csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


#6465 június 27, 2014, 11:21:24, csabax



Magikus tippje:

Barbora Zahlavova Strycova    Barbora Zahlavova Strycova v Na Li (Megnyeri a mérkőzést)    27/06/2014    Egyik sem    5.00  :great:

Köszi!


Brazília 2014: Az én világbajnokságom (3.)

Nem bundáztak a németek. Nem is tehették meg, hiszen az 1982-es blamának köszönhetően túl sok szem szegeződött rájuk. Arra viszont ügyeltek, hogy a baráti USA ,,lőtávolságon" belül legyen. A ghánaiak már nem voltak ennyire szemérmesek, de pechjükre olyan szerencsétlen portugálokkal találkoztak, akik minden gólszerzési lehetőséget elpuskáztak, s csak úgy tudtak nyerni, hogy a ghánaiak öngólt szereztek, majd ajándékoztak egy kihagyhatatlan gólhelyzetet.

Tovább: http://vb2014.com/brazilia-2014-az-en-vilagbajnoksagom-3/

Belgákkal én is hasonlóan érzek.
Valami azt súgja hogy egy időzített bomba az a csapat!
Hamar kiderül mert ha legyőzik az amcsikat utána az argentin csapat jön, amit én előre leírtam, de a tétnélküli nigériai meccsen látottak alapján azért ott is van tartalék még.
Mindenesetre ha tényleg most lendülnek be a belgák, akkor benga nagy verésre számolhatnak!
Alapjáraton 3 győzelemmel mentek tovább, úgy hogy igazán nem kellett még játszaniuk.
Algéria elleni meccs elsőre csalódás volt, aztán az afrikaiak további produkciói(és továbbjutása) felértékelte azt a győzelmet! Mert amikor játszani kellett akkor kicsit megrázták magukat,és fordítottak, lehozták a meccset.
Igazán majd tényleg akkor derül ki mit tudnak, ha komoly ellenfél következik!
Szurkolok nekik!

#6470 június 28, 2014, 15:10:11, csabax
Csoportkör utáni összegzés következik (1.):

Idézetet írta: csabax Dátum június 16, 2014, 19:40:01
Mint a világversenyeken mindig, úgy most is Hollandiának fogok szurkolni. Nem ez lesz az a sportesemény, amely végén ők lesznek a legjobbak, viszont ez nem akadály  arra, hogy nekik szurkoljak. Az a lényeg, hogy látványos legyen a focijuk. Nem olyan, mint az előző vb-döntőben, hanem olyan, mint régebben nagyon sokszor. Mivel úgy  vélem, hogy Brazília fogja nyerni az A-csoportot, a hollandoknak el kell kerülniük a B-csoport 2. helyét, ugyanis A1-B2 meccs lesz a nyolcaddöntőben. Le tudják győzni  a brazilokat (megtették ezt máskor is), de most házigazdák a dél-amerikaiak. Tehát mindképpen a B-csoport élén kell végezniük. Nem a spanyolok elleni meccsen féltem  őket (az sima lesz, szétszedik őket), hanem a Chile elleni találkozó lesz húzós. Nem kicsit, hanem nagyon.
 HOLLANDIA: Minden úgy alakul, ahogy vártam. A chileiek elleni meccs lehetett volna jobb is, de nem a hollandokon múlt a látványos játék. :great:

Idézetet írta: csabax Dátum június 16, 2014, 19:40:01
- Brazília nem csak világbajnoki csúcstartó (már ami a végső győzelmek számát illeti), és nem csak jó fociválogatottja van, hanem házigazda is. Ráadásul olyan  játékosok alkotják, akik már régen megszokták és teljes mértékben alkalmazkodtak az vb-n várható időjáráshoz. Nem véletlen, hogy ez a csapat a jelöltem a világbajnoki  címre.
 BRAZÍLIA: Ez a csapat is a várakozásaimnak megfelelően szerepel. Már régóta nincs joga bonito, s mivel sok focirajongó ezt a tényt nem akarja tudomásul venni, s  náluk a brazil foci és a látványos játék még mindig összekapcsolódik, most ezek a szurkolók némileg csalódottak. És nyilván csalódottak lesznek mindaddig, amíg  tudomásul nem veszik, hogy a mostani brazil foci nem joga bonito.  :great:

