Bwin - Nyerj utat Amerikába a Real Madrid edzőtáborába

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Bwin - Real Madrid Summer Tour!

Legyen részed egy felejthetetlen élményben a Real Madrid nyári túráján!

Szeretnél a lehető legközelebb kerülni kedvenc futballistáidhoz? Szerernéd testközelből figyelni a legnagyobb sztárokat? Akkor regisztrálj még ma és nyerj egy olyan utazást, amilyenre csak egy hivatalos szponzor révén juthatsz el: legyél ott a Real Madrid Summer Tour-on Amerikában!

Minden futballszurkoló álma...
Utazz a Real Madrid csapatával az amerikai edzőtáborba, találkozz a sztárokkal a pályán, edzz együtt a játékosokkal és legyél ott a Real Madrid valamennyi amerikai mérkőzésén. Ilyen közel senki más nem kerülhet a királyi gárdához!

Legyen részed mindebben amerikai utazásod során, a nyugati parttól a keletiig, a repülőjegyet és a szállást is a Bwin  állja Neked és egy barátod számára – ez a tökéletes nyaralás!

Minden fogadás számít 2012. július 2. és 15. között
Az életre szóló élményt jelentő utazás megnyeréséhez tegyél meg nyerő fogadásokat legalább 1 eurós téttel és legalább 1.7-es nyereményszorzóval. Minden három megnyert fogadás után kapsz egy részvételi jegyet a sorsolásra.

Nincs korlátozás, így bármennyi részvételi jegyet szerezhetsz. Minél több fogadással nyersz, annál nagyobb az esélyed a nyerésre! Nézd meg a legjobb ajánlatot a világ legnagyobb sportfogadási arénájában és fogadj olyan eseményekre, mint Wimbledon, a Tour de France, vagy a Formula-1 silverstone-i nagydíja.

Bármennyi fogadást megtehetsz, de ne feledd, mi a tét: egy felejthetetlen nyár a Real Madriddal!

Real Madrid Summer Tour VIP csomag:
Egy exkluzív élmény, amit pénzért nem vehetsz meg!

-Repülőjegyek Madridból Los Angelesbe és vissza
-Belépőjegyek a Real Madrid valamennyi amerikai mérkőzésére
-Belépés a nyilványos edzésekre és egy Meet&Greet találkozó a Real Madrid játékosaival
-Repülőjegyek a túra további állomásaira, a csapat Los Angeles-en kívüli felkészülési mérkőzéseire (Las Vegas, Philadelphia, New York)
-Szállás a túra teljes ideje alatt
-Közúti szállítás
-Az utazás időpontja: 2012. július 28. - augusztus 12.

Hogyan utazhatsz el a Real Madriddal a nyári edzőtáborba?

1. Ha nincs még Bwin számlád, nyiss egyet ITT.
2. Jelentkezz be számládra felhasználóneved megadásával.
3. Kattintson az alábbi oldalon a "Vegyen részt most" gombra.
4. Tegyél meg nyerő fogadásokat 2012. július 2. és július 15. között legalább 1 euró értékben, legalább 1.7-es nyereményszorzóval.
5. Minden három megnyert fogadásod után kapsz egy részvételi jegyet a sorsolásra.

Fogadj a Bwinen, nyiss egy számlát ITT.

Részvételi feltételek:
  • A promóció érvényes 2012. július 2-án 00:00-tól (GMT +2) 2012. július 15-én 23:59-ig (GMT +2).

  • A sorsoláson 1 x 2 VIP utazás talál gazdára ("Real Madrid Summer Tour VIP csomag") a Real Madrid csapatával az Amerikai Egyesült Államokba.

  • A sorsoláson való részvételhez az ügyfeleknek meg kell tenniük legalább 3 nyertes fogadást a bwin.com oldalon, egyenként legalább 1 eurós téttel és legalább 1.7-es nyereményszorzóval (kombinált fogadás esetén eredő nyereményszorzóval).

  • Az ügyfelek minden három, a bwin.com oldalon megtett, egyenként legalább 1 eurós tétű és legalább 1.7-es nyereményszorzójú (kombinált fogadás esetén eredő nyereményszorzójú) megnyert fogadás után kapnak egy részvételi jegyet a sorsolásra. azaz egy ügyfél több részvételi jegyet is kaphat a sorsolásra.

  • A kombinált fogadás egy fogadásnak számít, függetlenül a kombinált fogadásban szereplő események számától.

  • A nyerő fogadásoknak nem kell sorban egymás után lenniük.

  • Ez a promóció csak a bwin.com sportfogadásaira érvényes.

  • A 2012. július 15. után megtett fogadások nem számítanak bele a promócióba.

  • Az ügyfelek úgy tekinthetik meg, hány részvételi jegyük van a sorsolásra, hogy megnézik, hány megnyert, legalább 1 eurós tétű és legalább 1.7-es nyereményszorzójú (kombinált fogadás esetén eredő nyereményszorzójú) fogadással rendelkeznek a promóciós időszakban - minden három megnyert fogadás után jár egy részvételi jegy. Amennyiben további kérdésük van, forduljanak az Ügyfélszolgálathoz.

  • A nyereménysorsoláson két "Real Madrid Summer Tour VIP csomag talál gazdára 1 fő részére. A sorsolásra a promóciós időszak végétől számított 10 napon belül kerül sor - a nyertest e-mailben értesítjük.

  • A "Real Madrid Summer Tour VIP csomag" egy nyereménycsomagot tartalmaz a Real Madrid Summer Tour-ra (2012. július 28. - augusztus 12., az időpontok változhatnak).

  • A "Real Madrid Summer Tour VIP csomag" nyertesét e-mailben értesítjük. A nyertesnek ezt követően e-mailben vagy telefonon meg kell adnia a nyeremény átvételéhez szükséges adatait. Amennyiben a csomag nyertese az értesítést követő 2 napon belül nem adja meg a szükséges adatokat, elveszítheti nyereményét. Mivel a nyeremény egy utazás az Egyesült Államokba, és a nyertesnek szüksége lehet vízumra az országba történő belépéshez, a vízum/érvényes útlevél beszerzése a nyertes felelőssége.

  • A "Real Madrid Summer Tour VIP csomagot" csak a nyertes és partnere használhatja fel - mindketten csak 18. életévét betöltött személyek lehetnek.

  • A "Real Madrid Summer Tour VIP csomag" készpénzre nem váltható.

  • A bwin fenntartja a jogot, hogy a nyertesek nevét és adatait nyilvánosságra hozza.

  • A promócióban történő részvétellel az ügyfelek elfogadják jelen Egyedi Promóciós Részvételi Feltételeket, valamint az Általános Promóciós Részvételi Feltételeket.