"Liga" Info

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Mi lenne, ha indítanál egy naplót és oda tennél be mindent?

Úgy látom, hogy kb. beleállhatnál egy lavór forró vízbe is, úgy, hogy közben két ótvar cigányasszony csapkod csalánnal. (felesleges szenvedni a linkeléssel, úgyis mindig lesz, aki valamit beleugat, az élet rövid, használd szerintem másra)

Idézetet írta: betaforum Dátum október 04, 2016, 10:46:38
Udv mindenkinek.. eloszor is elnezest kerek , hogy nem hasznalok ekezetet, de kulfoldon dolgozom, es nincs kedvem alligatni a nyelvet, ja es ha rossz csoportba irtam.. majd az adminok helyre teszik :))

olvastam itt maskor, es irtam is a sportfogadas.org-nak, de luxus valaszolni nekik, vagy nincs ido nekik vagy lesz*rjak :D
olvastam itt, (lehet par eve volt) nem neztem a datumot, hogy jolenne a "liga kém" informaciok, de draga..
en egy sportfogadasos oldalnak dolgozok + tobb sportfogado csoportban vagyok benne, es ezeket megkapom (liga kém infokat) kepekben..
nos az lenne a kerdesem, hogy valakit itt erdekeln-e hogy megosszam vagy felesleges?

Udv mindenkinek

Kedves betaforum,

Október 4-én regisztráltál. Elmondanád légyszíves, hogy mikor írtál nekünk, amire mi véleményed szerint nem válaszoltunk?

A képeket megoszthatod, amennyiben ezt ingyen teszed.

emailt irtam itt :)
http://www.sportfogadas.org/contact.php


kb irtam, hogy adjatok valami "ki php scriptet, stb.. ahova feltudnam tolteni.. a email form amit hasznaltok, meg jelezte, hogy "blabla uzenet elkuldve" privatba elkuldom az email cimet, hat ha ugy meglesz.. tan nem a SPAMba rakta :D