Kézi-Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Ugye fi.ben 3mal ment a Győr. Nézegettem mit lehetne fogadni rá, aztán megakadt a szemem az alternatív hendiken. Arra, hogy -3,5ről nyer a Győr 3,5et adtak, magyarul hogy nyeri a második félidőt is a Győr. Látszott az első félidőben, hogy ez nem az a tavalyi Győr, akit ez a Vardar bucira vert. Óriási value volt az oddsban (nekem), meg is tettem, és nagyobb izgulás nélkül le is jött. És gondolkodtam a -4,5ben is 5,50ért.

Brává lányok.

Német férfi Bundesliga:

Mit gondoltok behúzza idén a Löwen?

Nekem ez tetszik, a Kiel eléggé meggyengült, a Flensburg beleszaladt pár meglepetés vereségbe, már most komoly hátrányban van.

1,4 végső győztes Löwenben van érték szerintetek?

annak annyi ez esélye mint megmondani hogy december 24.én hány fok lesz pontosan :D
igen most ők a legjobbak, de messzi a vége, bármikor jöhet egy sérülés, és a bundesligát képtelenség veretlenül lejátszani, 3-4 pontvesztés úgyis be fog következni de te tudod

Idézetet írta: Laca87 Dátum október 19, 2015, 11:23:47
Német férfi Bundesliga:

Mit gondoltok behúzza idén a Löwen?

Nekem ez tetszik, a Kiel eléggé meggyengült, a Flensburg beleszaladt pár meglepetés vereségbe, már most komoly hátrányban van.

1,4 végső győztes Löwenben van érték szerintetek?

Mostanában a long term fogadásoknál azt is mérlegelni kell, hogy vajon jövő tavasszal lehet-e még számlád az adott irodánál, vagy elhúznak ők is.    :)

Az 1.4 inkább "csak" reális szorzó. Idegenben még csak alsóházi csapatokkal játszottak és a Kiel is erősebb csapatok elleni vendégjátékokból bukott el hármat.

Long-term fogadás esetén ha mondjuk egy iroda "elhúz" akkor gondolom a megtett tét visszajár. Gondolom nem nyeli be! Vagyis remélem! Szeretnék tenni egy komolyabb összeget long-termre aminek az utolsó eseménye majd májusban végződik.  Részemről a Bet365 ami érdekes lehet majd ilyen szempontból!


bud idegenbe megeszi guldenékat? elég fasza az ods :D

Griegel a Rostovban

Bár még nem hivatalos, de igen valószínű. Így viszont az oroszok már FF-s csapat.

tegnap született pár "meglepetés"
http://www.eredmenyek.com/merkozes/EDLPcMqc/#osszefoglalas Dunkerque   29-29   Chartres
http://www.eredmenyek.com/merkozes/Kv08xFph/#osszefoglalas Tatabánya   27-26   Szeged
http://www.eredmenyek.com/merkozes/23gsUy79/#osszefoglalas Vardar (Mac)   27-28   Meshkov Brest (Blr)

:laugh:


Idézetet írta: csak1tomi Dátum november 01, 2015, 11:53:11
http://gyor.hatosfal.hu/bejegyzes/193-formatlanul

nem is tudtam, hogy Groot is pinanyaló :laugh:

Szokásos erősen szubjektív írás, de mint általában, most is sok igazságot leír. Szerintem is gyalázat Broch helyzetkihasználása... Az, hogy sorra puskázza el a ZICCEREKET az egész szezonban, az nálam igen nehezen megbocsájtható.
És én is úgy gondolom, hogy Broch egyáltalán nem olyan szép, mint amilyennek mások vagy saját maga tartja.
Én is egyébként Groot hozzáállását emelném ki, egyedül ő és a kapusok tesznek meg mindent, amit tudnak augusztus óta.

Mondjuk azért Görbét én nem akarom annyira dicsérni, mert bár voltak tegnap is hatalmas labdái, amikor eladta, akkor még csak hátra sem futott. Amikor gurult a labda a közelében, arra egy pillanatig sem gondolt, hogy vetődjön érte. "Nehogy már neki kelljen..."->ilyen mentalitásra nincs szükség!  :noway:


Ma este a Sport1-en a Harmadik Félidő vendége Tóth Gabi és Kelecsényi Ernő lesznek. Téma: hét végi, Hypo elleni meccs. Kezdés: 19 óra. Várunk minden szurkolót a képernyők elé!

yaya bezzeg midtjylland után nagykuss volt :D ;D

A Hypo ellen is elég gyengus volt a Győr.  :noway:

Ambros MArtin hamarosan távozni fog ajánlom helyére Carlos Ortegat.

Most akkor mi is a helyzet Elek Gáborral és Ambros Martinnal?Az egyik fillérekből győz a másik milliárdokból veszit.Mégis az egyiket állandóan szidják ,a másik meg bármennyit hibázik isten marad?

Szóni kéne a zaudiak, hogy be kéne tóni még néhany talicska pízt!

A túl sok pénz előbb-utóbb érdektelenné tesz. Martin xarik már bele az egészbe, annyi pénzt kapott Győrben. Nincs motiváció.

A Györi vezetők helyében elfelejteném gyorsan, de nagyon gyorsan, Görbicz, és Amorim játékát.. Többet ártanak a csapatnak, mint használnak. Amorimnak itt a vég, Sajnos ki kell mondani.. Tomorival, meg gyorsan leülni, és elbeszélgetni.. Ez a Győr idén, ismét nem lesz a 4-ben.. Katasztrófa. egy nagy kalap sz.ar volt az egész. A Fradinak pedig csak gratulálni tudok. Szucsánszki Zita nélkül is, végig vezetve, esélyt nem adtak a Győrnek!! A Szív diadala volt!! Ja, és Gratula, Elek Gábornak!

A Győr átlövő játéka impotens, estleges, előkészítetlen, ebből adódóan beállós játék is izzadásszagú, és a szélek sem tisztán kijátszhatók.
A kapusteljesítményről, illetve a védekezésről csupán annyit, JELENLEG NEM ÉLETBIZTOSÍTÁS!

Nemzetisport kommentek  ;D :D