Biathlon VB 2013

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Kijöttek a H2H-k a holnapi női versenyre, de nagy csalódás. Gössnert a Bet365-ön Kuzminával, bwinen Makarainennel rakták össze úgyhogy oda a német veretése...
De! Most vettem észre egy nagyon csábító fogadást Gössner ellen bwinen! Gössner az első 4-ben végez? Nem - 1,45-ért! Szerintem ajándék! :ok:

Martin Fourcade  Nove Mesto - 12.5 km üldözőverseny Svendsen v Martin Fourcade
(Párosítás) 02/10/2013 Egyik sem 1.83

Ha két lövészet lenne azt mondanám hogy Svendsen,de így biztos nem.Ahol 4 lövészet van rendre kevesebbet ront a francia mint Svendsen ez minden versenyen így van.Futó formával egyik oldalon sincs gond tehát az nyer kettejük csatájában aki kevesebbszer ront és ez nem kérdés hogy Fourcade.

Svendsen mi az istent csinált a végén? :o Nagy mákja volt majdnem pórul járt. Nem is értem mért nem ment iramot Malyskhot le tudta volna rázni és akkor sima lett volna.

Hát basszus mostanság nincs szerencsém egy kapu vagy egy kötésnyi különbséggel megy el a tipp,de attól függetlenül hatalmas verseny volt aki teheti nézze vissza az utolsó kört fantasztikus hajrá volt.nem tudom szerintem arra gondolt hogy Fourcade úgyse hoz be annyit túl magabiztos volt amiért majdnem megfizetett.Ezen a versenyen küzdött Fourcade és ezért ha másért nem kiérdemelte volna,Svendsen pedig végig higgadt volt sőt túlon túl higgadt.... egy mák ami a javára döntött. :noway:

Miriam Goessner  Nove Mesto - nők - 10 km üldözőverseny Goessner v Kuzmina
(Párosítás) 02/10/2013 Egyik sem 1.50 Függőben
Kaisa Makarainen  Nove Mesto - nők - 10 km üldözőverseny Makarainen v Solemdal
(Párosítás) 02/10/2013 Egyik sem 1.35 Függőben

Tudom,kombit nem szabad tenni most mégis megtettem:)4 versenyző a kombiba és egyik se jó lövő :D Elképesztő hibákra képesek mind a 4-en.Futásban azonban Gossner és Makarainen jobb futók és reméljük lövészetük se lesz borzalmas.Hajrá lányok  :ok:

Kaisa Makarainen  Nove Mesto - nők - 10 km üldözőverseny
(Dobogósok) 02/10/2013 Egyik sem 3.50
egy kis apróval ment

Idézetet írta: Powell Dátum február 10, 2013, 13:55:46
Hát basszus mostanság nincs szerencsém egy kapu vagy egy kötésnyi különbséggel megy el a tipp,de attól függetlenül hatalmas verseny volt aki teheti nézze vissza az utolsó kört fantasztikus hajrá volt.nem tudom szerintem arra gondolt hogy Fourcade úgyse hoz be annyit túl magabiztos volt amiért majdnem megfizetett.Ezen a versenyen küzdött Fourcade és ezért ha másért nem kiérdemelte volna,Svendsen pedig végig higgadt volt sőt túlon túl higgadt.... egy mák ami a javára döntött. :noway:

10 mp volt köztük csak és amikor először mutatták őket a lövészet után már együtt voltak, tehát elszarakodták az elejét szerintem szimplán. Gondolom nem akart vezetni Malyshko (amit megértek) Svendsen ezért meg nem ment. Remélem valahol majd lenyilatkozza, hogy mi volt a terve a végén, mert szerintem ez egy faszság volt akkor is ha bejött. Arról már nem is beszélek, hogy majdnem összeakadt az egyik orosszal 500-zal a vége előtt, szóval akár még a 2. hely is elmehetett volna...