Idézetet írta: csabax Dátum június 16, 2014, 19:40:01
- Mexikó csapata jó focit fog játszani. Legalábbis ezt remélem. Megmutathatja, hogy nem érdemtelenül nyert olimpiai bajnoki címet két évvel ezelőtt.
 MEXIKÓ: Jól focizik a mexikói válogatott. Öröm nézni.  :great:

Idézetet írta: csabax Dátum június 16, 2014, 19:40:01
- Chile: Talány. Irtózatosan nehéz csoportmeccsek várnak a csapatra, s ha továbbjut, akkor a vb egyik meglepetéscsapata lehet.
 CHILE: A világbajnokot legyőzve jutott tovább.  :great:

Idézetet írta: csabax Dátum június 16, 2014, 19:40:01
- Japán: Ez lehet az a torna, amikor kimondottam jól szerepelhet. (A 2002-es vb-t nem számoltam ide, mert az a torna számomra - a csalások miatt - csakis a komolytalan  és a felejtendő sportesemények közé sorolható.)
 JAPÁN: Csalódást okozott az ötlettelen játékuk. Gondolom, nem csak nekem.  :noway:

Idézetet írta: csabax Dátum június 16, 2014, 19:40:01
- Elefántcsontpart: Talán most megcsinálják Drogbáék. Nem igazán bízok bennük, így az a 2. hely csakis a megelőlegezett bizalomról szól. Semmi másról.
 ELEFÁNTCSONTPART: Kár a bizalomért.  :noway:

Idézetet írta: csabax Dátum június 16, 2014, 19:40:01
- Uruguay: Nagyon kíváncsian várom a válogatott szereplését. Remélem, eljut a negyeddöntőig.
 URUGUAY: Továbbjutott ugyan, de ötletesebb játékot vártam a csapattól. Suarez nagyszerű játékos, ám újfent bizonyította, hogy miért nem lesz soha a kedvenc focistám.  Érdemes megjegyezni: ezen a vb-n történt meg, hogy a csapatkapitány Diego Lugano helyét a védelemben átvette a 18 éves Gimenez. Akár úgy is fogalmazhnék, hogy  nyugdíjazta a legendás uruguayi focistát. Nekem úgy tűnik, hogy a következő 10-15 évre lefoglaltak egy helyet az uruguayi védelem közepén. Nem árt megjegyezni ezt a  nevet: Jose Maria Gimenez.  :great:

Idézetet írta: csabax Dátum június 16, 2014, 19:40:01
- Olaszország: Semmi extra, csak a szokásos. Bukdácsolás a csoportmeccseken, majd pedig - ha továbbjut - a csillagos ég lehet a határ. Az olaszok már számtalanszor  megcsinálták azt, hogy alig élték túl a csoportkört, majd előszedtek valakit, aki éremig vezette a csapatot (most így hirtelenjében az 1982-es Paolo Rossi és az 1990- es Toto Schillaci - Salvatore della patria - jut eszembe.)
 OLASZORSZÁG: Nem élte túl a csoportkört. Az utóbbi évek történeseit is figyelembe véve, most már ki lehet mondani: válságban van az olasz foci.

Idézetet írta: csabax Dátum június 16, 2014, 19:40:01
- Anglia: Szerintem gyenge csapat. Túl sok légiós szerepel az angol élvonalban ahhoz, hogy jó válogatottat tudjanak összeállítani az angolok.
 ANGLIA: Ismét bizonyosodott, hogy gyenge az angol válogatott.  :great:

Idézetet írta: csabax Dátum június 16, 2014, 19:40:01
- Svájc: Elvileg most érnek be azok a játékosok, akik a korábbi utánpótlás tornákon verték agyon a fél világot. Meglátjuk, mire képesek a felnőttek között.
 SVÁJC: Alakulgat a svájci gárda. Mint púpos a prés alatt.  :great:

