Légyszi segítsetek!!!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Üdv Mindenkinek!

Csináltam egy MB accountot, melyen euróban tároltam volna pénzt. Azonban sajnos ellenőrzéskor nem euroban küldte el a levont összeget, hanem forintban, így nem tudtam ezt a számlát használni. Ezután csináltam egy másik mb számlát amely már forint alapú. Mivel így már két mb számlám volt, így kértem, hogy a forint alapút hagyják meg. Ezután a forintos számlára utaltam pénzt banki átutalással. Ez történt tegnap. Ma be akartam jelentkezni, hogy megnézzem, megkaptam e már a lóvét az mb-re. Legnagyobb meglepetésemre azt írta ki, hogy zárolták a számlámat. A lóvét pedig már tegnap levonták a bankszámlámról!Mit lehet tenni? A lóvémnak annyi?

Köszi a segítséget előre is!

Üdv.:
Laca

Hát a legnagyobb hiba ott volt, hogy nem lett volna szabad második számlát csináljál magadnak. Az elsőnél kellett volna átváltani a pénzemet, ha gond volt vele. Valószinüleg az e-mailedet, hogy csak a másikat zárolják figyelmen kivül hagyták gondolom mindkettőt zárolták emiatt. Nem hiszem, hogy elúszott volna a pénzed folyamatosan levelezz velük, és kérdezd meg mit kell csinálj, hogy újra használhasd a számládat. Szerintem csak pár ellenőrzési procedura után minden rendben lesz. 

Irj egy e-mailt az MB-nek,s kérd meg őket, hogy csak az egyik számládat aktiválják, másikat meg töröljék, s ird le nekik, hogy mi is történt konkrétan.

A pénzedet nem fogod elvesziteni, ha nem sikerül felnyitni a számládat, akkor visszakerül a bankszámládra.

Már írtam is nekik e-mailt ;)
Köszi a segítséget!

Üdv.:
Laca

Hali. Szeretnek kifizetest kerni skrillrol, viszont nem engedi. Semmit nem ir ki, csak, hogy failed, semmi mas okot nem ir. Igaz, hogy sok volt a withdrawal az elmult 1-2 hetben, viszont a limitnel a withdravalnal azt irja, hogy no limit. Verifikalva vagyok teljesen, meg szemelyit is kuldtem nekik anno. Most mindenesetre megrendeltem a skrill kartyat, gondolom ez elobb erkezik meg, mint mielott megoldodik a problemam.

Valakinek valami otlet, hogy mi lehet a problema, illetve, hogy a skrill kartya kb. mikorra er ide?