Liverpool Szurkolótábor

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


1998. november 29-én, azaz 15 éve debütált a Liverpoolban Steven Gerrard

Respect Captain Fantastic, respect Ryan Giggs :topbet_125:

Idézetet írta: Latzka Dátum november 29, 2013, 15:04:35
1998. november 29-én, azaz 15 éve debütált a Liverpoolban Steven Gerrard

Respect Captain Fantastic, respect Ryan Giggs :topbet_125:

Nagyon nagy legenda, az egyik legjobb, legkomplettebb középpályása az előző évtizednek. Gyakorlatilag csak miatta nem utálom a Poolt  :P

Csak rövid ideig elégedetlenkedhettem a Reina - Mignolet változtatáson, mert nagyon hamar bizonyított a belga. Sőt azt mondom az egész szezonban nem így futna a Pool, ha az 1. fordulóban nem fogja ki a 90. percben a Stoke büntetőjét. Remek kapusunk van :topbet_125:

Simon Mignolet-Step Up (Liverpool FC 2013-2014)

Suarez hivatalosan is hosszabbított 2018-ig, 200k/hét fizuról hallani.

- Örömmel tölt el, hogy új szerződést kötöttem a Liverpoollal, a jövőm hosszú távra biztosítva lett. Van néhány nagyszerű játékosunk, a csapat pedig fejlődik folyamatosan. Hiszem, hogy a Liverpoolnál elérhetem a vágyaimat, trófeákat nyerhetek, és a legmagasabb szinten játszhatok. A célom, hogy ehhez minél hamarabb hozzásegítsem a csapatot. Kétségkívül sokat számított a szurkolók támogatása a döntésem meghozatalában, nagyon büszke vagyok arra, hogy őket képviselhetem minden egyes alkalommal, amikor kifutok a pályára a Liverpool mezében. Különleges a kapcsolatunk, szeretnek engem. Mindig a legjobbamat nyújtom értük a pályán, és remélhetőleg közösen képesek leszünk sikereket elérni - mondta a klub weblapján Suarez.



nagyon kéne idén már az a Bl pótselejtezőt érő negyedik hely, ha az meglesz akkor valszeg őt se veszítjük el

#97 február 21, 2014, 11:32:07, Lacapi
Egyenlőre Sturridge-el nagy párost alkotnak, a feltörekvő Coutinho-Sterling párossal szélről megerősítve ászok lesznek. Kérdés CR-el hogy férnének meg, láttunk már sok ígéretes játékost elkallódni a két spanyol gigásznál. Jó, Suarez már nem csak ígéret, de a spanyolok mindig mindenkit meg akarnak szerezni "állítólag", aki egy kicsit jobb szezont fut. Felmerült már Dzeko és Agüero is többek között, és Suarezt sem először hozzák velük hírbe. Szerintem marad. Kell ő is és Gerrard is még legalább egy szezonra, hogy újra a Pooltól legyen hangos európa! 

Ja, és én a negyedik, pótslejtezős helynél előrébbvalót is el tudok képzelni. Az előttünk állók még mind BL szereplők is például, legalábbis jelenleg még. Nekik arra is kell energia.



Az angol válogatott 5 Pool játékossal kezdett a dánok ellen. Kíváncsi vagyok volt-e már ilyen.

Idézetet írta: Latzka Dátum március 06, 2014, 07:04:00


Az angol válogatott 5 Pool játékossal kezdett a dánok ellen. Kíváncsi vagyok volt-e már ilyen.

Szerintem a 80-as években elég sokszor előfordult, de lehet, hogy rosszul emlékszem.

Idézetet írta: misk@ Dátum március 06, 2014, 08:25:35
Szerintem a 80-as években elég sokszor előfordult, de lehet, hogy rosszul emlékszem.
Jól emlékszel. Az 1970-es évek második felében és az 1980-as éves első felében olyan volt a Liverpool, mint amilyen manapság a Bayern München, néhány évvel ezelőtt a Barcelona vagy az 1990-es évek elején az AC Milan.
:beerchug:

#101 március 06, 2014, 17:33:49, Latzka
A mai NS-ben megtaláltam a helyes választ: 1977 ;)   (Ray Clemence, Emlyn Hughes, Ray Kennedy, Terry McDermott és Ian Callaghan)

A csúcs pedig 6 játékos, szintén 1977. (Ray Clemence, Phil Neal, Terry McDermott, Emlyn Hughes, Ray Kennedy és Ian Callaghan)

Nézegetem a tabellát, meg a hátralévő meccseket, és úgy nézem egy csapat van, aki megfoszthatja a Liverpoolt a bajnoki címtől: nem, nem a City, és nem a Chelsea: a Crystal Palace...

A Pool a Chelsea után, a City pedig a hétvégén játszik velük.

Nagyon úgy tűnik, hogy az angol válogatott Rickie Lambert (Southampton) lesz az Liverpool első jelentősebb igazolása. Nem kizárt, hogy a Mersey-parti klub vezetősége már készül a Suarez utáni korszakra.

Emre Can
Emre Can német labdarúgó, jelenleg a német Premier Leagueben szereplő Liverpool játékosa. Wikipédia
Született: 1994. január 12. (életkor 20), Frankfurt am Main, Németország
Magasság: 1,84 m
Súly: 82 kg
Karrier kezdete: 2011.
Jelenlegi csapat: Liverpool FC (Középpályás)

Német Premier League ;D

De nem is ez a lényeg...Egy hozzáértőtől  (csabax) kérdezném, nem kell ebbe a csapatba hátvéd?
Nem egy, több :(