SPF Válogatott - Bemutató

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


SPF Válogatott - Bemutató

Maga a projektet "tomiszi" kezdeményezte, s a lényeg a következő: minden hétvége előtt az "SPF Válogatott" tagjai tippeket fognak közölni, mely által remélhetőleg segítenek a többi fórumtársnak a fogadásaik megtételekor.

SPF Válogatott tagjai:

Titti7
Cesc18
Pisti1987
Laztka
Patyi
Laudrup
Oakland
Gerry

Kezdetben ezen 8 fórumtaggal indul a válogatott, de ezen válogatottba be lehet majd kerülni (további részleteket tomiszi fog közölni ezzel kapcsolatban).

Összeáll az SPF válogatott (1.rész)


Egy új csapat van születőben, amelynek egyetlen, állandó ellenfele lesz, a fogadóirodák...
A cél: időben feltett, nyerőnek tartott tippekre felhívni a fórumozók figyelmét!
Elég régóta állandó vendége vagyok az oldalnak, ahol számos hasznos tippet lehet felkutatni. Viszont gyakori probléma, hogy nem kerül fel időben egy-egy tipp, későn naplózzák, vagy esetleg csak utólag, ezáltal nem nyújt segítséget másoknak.
Kevesen tehetik meg, hogy 24 órában lesben álljanak, néhány használható tippért, ötletért.
Saját, ezzel együtt szubjektív sorrendem alapján összeállítottam, egy 8 főből álló együttest (miért pont 8, az a későbbiekben kiderül), de a névsorra tekintve, nyugodtan illik rá a válogatott jelző!
A kiválasztásnál a minőség mellett, fontos szempontnak tartottam azt is, hogy az esetleges tippekkel a sport minél nagyobb felületét fedjük le. Tehát nem csak focitippekkel próbálunk majd előállni.

A következő 4 napban, párosával bemutatkoznak a kiválasztottak (ahol a két fő moderátor Csacsa44, illetve Várda64 is rövid "ítéletet" mond róluk), emellett további részleteket is olvashattok a tervekről. Pénteken pedig már jönnek a tippek!!!

Cesc18

Háromszor választották a hónap tippmesterének, tehát nagyon nem szorul indoklásra a beválogatása. Ahogy a bevezetőjében is olvasható, Tőle nem a foci világából jönnek majd a tippek...

"Miért mentem bele ebbe az egészbe? A válasz elég egyszerű. A kíváncsiság miatt! Igazából rengeteg stratégia létezik, van akinek valamelyik beválik valamelyik nem...lehet, hogy pont ez a fajta fogadás fog nagyot hozni a konyhára. Nem lehet tudni, egy próbát mindenféleképpen megér! A csapat kiváló, jobb nem is lehetne, így már csak a zöld tippekre van szükség.
Tőlem, a jól megszokott sportokból nem igazán érkeznek majd tippek, gondolok itt foci, hoki, kézi, kosár. Sokkal jobban preferálom a sportfogadásban kevésbé népszerű sportokat, mint pl. snooker, kerékpár vagy épp a téli sportok. Természetesen, azért majd tenisz is lesz terítéken, mégis csak az, az egyik legkedveltebb sportágam. Tippelésre fel, sok sikert mindenkinek!"

Várda64 értékelése:
"Cesc18, széles látókörű, sok sportágat ismerő fogadó. Fiatal kora ellenére mind tippjeiben, mind megnyilvánulásaiban érződik a rutin, a megfontoltság. Egyedüli hibája, hogy Arsenal drukker, de majd kinövi." 


Pisti1987

Szintén a "nem foci" vonalat erősíti. Azon kevesek közé tartozik, aki rendszeresen szolgál(t) a naplójában időben feltett, nyerő tippekkel, nem véletlen, hogy már hétszer(!) választották meg a hónap tippmesterének!
Bár az utóbbi hetekben kevésbé aktív, a felkérésre azonnal igent mondott.

"Mindig is szerettem segíteni másoknak a tippjeimmel, éppen ezért jó ötletnek tartottam tomiszi kezdeményezését. Így nem is volt kétséges számomra, hogy csatlakozok a csapatához. Hiszek benne, hogy ez a team sikeres tud lenni, ez esetben pedig sokan profitálhatnak belőle."

