bet365 - Advent 2021

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


december 03, 2021, 11:37:08, Admin
bet365 - Advent 2021

December 1-24. között minden nap egy új kihívás vár rátok az bet365 kaszinó, valamint játék részlegén. Ezen kívül a bet365 pókeren is találtok adventi naptárt. Kövesd ezt a témát a legújabb ajánlatokért!


bet365 Póker - Adventi naptár

Teljesítsd a napi küldetéseket, hogy egy pörgetést szerezz az Adventi naptár díjkeréken, ahol a fődíj 1.000€ készpénz.

Szerezz egy pörgetést a díjkeréken, amikor teljesítesz egy napi küldetést. A díjkeréken pénzdíjakat, Twister jegyeket, Wild Twister jegyeket, ingyen pörgetéseket és ,,bet365 Coins" érméket nyerhetsz. Szerezz maximum egy pörgetést napi feljogosító időszakonként 2021. december 1. és 24. között.

Így működik:

1. Jelentkezz egyszer az akció során a Póker szoftver Küldetések részén található "Indít" gomb megnyomásával.
2. Teljesíts egy napi küldetést, hogy egy pörgetést nyerj az Adventi naptár díjkeréken.
3. Pörgesd meg a díjkereket, hogy nyerhess akár 1.000€ készpénzt.


Fő részvételi feltételek

1. Az Adventi naptár akció 2021. december 1-jén 00:00-tól (GMT) december 24-én 23:59-ig (GMT) tart. A napi feljogosító időszakok 00:00-tól 23:59-ig (GMT) tartanak.
2. Ahhoz, hogy a játéka beleszámítson a küldetés teljesítésébe, először jelentkeznie kell a promóciós időszakban a póker szoftver Küldetések részén található ,,Indít" gomb megnyomásával.. A jelentkezés előtti játékok nem számítanak bele a küldetés teljesítésébe.
3. A küldetéseket naponta egyszer teljesítheti, és minden teljesített küldetésért egy pörgetést kap az Adventi naptár díjkeréken.
4. A küldetés teljesítéséből származó összes díjkerék pörgetést automatikusan jóváírjuk a számláján. Az elérhető díjkerék pörgetések megtekintéséhez kattintson a díjkerék ikonra a póker szoftver Küldetések részén. A felhasználatlan díjkerék pörgetések a jóváírásukat követő hét nap után lejárnak.
5. Az Adventi naptár díjkeréken nyert összes díjat automatikusan jóváírjuk a számláján.
6. A díjkeréken szerzett jegyekkel a vonatkozó buy-in összeggel rendelkező bajnokságokon vehet részt. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
7. A díjkeréken nyert ingyen pörgetések csak a következő nyerőgépeken használhatóak fel a póker szoftveren belül: Age of the Gods, Age of the Gods: Fate Sisters, Age of the Gods: Furious 4, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods: Goddess of Wisdom, Age of the Gods: King of Olympus, Age of the Gods: Prince of Olympus, Age of the Gods: Rulers of Olympus, AP McCoy: Sporting Legends, Ascot: Sporting Legends, Frankie Dettori: Sporting Legends, Ronnie O'Sullivan: Sporting Legends és Top Trumps Football Stars: Sporting Legends. A felhasználatlan ingyen pörgetések a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
8. A díjkeréken nyert ,,bet365 Coins" érméket csak a bet365 Üzletben elérhető tételekre használhatja. További részletekért kattintson ide.
9. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

1. Az Adventi naptár akció 2021. december 1-jén 00:00-tól (GMT) december 24-én 23:59-ig (GMT) tart. A napi feljogosító időszakok 00:00-tól 23:59-ig (GMT) tartanak.
2. Ahhoz, hogy a játéka beleszámítson a küldetés teljesítésébe, először jelentkeznie kell a promóciós időszakban a póker szoftver Küldetések részén található ,,Indít" gomb megnyomásával.. A jelentkezés előtti játékok nem számítanak bele a küldetés teljesítésébe.
3. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét is, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

A szintek teljesítése

4. A küldetéseket egyszer teljesítheti naponta. Minden készpénzes asztalt érintő küldetést minimum 0,05€/0,10€ vakokkal rendelkező asztalon kell teljesíteni. A Twister asztalokat érintő küldetések minimum buy-in követelményeivel kapcsolatos részleteket a póker szoftver Küldetések részén találhat, vagy a fenti Napi küldetések táblázatban.
5. A heads up játék nem számít bele a küldetések teljesítésébe.