Idézetet írta: csabax Dátum június 16, 2014, 19:40:01
- Franciaország: Jó a csapat, de ki nem állhatom a franciákat. Nem bánnám, ha nem jutnának tovább a csoportból.
- FRANCIAORSZÁG: Továbbjutottak a franciák. Sajnos. Egyébként tényleg nem rossz a csapat.  :great:

Idézetet írta: csabax Dátum június 16, 2014, 19:40:01
- Argentína: Messi tényleg nagyon jó játékos, korunk legjobbja, de ahhoz, hogy Pele vagy Maradona legyen a viszonyítási alap (nálam) egy vb-n is kimagaslóan jól kell  teljesítenie. Most adott a lehetőség, hiszen a csapattársai sem gyengék.
 ARGENTÍNA: Alakul a dolog.  :great:

Idézetet írta: csabax Dátum június 16, 2014, 19:40:01
- Németország: A világbajnoki címre is esélyes a gárda. Nálam csakis azért nem vb-győztes, mert Brazília ellen kell játszania az elődöntőben. Elképesztően jó  válogatott. Ha nem Brazília lenne a vb helyszíne és nem Brazília válogatottja lenne a házigazda csapat, akkor a német együttes lenne a toronymagas esélyes. Szerintem.
 NÉMETORSZÁG: Ugyanaz a helyzet, mint az argentinoknál.  :great:

Idézetet írta: csabax Dátum június 16, 2014, 19:40:01
- Portugália: Elegendő hajzselét visznek Brazíliába? Komolytalan csapat. Kár a portugálokra fecsérelni a szót.
 PORTUGÁLIA: Kiesett és negatív gólaránnyal zárta a vb-t.  :great:

Idézetet írta: csabax Dátum június 16, 2014, 19:40:01
- Ghána: Világbajnokok akarnak lenni? Talán majd egyszer, valamikor. Most nem.
 GHÁNA: Megérdemelte a búcsút.  :great:

Idézetet írta: csabax Dátum június 16, 2014, 19:40:01
- Belgium: Elvileg a vb titkos esélyese lenne, de igazából az lesz a meglepetés, ha kiesik a nyolcaddöntőben vagy netán még a csoportjából sem jut tovább. Ha minden  összejön a belgáknak, akkor nagyon szép focit láthatunk tőlük. A játékosok képességeivel nincs probléma, már csak az időjárással kell jó viszonyban lenniük, mert ha  nem sikerül, akkor úgy járhatnak, mint a magyar válogatott 1986-ban Mexikóban.
BELGIUM: A vártnál kissé visszafogottabban, de teljesen meggyőzően teljesít.  :great:


Idézetet írta: csabax Dátum június 16, 2014, 19:40:01
Korábban már lejátszottam a vb-t a naplómban. Brazília lett a világbajnok. Nyilván nem úgy fognak történni a dolgok, ahogy tippeltem, de legalább játszottam egyet a gondolatokkal. A sportfogadas.org vb-melléklete, a vb2014.com weblap ,,Szerkesztőink előrejelzése" cikkekhez kértek tőlem is néhány sort. A következőket írtam a világbajnokság rajtja előtt:

,,Mint a világversenyeken mindig, úgy most is Hollandiának fogok szurkolni. Nem ez lesz az a sportesemény, amely végén ők lesznek a legjobbak, viszont ez nem akadály arra, hogy nekik szurkoljak. Az a lényeg, hogy látványos legyen a focijuk. Nem olyan, mint az előző vb-döntőben, hanem olyan, mint régebben nagyon sokszor. Mivel úgy vélem, hogy Brazília fogja nyerni az A-csoportot, a hollandoknak el kell kerülniük a B-csoport 2. helyét, ugyanis A1-B2 meccs lesz a nyolcaddöntőben. Le tudják győzni a brazilokat (megtették ezt máskor is), de most házigazdák a dél-amerikaiak. Tehát mindképpen a B-csoport élén kell végezniük. Nem a spanyolok elleni meccsen féltem őket (az sima lesz, szétszedik őket), hanem a Chile elleni találkozó lesz húzós. Nem kicsit, hanem nagyon.

Az időjárás nagyon sokszor és döntően fogja befolyásolni a mérkőzések végkimenetelét, ezért ezt figyelembe vettem a tippeléskor.

Röviden a többiekről:
- Brazília nem csak világbajnoki csúcstartó (már ami a végső győzelmek számát illeti), és nem csak jó fociválogatottja van, hanem házigazda is. Ráadásul olyan játékosok alkotják, akik már régen megszokták és teljes mértékben alkalmazkodtak az vb-n várható időjáráshoz. Nem véletlen, hogy ez a csapat a jelöltem a világbajnoki címre.
- Mexikó csapata jó focit fog játszani. Legalábbis ezt remélem. Megmutathatja, hogy nem érdemtelenül nyert olimpiai bajnoki címet két évvel ezelőtt.
- Chile: Talány. Irtózatosan nehéz csoportmeccsek várnak a csapatra, s ha továbbjut, akkor a vb egyik meglepetéscsapata lehet.
- Japán: Ez lehet az a torna, amikor kimondottam jól szerepelhet. (A 2002-es vb-t nem számoltam ide, mert az a torna számomra - a csalások miatt - csakis a komolytalan és a felejtendő sportesemények közé sorolható.)
- Elefántcsontpart: Talán most megcsinálják Drogbáék. Nem igazán bízok bennük, így az a 2. hely csakis a megelőlegezett bizalomról szól. Semmi másról.
- Uruguay: Nagyon kíváncsian várom a válogatott szereplését. Remélem, eljut a negyeddöntőig.
- Olaszország: Semmi extra, csak a szokásos. Bukdácsolás a csoportmeccseken, majd pedig - ha továbbjut - a csillagos ég lehet a határ. Az olaszok már számtalanszor megcsinálták azt, hogy alig élték túl a csoportkört, majd előszedtek valakit, aki éremig vezette a csapatot (most így hirtelenjében az 1982-es Paolo Rossi és az 1990-es Toto Schillaci - Salvatore della patria - jut eszembe.)
- Anglia: Szerintem gyenge csapat. Túl sok légiós szerepel az angol élvonalban ahhoz, hogy jó válogatottat tudjanak összeállítani az angolok.
- Svájc: Elvileg most érnek be azok a játékosok, akik a korábbi utánpótlás tornákon verték agyon a fél világot. Meglátjuk, mire képesek a felnőttek között.
- Franciaország: Jó a csapat, de ki nem állhatom a franciákat. Nem bánnám, ha nem jutnának tovább a csoportból.
- Argentína: Messi tényleg nagyon jó játékos, korunk legjobbja, de ahhoz, hogy Pele vagy Maradona legyen a viszonyítási alap (nálam) egy vb-n is kimagaslóan jól kell teljesítenie. Most adott a lehetőség, hiszen a csapattársai sem gyengék.
- Németország: A világbajnoki címre is esélyes a gárda. Nálam csakis azért nem vb-győztes, mert Brazília ellen kell játszania az elődöntőben. Elképesztően jó válogatott. Ha nem Brazília lenne a vb helyszíne és nem Brazília válogatottja lenne a házigazda csapat, akkor a német együttes lenne a toronymagas esélyes. Szerintem.
- Portugália: Elegendő hajzselét visznek Brazíliába? Komolytalan csapat. Kár a portugálokra fecsérelni a szót.
- Ghána: Világbajnokok akarnak lenni? Talán majd egyszer, valamikor. Most nem.
- Belgium: Elvileg a vb titkos esélyese lenne, de igazából az lesz a meglepetés, ha kiesik a nyolcaddöntőben vagy netán még a csoportjából sem jut tovább. Ha minden összejön a belgáknak, akkor nagyon szép focit láthatunk tőlük. A játékosok képességeivel nincs probléma, már csak az időjárással kell jó viszonyban lenniük, mert ha nem sikerül, akkor úgy járhatnak, mint a magyar válogatott 1986-ban Mexikóban.

A-CSOPORT: 1. Brazília, 2. Mexikó, 3. Kamerun, 4. Horvátország.
B-CSOPORT: 1. Hollandia, 2. Spanyolország, 3. Chile, 4. Ausztrália.
C-CSOPORT: 1. Japán, 2. Elefántcsontpart, 3. Kolumbia, 4. Görögország.
D-CSOPORT: 1. Uruguay, 2. Olaszország, 3. Anglia, 4. Costa Rica.
E-CSOPORT: 1. Svájc, 2. Franciaország, 3. Ecuador, 4. Honduras.
F-CSOPORT: 1. Argentína, 2. Nigéria, 3. Bosznia-Hercegovina, 4. Irán.
G-CSOPORT: 1. Németország, 2. Portugália, 3. Ghána, 4. Egyesült Államok,
H-CSOPORT: 1. Belgium, 2. Oroszország, 3. Dél-Korea, 4. Algéria.

NYOLCADDÖNTŐ
A1-B2 Brazília - Spanyolország. Továbbjut: Brazília.
C1-D2 Japán - Olaszország. Továbbjut: Olaszország.
E1-F2 Svájc - Nigéria. Továbbjut: Svájc.
G1-H2 Németország - Oroszország. Továbbjut: Németország.
B1-A2 Hollandia - Mexikó. Továbbjut: Hollandia.
D1-C2 Uruguay - Elefántcsontpart. Továbbjut: Uruguay.
F1-E2 Argentína - Franciaország. Továbbjut: Argentína.
H1-G2 Belgium - Portugália. Továbbjut: Belgium.

NEGYEDDÖNTŐ
E/1–F/2 GYŐZTESE - G/1–H/2 GYŐZTESE Svájc - Németország. Továbbjut: Németország.
A/1–B/2 GYŐZTESE - C/1–D/2 GYŐZTESE Brazília - Olaszország. Továbbjut: Brazília.
F/1–E/2 GYŐZTESE - H/1–G/2 GYŐZTESE Argentína - Belgium. Továbbjut: Argentína.
B/1–A/2 GYŐZTESE - D/1–C/2 GYŐZTESE Hollandia - Uruguay. Továbbjut: Hollandia.

ELŐDÖNTŐ
Németország - Brazília. Továbbjut: Brazília.
Argentína - Hollandia. Továbbjut: Argentína.

DÖNTŐ: Brazília - Argentína.

VILÁGBAJNOK: Brazília."


Idézetet írta: laudrup Dátum június 28, 2014, 11:06:02
Belgákkal én is hasonlóan érzek.
Valami azt súgja hogy egy időzített bomba az a csapat!
Hamar kiderül mert ha legyőzik az amcsikat utána az argentin csapat jön, amit én előre leírtam, de a tétnélküli nigériai meccsen látottak alapján azért ott is van tartalék még.
Mindenesetre ha tényleg most lendülnek be a belgák, akkor benga nagy verésre számolhatnak!
Alapjáraton 3 győzelemmel mentek tovább, úgy hogy igazán nem kellett még játszaniuk.
Algéria elleni meccs elsőre csalódás volt, aztán az afrikaiak további produkciói(és továbbjutása) felértékelte azt a győzelmet! Mert amikor játszani kellett akkor kicsit megrázták magukat,és fordítottak, lehozták a meccset.
Igazán majd tényleg akkor derül ki mit tudnak, ha komoly ellenfél következik!
Szurkolok nekik!
Ja, így van. Egyelőre nagyon Janus-arcú a belga válogatott. Szerencsésen túljutott a nehezén, de innentől kezdve már nincs mese: jól kell játszania, mert ellenkező esetben búcsúzik.
:beerchug:

#6472 június 28, 2014, 15:56:26, csabax
Csoportkör utáni összegzés következik (2.):

Ezt írtam a vb előtt:

