Póker Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Hívd meg barátaidat, ismerőseidet 2013 február 1. és 26. között az Intellipoker.hu oldalára, és vegyetek részt egy 250$ összdíjazású freerollon február 28-án (csütörtökön) 19:30 CET-kor, ahol Tóth Ricsire, Friciricsre és Csaba333-ra is vadászhattok, kiejtésükért pedig egy-egy 22$ értékű versenykupon ütheti a markotokat. És ez még nem minden! Abban az esetben, ha az általad meghívott játékos pénzbe ér a versenyen, nyeremény a te számládon is egyaránt jóváírásra kerül, így minél több embert hívsz meg, annál nagyobb esélyed van rá, hogy te is kivedd a részed a díjalapból. Fontos, hogy a meghívható játékosok száma nincs
korlátozva, vagyis bármennyi barátodat meginvitálhatod oldalunkra, így növelve nyerési esélyeidet!
Mikor írják jóvá a kupont?
A kuponok érkezéséről emailben értesítünk benneteket, és a PokerStars számlátokon találjátok majd. Minden héten szerdán összesítjük a kuponra jogosult játékosok listáját, akik még ezen a napon megkapják az értesítő emailt, és az indulásra jogosító kupont. Az alábbi napokon várhatóak az értesítések illetve a kuponok:
február 6.
február 13.
február 20.
február 27.

Így működik:
A versenyen való induláshoz szükséges kupon megszerzéséhez nem kell mást tenned, mint megkérni az általad meghívott barátodat, ismerősödet, hogy írja be PokerStars nickedet az Intellipoker erre kijelölt fórumtopikjába a következőképpen: "Meghívóm: 'meghívó felhasználóneve'".

A regisztrációs "Hívd meg a barátaidat freeroll" fórumtopikot erre a linkre kattintva éred el.
FONTOS: A MEGHÍVÓK A MEGHÍVOTTJAIK FÓRUMBEJEGYZÉSE UTÁN AUTOMATIKUSAN JOGOSULTAK A KUPONRA, ÍGY NEKIK SEMMIT NEM KELL A FENT EMLÍTETT FÓRUMBA ÍRNI!

Ha valakit érdekel, jelezzen itt! Vagy egyszerüen itt a nickem:19nita74

Tanácsra lenne szükségem: kiforgattam az 888 first depo bónuszát, és leutaltam tőlük a pókeres BR-m. Most másik oldal bónuszát szeretném kihasználin. Különféle okok miatt a PartyPoker és a Betfair maradt fenn a rostán. Kérdés az lenne, hogy akik már játszottak/játszanak ezekben a termekben, milyen a véleményük róla? Jelenleg a BR-m 5 USD-s SNG-ket enged meg (az 888-en teljesen rászoktam a 6max SNG-kra), illetve néha indulok 2-3 USD-s freezeoutokon is. Ami különösképpen érdekelne:
- játékosállomány erőssége ezen a szinten?
- halacskák aránya?
- mekkora rake-el dolgoznak? (tudom a Betfair ipokeres és 20% az SNG-k rakeje, a Partyval még nincs tapasztalatom)
- milyen gyorsan lehet kiforgatni a first depo bónuszokat (kb. 200-250-et akarok befizetni)
- egyéb fontos tudnivalók?

Segítséget előre is köszönöm!  :cya:

Pár napja nem tudok belépni a Betfair póker szoftverébe.

Bejelentkezésnél az alábbi üzenet fogad:
Sorry, there is no response from the gaming server.
You may continue playing in offline mode only.
Please contact Customer Support at for immediate assistance.
We apologize for any inconvenience caused.

Másnál is van ilyen probléma vagy ez csak nálam jelentkezik?

Kb. fél órája még valami karbantartás volt, most azonban már semmi problémám nem volt a belépéssel. :ok:

Idézetet írta: TiB Dátum április 26, 2013, 11:26:29
Ez a Zoom Poker nagyon bejön, laza-agresszív játékkal lehet darálni az AK-ra várók között. Több handem lesz az ellenekről akkor a pofátlan blöffök is ülni fognak szerintem :)

Salvio, vagy bárki más nem próbálta az iPokeres nyúlást, a Speed Holdemet? Azt látom, hogy 6os asztal van csak. Kb milyen a mezőny nl4-en és nl10-en? Bónuszpörgetésre tökéletesnek tűnik ez a típus.

Én nem próbáltam még, nem is nagyon szoktam freerollon kívül mással próbálkozni(néha egy-egy verseny, ha van valami jó promóció)

Idézetet írta: TiB Dátum április 29, 2013, 14:12:39
Egy leosztás, amiről érdekelne a véleményetek. Zoom póker, sokat nem tudunk az ellenekről.

Lapjaim: Jc Jh


TiB raises $0.08 - első beszéltem, utánam mindenki dob a kisvakig
Kisvak: calls $0.07
Nagyvak: folds

Flop: 6h Kd Jd

Kisvak: bets $0.08
TiB: raises $0.16 to $0.24
Kisvak: calls $0.16

Turn: Ah

Kisvak: bets $0.12
TiB: raises $0.38 to $0.50
Kisvak: calls $0.38

River: Ac

Kisvak: bets $0.26
TiB: calls $0.26

Na szóval érdekel ki hogy gondolja, milyen lap lesz az ellenél, ki nyeri a potot? Illetve ti hogy játszottátok volna le?

A preflop emelésem az átlagos, aztán jött a donkolás a flopon. Az esetleges színhúzók miatt ráemeltem egy háromszorost, nem volt értelme csapdázni. Aztán jött az ász a turnön, és az elég kicsi nyitás tőle. Az emelésméretezés ellenére ez azért mutatja, hogy valamije van, és simán játszhat arra, hogy én toljam be a stackem neki. Itt ezen a ponton közel négyszerest emeltem, amit egyébként már nem az ő emeléséhez méreteztem, hanem a pothoz, kétharmados emelés. A turnre jött az ász, újabb pici nyitás tőle, és itt már teljesen abban voltam, hogy a stackemre utazik, és esetleg egy KK-t tart a kezében. Csak megadtam, amivel vagy értéket vesztettem, vagy minimalizáltam a bukót. Mert ugye nem tudjuk mi a vége :)

AJ vagy AK volt nála szerintem

Érdekes leosztás. Nem ismerem a termet, az ellenről sincs infó, így ezek alapján elég nehéz.
Az én gondolatmenetem a következő: ha nem totál homály az ellenfél, és kicsit is figyelt rád, akkor tudhatja, hogy reg vagy - gondolom én -, és ezek alapján korai pozícióból csakis erős kézzel emelsz. Ezek alapján szerintem téged egy AK, AQ, AA,KK,QQ,JJ,TT-re rakhat téged, és ennek tudatában ad meg SB-ként. A flop utáni félpot alapján szerintem eltalálta a királyát, és lett egy K párja erős kísérővel - szerintem A -, amivel az emelésedet "kötelező" adnia. A turn csak alátámasztja az előbbit, szerintem itt lett meg a két párja, hiába izmoztál az előbb, és jelezted, hogy erős kezed van, ő tovább folytatja a hívást, igaz, nem túl nagy annak mértéke, gondolom, hogy ne ijesszen el, a riverre leérkező fullja után meg szintén egy olyat próbált hívni, ami számodra "must call". Szóval szerintem összességében egy AK volt nála, legalábbis nálam ez a legesélyesebb, aztán persze lehet, hogy egy gyengén megjátszott blöff volt, de ezt kizárnám. Szóval nálam marad az AK.

Pókeresektől kérdezném, hogy mit jelent a "joint favourite hand"?

Tehát, mit jelent a következő mondat? "It is not a joint second or joint third favourite hand"

#188 június 01, 2013, 00:18:50, Dopamin
Tilosba volt csütörtökön egy adás a pókerről ha valakit érdekel.

"Ezúttal egy gyakorlott online pókerező lesz a vendégünk, vele fogunk arról csevegni, hogy meg lehet-e élni ilyesmiből, mik a veszélyei az online pókernek, ha vannak egyáltalán, a pókerben hol húzódik a határ a szerencsejáték és a logikai feladvány között, hány monitoron, hány asztalon lehet és érdemes egyidőben játszani, nomeg számtalan más dologról."

http://tilos.hu/archive/szakacstolvaj/2013/05/30/1000-1200

10:22:40 körül kezdődik a beszélgetés.

Nekem laikusként nagyon érdekes volt hallgatni.

Azt azért tudni kell, hogy nem relaxációs örömpókerről beszélünk, a cikk túlszépíti ezt a dolgot, húsz perc alatt még az új rendszer szuper turbó verzióval sem fog véget érni egy parti (30-35 percbe telik, amikor a cikk íródott, akkor inkább 70-90 percről beszéltünk).

Nagy lelkesedéssel írunk róla, persze aki szerette annó az Everestet, annak visszahoz valami nosztalgiafélét.  :ok:

Ha a turbó fix limit SNG versenyt jellemezni akarnám, azt mondanám, hogy tízfős lottó, ahol 5,3, illetve 2 centet lehet nyerni.
Ez a Shasta. Én eddig 12-ből négyszer értem pénzbe, ez kábé ugyanaz a stat amit egy lottó hozna. Ha "felvenném a ritmust", biztos javulna ez a mutató, de én szigorúan csak az első beülő összegründolására ajánlom használni!

Sommás vélemény: ha már turbósították, akkor limit nélkülivé kellett volna tenni, hogy pókerélmény legyen.
Kiszeded a hajad, mire akárcsak 1 dollárt is összegründolsz, nem hogy 40-50-et., de ha nem akarsz befizetni, akkor ez is egy lehetőség. 

Sok sikert mindenkinek!

Nem pörög a topik :D

"Kamarás Péter 12. helyen kezdi a póker vébé főversenyének 3. napját!"

És még vannak rajta kívül legalább 5-en akik harcban vannak!Hajrá Srácok!

Idézetet írta: TiB Dátum július 19, 2013, 08:14:01
Csak úgy pusztán kíváncsiságból kérdezném, hogy van olyan aki nyert legalább kettő jackpot sng ipokeren? :)
Vagy van olyan ismerőse, aki esetleg nyert jackpotot? Mert eléggé lehetetlen küldetésnek tűnik nekem.

Én valamikor nyertem már kettőt egymás után az ötdollároson. Szerintem is lehetetlen küldetés...

Egy olyan problémába ütköztem, hogy sikerült 40$t összehozni, egy olyan ipokeres teremben ahol nem tudok kifizetni. Vagy legalábbis jelenleg nem tudok kifizetni. Skrillhez be kéne fizetni 20Eurot,de az nincs, bankszámlára meg nem akarom lekérni.

Szóval a kérdés, van-e bátor ember aki bevállalja velem a pénz átjátszás "kockázatos" módját, mondjuk 20$ért?
Elvileg okosan meg lehet oldani, kockázat nélkül. Mivel nem fedezhető fel kapcsolat a két számla között, sem IP, sem lakcím sem egyéb ezért okosan(mondjuk egy-két HU SNG-n vagy HU CG asztalon) megoldható a dolog.

Idézetet írta: ncis88 Dátum szeptember 05, 2013, 15:27:18
Egy olyan problémába ütköztem, hogy sikerült 40$t összehozni, egy olyan ipokeres teremben ahol nem tudok kifizetni. Vagy legalábbis jelenleg nem tudok kifizetni. Skrillhez be kéne fizetni 20Eurot,de az nincs, bankszámlára meg nem akarom lekérni.

Szóval a kérdés, van-e bátor ember aki bevállalja velem a pénz átjátszás "kockázatos" módját, mondjuk 20$ért?
Elvileg okosan meg lehet oldani, kockázat nélkül. Mivel nem fedezhető fel kapcsolat a két számla között, sem IP, sem lakcím sem egyéb ezért okosan(mondjuk egy-két HU SNG-n vagy HU CG asztalon) megoldható a dolog.

Nem könnyebb ha küldök 20 dollárt skrillen?

Bizonyára könnyebb lenne,de nem akarok pénzt kérni, mert:

- Itt a fórumon nem lehet pénzt kérni. (megtanultam)


Ez a mód meg szerintem nem ütközik a fórum szabályokba.

Pont ezért gondoltam erre a módszerre, mert átjátsszuk a pénzt, és akinél landolt a pénz az küldi a felét a nyert pénznek a rake levonása után..Így nekem esélyem sincs átbaszni a segítőt.