Skót 25.forduló 05/06

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


 Eredmények:

Hearts  1 : 2  Aberdeen 
Inverness C.T  3 : 3  Kilmarnock 
Falkirk  0 : 0  Hibernian 
Motherwell  2 : 0  Dundee United 
Livingston  0 : 1  Dunfermline

· Vincze ezúttal sem játszott

2006. február 12.   
--------------------------------------------------------------------------------

A skót bajnokság szombati fordulójában Vincze Gábor (képünkön) együttese a Livingston, a Dunfermline gárdáját fogadta. A 4.371 néző előtt lejátszott meccset 1-0-ra a vendégek nyerték. A győztes gólt Mark Burchill (12.) szerezte. Válogatott középpályásunk nem kapott játéklehetőséget a mérkőzésen.



[a csatolmányt egy admin törölte]

#2 február 14, 2006, 19:33:57, pikado
Immár 13 pont az előnye
A skót pontvadászatban a Celticnek, miután a Kelták a hét végén megnyerték a Rangers FC elleni derbit, a második helyezett Hearts ugyanakkor hazai pályán kikapott az Aberdeentől. A szezon harmadik Old Firmjén az Ibrox Parkban a vendég Celtic az első kapura lövésével megszerezte a vezetést, miután a hazai védelem addig szerencsétlenkedett, amíg a lengyel Maciej Zurawski lövőhelyzetbe nem került, és a támadó nem is hibázott.

A listavezető ezt követően már nem is erőltette a támadásokat, de a Rangers hiába volt hatalmas mezőnyfölényben, a kaput csak elvétve tudta veszélyeztetni, sőt, a Celtic akár növelhette is volna előnyét, ám Bobo Baldé hiába fejelt a kapuba, a találatot a kapus támadása miatt nem adták meg. A Rangers mestere, Alex McLeish így utolsó hazai rangadóján kikapott (a tréner a múlt héten bejelentette, hogy az idény végén távozik a klubtól), és az egyesület az idény végén valószínűleg trófea nélkül marad. De még a nemzetközi porondra való kijutásért is meg kell majd küzdenie, hiszen jelenleg csak a negyedik, még úgy is, hogy az előtte álló Hearts és a Hibernian sem tudtott nyerni. A két edinburgh-i egyesület közül a Hibs járt jobban, amely gól nélküli döntetlent ért el a Falkirk otthonában, a Szívek viszont hazai pályán kaptak ki az Aberdeentől.