Díj megszerzése

6. Egy pörgetést szerez az Adventi naptár díjkeréken minden küldetés teljesítéséért.
7. A küldetés teljesítéséből származó összes díjkerék pörgetést automatikusan jóváírjuk a számláján. Az elérhető díjkerék pörgetések megtekintéséhez kattintson a díjkerék ikonra a póker szoftver Küldetések részén. A felhasználatlan díjkerék pörgetések a jóváírásukat követő hét nap után lejárnak.
8. Az Adventi naptár díjkeréken nyert összes díjat automatikusan jóváírjuk a számláján.

Díj felhasználása

9. A díjkeréken szerzett jegyekkel a vonatkozó buy-in összeggel rendelkező bajnokságokon vehet részt. A felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
10. A díjkeréken nyert ingyen pörgetések csak a következő nyerőgépeken használhatóak fel a póker szoftveren belül: Age of the Gods, Age of the Gods: Fate Sisters, Age of the Gods: Furious 4, Age of the Gods: God of Storms, Age of the Gods: Goddess of Wisdom, Age of the Gods: King of Olympus, Age of the Gods: Prince of Olympus, Age of the Gods: Rulers of Olympus, AP McCoy: Sporting Legends, Ascot: Sporting Legends, Frankie Dettori: Sporting Legends, Ronnie O'Sullivan: Sporting Legends és Top Trumps Football Stars: Sporting Legends. A felhasználatlan ingyen pörgetések a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
11. Az ingyen pörgetésekre vonatkozó tétet minden jogosult játéknál a minimális tétegységre állítjuk be, maximális számú nyerővonalakkal. Például, ha egy játéknál a minimális tétegység 0,01€ és 20 nyerővonal a maximális, úgy az ingyen pörgetés értéke 0,20€ lenne ingyen pörgetésenként.
12. A díjkeréken nyert ,,bet365 Coins" érméket csak a bet365 Üzletben elérhető tételekre használhatja. További részletekért kattintson ide.

Általános információ

13. Nem garantáljuk, hogy minden asztal vagy nyerőgép elérhető lesz az összes platformon a promóciós időszakban.
14. Nem tudjuk garantálni, hogy a díjkerék minden díjat kiad a promóciós időszak során. Minden díj látható lesz a díjkeréken, függetlenül attól, hogy azok még elérhetőek vagy sem.
15. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
16. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
17. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
18. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
19. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
20. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

bet365 Kaszinó/Játékok - Adventi naptár

Nyisd ki az ajtót, hogy minden nap egy izgalmas ajánlatra lelj!

Így működik az Adventi naptár ajánlat:

1. Egy új ajánlat jelenik meg minden nap 00:00-kor (GMT) bet365 kaszinó/bet365 játékok adventi oldalának felső részén.
2. Válaszd ki az ajtót az ajánlat megtekintéséhez.
3. Különböző ünnepi díjak nyerhetők minden nap, köztük készpénz és ingyen pörgetések!


Fő részvételi feltételek

- Az akció a Kaszinó és Játékok oldalon 2021. december 1-jén 00:00-tól (GMT) december 24-én 23:59-ig (GMT) tart.
- Egy új ajánlat jelenik meg minden nap 00:00-kor (GMT) a Kaszinó és a Játékok oldalon, az Adventi naptár ajánlat oldalának felső részén. Kérjük, tekintse meg az egyes ajánlatok feltételeit az adott promóciós időszakokért.
- Részt vehet külön az egyes ajánlatokban, nem szükséges részt vennie az összes ajánlatban.
- Az egyes ajánlatokra saját fogadási követelmények, díjak, jóváírási időszakok és feltételek vonatkoznak. További információ a vonatkozó napi ajánlat oldalán található. Ez elérhető, ha rákattint az ennek az oldalnak a tetején lévő gombra.
- Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

