Kézi-Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában


Idézetet írta: csabax Dátum december 16, 2015, 13:53:32
Dalmose szerint a magyar válogatott is megnyerheti a vb-t
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/dalmose-szerint-a-magyar-valogatott-is-megnyerheti-a-vb-t-2454523
:beerchug:

Olvastam korábban. A lehetőség benne volt (a négyre/éremre), már csak edző kellett volna a kispadra, meg kicsit motiváltabb, jobb formában lévő játékosok. Nem véletlenül "bukdácsolnak" minden verseny elején a skandik, aztán utána áltban összeszedik magukat és döntőznek/megnyerik. Nem a torna elején kell brillírozna, és felélni az energiákat. :)

Idézetet írta: drogos Dátum december 16, 2015, 14:02:31
Olvastam korábban. A lehetőség benne volt (a négyre/éremre), már csak edző kellett volna a kispadra, meg kicsit motiváltabb, jobb formában lévő játékosok. Nem véletlenül "bukdácsolnak" minden verseny elején a skandik, aztán utána áltban összeszedik magukat és döntőznek/megnyerik. Nem a torna elején kell brillírozna, és felélni az energiákat. :)
Igazad van abban, hogy a magyar válogatottban benne volt a lehetőség a négyre/éremre. Szerintem például Puerto Rico, Kazahsztán, Kuba és a Kongói DK-nak is a magyar válogatotthoz hasonlóan volt lehetősége a négy közé kerülésre és/vagy az éremszerzésre. Én többek között úgy értelmezem az általam korábban belinkelt anyagot, hogy Dalmose mennyire van képben a magyar női kézilabda válogatottal kapcsolatban.

Magyarán: már köszönő viszonyban van vele, de mivel abban reménykedik, hogy akár még vissza is köszönhetnek neki, jobbnak látja nem beszélni a problémákról.
:beerchug:

Tényleg csak így laikusként is ezer meg ezer kérdése lenne az embernek, melyek közül csak egy a Planéta helyzete. Engem pl. legalább annyira idegesít, hogy Kovacsics Anikó, aki ugye évekig irányító volt -legalábbis én úgy ismertem meg-, miért játszik szélen? Ő nem szélső, valahogy megoldja azt a posztot, de ennyi. Góljai zömét indításból dobta itt a vb-n, szélről nem volt hatékony. Erdősi pedig hiába szélső, nem kapta meg a bizalmat, és amikor kellett volna teljesíteni, ő is lefőtt. Hát persze...
Ha Kovacsics Anikó a Győrben nem tud irányítót játszani, akkor ne játsszon a Győrben. Persze, ha megkapja a pénzt, hülye lenne elmenni a világ egyik legjobb csapatától. Inkább játszik kényszerből szélen, mint lenne mondjuk egy vezére az Érdnek. Nem tudom hány éves, szerintem totál fiatal még mindig, de semmit sem fejlődik már, vagy inkább vissza, mert már nem irányító, és még nem szélső. Sosem lesz. Mi a faszom a patthelyzet, ha ez nem? Közben pedig az elmúlt időszakban az egyik legtehetségesebb irányítóból lett egy jóindulattal átlagos játékos szélen.

De ez a kézi is tényleg olyan, mint a foci. Mindenki ért hozzá  ;D

(Egyébként még a vb-re visszatérve, Zácsik több, már megnyert meccsen is a pályán volt, akkor sem értettem, hogy minek. Így utólag meg főleg nem.)

Szerintem jó példát hozott elő oakland23.

Írok én is egy másikat a sok közül: pszichológus.

Néhány évvel ezelőtt Karl Erik Böhn is inkább a csapat pszichológusa volt és nem pedig elsősorban a magyar válogatott szövetségi kapitánya. De míg ő megtehette, hogy a csapat pszichológusa legyen (és ráadásul jól csinálta azt, amit csinált), addig helyette Siti Bea meccselt. Némethnél nem jött össze ez a dolog. Egyrészt talán azért, mert szerintem nem csinálja ezt még megközelítőleg sem annyira hatékonyan, mint ahogyan Karl Erik Böhn csinálta, másrészt pedig nincs senki, aki meccselne helyette, amíg ő nem az edzői, hanem a pszichológusi feladatokkal van elfoglalva.


Eddig is rühelltem ezt a gyereket, szerintem ez így is marad.. :D

Uwe Gensheimer, a Rhein-Neckar Löwen világklasszis balszélsője – aki a következő szezontól már a PSG-t erősíti – vádli- és Achilles-ín-sérülés miatt kénytelen kihagyni a januári Eb-t. A németeknek már korábban le kellett mondaniuk Patrick Wiencek szolgálatairól, a Kiel beállója októberben térdszalagszakadást szenvedett.
Németországot az Eb legnehezebb csoportjába sorsolták, Spanyolország, Svédország és Szlovénia mellé.
A lengyelországi kontinenstornán szintén nem játszhat sérülés miatt a franciák olimpiai, világ- és Európa-bajnoka, Jérome Fernandez.
A Veszprémet erősítő Momir Ilics részvétele szintén erősen kérdéses, a szerbek másik nagyágyúja, Marko Vujin viszont szakmai okok miatt még Dejan Perics 28-as bő keretébe sem kapott meghívót.
Hasonló sorsra jutott Igor Vori is, aki éveken át a világ egyik legjobb beállójának számított, most már azonban nem számítanak rá a horvát válogatottnál.

Erről ennyit. (Idézet és link lentebb.)
Már csak az a kérdés, hogy a női kézilabda válogatott esetében is be kell rendezkedni a több évtizedes zuhanásra - akárcsak anno régen a labdarúgásról magyarfocira váltó álmodozóknál - vagy mégis akadnak majd valakik, akik megpróbálják még időben meggátolni a hosszadalmas kényszerszünetet?

"Az a holland válogatott lett második a vb-n, amelynek az edzője holland és nincs holland profi kézilabdázás!"
http://fogadas.unibet.com/kezilabda/noi/mi-hollandok-titka


kiel hogy elverte löwent :o

Idézetet írta: csak1tomi Dátum december 23, 2015, 20:08:29
kiel hogy elverte löwent :o

Úgy védekeztek, hogy esélye nem volt a vendégeknek 40. percben még csak 11 gólnál tartottak a Loweniek  :D


Szárkapocscsonttörés miatt lemarad a lengyelországi Európa-bajnokságról Patrick Groetzki, a Rhein-Neckar Löwen és a német kézilabda-válogatott jobbszélsője.

németek jól beszopták :D

Patrick Wiencek
Uwe Gensheimer
Patrick Groetzki

offosok eb-ről


#1259 december 28, 2015, 18:01:37, csak1tomi
rene toft hansen is lesérült, ráestek térdére, hordágyon vitték le
45fokos térd vissza hajlás, térdtörés?