Correct Score,HT/FT tippek.Kamu vagy lehetséges ilyen találati arány?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok!

Találtam egy külföldi oldalt,ahol pénzért adnak correct score és HT/FT tippeket.Az archivumot végig néztem és 90% a találati arány.Véleményetek szerint,ilyen hatékonysággal lehetséges eltalálni ilyen sürün pontos végeredményt?Minden napra van 2-3 tipp,az archivum szerint 90%-ban bejönnek a tippek átlagban 30-as oddson.Nem fizetnék érte és nem is fogok,de nagyon érdekelne a véleményetek,hogy lehetséges e ilyen szinten pontossan belőni egy végeredményt.?Még az első,második félidő talán hihető is,azt talán könnyebb eltalálni.

Nem lehetséges eltalálni, nyilván kamu az oldal. Ha meg tényleg ennyire jól tippelnek, akkor minek árulják pénzért? Tegyék meg maguk, és már rég milliomosok. Ezek mind kamuk, kár is velük foglalkozni.

Idézetet írta: six Dátum április 14, 2016, 06:40:03
Sziasztok!

Találtam egy külföldi oldalt,ahol pénzért adnak correct score és HT/FT tippeket.Az archivumot végig néztem és 90% a találati arány.Véleményetek szerint,ilyen hatékonysággal lehetséges eltalálni ilyen sürün pontos végeredményt?Minden napra van 2-3 tipp,az archivum szerint 90%-ban bejönnek a tippek átlagban 30-as oddson.Nem fizetnék érte és nem is fogok,de nagyon érdekelne a véleményetek,hogy lehetséges e ilyen szinten pontossan belőni egy végeredményt.?Még az első,második félidő talán hihető is,azt talán könnyebb eltalálni.

Szép nagy csalás az egész, aki nem egy lakatlan szigeten élt 1995 óta, az mára már megtanulta, hogy ha az interneten valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor az nem is igaz. Sem Bill Gates, sem Mark Zuckerberg nem osztogatja szét a vagyonát, senki nem sorsol ki 10 iPhone-t, az ugandai nagybácsink sem hagyott ránk 10 millió dollárt, és bizony, senki nem árul tuti tippeket az interneten.

Ezek a csalók is egy ősi emberi vágyra építenek: gyorsan nagyon sok pénzt nyerni minél kevesebb befektetéssel. Ennek rengeteg formája létezett már a világtörténelem során, hívták aranyláznak, vagy épp tőzsdének, de volt aki rulett vagy gyümölcsös gép stratégiákat árult, esetleg MLM vállalkozást indított. Ezek mind erre az egyszerű emberi vágyra építettek, és egy dolog közös is bennük: soha nem az ügyfél jár jól. Az aranylázon az ásót és faanyagot árulók, a tőzsdén a brókerek, a különféle szerencsjáték-stratégiákból az azokat árulók, az MLM-en pedig a cégvezetők gazdagodtak meg mocskosul.

Persze mindig kerül a kirakatba egy-egy szerencsés, aki kiásta a tíz kilós aranyrögöt, aki százmilliót keresett a tőzsdén, vagy aki kifosztotta a kaszinókat. Ők boldogan pózolnak az újságok címlapján még inkább erősítve az egyszeri ember abbéli hitét, hogy ez neki is összejöhet.

A sportfogadás pedig a fentieknél még egyszerűbbnek tűnik. Nem kell hetekig ásni a sárban, nem kell bogarászni a tőzsdei híreket, és más embereket sem kell magunk alá beszervezni. Csak pár kattintás, és dől a lé. Főleg, ha belső információkhoz juthatunk egy meccsről, mint ahogy azt ezek az oldalak ígérik. Ha jobban belegondolunk, már itt gyanússá kellene hogy váljon az egész dolog. Ha valakinek belső infója van egy meccsről, az miért árulná ezt az interneten kockáztatva a lebukást? Miért nem lapít vele, és teszi fel rá a házat az asszonnyal együtt? Vajon ennyire jószívű, vagy csaló?

Ne legyenek kétségeink, a fogadási maffia él és virul, naponta több tucat bundameccset játszanak, amikkel több millió eurót zsebelnek be a főként ázsiai csoportok.  De abban is biztosak lehetünk, hogy ezek a csoportok hétpecsétes titokként őrzik ezeket az információkat, és nem a Facebook-on fogják őket árulni pár euróért.

De akkor hogyan működnek ezek az oldalak, melyek ma már magyarul is a legtutibb tippekkel csábítanak?

Mint minden csalás, ennek is egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. A csalók kihasználják azt, hogy az ember mindig azt látja, amit látni akar.

Két metódus létezik, az első igazán primitív, a csaló tuti tippet árul, de előre kell fizetni. A szerencsétlen elküldi a pénzt, majd várja a tutit, hiába. A csaló felszívódik, hogy pár óra múlva már egy másik oldalon csábítsa a meggazdagodni vágyókat.

Egy kicsit bonyolultabb és több munkát igényel a következő módszer: a csalónak három balekra van szüksége, beharangozza nekik a tuti meccset, ingyen. Kiválaszt egy olyan meccset, ahol a vendég és a hazai is kettes odds felett szerepel, majd mind a három baleknak elküld egy-egy különböző kimenetelt. A meccs végén lesz két vesztese, akik otthagyják, de lesz egy nyertese, aki a következő tippet már hajlandó lesz vaskos pénzekért megvenni

Ugyanígy játsszák a félidő/végeredmény-t is, ekkor 9 balekra van szüksége a csalónak, de mivel az oddsok magasabbak, az egyetlen végső nyertes még több pénzért fogja megvenni a következő tippet.

Ugyanígy működik a módszer a pontos végeredményeknél is, itt mondjuk már kell 20 balek, de a legalacsonyabb odds is hatos-hetes, a következő tippet így még drágábban lehet eladni.

Ha lemegy a tuti meccs, a veszteseket bannolják az oldalról, hogy ne tudják figyelmeztetni a többieket, a győztesek pedig bekerülnek a következő kalapba, a játék folytatódik tovább. Természetesen továbbra is minden tipp kizárólag privát üzenetben érkezik, a veszteseket pedig mindig kitiltják az oldalról.

A csalók általában H-D-V tippeket adnak, mert így 90 balekból lesz 30 nyertesük, a következő meccs után pedig a 30 nyertesből lesz 10 olyan játékosuk, akik már több száz eurókat is hajlandóak lesznek fizetni a következő tippért, és akár egy bukott meccset is elnéznek a tippeket árulónak. Közben persze toborozzák az újoncokat is, hogy legyen utánpótlás. Minden egyes meccsel 30 balekra tesznek szert, akik a következő tippekért már fizetnek.

És itt még csak 90 emberről, és egyetlen oldalról beszéltünk. Ezek a csalók jól kiépített hálózatban működnek több tucat ilyen oldalt futtatva és több ezer embert átverve. Ilyen oldalak pedig ma már magyar nyelven is csábítják a szerencsétleneket.

A teljes hatás kedvért kell még pár hamis nyertes szelvény, pár kamureg, akik isteníti a szolgáltatásunkat, és természetesen néhány kép a rengeteg pénzről, kocsikról és jachtokról, amiket mind a tuti tippjeinkkel nyertünk.

Via : firestarter blog.