#36 február 10, 2013, 16:55:30, Cesc18
Kis megérzés...3. lövészet előtt tettem. Szerintem amúgy Zaitseva és Flatland összeakadhattak, mert mindkettő visszaesett. Flatland gondolom el is burkolt, máshogy tuti nem veszített volna félpercet egy picike szakaszon. Kis mák is kellett a tipphez, de a lényeg hogy jött! :ok:
(közben végre megmutatták, ja eltaknyolt)

Henkel nagyot ment, de szart sem ért el vele, gondolom az a 6. hely túlságosan nem vigasztalja a németeket...Gössner hozta a formáját, 20-ba azért befért, szerény 6 hibával! ;D

Én az ajándékomat használtam ki, ami tényleg az lett :ok: Jó kis pénzt hozott az tény! :beerchug:

Én csak annyit teszek hozzá, hogy az ukránoknál fogy az EPO hatása..

Biathlon - Világbajnokság - Nove Mesto (CZE) - Női egyéni (15km)
Közvetítés: 2013.02.13 - Eurosport ÉLŐ 17:15

Rajtlista

Van egy meglepetéstippem, hogy Dorin dobogós lesz 8-as oddsért volt reggel bet365-ön, most már csak 6, de a bwinen még mindig 8. A futóformája szerintem nagyon jó (magához képest) és egy ilyen versenyen lehet tőle számítani a jó lövészetére is, ami érdekes, hogy nem volt túl erős az utóbbi időben.
Még nézek egy Solemdal-Bescond V 2,35-ért nem is értem az oddsot. Nincs nagy formában a norvég, ráadásul gyengébb lövő, mint Bescond. A franciától számíthatunk jó lövészetre (szerintem max 1 hiba) és akkor Solemdalt könnyedén megverheti.
A bwinen még van egy ilyen opció is, hogy Kuzmina 7-ben végez: Nem 1,40-ért. Nem mondom, hogy akkora ajándék, mint ami Gössner volt, de nekem azért megér egy kicsit nagyobb pénzt, mint egy sima fogadás. Kuzminában mindig benne vannak a 4 vagy több hiba, de háromnál sem vagyok benne biztos, hogy összejönne a Top7. A futóformája érdekes, hogy nem túl jó, legalábbis én sokkal többet vártam tőle eddig.

Iris Schwabl  Nove Mesto - nők - 15 km egyéni - párosítás Tofalvi vs Schwabl
(Párosítás) 02/13/2013 Egyik sem 2.20

Elég outsider párosítás az egyszer biztos. :) Amit az osztrák lány művel az egészen fantasztikus.Ilyen szorzón meg vétek kihagyni.Főleg az elmúlt versenyeket néztem meg.Az a pertdöntő ugyis.Mondhatnám hogy 90%-os a lövészete Tófalvié meg 89%,de Tófalvinak romlott egy picit a lövészete volt kihagyás is bár lehet erre készült.Futásukat elég nehéz megmondani ingadozó,de nagy különbség nincs futó tudás között (értsd:1 percet nem fog egyik se kapni a másiktól)Szerintem 2 hibánál több nem lesz az osztráknál Tófalvitól meg 3-4et várok.

Darya Domracheva  Nove Mesto - nők - 15 km egyéni - Domracheva vs Makarainen
(Idő - párosítás) 02/13/2013 Egyik sem 1.66
Marie Dorin  Nove Mesto - nők - 15 km egyéni - Marie Dorin vs Henkel
(Idő - párosítás) 02/13/2013 Egyik sem 1.83

Kombiba tettem,tehát a fő tipp az előző szelvény.Futást nézve Dorin most jobb Henkelnél bár a lövészeten töltött idő is beleszámít,de az szinte azonos.Domracheva és Makarainen esetében is elmondható hogy lövészeten töltött ideijük közel azonos bár Domracheva gyorsabban lő talán egy fokkal.

Én most nem mernék Henkel ellen rakni. Hibátlant lőtt az üldözésesben, és a futása sem volt rossz.. Ideje már egy normális német eredménynek, és erre csak neki van esélye mert itt Miriam nem fog brillírozni.

Kuzmina te is akkor lősz mindig jól ha teszek ellened hogy halnál éhen :bash: