Bwin Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: tobias123456 Dátum július 17, 2012, 18:48:36
Üdv !!!
regeltem a bwin-re
Következő lenne a kérdésem vagyis több :

1,  Ha nem kérem , használom fel a Bónuszt bármikor kivehetem a pénzt ?
2,  Sportfogadást és kaszinózni is  tudok 1 számlával ? vagy külön befizetés kell sport-kaszinó?
3,  Ha igen , és pl a bónuszt is felhasználtam megforgattam és utána kaszinózok akkor azt is bármikor kivehetem (pénzt)  :D
4,  És ha bónusz nélkül kaszinózom azt is kivehetem-e egyből ?

A segítséget előre is köszönöm .....
azért nem az irodának írtam mert láttam többen is írták hogy elég lassú a reakciójuk ...
köszi

Szia!

1. Igen,bármikor kiveheted akkor.
2. Persze,hogy tudsz egy számlával.
3. Ha a bónusz ki van forgatva,akkor kiveheted.
4. Igen,azt is kiveheted egyből.

Sziasztok!

A következő a problémám: Tegnap volt egy fogadásom, ami nyertes, de a bwin szerint nem. Többször is írtam nekik, de nem válaszoltak. Rohadt szemetek ezek. Régen sokat játszottam nálunk, de lekorlátoztak. Régebben két alkalommal volt olyan eset, amikor rosszul értékeltél ki a fogadásom, 150 ezer és 30 ezer forintot nem írtak jóvá. Ezek a fogadások élőben mentek, mindhez volt videó, néztem, bejött. Akkor írtam nekik, válaszoltak is. Azt mondták, hogy bizonyítsam be. Ez egy break volt illetve egy adogató semmire hozza a szerváját fogadás, kisebb tornákról van szó, nyilván nem tudtam bebizonyítani. De ha van videó, hogy a picsába nem tudják a jó eredményt beírni. Gondolom nem én tettem meg ezeket egyedül akkoriban. Tegnap egy breakre fogadtam, bejött de szerintük nem. Érdekes módon ugyanazon meccsen a következő gémben is breakre fogadtam, az is bejött, és azt be is írták nyertesnek. Írtam nekik, hogy problémám van, de semmi válasz. Már négy levelet küldtem, semmi reakció. Kérdezem tőletek, hogy a most nem működik a support náluk vagy mi  van? Most csak 8500 forintról van szó, de akkor is ez csalás. Amúgy meg a normálisabb irodák közül a bet365 és az unibet is geci módon korlátoz ha sokat nyersz. A sportingbet nem, viszont ott meg nem olyan a kínálat élőben, mint a többinél.

Pikaa !!!  Köszönöm a választ !!!!!  :D ;D

Henky32  : A korlátozás miben merül ki ? Pl 1 nap csak 2 fogadhatsz vagy hetente egyszer léphetsz be ???

Egyébként vannak olyan cuccok hogyha neten követted a dolgokat amivel fel lehet venni akár azt is amit ügyködsz az asztalon. PL Felveszed ahogy leadod a fogadást meg a közvetítést az megoldás lehet ilyen esetekre ? Vagy csak csinálsz a fogadásról és eredményről egy (screenshot-ot) képkivágás.
háthaaa :o ::)


A korlátozás azt jelenti hogy általában csökkentik a may tétet radikálisan vagy növelik az élő fogadásoknál a várakozási időt.

Nem kell sem printscreent csinálni, sem felvevő programokkal ügyködni. Hidd el, a bwin van olyan iroda, hogy van forrása ahonnan beszerzi az eredményeket. Ha valamit nem jól értékelnek ki (ami megesik) akkor kell nekik írni és ha valóban ők rontották el, és nem a fogadó nézett el vmit,akkor kijavítják a hibát minden esetben. Nem kell lecsalózni őket, ha valóban hibáztak akkor majd jóváírják. Kell nekik írni, amiben közölve van, hogy nézve lett a meccs streamen és ennyi meg ennyi volt és hogy nézzenek utána.

Köszi a korlátozás infót !!  :)
Eszembe sem jutott lecsalózni bárkit is hisz nem is nagyon ismerem még az oldalt ...egyszerűen csak olvastam egy hozzászólást és eszembe jutott hogy esetleg ezzel lehet bizonyítani , de semmi rosszindulat  ;) csak egy ötlet volt .....

Akkor gyorsan még rákérdeznék arra is mert erről nem igen tudtam az oldalon olvasni , hogy :

HA a bónuszt igényled legalább 1.5 téten kell megjátszani és megforgatni hogy kivehesd ....
DE HA én mondjuk nem igénylem a bónuszt akkor kisebb akár 1.2 téten is játszhatom és ha nyerek ki is vehetem vagy van valami korlát bónusz nélkül is ?

Köszönöm !!! Jó ez a fórum gyorsan jönnek 1 értelmű válaszok !!  ;D :D :great:


Tegyük fel, befizetsz 2500forintot és kapsz 2500bónuszt. Akkor lesz 5000forint a számládon. Ezzel azokra az eseményekre fogadsz amire akarsz. Ha csak 1,05re fogadsz akkor csak arra. Az 1,5ös szorzó az a bónuszra vonatkozik. Vagyis hogy a bónuszból kivehető pénz legyen kell valahányszoros( talán ötszörös)értékben minimum 1,50es oddson fogadni. 2500 bónusz valódi pénz tételéhez 12500ftért kell fogadnod 1,50es oddszon vagy felette ( nem muszáj egyszerre)
Ha kéred a bónuszt de nem akarod,tudod megforgatni,akkor is kiveheted a bónuszon felüli pénzt bármikor. Tehát 2500befizetés után 5000ftból felmész mondjuk 10000re,de még nem forgattad meg a bónuszt,akkor is kivehetsz 7500forintot.

Így már világos  :o köszönöm mindenkinek a gyors segítséget !!!!  ;)

Henky! A bwin oldalon találsz egy telefonszámot.Ha hívod Magyarok veszik fel Én már többször beszéltem velük.Igaz a levél olcsóbb de a telefon gyorsabb és mindent meg lehet beszélni.

Ja és amennyire Én tudom minden hagyományosan működő iroda korlátoz,sőt még a betfair is ha nem exchange játszol(azaz például kötésben fogadsz és nem a tőzsdei részt használod).Ezt épp tegnap írta a betfair ügyfélszolgálat de Ők legalább rögtön megmondják nem ködösítenek mint a többi.
Viszont ott ha single fogadsz más fogadók ellen nincs korlátozás.

Értem, hogy mit mondasz kaloz, de hidd el nekem a két régebbi fogadást nem írták jóvá. Nagyot csatáztam velük, aztán feladtam, ők azt mondták, h nem nyertem, pedig tudom nekem van igazam... Ez nem más mint csalás... Köszi azért ma felhívom őket. A korlátozást jogosnak tartom, nekem sem lenne célom, hogy kinyerjenek, a pénzről szól a dolog.

Egyáltalán nem biztos hogy neked van igazad. Ugye azt írtad teniszről van szó és hogy követted streamen, vagy legalább a pontok alakulását. Előfordulhat hogy késett a stream, vagy csak hibásan írták jóvá a pontot, vagy egy challange, vagy egy székbírói döntés után újrajátszották a pontot stb.
Nem egyszer láttam már a bwinen hogy kiírták hogy vége a meccsnek, majd 1perc múlva javítás és megy tovább mondjuk deucenél.

Néztem a meccset élőben, és a pontokat hivatalos oldalon... Egy breaket csak nem nézek el, meg azt sem, h valaki semmire hozza a szerváját... Annyit írtak, hogy ennek nem tudnak utánanézni, bizonyítsam be nekik...

Amúgy meg mit szarakodik a bwin? nem tudok fogadni mert kiírja, hogy a fogadás jelenleg nem elérhető, de nincs bezárva..

Nem Bwin-en kell játszani,ennyire egyszerű.
Nagyon sok gond van velük...

Teljes mértékben igaza van Henky32 kollégának! Hihetetlen miket művel a bwin az utóbbi időben. Gyakorlatilag már nincs olyan szegmense a szolgáltatásuknak amivel elégedett lehetne az ember! Folyton rosszul írják az eredményt, van hogy 24 órán keresztül nem írnak jóvá fogadást, felcserélik a játékosok neveit például tollaslabda fogadásnál, te nézed a videót és örülsz hogy nyer a játékosod, aztán 30 óra múlva átírják a "nyertes" fogadásod bukóra, állandóan ok nélküli rolózás élő fogadások alatt, b'inside pontrendszer megszüntetése, bónusz követelmények megszigorítása és még sorolhatnám. Véleményem szerint az utóbbi években az ázsiai térség kő keményen kopasztotta őket, ezért vannak ezek az alávaló módszerek amiket a bwin elkövet mostanában. Ennek ellenére sokat hibáznak még így is, úgyhogy a leleményes fogadóknak aranybánya! :ok: