Hogyan feltölteni a bwin számlámat a moneybookersről?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Shepherd Dátum február 02, 2009, 03:17:39
Ez a bwin már csak ilyen én fél éve nem tudok se bankkártyáról, se moneyról feltölteni, csak a bank hivatalos oldaláról referencia számmal utalni, és sajna ez a "Biztonsági beállitásos dolog" több ismerősőmnél gond, sajna  a bwin, ha pl. jómagam két bankkártyáról is tölöttem fel anno, és felhívtam őket, és azt mondta ott bent egy csicska diszpécser, h a rendszerük tiltja az ilyesmit, és ezért nem engedélyezi a feltöltést! Csak az a komoly, h itthon ez a cég futott be elsőnek, de más cégek ne reklámozzaam, de interwetten, sportingbeten meg semmi gond az ilyesmivel!  :uglystupid2: :crazy: :segg:

Üdv,
Shepherd

Téves...a Sportingbet volt az első a magyar piacon...az már más dolog, hogy mit tesz egy jó Marketing... :D

Nekem a befizetés az ment. A kifizetéssel vannak a gondjaim...


Hello
Nemmegy a befizetés, rákattintok MB-re ekkor bejön az a rész hogy Payment to [email protected] beírom a kódot, login gombot megnyomom. Ezután választhatok hogy fizetek, utalás, kártya vagy Deposit money via our site first. (your current account balance: HUF 3813.92) Ezt választom ekkor ezt írja: When you click 'confirm' you will be redirected to our main site where you can choose from a wider variety of payment methods. After having successfully funded your Moneybookers account, you will need to return to the checkout page of the Merchant, choose to pay via Moneybookers, and complete the payment.
Majd beléphetek MB-re és ennyi, van rajta pénz kérdés hogy tudomfelrakni bwinre, köszi.

Szia!

Nekem ebből úgy tűnik, hogy a MB egyenleged 3813.92 Ft, de ennél többet akarsz feltölteni a bwin-re. Ezért ajánlja fel azt a MB, hogy ha a már ott lévő pénzedet használni akarod, akkor előbb lépj be hozzájuk, tölts fel annyit, hogy elég pénz legyen a befizetéshez, aztán kezdeményezd újra a bwin oldalán a MB-es feltöltést.

Nem akartam rá többet rakni mint az egyenlegem. De most 3700-at írtam be és jó lett. Felléptem MB-re és 3751Ft a levonás.. Szóval BWIN-re mégse ingyenes MBről a pénzküldés, pedig azr írta... kamuwin.

Idézetet írta: fradi81 Dátum február 03, 2010, 09:11:41
Szóval BWIN-re mégse ingyenes MBről a pénzküldés, pedig azr írta... kamuwin.

Ugyanígy jártam a betssonnnal.  :noway: Ezt leszámítva persze az egy jó iroda.
A bwin az átváltásnál is mindig szarozik, én eddig mindig csak rosszul jártam vele kifizetésnél.

Tudok Hollandiabol is moneybookers szamlat nyitni, holland cimmel euro alapon
es hogy megadhatok e holland bankot a kifizetesnel?