PartyPoker - Sportfogadas.org Freeroll

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Akkor a nyertesek ismeretében nagy gratula nektek: Oak, benikun és Szigo :beerchug:

És köszönöm benikunnak a beszámolót :cya:

Ahogy én láttam:

13-an voltunk, az első asztalom valahogy így nézett ki: Benikun-OAK-Jerzy-Pisti-Lacapi-foolfighter(nem tudom ki volt, az biztos, hogy törzstag)-Én. Igazából az első asztalon 3-4 érdekesebb hand volt, először Lacapi ellen volt egy SB vs BB csata, ahol second párral calloltam a river emelését, majd borította a top párt. Ezután volt egy komolyabb parti, limpelt kassza volt, és SB-ről egészítettem ki A6o-al. Flopra érkezett 246, ami nem tűnt elsőre rossznak, nyitottam, erre Oakland bejelentette, hogy neki bizony sora van, ezután Pisti callolt még, velük együtt én is megnéztem a turnt, ami egy 9-es lett. Itt aztán elvadult a játék, passzoltam, OAK emel, Pisti betolja, nem volt nehéz dobásom, mutatás: OAK 53s Pisti 53o. A river flusht adott Oaklandnak, így Pisti távozott a versenyről. Nem sokkal ezután volt egy KK-m valamelyik vakon. JerzyZen előről emelt, amit Lacapi tartott, én emeltem, mindketten tartottak. A flop AQx lett, amit passzoltunk, majd a turnre érkező számomra teljesen blanknek tűnő kártyát meghívtam, mindkétt ellenfelem dobott. A versenyem lényegében ott ért véget, amikor bekacsultam 22-vel Lacapi ellen. Preflop UTG-ből emeltem (feleslegesen...), majd Lacapi tartott, és a 358 szerű boardon megpróbáltam eldobatni vele a 88-at, de ez a mutatvány nem sikerült, nem is értem miért nem lehetett elhinni, hogy verve van...  :D  :D  :D Egyébként a verseny legnagyobb hullámvasutazása egyértelműen Lacapié, kb 2-3 alkalommal sikerült visszakapaszkodnia, elismerésem. A jól sikerült blöff után maradt előttem 13-14BB ha jól emlékszem, amit még sikerült az FT előtt felpusholgatni 17-ig, majd kialakult a döntő asztal, ahol beültettek a sok deep stacked játékos közé, úgyhogy ismét maradt a pusholgatás.

UTGből mentem all-in AK-al, amit Luckyboy (ha jól tudom) tartott AJ-vel, sikerült kitartanom, bár turnön kapott egy flushdrawt, ami szerencsémre nem esett le. Visszadupláztam kb 3300-3400 zsetonra, itt még ha jól emléxem volt egy steal-em Latzkával szemben, így lett 3700 zsetonom, majd durva laphalál következett. Ebben az időszakban játszották szerintem a verseny legkomolyabb leosztását. Prof. Szigo és Lacapi között zajlott a kőkemény összecsapás, amit Szigonak 7, azaz hetes magassal sikerült megnyernie. Nem nagoyn láttam még ilyet, bár lehet nem si tűnik fel sokszor, hiszen nem ilyen mutatásokat vár az ember. Lacapi, ha nem titok, kérlek áruld  el, hogy mi volt nálad az ominózus leosztásban :D . Nem sokkal később sit outra kerültem, mert elszállt a netem, mire visszaértem ismét bajban voltam, SB vs BB akadtam össze Lacapival, jelen esetben én voltam az SB, steal szándékkal pusholtam J8o-al, amit K8s-el snapcallolt Lacapi és kitartott, így a 7. helyen búcsúztam. Összességében nagyon gyengén játszottam, jobbat semmiképp nem érdemeltem.

A játék további részét nagyjából követtem, főleg a 4handed játékot, ami már elég short volt, nagoyn hosszúra is nyúlt, végül mgabeszé lett a bubbleboy szerepe, Szigo, OAK, Benikun pedig megkezdte a triple upot. Erről részletesen nem tudok beszámolni, ugyanis lemaradtam a dolgokról, már csak a HU végére értem vissza, amit ugye Oakland nyert. Ezúton is gratulálok mindenkinek, főleg az első három helyezettnek. Jó kis verseny volt, sok ilyet a közeljövőben, lehetőleg több indulóval, jó lett volna játszani egyet Gigazoval, Várdával, Csacsával, Szumossal, Tibbel, de még sokáig sorolhatnám, hogy kik hiányoztak, remélem legközelebb többen tudnak jönni.

:cya:

Köszönjük a részletes beszámolót Projector! Sajnálom, hogy nem tudtam indulni, de a mai világban a munkahely az munkahely. Nagyon meg kell becsülni, hogy egyáltalán van. Remélem, hogy a legközelebbi verseny időpontja nem ütközik az aktuális műszakommal és akkor én is ott leszek!

