Ingyen pörgetések

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#90 március 25, 2016, 16:34:51, lulu65bj
csak simán indítsd el ezt a játékot : Jack and the beanstalk

egy ilyen belső üzenet is jött

Sztem ez csak kiválasztott ügyfeleknek lesz, akik kaptak róla belső üzenetet.

És csak befizetés után elérhető az azt követő naptól.

https://www.spartanslots.com

25 Euro no deposit! Reg után azonnal ott van a számlán.  :ok:

Idézetet írta: runin Dátum március 26, 2016, 14:07:16
https://www.spartanslots.com

25 Euro no deposit! Reg után azonnal ott van a számlán.  :ok:

Felvittem 50-re Black Jack-en,viszont slog game-eknél azt irja nincs elég kreditem a játékhoz.miért?
mennyi lehet a megforgatási követelmény?

75-ször kell,viszont Slotoknál nekem sincs egyenlegem. Kifizetésről tudunk valamit?

#96 március 26, 2016, 20:13:33, RedMunchen
Idézetet írta: fjazej Dátum március 26, 2016, 14:46:11
Kifizetésről tudunk valamit?

$75 a max kivehető.

Idézetet írta: RedMunchen Dátum március 26, 2016, 18:44:39
$75 a max kivehető.

75-ször kell forgatni és 100 euró a max kivehető, illetve kell egy befizetés.

Tök rossz,hogy nemtudom követni,hogy mennyinél tartok a forgatásban.

Chates tudja.

Idézetet írta: fjazej Dátum március 26, 2016, 22:15:40
Tök rossz,hogy nemtudom követni,hogy mennyinél tartok a forgatásban.

#100 március 27, 2016, 01:24:10, Irtis
Ez a Luckydino valami elképesztő nagy lehúzás! Hihetetlen, hogy egyes cégek mit meg nem engednek maguknak!  Regisztráltam, megkaptam az ingyenes pörgetéseket, jött belőle 1€, ami elvileg készpénz, nem kell forgatni. Aztán befizettem 20€-t, hogy kérhessek kifizetést. Már itt elgondolkoztam, hogy megéri-e a kockázatot 1 euróért egy ismeretlen helyre befizetni, de hát én nem vagyok az az ijedős fajta. Befizetési bónuszt direkt nem igényeltem (50x-es forgatás lett volna). Aztán befizettem még 50€-t, mert arra adtak még 50 ingyenes pörgetést, aminek a nyereménye szintén nem bónusz (jött belőle kb. 5€).

Kértem kifizetést, amit visszautasítottak a terms and conditions egy pontjára hivatkozva, miszerint a befizetett pénzt 5x meg kell forgatni kifizetés előtt. Már önmagában ez is durva, de itt nem arról van szó, hogyha nem forgatok, akkor levonnak valamit a kifizetésből, hanem egyáltalán nem fizetnek! Ez szerintem kimeríti a lopás fogalmát. Elvileg nincs bónuszom, de mégse fizetik ki azt, amit befizettem! Ezek után átfutottam a teljes T@C-t, és vannak benne még cifra dolgok, pl. hogy egy pörgetés max 5€-t számít a forgatásba, hiába teszek fel mondjuk 100€-t.

A lényeg, hogy hiába vetettem be minden érvet a chaten (vonják le, ha szerintük van bónuszom, vonjanak le kifizetési díjat stb.), csak akkor fizetnek, ha forgatok. Szerencsére ruletten is lehet, így gyorsan tettem 5 fogadást a piros-feketére 25-25€ téttel. Az már csak hab a tortán, hogy valamiért szerintük csak a 2. befizetésemet kell megforgatnom (250€). Ezek után ismét chat, mondom megvan a forgatás, most már ugye mehet a kifizetés? Erre ezt válaszolja:
- Valószínűleg :)
- Hacsak a biztonsági osztály nem talál semmi gyanús forgatást :)
- Mit értesz gyanús forgatás alatt?
- Pl. csalás a forgatással.

És ezt így smile-val. Elképesztő! A rohadék nyilván tudta, hogy hogyan forgattam. Biztos erre is van egy remek pontjuk a szabályzatban. Mindenesetre megpróbálkoztam egy újabb kifizetéssel, hátha. De nagyon úgy tűnik, hogy itt bizony nem úszom meg a pénzem elvesztését kockáztatását kifizetés előtt, hiába nem kértem bónuszt (az ingyenes pörgetések forgatás-mentességét meg nagyban reklámozzák).

Tanulság: noname irodákba/kaszinókba NE fizessünk be, vagy legfeljebb úgy, hogy aprólékosan áttanulmányozzuk a T@C-t, és ha ott nem találunk semmi problémásat, akkor is akármi előfordulhat (pl. nem fizetnek).

Persze mondhatjátok, hogy én vagyok a hülye, miért nem olvastam el a T@C-t regisztrációkor, de hát ezt senki nem szokta elolvasni, és ezek a cégek direkt erre játszanak. Szép designosan reklámozzák, hogy itt bizony nem kell forgatni az ingyenes pörgetések nyereményét, aztán az apróbetűs részben kiderül, hogy de facto mégis, sőt még többet is.

Most nem értem ezt a max. 100 euró kifizetést a Spartan Slotnál.Jelenleg 550 eurónál járok,és elvileg hamarosan vége a forgatásnak, akkor ebből 100-at kérhetek le, és 450 euróelvész,vagy azt tovább játszás után kilehet majd kérni?Vagy hogy megy ez?

Ami 100 felett lesz az elveszik. Tehát 0 lesz. De figyelni kell nagyon mert lehet forgatás közben egyszer csak lecsökken a számlád 100-ra, az azt jelenti, hogy kész vagy a forgatással.

Gondolom, hogy kell befizetés is.

Rendben köszi,érdekes. Nekem befizetésnél kötelező igénybe vennem a bónuszukat?Mert nem látom hol lehetne ezt elutasítani.

Idézetet írta: fjazej Dátum március 27, 2016, 10:57:15
Most nem értem ezt a max. 100 euró kifizetést a Spartan Slotnál.Jelenleg 550 eurónál járok,és elvileg hamarosan vége a forgatásnak, akkor ebből 100-at kérhetek le, és 450 euróelvész,vagy azt tovább játszás után kilehet majd kérni?Vagy hogy megy ez?

Megkerdezhetem melyik jatekon tolod? Mert en eddig csak a Tales of Egypten jatszottam, hasonlo jatek a Book of Ra-hoz, amivel regen nagyon sokat jatszottam :D amugy ad ez a Tales, csak az a baj hogyha beadja a free spint, akkor mindig a sokat ero szimbolokst adja be, es keptelenseg hogy telepakolja a sorokat...szoval varom esetleg hogy ki melyik jatekon tolja :D