Csacsa44 véleménye:
Kell valamit mondani Pistiről? Be kell mutatni Őt, hogy miért lett válogatott? ,,Szégyelje magát", aki nem ismeri Őt, a nagy kosár, röplabda és kézilabda szakértőt, aki a hozzáértéséből adódó tippjeivel napról-napra  ámulatba ejti a fórum sportfogadó közösségét! Pisti1987 alaptagja a válogatottnak, ez nem is lehet kérdés!

Folytatás holnap, újabb két taggal, illetve további részletekkel!!!

Összeáll az SPF válogatott (2.rész)


Ahogy mondani szokták "minden kezdet" nehéz, ez alól remélhetőleg kivétel lesz az SPF válogatott. Az út elején csak a hétvégi (szombat-vasárnap) eseményekre koncentrálunk. Ez olyan teszt időszak lesz, minden szempontból. Amennyiben működőképesnek bizonyul az ötlet, akkor a későbbiekben, egy hétközi "pályára lépés" sem kizárt...
Mindig péntek este látnak napvilágot a válogatott tippjei, így a "közönségnek" bőven lesz ideje kielemezni, átgondolni a javaslatokat.
A csapat tagjai vállalták, hogy tartják magukat az általam kért minimum oddshoz, ami 1.95.
Ehhez legfeljebb két eseményt használhatnak. Ebből következik, hogy az ajánlott tippek száma 8-16 között fog mozogni.
Akik, most netán elképednek, hogy 16 tipp???
Valóban soknak tűnhet, még annak ellenére is, hogy hétvégén van miből válogatni.
Ellenérvként talán annyit mondanék, hogy nem egy személytől jön ennyi a tipp, minden bizonnyal nem is egy sportágból... A névsor láttán, abban egyetérthetünk, hogy valamennyi tag képes, egy 2.00 körüli "zöld" szorzót alkotni.
Természetesen, a tippek életre is kelnek majd...
További részletek holnap!  ;)


A mai bemutatkozó duó: Laudrup és oakland23

Laudrup

A "dán dinamit", akinél az igazán nagy robbanás még várat magára. Egy született stratéga, talán csak egy dolog hiányzik még, a kitartás hosszú távon, egy elképzelés mellett...

Rajt előtti nyilatkozata:
"SFORG válogatott vs. fogadóirák FC
odds  1,10  8,00   ;)
Gólban gazdag mérkőzést várok! Bízom a válogatottban,és tudom hogy olyan tippeket kaptok majd, amiket érdemes megjátszani! Tőlem természetesen fociországból kapjátok az eseményeket, elsősorban overes meccseket nézek majd, de ha meglepit érzek, akkor kimenetelre is adok tippeket! Legyen tele a lelátó! Nyerni fogunk!"

Egy tömör vélemény Várdától:
"Laudrup, Szabolcs-Szatmár könyörtelen gólvadásza. Regisztrációjához viszonyítva, hamar berobbant a fórum Top fogadói közé."


oakland23

Vele kapcsolatban nem szaporítanám a szót, elég elolvasni a saját, illetve Csacsa beharangozóját...

"Amikor tomiszi megkeresett azzal, hogy legyek a 'válogatott' tagja, egy másodpercig sem hezitáltam. Éreztem, hogy ebből nem maradhatok ki! Én abban bízok, hogy ami itt elkezdődik, abból mindenki profitálni fog! Látva a csapat többi tagját, olyan érzésem van, mintha a honi online sportfogadó társadalom álomcsapata állt volna össze. Ki fogjuk fosztani a bet365-öt, csődbe visszük őket, mese nincs!
Én csak annyit ígérhetek: oakland nem téved!"