Idézetet írta: csabax Dátum június 16, 2014, 19:40:01
A-CSOPORT: 1. Brazília, 2. Mexikó, 3. Kamerun, 4. Horvátország.
B-CSOPORT: 1. Hollandia, 2. Spanyolország, 3. Chile, 4. Ausztrália.
C-CSOPORT: 1. Japán, 2. Elefántcsontpart, 3. Kolumbia, 4. Görögország.
D-CSOPORT: 1. Uruguay, 2. Olaszország, 3. Anglia, 4. Costa Rica.
E-CSOPORT: 1. Svájc, 2. Franciaország, 3. Ecuador, 4. Honduras.
F-CSOPORT: 1. Argentína, 2. Nigéria, 3. Bosznia-Hercegovina, 4. Irán.
G-CSOPORT: 1. Németország, 2. Portugália, 3. Ghána, 4. Egyesült Államok,
H-CSOPORT: 1. Belgium, 2. Oroszország, 3. Dél-Korea, 4. Algéria.

NYOLCADDÖNTŐ
A1-B2 Brazília - Spanyolország. Továbbjut: Brazília.
C1-D2 Japán - Olaszország. Továbbjut: Olaszország.
E1-F2 Svájc - Nigéria. Továbbjut: Svájc.
G1-H2 Németország - Oroszország. Továbbjut: Németország.
B1-A2 Hollandia - Mexikó. Továbbjut: Hollandia.
D1-C2 Uruguay - Elefántcsontpart. Továbbjut: Uruguay.
F1-E2 Argentína - Franciaország. Továbbjut: Argentína.
H1-G2 Belgium - Portugália. Továbbjut: Belgium.


Ez történt:

A-CSOPORT: 1. Brazília, 2. Mexikó, 3. Horvátország, 4. Kamerun. (Az afrikai csapat sokkal gyengébb volt, mint gondoltam.)
B-CSOPORT: 1. Hollandia, 2. Chile, 3. Spanyolország, 4. Ausztrália. (Chile megérdemelten előzte meg Spanyolországot.)
C-CSOPORT: 1. Kolumbia, 2. Görögország, 3. Elefántcsontpart, 4. Japán. (Csalódás a japcsik szereplése.)
D-CSOPORT: 1. Costa Rica, 2. Uruguay, 3. Olaszország, 4. Anglia. (Itt volt az a meglepetés, amit nem kalkuláltam bele a dolgokba, pedig minden vb-n van egy meglepetéscsapat. Tetszetős és lelkes focit játszik a közép-amerikai alakulat.)
E-CSOPORT: 1. Franciaország, 2. Svájc, 3. Ecuador, 4. Honduras. (Majdnem eltaláltam a sorrendet. Azért csak majdnem, mert a szurkolói énem felülbírálta a józan észt és  a svájciakat tette a franciák elé.)
F-CSOPORT: 1. Argentína, 2. Nigéria, 3. Bosznia-Hercegovina, 4. Irán. (Eltaláltam a sorrendet.)
G-CSOPORT: 1. Németország, 2. Egyesült Államok, 3. Portugália, 4. Ghána. (Azt gondoltam, hogy a pökhendiségüket némileg mellőzni fogják a portugálok. Már csak azért  is, nehogy leégjenek a vb-n. Nem így történt.)
H-CSOPORT: 1. Belgium, 2. Algéria, 3. Oroszország, 4. Dél-Korea. (A belgákat jó helyre pakoltam, az afrikaiak pedig jobban megérdemelték a továbbjutást, mint a  ruszkik.)

Ilyen lett a negyeddöntő párosítása (plusz tippjeim a továbbjutókra):

A1-B2 Brazília - Chile. Továbbjut: Brazília.
C1-D2 Kolumbia - Uruguay. Továbbjut: Uruguay.
E1-F2 Franciaország - Nigéria. Továbbjut: Franciaország.
G1-H2 Németország - Algéria. Továbbjut: Németország.
B1-A2 Hollandia - Mexikó. Továbbjut: Hollandia.
D1-C2 Costa Rica - Görögország. Továbbjut: Görögország.
F1-E2 Argentína - Svájc. Továbbjut: Argentína.
H1-G2 Belgium - Egyesült Államok. Továbbjut: Belgium.

