Darts fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában


Holnapra mit szóltok ehhez: Wade-Taylor meccsen legmagasabb kiszálló 119 vagy felett 1.85-ért? Van erről valami statisztika, hogy Taylor meccsein milyen arányban van ekkora kiszálló? Nem sokszor nézek dartsot, de eddig mindig volt magas kiszálló amikor ő játszott, sőt... Ennyiért bőven látok benne értéket(én olyan 1.4-1.5re lőném be), de azért kíváncsi lennék profibbak véleményére is. :)

Idézetet írta: ricsi110 Dátum február 27, 2013, 17:24:12
Holnapra mit szóltok ehhez: Wade-Taylor meccsen legmagasabb kiszálló 119 vagy felett 1.85-ért? Van erről valami statisztika, hogy Taylor meccsein milyen arányban van ekkora kiszálló? Nem sokszor nézek dartsot, de eddig mindig volt magas kiszálló amikor ő játszott, sőt... Ennyiért bőven látok benne értéket(én olyan 1.4-1.5re lőném be), de azért kíváncsi lennék profibbak véleményére is. :)

A profitól még messze állok, de okoskodásban már megütöm a haladó szintet...  ;D
Szóval ez az odds reális. Wade az egyik a mezőnyből akinek nem volt 100 feletti kiszállója (a másik a harmatos Lewis). S bármily hihetetlen, Taylor legmagasabbja is csak 127! Ezzel nem is lenne nagy gond, hisz ezek az emberek a sportág "krémje". Bármikor dobhatnak akár 170-es kiszállót is (eddig még nem volt), de!
De Wade pontátlaga igen alacsony a mezőnyhöz képest. Illetve nem alacsony, mert 93.15 amit én bármikor elfogadnék magamnak, viszont csak azért ennyi mert volt egy 100-as átlaga Lewis ellen. Alapból ő 90-es környéki (amit eddig csak egyszer cáfolt meg a közelmúltban), de inkább kisebb! Na most! Ha Taylor nem lesz rákényszerítve a magas kiszállóra, akkor nem is fog vergődni vele (az ő eddigi átlaga 101.02)! Egyszer-kétszer megpróbálja a show kedvéért és vagy bejön, vagy nem. Ez így elég lutri.
De még mindig van egy tényező! A PL meccseket legre játszák (7-ig), nem szettre. Tehát ha alapból nem várunk szoros meccset, lehet, hogy csak 8-10 leg lesz. Azaz 2-3 leggel is kevesebb lehet a mérkőzésen, mint ami ideális a fogadás szempontjából.

Tehát a körülményeket és az eddigi statisztikát figyelembe véve nincs érték jelenleg ebben a fogadásban! Sőt! Inkább az under az amit tenni kellene!
Ennek ellenére ezen a mérkőzésen inkább nem fogadok erre az opcióra, mert mint mondtam itt mindenki kivételes képességű. Bármikor megdobhatnak egy nagyon magas kiszállót!  ;)

#227 február 28, 2013, 23:14:29, szumos
Na nézzük a mai napot!

Thornton - Anderson

Skót rangadó. Eddig nagyon szépen dobtak, apró hiba a rendszerben, hogy képesek 180 után csinálni egy 26-ot. Ezért is nem a legjobb átlaggal rendelkeznek. Erős 180 hajigálók mindketten, viszont kevés a "break"-jük, ennek megfelelően sok leg születik a mérkőzéseiken.
Tippem: összes 180-as dobás: over 6.5 (2.00) [Eddig: Anderson- 2,3,5 ; Thornton- 5,4,5]
Jó lehet még: Thornton +2.5 (1.30)
                              over 11.5 leg (2.00)

Sajnos Anderson elrontotta a tippet. Gyenge játéka kevés leget eredményezett. Még így is meg lett majdnem a tipp (5 lett), mert Thortonnak vagy 5 harmadik nyila csúszott le a harmadik tripláról... Hát ez van.


Hamilton - Van Gerwen

A kedvencem van Gerwen 180-asaira mindig lehet alapozni. Igazából amíg vannak neki 27%-os kiszállóval bíró meccsei nem is bízhat másban! Ráadásul Hamilton dobásai is jól mennek és ő jobb átlagban száll ki. Győztesre nem fogadnék. Okozhat meglepetést Hamilton véleményem szerint. Mondjuk a hollandnak nehezebb meccsei voltak eddig, így csak óvatosan a statisztikákkal. Tehát fel kell ma húznia a gatyát van Gerwennek, ha nyerni akar. Bár Thornton ellen betlizett egyet, de ismét várhatjuk tőle a sok 180-at, mert mostani ellenfele ellen különösen magas pontátlagra lesz szüksége.
Tippem: van Gerwen 180-as dobásai over 3.5 (1.90)
Jó lehet még: összes leg száma: over 10.5 (1.61)

Ó kérem! A kopasz holland nem is volt 180-as dobó kedvében... és így dobott ötöt. Érdekes, hogy a 7-2 ellenére szerintem Hamilton egyáltalán nem volt alárendelve. Ha csak egy kicsit jobban koncentrál, simán szoros lett volna!