Csacsa "elemzése" oak-ról:
"oakland23, egy majom. Nem is akármilyen, egy igazi bundás majom, aki pár nappal ezelőtt volt 3 éve, hogy regisztrált a fórumra, sokak nagy örömére. A bundás majmot természetesen átvitt értelemben kell érteni, hiszen oakland23 nem bundázik, csak hébe-hóba, viszont annál inkább szagolja ki az olyan fogadási lehetőségeket, ahol bizony előtérbe kerülhet a mai sportfogadó világ rákfenéje, a bunda. A majom ilyenkor nem kegyelmez, kegyetlenül lecsap, és viszi a busásan fizető szorzókat. A válogatottból nélkülözhetetlen egy ilyen szakértő majom, aki ráadásul teljesen otthonosan mozog több sportágban, mint pl. kosárlabda, foci, női foci. Minden tekintetben kijelenthető, hogy egy ilyen majomra szüksége van az SFORG válogatottjának! Csak halkan jegyezzük meg, ez a majom egészen  más, mint akik a Magyar labdarúgó-válogatott keretében vannak..."

Összeáll az SPF válogatott (3.rész)



Mint ismert, jelenleg nyolc tagból áll a válogatott. A későbbiekben ez a szám, a névsor változhat, mivel a keret összetétele nincs kőbe vésve. Nem volt könnyű nyolcra szűkíteni a listát, voltak még jelöltjeim...
Idézhetném a mindenkori labdarúgó szövetségi kapitány által elcsépelt mondatot, arról a bizonyos kapuról, amely mindenki előtt nyitva áll... :)
pl: A hónap Tippmestere szavazás aktuális győztese (természetesen, ha nem a keret tagjaiból kerül ki), számíthat egy "meghívóra", lehetőségre tőlem a szereplésre.
A presztízs mellett, anyagi vonzata is lehet a "dream team"-ben történő szereplésnek...

Erről, majd a holnapi befejező részben lesznek részletek! ;)

A mai bemutatkozók:


Gerry

A válogatott egyetlen "idegenlégiósa", aki az utóbbi hetekben elsősorban röplabda tippekkel bombázza a fórumozókat.

"Először is üdvözlök mindenkit, örülök, hogy egy ilyen társaságban lehetek!
Én személy szerint jó elképzelésnek tartom, átgondoltam, osztottam szoroztam, a végén pedig rájöttem, hogy ez egy jó stratégia lehet (lesz). Miért is? Mert többségünk 1-2 sportágra összpontosít, amiből ki tudja választani a "tutit", de így közösen jönnek majd fogadások, foci, hoki, tenisz, kézi-kosár-röplabda, talán snooker, vagy ki tudja még micsoda, olyanok amelyek nem statisztikára alapuló fogadások, hanem tudjuk is, hogy ki, mikor, mit merre, de, hogy jól tudjuk-e az majd kiderül  ;)
Röplabda, kézilabda, és tenisz fogadásokkal szolgálok majd, vannak elvárásaim magammal szemben, bízom benne, hogy sikerül megvalósítani! Szívesen fogadtam el a felkérést, és reménykedem benne, hogy sok sportfogadó társunknak tudunk majd segíteni!
Sok sikert kívánok mindenkinek!"


Várda "ítélete":

"Gerry, A Felvidék irodáinak réme. Nagyon nagy hasznára lehet a csapatnak. A labdarúgáson kívüli labdajátékok ismerete, valamint a szlovák fogadóirodák környékén szerzett információi "aranyat" érhetnek."



Patyi

A fehérnek egyre kevésbé nevezhető tenisz szakértője, rendszeresen jelentkezik elemzésekkel, előzetesekkel.

"Régebben magamban is próbálkoztam hétvégénként hasonlóval, de csak két sportot ismerek behatóan, így nem sok sikerélményem volt. Na majd most, a megfelelő segítséggel. Teniszben és topligákban utazom, ilyen jellegű tippek várhatók tőlem. Vágjunk bele!"

Csacsa szerint...

"Patyi, idén októberben lesz ötödik éve, hogy a fórumra regisztrált, tehát tapasztalata és tudása alapján nyugodt szívvel kijelenthető, hogy oszlopos tagja lesz a válogatottnak. Milyen területen? Tenisz! Patyi, azon kevés fórumtagok közé tartozik, aki fantasztikusan naprakész a teniszvilág történéseiről, ismeri a játékosokat, a székbírókat, de gyanítható, hogy még néhány labdaszedőt is, a vonalbírókról nem is beszélve, szóval egy ilyen kvalitású fogadónak betonbiztos helye van a válogatottban, nélküle nincs indulás!"