#6473 június 28, 2014, 20:19:36, csabax
Brazília 1,5 gól felett és Brazília hendikep -1 volt a két mostani fogadásom, de nem tudom feltenni a fogadást, mert a bet365 azon része a ,,szokatlanul nagy aktivitás miatt, ez a rész átmenetileg nem elérhető." Chile válogatottjának brazilfóbiája van. Ha ezen túlteszik magukat a játékosok, akkor jó meccset láthatunk, ám ellenkező esetben nagyon könnyed lesz a brazil siker. :)

Brazília - felett 1.5   Brazília v Chile (Hazai csapat gólok)   28/06/2014   Egyik sem   1.61  :noway:

Brazília -1.0   Brazília v Chile (3-esélyes hendikep)   28/06/2014   Egyik sem   2.30  :noway:

#6474 június 28, 2014, 20:26:10, csabax
Idézetet írta: csabax Dátum június 28, 2014, 18:00:38
Brazília 1,5 gól felett és Brazília hendikep -1 volt a két mostani fogadásom, de nem tudom feltenni a fogadást, mert a bet365 azon része a ,,szokatlanul nagy aktivitás miatt, ez a rész átmenetileg nem elérhető." Chile válogatottjának brazilfóbiája van. Ha ezen túlteszik magukat a játékosok, akkor jó meccset láthatunk, ám ellenkező esetben nagyon könnyed lesz a brazil siker. :)

Brazília - felett 1.5   Brazília v Chile (Hazai csapat gólok)   28/06/2014   Egyik sem   1.61  :noway:

Brazília -1.0   Brazília v Chile (3-esélyes hendikep)   28/06/2014   Egyik sem   2.30  :noway:

Nagyon gyenge ez a brazil válogatott. Kieshetne a francba. Az még oké, hogy nincs joga bonito, de ez az elképzelés nélküli sétalgatás szégyenteljes a futball ,,művészeitől". Kezet foghatnak a görögökkel ezek a szerencsétlenek.

Idézetet írta: csabax Dátum június 28, 2014, 20:19:55
Nagyon gyenge ez a brazil válogatott. Kieshetne a francba. Az még oké, hogy nincs joga bonito, de ez az elképzelés nélküli sétalgatás szégyeteljes a futball ,,művészeitől". Kezet foghatnak a görögökkel ezek a szerencsétlenek.
Osztom! Nullák... Hajrá Chile(mondanám,ha ők se játszanának ilyen ötlettelen játékot..),de inkább..
Nem érdemelnek továbbjutást!


Hollandia - Mexikó

Látványos focit játszó csapat mérkőzik meg a szemet gyönyörködtetően futballozó válogatottal. Ha nem oltják ki egymást az együttesek, akkor jó esély van arra, hogy  focirajongóknak nem marad más választásuk a tévé előtt, mint gondoskodni a sörről, hátradőlni a fotelben és élvezni a focit. Sajnálom, hogy nem az elődöntőben  találkozik egymással ez a két csapat, hiszen az eddig mutatott játék alapján mindkettőnek ott lenne a helye. Ám ez még nem az elődöntő, hanem csak a nyolcaddöntő, és  hiába játszik szép focit mindkét gárda, mert az egyiknek muszáj lesz búcsúznia a világbajnokságtól. Olyan szakaszba jutott a vb, ahol már nincs pardon.

Tovább: http://vb2014.com/hollandia-mexiko/

Ma este bekövetkezhet az, amire még a rémálmaimban sem gondoltam: Görögország nem csak továbbjutott a csoportjából, hanem bejuthat a legjobb nyolcba a vb-n. Szurkolok majd ezerrel Costa Rica csapatának, a görög fociválogatottról pedig csak Ford Fairlane klasszikus dumája jut eszembe: ,,Eszem-faszom megáll."

http://indavideo.hu/video/Ford_Fairlane_-_Booty_Time_HUN?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer

#6479 június 29, 2014, 20:10:27, csabax
Felett 3.5   Hollandia v Mexikó (További összesített gólok)   29/06/2014   Egyik sem   3.75  :noway: