Melyik fogadóirodánál fogadjak neten ?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: szamovar Dátum március 15, 2011, 16:29:46
Szeretnék regisztrálni valamelyik sportfogadó oldalra. Várom az ajánlásokat, hogy melyiket érdemes használni, ki melyikkel elégedett. Dollár alapú dombornyomásos kártyáról intézném a be/kifizetéseket. 30 000 Ft kezdőtőkémet szeretném 100%-os bónusszal megduplázni. Egyelőre csak foci, 10-12 bajnokság. Fontos, hogy lehessen akár 20-30 ft-os tétekben is fogadni! Várom ajánlásaitokat!

http://www.sportfogadas.org/irodak.php

Idézetet írta: Lúzer SC Dátum március 15, 2011, 17:01:34
http://www.sportfogadas.org/irodak.php

A linkelt oldal nem segít, mivel sehol nem lehet a kérdésemben megfogalmazott 30eft-ot 100%-os bónusszal megforgatni. Azért köszönöm és várom a további lehetőségeket! ::)

Idézetet írta: szamovar Dátum március 15, 2011, 20:14:59
A linkelt oldal nem segít, mivel sehol nem lehet a kérdésemben megfogalmazott 30eft-ot 100%-os bónusszal megforgatni. Azért köszönöm és várom a további lehetőségeket! ::)

Ekkora összegre 100 %-os bónuszt a magyar nyelvű irodák közül csak a fortunawin-nél kapsz, de ott 3-as odds kell a forgatáshoz, így igen macerás ...

Idézetet írta: Józsi bátyó Dátum március 15, 2011, 20:22:05
Ekkora összegre 100 %-os bónuszt a magyar nyelvű irodák közül csak a fortunawin-nél kapsz, de ott 3-as odds kell a forgatáshoz, így igen macerás ...

Így elolvasva, valóban elég meredeknek tűnik (3-as odds, 5*). Érdemes csak emiatt külföldi oldalra regisztrálnom, vagy hagyjam a fenébe?  A stratégiákat összeállítottuk, de gondoltam esetleg a bónuszokkal is lehetne játszani.

tipico
max. 100 euró bónusz, min. 2,00 oddson

Idézetet írta: benson Dátum március 15, 2011, 20:45:55
tipico
max. 100 euró bónusz, min. 2,00 oddson

A bankszámlám dollár alapú, itt meg csak euro van. A váltogatások miatt gondolom nem mind1.  :'(

Sziasztok.
Én a bet 365-nél játszok. Igazából meg is vagyok vele elégedve mert nagyon jó oddsokat add és nagyon nagy a kínálat. De a Ti segítségeteket szeretném kérni mert egy ilyen szintű termet keresnék mint a bet 365. A kritériumaim: 0-10 perces időszakokra legyen szétbontva hogy lesz-e gól mert én ezekre szoktam fogadni. A másik hogy napi nagy kínálata legyen. Ha valaki játszik egy ilyenen az legyen szíves írni.  ::)

Én ilyenről még nem is hallottam,mármint 10 perces időszakra lebontva.Ált. 20 perces időszak szokott lenni,pl. Unibetnél.

pedig van én meg 20 percesről nem hallotam  :laugh: mert az általános a 15 perces

Sziasztok,azt szeretném kérdezni,hogy ti melyik irodat javasoljátok?
Szempont:Lehessen fogadni duplaesélyre,hazai-vendeg-mindkét csapat gólt lő opciora,legyen angol bajnoksag 2,bundesliga másodosztály,és a nagy bajnokságok,jó oddsok
Legyen bónusz,a minimum befizetes ne haladja meg az 5-8ezer forintot
Kifizetés legyen egyszerű

Amiket felsorolsz a legtöbb irodánál megvan.Az Én kedvenceim:bwin,expekt,bet365,sportingbet.Mindegyiknek a másikhoz képest megvan az előnye és a hátránya is.Bár tudom sokak kedvence a bet365 például Én csütörtökön a Kecskemét-Aktobe meccsre a mindkét csapat gólt lőre szerettem volna fogadni és nem volt ilyen.A bwinen nem ehhez vagyok hozzászokva.

oks,expekten gondolkozok

Az expekten jók az oddsok nagyon gyors a kifizetés de nagyon kevés a fogadási lehetőség.Bár amiket említettél nagyjából megvannak.Azt azért elfelejtettem hogy természetesen a bet365-ön is van általában a mindkét csapat gól lő lehetőség de az említett meccsen éppen nem volt.Ez egy népszerű fogadási lehetőség és oké hogy egy szingapúri meccsen nincs na de egy el-meccsen...

azt nem irtam hogy banki utalassal akarok feltolteni,es neztem hogy a bet365nel a minimum az 35ezer forint ilyen esetben,es ugy tunik hogy expekten szinte minden fontosabb meccshez van az a lehetoseg ami nekem kell,es a elo fogadas resz nekem nem szamit,mert egy rosszul sikerult nap utan valszeg ott probalnek javitani,ami megnagyobb buko lehetne...plusz a strategiam a duplaesely,h,v,mind2 golt lo opciok

Megnézheted az Unibetet is a banki utalásos be ki fizetésnél nincs limit és ott is vannak ilyen fogadási opciók.De sajna az élő fogadásuk is elég jó :)