban nem korrekt dolog, viszont a mérgelődésen kívül mást is lehet tenni: másik irodánál megtenni az ellenfogadást. Aki csak egy bukinál tart pénzt, az teljesen ki van szolgáltatva annak az egynek.
Ritkán van azért ilyen, legalábbis a bet365-nél. A Bwint meg azért ne vegyük már egy kalap alá a bet365-tel, annyi a hasonlóság köztük, hogy mindkettő b-betűvel kezdődik.

Túl szigorúak vagytok szerintem.
A mai napig vannak irodák, melyek egyáltalán nem kínálnak szorzókat élő eseményekre, míg más bukmékerek csak nagyon kevés eseményre kevés fogadástípust kínálnak és/vagy "használhatatlan" odds-okat adnak.
(próbált tegnap élőben valaki a pinnacle-nél kosár Euroligára fogadni? 3 meccs ment elvileg, a gyakorlatban egyikre sem volt szorzójuk, még a győztesre sem..)

Nyilván a bukiknak is sokkal nehezebb dolguk van, ha valami szokványostól eltérő történik (pl. góltalan hokimeccs vagy éppen sok kiállításos focimeccs), ilyenkor sok iroda inkább kivár a szorzók kirakásával, mert ha előjönnek a szerintük reális szorzókkal - melyek eltérnek más irodák ajánlatától - akkor az arbosok (vagy a tréderek) villámgyorsan kiforgatják őket.

Persze engem is bosszant, ha nem tudom megtenni a kívánt fogadásomat, de kicsit el lettünk kényeztetve, lényegében a meccs végéig rengeteg mindenre fogadhatunk az esetek többségében.


sziasztok volna egy kis problémám! Szeretnék regisztrálni a bet365-re! A problémám a következő: sima Unicredit Maestro bankkártyám van (diákszámla) és nincsen rajta cvv2 kód! Ha kérek rá cvv2 kódot akkor alkalmas lesz arra, hogy felutaljak pénzt a bet365-nek? 1500 Ft-ra gondoltam! A másik gondom meg hogy van rajta még pár ezer ft-os tartozás is és ha felutalnék, addigra lehet lekapná a bank a pénzt, amit utalnék! Van rá valamilyen megoldás, hogy tudjak pénzt küldeni! Esetleg moneybookers vagy paypalon keresztül? netán van más megoldás rá? Mindegyik lehetőség érdekelne! Előre is köszi a segítséget!

Paypalról nem tudsz pénzt feltölteni,csak moneybookersről, a maestro kártyával szerintem ne sportolj!
de elméletileg elfogadja a bet365.

 BET365 kaszinójában decemberben volt egy karácsonyi akció. Az ott gyűjtött bónuszt ma kell hogy jóváírják, de még semmi. Emailra meg nem válaszolnak. Valaki tud valamit?


Igen épp most vagyok velük beszélgetésbe. Mindjárt kiderül, hogy mi újság

130-ért én is megtanultam ma a szabályt.
Mivel Chaten Szilárd csak a faszságukat ismételgette, írtam nekik egy panaszlevelet.
Tudom, hogy szart se érek vele, de legalább megnyugodtam.


Tisztelt Bet365!

Mint régi, és hűséges játékosuk teszek panaszt, és észrevételt az alábbiak szerint:

6 szelvényen fogadtam a következőre
Fukuoka Rizing
Fukuoka Rizing v Shimane Susanoo Magic
(4. negyed - győztes (kétesély))

A 4. negyedet meg is nyerte a csapatom 21-20-ra, azonban ez hosszabítást eredményezett, amit az ellenfél nyert több ponttal. A fogadásaimat így nyertes helyett, vesztesnek értékeltek, egy olyan szabályzati pontra hivatkozva, melynek megfogalmazása nem egyértelmű, ellentmond az élő fogadási oldalon található információknak, illetve a józan ésszel, és gondolkodással is ellentétes.
Ez a következő:
"Élő fogadás negyedre, hosszabbítás BELEÉRTVE
A negyedet be kell fejezni, hogy a fogadások álljanak, kivéve, ha a fogadások rendezése már adott.

Győztes két- és háromesélyes/hendikep/összesített két- és háromesélyes/csapat és játék összesített/első...-ig piacok"

Mint látható is a fogadástörténetben, én a negyedik negyed győztesére tettem. A 4. negyedben az eredmény 21-20 lett, tehát a győztes egyértelmű. Önök szerint nem, mert a hosszabítás beleértve mondattal úgy gondolják, hogy a hosszabítás eredménye is beletartozik a 4. negyedbe. Ez telesen életszerűtlen, és számomra elfogadhatatlan.

