KÉRDEZZ BÁTRAN! Bármit! VÁLASZOLUNK!;)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Melyik fogadóirodáknál lehet cserékre fogadni? Pl hány csere lesz, mikor stb
Mintha valahol láttam volna

Idézetet írta: ricsi046 Dátum június 18, 2015, 10:55:48
Melyik fogadóirodáknál lehet cserékre fogadni? Pl hány csere lesz, mikor stb
Mintha valahol láttam volna

Anno a fortunawin kínálatában volt.

Most a tipsport.sk -n láttam mára egy ilyet. A csávó berakta 296 euróval, hogy az U21 Anglia-Portugália meccsen 5-6 csere lesz. Ingyen 29 eurónak tűnik.

Azsiai oldalakon alt. majdnem mindehol van cseres piac.
SBObet-on van over/under cserekre, 188bet-en van first team/last team to substitute stb.

Tud valaki olyan oldalt ahol láthatom egymás mellett a focimeccsek félidő és végeredményét? Kb úgy mint az eredmények.com-on ha a befejezett meccseket nézem

azt elfelejtettem odaírni,hogy olyan kellene ahol vissza lehet nézni régebbi meccseket is,nem csak 1-2 hetet,mert ahogy látom itt is ha pl kiválasztom a premier league-et akkor itt is csak a végeredmény jelenik meg

vm vagy valaki más kérem segítsen!  :help:

Pár napja próbáltam egy wifi hotspotot csinálni a laptopomból (Acer), az alábbi videó alapján:
! No longer available
Megcsináltam a hidat, ahogyan a videó mutatja, de a laptop mégsem funkcionált wifi hotspotként. A vezérlője persze rendben működött továbbra is. Aztán ma vettem egy routert, és azért, hogy ez a híd a kapcsolatoknál ne kavarjon be, kitöröltem. Azóta nem működöik a wifi vezérlő. Ha megnyomom a gombját, ezt írja ki: Nincs eszköz.
Amiket eddig próbáltam: rendszervisszaállítás korábbi dátumra, BIOS-ban turkálás (a wifi vezérlőt nem találtam meg), aztán Vista, majd végül a driver újratelepítése. Hogyan lehetne helyrehozni? Még valami diagnosztikai programon gondolkodok, de azokat meg nem ismerem, hogy melyik lenne a jó.

Igy anélkül, hogy látnám sokat nem tudok mondani. Device managerben látja a Vista a kártyát? Biosban manapság sokat nem lehet állitani.

A Vistat teljesen újratelepitetted, vagy rá a régire? Ha az utóbbi, akkor az sokat nem változtat semmin. Szerintem valahogy kikapcsolt állapotban maradt a kártya, de az Acer szoftver meg nem látja és nem tudja újra bekapcsolni. Milyen modell a laptop? Megpróbálhatod az Fn+F3 nyomogatását Windows indulás előtt.

A wifi vezérlő újraéledt. Fn+F3-mal próbálkoztam, talán ettől. Köszi. Most már "csak" az a bajom, hogy a laptop hiába csatlakozik gond nélkül a routerhez (legalábbis azt írja Csatlakoztatva, meg előtte kérte a jelszót is), az internet nem megy rajta keresztül. A telefonon meg simán megy a net. Ha a routert meg a laptopot összekábelezem, akkor is van net. Egyedül a router-laptop wifi jelen keresztül nincs.

Windowsban összekutyulodott a routolás. Kapcsold ki a tűzfalakat, bridgeket ha még van, internetmegosztást. Ha ezek után sem megy, nem tudom mit mondjak, egy teljes újratelepitésen kivül.

Végül is megoldódott. Egy újabb drivert töltöttem le a wifihez, ezzel már megy. Az USB-s adapter lett volna a végső megoldás, de lehet, hogy majd előbb-utóbb úgyis beszerzek egyet, mivel a beépített csak b/g-s, az n-et nem tudja.

Azt szeretném megtudni, hogy hova tűnt a most folyamatban lévő Kelet-Nyugat Tipster Liga? Sehol sem találom, sőt a saját hozzászólásaimat is néztem,és abban sincs benne egy sem, hogy utána tudtam volna keresni.

Idézetet írta: prigioni1 Dátum június 28, 2015, 15:38:10
Azt szeretném megtudni, hogy hova tűnt a most folyamatban lévő Kelet-Nyugat Tipster Liga? Sehol sem találom, sőt a saját hozzászólásaimat is néztem,és abban sincs benne egy sem, hogy utána tudtam volna keresni.

Na igen, ez egy jó kérdés. Most én is utánanéztem, hogy írtad. Én arra jutottam, hogy TiB felhasználójával történt valami, mert eltűntek a témák amiket ő nyitott és hozzászólások is amiket írt. Nekem is vagy 80 hozzászólásom elveszett most a korábbi Tipster ligás témák eltűnése okán.

Nekem is eltűnt 40-50 hozzászólásom tegnaptól....