Hali! :cya:

A tegnapi poker verseny szerintem is nagyon jól sikerült! :ok:
Először is gratulálok mindenkinek aki részt vett a versenyben,de legfőképp a nyertesnek a majomnakOak :king_125:
Sajnos nem kaptam olyan jó lapokat,de egykét jól időzített blöffel elég jól tartottam magam! 8)
Az utolsó partym úgy zajlott,hogy még 8-an voltunk olyan 5400 köruli zsetonom volt(4.v5.lehettem) KV100-NV200, NV után ültem 3-al kézbe 1010 első beszélő fold,második call200 erre én emelés 1200,utánam fold,aztán SzigóProf.emelt 2500 persze erre mindenki dobta én egy kis habozás után lesz ami lesz alapon callolok folpp K-10-7 szivárvány na mondom :D rögtön all-int nyomtam a Prof.+ad lap mutatás és mi volt nála KK :crazy:persze sem a turn-ön sem a river-en nem esett le a 10-es úgy hogy ki estem,de nem bánkódtam rajta(na jó 10mp-ig)mert nagyon jó kedélyű 1,5órát tölthettem veletek az asztalnál kár,hogy csak 13-an voltunk remélem a következőn többen leszünk! ;)

Ui:pokerben és spotfogadásban sok-sok nyereményt kívánok mindenkinek! ;)

       

Idézetet írta: th3PR0j3ct0r Dátum augusztus 31, 2010, 12:39:48
Ebben az időszakban játszották szerintem a verseny legkomolyabb leosztását. Prof. Szigo és Lacapi között zajlott a kőkemény összecsapás, amit Szigonak 7, azaz hetes magassal sikerült megnyernie. Nem nagoyn láttam még ilyet, bár lehet nem si tűnik fel sokszor, hiszen nem ilyen mutatásokat vár az ember. Lacapi, ha nem titok, kérlek áruld  el, hogy mi volt nálad az ominózus leosztásban :D .

Ha emlékeznék megirnám, én azonban nem vettem fel az egészet, és nem tudom így visszapörgetni az eseményeket, és játszani is a hangulat miatt ültem be. Más igy, amikor szinte ismeretlenül is oszthatjuk egymást, mint amikor vadidegenek egy "szép volt"-ot is fikázásnak vesznek. Tényleg nagy parti volt, remélem lesz még hasonló. De ha van kezdeményezés akár privát sit&go-ra is kész vagyok...


Gratulálok a győzteseknek! A következő verseny lehetne máshol  ;) 

Gratulálok a győzteseknek!:) A versenyt végig figyelemmel követtem :) Megérdemlik mind 3-an :) De hát a póker szerencsejáték:)

Kösz mindenkinek, és én is gratulálnék Oaknak és benikun-nak!

A verseny szerintem jó hangulatban telt, megpróbáltam az elejétől kicsit lazábban játszani, hátha átragad másokra is. Nem ragadt, de azért jó volt így is... ;D Végig chipleader közelben voltam, egy pillanatig sem éreztem, hogy ne érnék oda a végére ;D Valójában két dolog fájt: egyik Lacapi riverrel sorrá alakuló partija, majd a végén a benikun általi kiejtésem. Utóbbinál Ben pajti elnézte a kisvakról történő ráhívást, 10J-vel visszatoltam neki az all int, és 9J-ét mutott. Nyeregben is éreztem magam rögtön, de a turnön jött a 9... Így nem szeretek kiesni, de ez van! A 7-es magassal vitt partira visszatérve, örök emlék marad, fogalmam sincs Lacapi mivel jöhetett be, de én nagyvakról élveztem az ingyen lapokat ;D A 7-esem is épp csak befért, de megérte, félelmetes kasszát vittem ;D ;D A JerzyZen elleni partit tartom az egyik legszebb menetnek a versenyen, persze elfogult vagyok kicsit. Azt azért elmondom, hogy a flop után én beszéltem először, és én elcheckeltem a K-szettet, ha tudom, hogy 10-szett van a másiknál, nem teszem ;D

Lehtenek még ilyen versenyek, tök mindegy hol, tök mindegy buy-in-es, ha ráérek jövök!

ÜDV!

Mikorra várható a köv. verseny? szeretnék indulni  :P ;) :cya:



Manapság már nem olyan egyszerű freeroll versenyeket rendezni.

Ettől eltekintve ha lesz rá még lehetőség akkor szívesen rendezünk hasonló versenyt.

A következő lépésünk viszont a buy-inos versenyek rendezése.


Idézetet írta: Milan Dátum szeptember 20, 2010, 22:28:38
Manapság már nem olyan egyszerű freeroll versenyeket rendezni.

Ettől eltekintve ha lesz rá még lehetőség akkor szívesen rendezünk hasonló versenyt.

A következő lépésünk viszont a buy-inos versenyek rendezése.

Én személy szerint annak is örülnék, sőt legalább nem lenne annyi freeroll hajhász.

Utána is nézek mi a feltétele a privát verseny rendezésének.  ;)

Csináljuk starson és ott lehetne más játékvariáns is,mert ez a texasifogó már unalamas  :D