Összeáll az SPF válogatott (4.rész)

Azt vallom, hogy először mindig magunkban kell keresni a hibát...
Bizonyára én nem fogalmaztam egyértelműen, ezért merülhetett fel az a gondolat, hogy itt esetleg fizetős tippek lesznek...
MINDENKIT MEGNYUGTATOK, ERRŐL SZÓ NINCS!

A tippek, javaslatok bárki számára elérhetőek lesznek! A tippek téma azért van zárva (az én személyes kérésemre), hogy ott kizárólag a tippek szerepeljenek! Igyekszem pontosan, átláthatóan vezetni őket, illetve azt, hogy ki, milyen hatékonysággal szerepel a Dream Team-ben...
Amit tegnap kezdtem el... a válogatottbeli szereplésnek anyagi vonzata is lehet...
Ez annyit jelent, én mint szervező vállaltam, megjátszom a tagok tippjeit. Az ebből származó esetleges nyeremény bizonyos százaléka illeti meg a mindenkori játékosokat!
Ennek részletei (a tagok egyetértésében) nem lesznek nyilvánosak! Nem kell, hogy ez szolgáltasson a témát, ez játssza a főszerepet a tippek helyett! 

Holnap este beindul a "gépezet", akkor úgyis egyértelművé válik mindenki számára, hogy miért is jött létre az SPF válogatott!


Addig is, a mai páros bemutatkozása:

Latzka

Amennyiben hű marad a naplójában képviselt vonalhoz, akkor lesz itt minden ami a focihoz kapcsolódik szögletek, lapok, gólok... :)

"Mindig nagyon szívesen fogadom az új dolgokat az oldalon; különösen az olyanokat, amelyekkel segíteni tudjuk egymást. Optimistán várom a következő heteket; A presztízs minden tagot arra fog ösztönözni, hogy a legjobb tippjével rukkoljon elő, amiből remélhetőleg sok zöld tippet hozunk majd. Részemről foci és tenisz (inkább kisebb tornák) tippek várhatóak, ezekkel igyekszem majd nem kilógni ebből az illusztris társaságból"

Várda szerint:
"Latzka Bereg büszkesége, a különleges fogadási lehetőségek koronázatlan királya. Szerintem az egyik legnagyobb fejlődésen Ő ment keresztül fórumos tagsága során."


Titti7

A végére maradt a válogatott talán legnagyobb ásza (az általa képviselt sportághoz kapcsolódjak)! :)
Őt aztán végképp nem kell bemutatni. Mivel kezdetben csak hétvégén jelentkezünk tippekkel (amikor teniszben kisebb a választék), más sportágból is érkezhet tipp Tőle.

"A tenisz segített, hogy a sportfogadás ne csak hobbyt, de bevételi forrást is jelentsen. Kíváncsi vagyok, hogy a hétvégére szűkítve mit lehet elérni, remélem tudok vele segíteni sportfogadó barátaimnak! :) "

Csacsa így látja...

"A Fenomén! Titti7 a válogatott ,,teniszrészlegének" kiemelkedő alakja, a fórumon többszörös hónap fogadója, év fogadója, talán a legjobb, talán a legsikeresebb fogadó a fórumon! Titti7 - ki ne tudná-, teniszben utazik, minden játékos táskájában ott lapul, velük van lélekben, és ennek köszönhetően velük megy mindenhová, látja, ahogy Murray a fürdőszobájában mossa nagy 48-as lúdtalpas tappancsát, de ott van Ivanovic szobájában is, látja, tudja, hogy másnap a szerb szépség ki fog kapni az előző esti kiadós gépelés miatt, Titti7 mindenhol ott van, mindenkit ismer, mindent tud a teniszről, nélküle elképzelhetetlen a válogatott!"


Itt a végén, szeretném megköszönni Csacsa illetve Várda közreműködését ebben a mini "bemutató"-ban! Mindketten azonnal igent mondtak a megkeresésre...
Köszi!  :beerchug: