Idiótaságok

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában




"A Chelsea-nek annyi BL győzelme van, ahány szemöldöke Bosingwának!"








'Ferencvároshoz kapcsolódó hír még, hogy Détári Lajos szakmai igazgató tegnap Spanyolországban tekintette meg az Alcorcón–Valladolid spanyol másodosztályú bajnokit. A szakember elsősorban támadó középpályást és csatárt szeretne a Fradihoz csábítani – a 2–2-es végeredménnyel záruló mérkőzésen két gólt szerző Nauzet vélhetően felkeltette érdeklődését.' -nso

Fórum komment:
Biztos félreértettek valamit, és a derék Döme a spanyol kistérségi borfesztiválon tekintett meg egy új fröccshígítási eljárást.

Ezen szakadtam ;D

Eden Hazard-írozik ;D



Gondolkodtam, hogy vajon a viccek rovatba vagy inkább ide írjak, talán mindkettőbe beleférne :)
Kovács Kálmán tegnapi nyilatkozata a Hír TV-nek, miszerint az idei EB meglepetés csapata Svájc lesz. Mivel ki sem jutottak tényleg meglepetés lenne ha bejutnának a döntőbe. Idióta.  :bash:
Itt lehet megtekinteni, a negyedik percnél jön az említett rész.

http://mno.hu/rajatszas/kezdodik-1081900

Ma már végigröhögtük egy másik topicban, de a felvezető rész se rossz: "a legérdekesebbenk a "B" csoport mérkőzései ígérkeznek, amelyben Németország, Olaszország, Anglia, Oroszország csapatai kaptak helyet..." 

Valahogy éreztem :) Keresgéltem de nem találtam melyik topic ennek a megfelelő de nem hagyhattam veszni :)

Megérte :) Amúgy az EB fórumban volt.

Most láttam a bet365-nél ezt a csodát  :)

#222 június 18, 2012, 18:20:00, csacsa44


"Pénteken fotóztam, abszolút megosztási rekord lett az oldalamon, rengetegen találgatták a megoldást, most itt a megfejtés: nem, nem mágneses hatás, nem az erős csukló a titok nyitja, nem gázok felhajtó ereje, és nincsenek damilok és láthatatlan kötelek sem.... Sokan kértétek, ezért utánanéztem, megtehetitek Ti is, ha a youtube-ra beírjátok, hogy "indian levitation trick."

Vujity Tvrtko


A holnapi döntőre, ezzel a slágerral hangolódok.

PÁKÓ: SZŐKE, BARNA [OFFICIAL MUSIC 2012]



:D:D