OFFTOPIC

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Nem akarja elküldeni a hsz-eimet. Beírom, "Hozzászólás" tölt de semmi. "Vissza" "Előre" "Hozzászólás" Kiírja, hogy érkezett egy új és ott az enyém elküldve, ezzel tudok valamit kezdeni?, ma kezdte el (megint)

Nekem is gondom van ezzel, de Milan említette, hogy kisebb szerver gondok vannak, de rajta vannak az ügyön.  8)

A szervergondok miatt van ez a hiba. A hozzászólás bekerül amúgy a fórumba...

Nem tudom, más is hallotta-e rajtam kívül, de ma este betelefonált vmi pasi a rádióba és magyarázott, h vmi szerencsejáték cégnél dolgozik, ahol sok pénzt lehet nyerni és állandóan reklámozzák, így fogalmazott, szal gondolom betclic és magyarázott valamit, hogy valami külföldi kolléga lenyúlta őket elég keményen.. Elég érdekes, talán itt az oka a zavaroknak..

Mit értett lenyúlás alatt? Vagy nem mondott semmi konkrétat?

Melyik rádióban hallottad ezt?

Semmi konkrétat nem mondott, kb 12 másodpercet beszélt erről, amúgy a Csiszár műsorában hallottam a ClassFM-en. Meg említett valamit, hogy Csongrádban van..



Nem tudom eurosporton láttátok-e a bp-i úszó EB (?) előzetesét (ajánlóját), de én ma félig elkaptam és ott volt a Parlament, meg Cseh Laci és kurva jó érzés volt. Ha arról van szó figyeljetek oda, én is szeretném megnézni rendesen. Kerestem neten, de nem találtam, ha valaki esetleg, azt megköszönném :)

Sziasztok!

Real VNC segítségével szeretném használni a gépem, ha nem vagyok otthon. Arra a gépre is fel kell telepítenem a VNC-t amelyikről rá szeretnék csatlakozni? Gondolom igen.. Esetleg tudtok olyan lehetőségről, ami nem igényel telepítést?

Előre is köszi a válaszokat!

Üdv,

csacsa

Telepiteni kell arra a gépre is, de csak a kliensprogramot. Azt hiszem van belőle telepités nélküli verzió is. Más program amit erre használhatsz a teamviewer.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum július 12, 2010, 22:14:28
Telepiteni kell arra a gépre is, de csak a kliensprogramot. Azt hiszem van belőle telepités nélküli verzió is. Más program amit erre használhatsz a teamviewer.

Köszi vmlinuz! Na, én azt a telepítés nélküli verziót fogom megkeresni, mert az a gép, amiről el szeretném érni az otthoni gépem, le van korlátozva, szóval nem tudok rá telepíteni semmit.. Kicsit puhatolozok még, mert nem nagyon értek hozzá, de már ez is segítség volt, hogy létezik ilyen telepítés nélküli verzió is..

Köszi mégegyszer!  :beerchug:


#718 július 13, 2010, 08:53:30, vmlinuz
http://www.realvnc.com/products/free/4.1/download.html csak egy proceed gombot nyomj, nem kötelező kitölteni az űrlapot, utána pedig a Windows ZIP verziót töltsd le s azt csomagolhatod is ki egy usb stickre.

Sikerült letöltenem, az otthoni gépre fel is tettem, de akkor azt mondod, hogy a másik gépre, ahonnan el akarom érni az otthonit, arra nem kell fel telepíteni? USB stickről el tudom indítani? Pénteken tudom kipróbálni..  :)