1. Az akció a Kaszinó és Játékok oldalon 2021. december 1-jén 00:00-tól (GMT) december 24-én 23:59-ig (GMT) tart.
2. Egy új ajánlat jelenik meg minden nap 00:00-kor (GMT) a Kaszinó és a Játékok oldalon, az Adventi naptár ajánlat oldalának felső részén. Kérjük, tekintse meg az egyes ajánlatok feltételeit az adott promóciós időszakokért.
3. Részt vehet külön az egyes ajánlatokban, nem szükséges részt vennie az összes ajánlatban.
4. Az egyes ajánlatokra saját fogadási követelmények és feltételek vonatkoznak. További információ a vonatkozó napi ajánlat oldalán található. Ez elérhető, ha rákattint az ennek az oldalnak a tetején lévő gombra.
5. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Díjak

6. Az egyes ajánlatokra saját díjak és jóváírási időszakok vonatkoznak. További információ a vonatkozó napi ajánlat oldalán található. Ez elérhető, ha rákattint az ennek az oldalnak a tetején lévő gombra.
7. A Játékok ajánlaton belül nyert ingyen pörgetéseket a Játékok, a Kaszinó ajánlaton belül nyert ingyen pörgetéseket a Kaszinó számláján írjuk jóvá.

Általános információ

8. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz az Ön országában. Amennyiben egy ajánlat nem érhető el Önnek, akkor a vonatkozó ajánlat oldalán található teljes részvételi feltételekben tájékoztatjuk.
9. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
10. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
11. A bet365 bármilyen díjat eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
12. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
13. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
14. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

bet365 Kaszinó/Játékok - Adventi naptár (december 3.):

Élő kvíz

Teszteld tudásod és játssz, hogy nyerhess a 150.000 Ft összegből!

Csatlakozz egy Élő kvíz fordulóhoz az Élő Kaszinó lobbiján keresztül egy órával a tervezett kezdési időpont előtt. Szerezz egyenlő részesedést a(z) 150.000 Ft nyereményalapból, ha mind a 10 kérdésre helyesen válaszolsz.
Az Élő kvíz fordulók 2021.12.03-án/én 14:00-kor (GMT), 16:00-kor (GMT) és 18:00-kor (GMT) kezdődnek.
Időkorlátok és feltételek érvényesek.


Vegyél részt az ajánlatban!

Tapasztalata van valakinek az elso ket korrol? En a nagy penzrablas zaro otose miatt elfelejtettem, de az utolsora beszallnek, ha pozitiv visszajelzesek jonnek.

Idézetet írta: RedMunchen Dátum december 03, 2021, 17:53:42
Tapasztalata van valakinek az elso ket korrol? En a nagy penzrablas zaro otose miatt elfelejtettem, de az utolsora beszallnek, ha pozitiv visszajelzesek jonnek.
Menjen a telefonodrol a kviz es legyen a laptopod bongeszoje nyitva hogy ra tudj gyorsan keresni egy valaszra ha valamit nem tudsz. Nem lesz mindig idod kikeresni a helyes valaszt, szoval neha kell szerencse is.
A kerdesek alt. kozismereti tudast igenyelnek es sohasem egy temabol jonnek.
15 masodperced van bejelolni a helyes valaszt es osszesen 10 kerdes lesz felteve. A jatek mellett folyamatosan megy a chat is ahova leginkabb a rossz valaszt szoktak beirogatni az emberek szoval arra ne tamaszkodj.
A kerdesekhez/valaszokhoz angoltudas szukseges de azt hiszem lehet valtani nemetre is valahol az appon belul.

Egyebkent egy jo ideje megy ez mar minden pentekenkent este a live casino reszen, gondolom most a karacsony miatt csinaltak egy nap alatt harmat is.

A maival sikerült nyerni egy kicsit. 15.000-et kell megjátszani a kaszinóba és adnak 50 ingyen pörgetést. Azt valami 4-5 játékon lehet lejátszani és az egyiken nem 30ft hanem 75 a minimum tét pörgetésenként. Ott érdemes próbálkozn. A 15 ezer majd az így kapott 50 pörgetés leforgatása után kb 15k pluszban zártam.

Idézetet írta: csatarid Dátum december 04, 2021, 19:40:28
A maival sikerült nyerni egy kicsit. 15.000-et kell megjátszani a kaszinóba és adnak 50 ingyen pörgetést. Azt valami 4-5 játékon lehet lejátszani és az egyiken nem 30ft hanem 75 a minimum tét pörgetésenként. Ott érdemes próbálkozn. A 15 ezer majd az így kapott 50 pörgetés leforgatása után kb 15k pluszban zártam.

