Kézi-Aréna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2486519 kommentek :D

Sport1en ma 20kor 3.félidőben Groot lesz a vendég :smitten: :drak:


atyaég, sose gondoltam volna h Kovacsics elmegy a Fradiba

hát ugye irányító, de groot lecsicskította szélre amit nem szeret, fradiba meg ficánkolhat irányítóban
szerintem gyengül jövőre az eto, tomori egy raklap fos, palnéta megy kölcsönbe THÜRINGERBE ÚÚRISTEN :D:D:D, sulland megy vissza norvégiába :( alstad is csak kölcsönbe van idén, ő se lesz helyette lesz mörk, az ok hogy világ legjobb jobb átlövője de larvikba se tolja 60percig, mi ez hogy tóth irányító? nem átlövő? sokan mennek alig jön valaki ez így karcsú lesz főleg ha megint jön a sérülés tenger :D persze még tuti jön valami titkos valaki vagy nem? :D

issyböl hozhatnák oftedalt

Idézetet írta: hubika88 Dátum március 01, 2016, 19:03:04
atyaég, sose gondoltam volna h Kovacsics elmegy a Fradiba

Ez sajnos egy ideje nyílt titok. Mondjuk megértem, hiszen ha tényleg elmegy szülni Szucsi, akkor a Fradiban "úr" lehet, míg az ETO-ban előtte van a csúcsszuper Groot és - már csak neve miatt is - Görbe. Más kérdés, hogy az ETO-ba még kellene legalább 1 ember (balszélső vagy átlövő), nem pedig jobb szélre 3...


Idézetet írta: csak1tomi Dátum március 01, 2016, 19:15:54
issyböl hozhatnák oftedalt

Belehúzott az átigazolások terén a francia Issy Paris Hand női kézilabdacsapata, miután egy plusz egy éves szerződést kötött Silje Solberggel.
A 25 éves norvég válogatott kapus érkezésével a következő szezonban már három világbajnoka lesz a francia csapatnak, miután Stine Oftedal és Pernille Wibe is marad a klubnál. Érdekesség, hogy Oftedal testvére, a jobbátlövő Hanna is a csapatot erősíti.
A francia bajnokságban öt légióst engedélyeznek, az ötödik hely a HCM Baia Maréból érkező holland Lois Abbinghé lehet, bár a 23 éves holland játékos megszerzése még (és itt az eredeti cikkből kimaradt egy nem szócska) tekinthető hivatalosnak. 


-nso-

hát akkor oftedal nem lesz győri :( :D:D:D

"A francia bajnokságban öt légióst engedélyeznek,"

nyilván franciák nem hülyék annyira :D bár nemzeti csapatuk ugyan olyan szar mint a miénk :D semmit nem ér a légiós korlátozás :laugh:



Vácnál is lesz egy kis erősítés:
A Fradiba távozó Bíró Blankát a brazil világbajnok Barbara Arenharttal pótolják, de érkezik még a korábban Siófokon is megforduló Karoline de Souza, valamint hazatér Temes Bernadett.
Balszélső és beálló pozícióban is új ember érkezik, ugyanis átigazolták a szerb válogatott Szanja Radoszavljevicset, valamint Takács Biankát.

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-vilagbajnok-kapussal-potoljak-birot-vacon-2487203


Sziasztok,lenne egy olyan kerdesem h ha egy meccsre hendikepes fogadast rakok h pl szeged +3.5 es a meccs dontetlen lesz akkor is nyer ez a fogadas?

Idézetet írta: Biro Zoltan Dátum március 07, 2016, 10:42:10
Sziasztok,lenne egy olyan kerdesem h ha egy meccsre hendikepes fogadast rakok h pl szeged +3.5 es a meccs dontetlen lesz akkor is nyer ez a fogadas?

Nyer igen! Mivel +3,5 gol hendikepet adtal a Szegednek, ezert meg egy 3 golos vereseg is belefert volna! :) Tehat a +3,5 hendikeppel 3 gollal kikaphat a csapatod, a +2,5 hendikeppel 2 gollal, +1,5 hendikeppel 1 gollal is kikaphat az adott csapatod es igy tovabb, akire + hendikeppel fogadtal! Remelem jol irtam, erthetoen es segitettem :)

Koszonom szepen a valaszt :) ertheto volt :)