Bwin - Train for Real

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Bwin - Train for Real!

Fejleszd tudásod. Tanulj a legjobbaktól!

A Club of Champions jóvoltából a Bwin játékosai legutóbb interjút készíthettek a sztárokkal, most pedig itt az ideje, hogy meglátogassák a világ legnagyobb sztárjait az igazi közegükben. A pályán! A Train for Real esélyt kínál arra, hogy együtt edz a csillagokkal.

Nézd meg közvetlen közelről, hogyan csinálja lélegzetelállító cseleit Cristiano Ronaldo, hogyan gyakorolja a hajszálpontos beadásokat Mesut Özil, hogyan fejleszti félelmetes lövőerejét Karim Benzema és hogyan lesz minden csatár rémálma Sergio Ramos.

A legjobbakat keresik. Kerülj a ranglista élére és irány a Train for Real!

Három nyereménycsomag vár gazdára!

Regisztrálj a promócióra, ha nincs még számlád, IDE kattintva nyithatsz egyet és tegyél meg bármilyen fogadást legalább 5 euró értékben - amennyiben fogadásod nyer, felkerülsz a ranglistára. Az a 3 játékos, aki a legmagasabb nyereményszorzóval nyert, megnyeri a "Train for Real" csomagot!

Ne feledd: bármennyi egyszerű vagy kombinált fogadást megtehetsz a promóciós időszakban: 2013. január 7. és január 13. között.

"Train for Real" csomag

Legyen részed egy különleges hétvégében, amit csak a Real Madrid hivatalos főszponzora kínálhat Neked. A pénzért nem kapható csomag tartalma:
- Szállás két éjszakára négycsillagos szállodában reggelivel
- Train & Meet a Real Madrid négy sztárjával
- Névre szóló mez
- Vezetett Bernabéu stadiontúra
- Városnézés Madridban

A csomag két fő részére szól és tartalmaz 500 euró költőpénzt is.

Játssz a Bwinen és vegyél részt ebben a fantasztikus promócióban, nyiss számlát ITT!