Megfogalmazásuk ráadásul nem is egyértelmű.
Ilyen alapon az első-, második-, harmadik negyedez is hozzáadhatnák a hosszabítás pontjait, mert a szabályzatban nincs az megjelölve, hogy a negyedik negyedhez kell hozzászámolni.
Mintahogy a félidős fogadásnál meg is jegyzik, hogy azt a 2. félidőhöz kell számolni:
"Élő fogadás félidőre, hosszabbítás BELEÉRTVE.
Az első félidőnek be kell fejeződnie, hogy a fogadások álljanak. Amennyiben egy játékot elhalasztják vagy kezdés után felgüggesztik, a játék és második félidős fogadások érvényességéhez 5 perc, vagy annál kevesebb hátralévő idő szükséges, kivéve, ha a fogadások rendezése már ezelőtt lezárult.

Győztes két- és háromesélyes/hendikep/összesített két- és háromesélyes/csapat és játék összesített/első...-ig piacok/2. félidős fogadások."

Aztán értelmezhetem úgy is a "Élő fogadás negyedre, hosszabbítás BELEÉRTVE" megfogalmazásukat, hogy azok a szabályok vonatkoznak a hosszabításra is, mint a negyedek fogadásaira, szóval itt is pontatlan, és nem egyértelmű a meghatározásuk.

Arról nem is beszélve, hogy az élő fogadási felületükön a megnevezés:
4. negyed - nyertes (kétesély)
Itt is világosan látszik, hogy nem a 4. negyedre, és a hosszabításra fogadok (mint látszik a fogadástörténetben is), hanem csak a 4. negyed nyertesére.

Ezeket együtt úgy hívják nálam: a fogadók megtévesztése.

Szóval kérem, lássák be hibájukat és a szabályzatuk ellentmondásosságát, és érvényítsék fent felsorolt tippjeimet nyertesnek.

Emellett kérem, gondolkodjanak el a szóban forgó szabályok életszerűvé tételén, és a hosszabítást csak a meccs eredménye vonatkozásban számítsák be.

Mindezek mellet, ha ragaszkodnak ehhez az ésszerűtlen szabályukhoz, akkor azért, hogy sok fogadótársam ne jusson a sorsomra, kérem az élő fogadási oldalukon a 2. félidős, 4. negyedes fogadásuknál jelöljék meg, hogy plusz hosszabítás.

Várom válaszukat, és a nyereményem jóváírását!

Üdvözlettel:


hát nem tudom...

Elvileg nem hibáztak, 4. negyedre raktál... ami miatt hosszabbítás lett, vagyis a 4. negyed tovább tartott a hosszabbítással... merthát a hosszabbítás az ugye NEM 5.dik negyed..hanem a 4.-dik negyed folytatása.

Amugy nem tudom...

De amugy a szabályzatba is elég furcsán van megfogalmazva...megtévesztő elsőre

Idézetet írta: Sport1 Dátum január 05, 2013, 15:01:12
hát nem tudom...

Elvileg nem hibáztak, 4. negyedre raktál... ami miatt hosszabbítás lett, vagyis a 4. negyed tovább tartott a hosszabbítással... merthát a hosszabbítás az ugye NEM 5.dik negyed..hanem a 4.-dik negyed folytatása.

Amugy nem tudom...

De amugy a szabályzatba is elég furcsán van megfogalmazva...megtévesztő elsőre

Az ő logikájuk szerint én is tudom, hogy nem hibáztak. Csak faszság, és életszerűtlen az egész.

Ha a hosszabbítás is beletartozik, akkor a "mérkőzés hátralévő része" a helyes megfogalmazás szerintem a 4. negyedtől kezdődően.

A meccs végi fogadásokkal vigyázni kell, még abban is eltér az irodák gyakorlata, hogy focimeccsen a 76-90. percbe beleszámítják-e a néhány perces ráadást!

Hoki és kosármeccseknél az alatt/felett határ is lehet hosszabbítással együtt értendő vagy éppen nélküle.

Ha ehhez hozzávesszük a teniszmeccsek eltérő kiértékelését feladott meccsek esetén, akkor bőven van mit észben tartani.


Az a baj ezzel, hogy ez az egész szabályozás egy kétoldalú dolog. Na most biztos akad pár olyan ember is, akik a másik kimenetelre fogadtak, ők meg pont örülnek ennek a szabálynak, hogy jött a fogadásuk. Legfeljebb méltányosságból kedvezhetnek neked, de akkor ennyi erővel bárkinek jóváírhatnák a vesztes szelóját. Angol szabályzatot nem nézted meg egyébként? Volt olyan nekem is, hogy a magyar nyelvű nem volt túl bőbeszédű, ezért az angolra váltottam, és úgy már megértettem, hogy mire is kell raknom.

Csacsi! Ha megkérhetlek, majd a bet365 válaszát is közzétennéd? Köszönöm!