Gratulálok! Akkor ma próbálkozhatsz újra, mert a mai promó ugyanez.  :)

bet365 Kaszinó/Játékok - Adventi naptár (december 6.):

Ingyen pörgetések mozgólépcső

Lépjen fel és szerezzen akár 100 ingyen pörgetést.

Szerezzen 20 ingyen pörgetést a jogosult Kaszinó nyerőgépeken megtett minden 15.000 Ft után - összesen akár 100 ingyen pörgetés szerezhető. Az akció 2021.12.06-án/én 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tart. Max. díj, idő- és játékkorlátozások, feltételek érvényesek.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

bet365 Kaszinó/Játékok - Adventi naptár (december 7.):

Blackjack szerencsekártyák

Játsszon Blackjacket, hogy azonnali pénzdíjakat nyerhessen.

Szerezzen egy pénzdíjat a tétje 50%-a vagy 20%-a értékében akár 150.000 Ft-ig, ha egy arany vagy ezüst szerencsekártyát kap a bet365 All Bets BJ asztalon. Az akció 2021.12.07-án/én 16:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tart. Max. díj, játék- és időkorlátozások, feltételek érvényesek.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

bet365 Kaszinó/Játékok - Adventi naptár (december 8.):

Nyer vagy pörget

Minden játékos garantáltan nyer egy pénzdíjat vagy ingyen pörgetéseket.

Jelentkezzen és játsszon meg 15.000 Ft összeget legalább 10 pörgetésen a feljogosító játékokon. Minden nyereményt megduplázunk 15.000 Ft-ig és minden jogosult játékos, aki negatívan áll vagy nullszaldós, 10 ingyen pörgetésben részesül. Az akció 2021.12.08-án/én 00:00-tól (angol idő) 23:59-ig (angol idő) tart. Max. díj, idő- és játékkorlátozások, feltételek érvényesek.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

bet365 Kaszinó/Játékok - Adventi naptár (december 9.):

Fogadjon ingyen pörgetésekért

Tegyen meg 15.000 Ft tétet jogosult Kaszinó nyerőgépeken, és nyerjen 50 ingyen pörgetést.

Szerezzen 50 ingyen pörgetést, ha feltesz 15.000 Ft készpénzes tétet a jogosult Kaszinó nyerőgépeken 2021.12.09-án/én 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT). Max. díj, játék- és időkorlátozások, feltételek érvényesek.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

bet365 Kaszinó/Játékok - Adventi naptár (december 10.):

Fogadjon ingyen pörgetésekért

Tegyen meg 15.000 Ft tétet jogosult Kaszinó nyerőgépeken, és nyerjen 50 ingyen pörgetést.

Szerezzen 50 ingyen pörgetést, ha feltesz 15.000 Ft készpénzes tétet a jogosult Kaszinó nyerőgépeken 2021.12.10-án/én 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT). Max. díj, játék- és időkorlátozások, feltételek érvényesek.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

bet365 Kaszinó/Játékok - Adventi naptár (december 13.):

Nyer vagy pörget

Minden játékos garantáltan nyer egy pénzdíjat vagy ingyen pörgetéseket.

Jelentkezzen és játsszon meg 15.000 Ft összeget legalább 10 pörgetésen a feljogosító játékokon. Minden nyereményt megduplázunk 15.000 Ft-ig és minden jogosult játékos, aki negatívan áll vagy nullszaldós, 10 ingyen pörgetésben részesül. Az akció 2021.12.13-án/én 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tart. Max. díj, idő- és játékkorlátozások, feltételek érvényesek.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

bet365 Kaszinó/Játékok - Adventi naptár (december 14.):

Blackjack kihívások

Öt kihívás 1.500 Ft, 3.000 Ft vagy 4.500 Ft azonnali pénzdíjjal – teljesítse az összeset és nyerjen összesen 15.000 Ft összeget.

Nyerjen 1.500 Ft, 3.000 Ft vagy 4.500 Ft azonnali pénzdíjat attól függően, hogy melyik kihívást teljesíti az Élő Blackjack asztalokon. Az akció 2021.12.14-án/én 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tart. Max. díj, kihívásra vonatkozó játékkorlátozások és feltételek érvényesek.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org