C-csoport tippek és fogadási lehetőségek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában




Ebben a témában lehet beszélgetni a csoport mérkőzéseiről, fogadási lehetőségekről, valamint hasznos infókat is megoszthatunk egymással.

C-csoport fogadási lehetőségek:

Csoportgyőztes:

Argentína 1.37
Lengyelország 6.75
Mexikó 6.75
Szaúd-Arábia 21.00

Továbbjut a csoportból:

Argentína 1.08
Lengyelország 1.86
Mexikó 1.86
Szaúd-Arábia 7.00

Az utolsó helyen végez a csoportban:

Szaúd-Arábia 1.35
Lengyelország 6.00
Mexikó 6.00
Argentína 26.00

A legtöbb gólt szerző csapat a csoportban:

Argentína 1.60
Mexikó 4.00
Lengyelország 4.50
Szaúd-Arábia 26.00

Argentína – Szaúd-Arábia: Messiék hangolódnak a vb-re

Argentína bemelegítésként a világbajnokság egyik leggyengébb válogatottja ellen kezd. Szaúd-Arábia ugyan abszolválta az ázsiai zónát, de egy világbajnokság merőben más. Erősen kérdéses, hogyan állítják meg a Messi vezette Albicelestét. A szaúdiak célja az lehet, hogy elkerüljék a kiütéses vereséget, míg a dél-amerikaiaké, hogy ne legyenek sérültjeik a meccs után.

Mexikó – Lengyelország: Rögtön dönthetnek a továbbjutásról

Míg Argentína bemelegít az első meccsen, addig Mexikó és Lengyelország rögtön élesben kezd a C csoport második mérkőzésén. A tét a továbbjutás, ami valószínűleg ezen a mérkőzésen el is dőlhet. Nagyon fontos lesz, melyik válogatott kapja el jobban a rajtot, kik azok, akik már a torna elején élesek.

Egészen jó szorzón fogadhatunk Argentína továbbjutására

Talán nyugodtan kijelenthetjük, hogy az argentin válogatott az idei foci-vb első csoportkörének a legnagyobb vesztese. Németország veresége is részben meglepő, de nem annyira mint Messiéké.

Lengyelország – Szaúd-Arábia: Tovább tart a szaúdi csoda?

Lengyelország a második fordulóban Szaúd-Arábia ellen lép pályára, akik meglepetésre legyőzték Argentínát. A szaúdiak számára a kiharcolt pontelőny megtartása a tét, míg a lengyeleknek ez egy kőtelező győzelem

Argentína – Mexikó: Le kéne mosni a szégyent

Argentína óriási meglepetésként kikapott, így Mexikó ellen kell javítaniuk. Nagy szerencséjük volt, hogy a másik meccsen gólnélküli döntetlen született, így Mexikó sem örülhet az első fordulós eredményeknek. Melyik válogatott tud javítani? Mindkettőnek óriási szüksége lenne rá, látva a mutatott játékot.


Szerintem az Argentín válogatott nyerni fog .
Mexikó sorsát el is rendezik így. 

Idézetet írta: András Dátum november 26, 2022, 06:02:03Szerintem az Argentín válogatott nyerni fog .
Mexikó sorsát el is rendezik így. 

Mexikónak van egy pontja, s ha ma ki is kap, akkor még mindig ott van a Szaúd-Arábia elleni meccsük, amikor nyerhetnek, s továbbjuthatnak.

Idézetet írta: Admin Dátum november 26, 2022, 13:10:05Mexikónak van egy pontja, s ha ma ki is kap, akkor még mindig ott van a Szaúd-Arábia elleni meccsük, amikor nyerhetnek, s továbbjuthatnak.
Idézetet írta: Admin Dátum november 26, 2022, 13:10:05Mexikónak van egy pontja, s ha ma ki is kap, akkor még mindig ott van a Szaúd-Arábia elleni meccsük, amikor nyerhetnek, s továbbjuthatnak.
Mondjuk ez igaz ezzel nem is számoltam. 

Lengyelország – Argentína: A neheze csak most következik

A Lengyelország – Argentína meccs lehet az egyik legfontosabb harmadik fordulós mérkőzés a világbajnokság csoportkörében. Ha Argentína nem szerez pontot, akkor kiestek, de a lengyelek továbbjutása sem biztos.

Szaúd-Arábia – Mexikó: Már nem elég csak védekezni

Eddig Mexikó nagyon keveset mutatott a világbajnokságon, nehéz dolguk lesz Szaúd-Arábia ellen, főleg úgy, hogy kötelező a győzelem számukra. Megeshet, hogy az eddig jól teljesítő Szaúd-Arábia meglepi Tata Martino defenzív együttesét, akik még nem szereztek gólt ezen a világbajnokságon.

Ki juthat tovább a C csoportból? Fogadási lehetőségekkel

November 30-án a katari foci-vb C-csoportjának utolsó két mérkőzését rendezik. Lássuk kinek mennyi az esélye a továbbjutásra, s ehhez milyen produkciót kellene nyújtania.

Argentína ma legyőzi a Lengyel válogatottat.Szépen ezzel tovább is jutnak