Wade - Taylor

Egyértelműen Taylor az esélyes. Ha nem lesz nagy fennforgás, nyerni is fog. Viszont van egy érdekesség ami lehet egy jó tipp alapja! Ha valaki nézi a mérkőzéseket láthatja, hogy Taylor előszeretettel vált le tripla 20 után a 19-re, vagy 18-ra. Ezért viszonylag kevés 180-a van (eddig 6). Abból is 4-et dobott van Gerwen ellen, a "nagy 180-as párbajban". Szóval, ha épp nincs olyan kedve, akkor nem szokta erőltetni. Ellenben Wade 8-nál tart, úgy, hogy két mérkőzésen is 4-4-et szerzett (egyen nullázott). Mivel viszonylag alacsony pontátlagú játékos, ezért itt a szokásosnál is jobban kényszerítve lesz a magasabb pont megdobására. Ellentétben Taylorral, aki nyugodtan dobhatja amit szeret, mert ő lehet nem lesz úgy rákényszerülve minden kicsi pontra. Szóval itt talán borulhat a buki papírforma!
Tippem: Legtöbb 180-as dobás: Wade (2.40)
Jó lehet még: Taylor győzelme (1.30)

Egyik felem örül, a másik nem annyira. A 180-as dobást Wade megnyerte 3-2-re! Taylor megtette azt a szívességet, hogy 2-3-szor is leváltott tripla 19-re két tripla 20 után. Kb az jött amit gondoltam. Viszont volt egy kis apró Tayloron is... Kár volt bizalmat fektetnem belé, pedig éreztem, hogy ez nem lesz sétagalopp... Kár. Mindegy a fontosabb tipp jött! (csak zárójelben: nem dobták meg végül az overes kiszállót... :))


Newton - Lewis

Nem akarom sértegetni őket, mert csak rossz formában vannak, de két agyhalottról van szó (jelenleg). Newtonnak simán hozni kellett volna a meccset Thornton ellen, de mentálisan nagyon gyenge per-pillanat. 6-3-ról x-elt le! Lewis is a béka segge alatt van. Kérdés, hogy tud e valamelyik végre megújulni? Eddig valamilyen életjelet magáról Newton adott, szóval benne most jobban bízok. A fő tippem mégsem a győzelme. Gyakran előfordul, hogy ha látják, hogy rosszul megy a dobás az ellenfélnek, akkor dobáselőnynél magas kiszállóról csak lekerekítenek. Tehát meg sem próbálnak rádobni a kiszálláshoz. Azt remélem most is ezt fogják csinálni, mikor megérzik a másik bizonytalanságát. Egyébként Lewis eddigi legjobb kiszállója a három meccs alapján: 72. Newtoné 131. Eddig összesen, ketten együtt véve, a lejátszott 63 legjükből (amiből összesen 22 nyertek meg) kétszer(!) dobták meg a 118.5 overt legmagasabb kiszállónak.
Tippem: Legmagasabb kiszálló a mérkőzésen: under 118.5 (1.83)
Jó lehet még: Newton +2.5 (1.36)

Ááááááá, király! Nagyjából jött a számítás! Bár kicsit rezgett a léc Lewis 117-es kiszállójánál, de egyébként rendben volt az elképzelés. Amit Taylor vitt, Newton visszahozta, mert még kapott egy kis aprót 2.70-en Newton. Lewis teljesen kész van. Kiabált meg remegett az idegességtől. A nyilat is elejtette párszor. Kész van a srác. Newton kicsit javult, de amit ő is művelt, főleg az elején... hát...


Barneveld - Whitlock

Whitlock egy sötét ló. Szép dolgokra képes, kedvelem. Barneveled meg az egyik legnagyobb. Whitlock teljesítménye nem az igazi eddig, de nagyon szép kiszállókra képes. Ő is inkább leváltogat egy-két sikeres tripla 20 után. Eddig ötször dobta meg a 180-at, de a 100 feletti dobásokban egyáltalán nem marad el a mezőnytől, legfeljebb a legjobbaktól. Barni azért szórt 10 száznyolcvanat már.
Tippem: Legtöbb 180-as dobás: Barneveled (2.00)
Jó lehet még: Legmagasabb kiszállás: 118.5 over (1.83)

Hát Whitlocknak elsült a keze. Ezt benéztem. Lelombozott itt a végére...


Egy kombi a vezető tippekből több, mint 33x szorzó!  :D
Valószínűleg ezekből csinálok egy 6/4-et!  ;)  Mekkora hülye vagyok, 5/3-at nem 6/4-et! Szép is lenne...  :D

Ha nem látom hogy valaki írt ide akkor el is felejtem hogy ma lesz darts. A következő tippeket néztem ki és játszottam meg őket. Lényegében szumos már minden meccsről írt úgyhogy indokok az ő hozzászólásában megtalálhatók.

Hamilton - Van Gerwen
Tipp:Van Gerwen 180-as dobásai over 3.5
Van Gerwen egy 180-s dobógép ennek jönnie kell.

Barneveld - Whitlock
Tipp: legmagasabb kiszálló over 117,5
Szerintem Whitlock lesz az aki a legmagabb kiszállót dobni fogja.

Wade - Taylor
Tipp:Taylor DNB-be
Erre csak annyit tudok mondani hogy a név kötelez.

Hát felemás lett a darts napom. A vezető tippekből 5-ből 3 jó lett. A két vesztes közül az Anderson tippel szerintem nem volt gond. Kicsit szétesett az ember. Ha két leggel több van, az is jó lett volna. Whitlock-ot viszont benéztem. Mondjuk nem mostanában dobott ő sem 10 leg alatt 6 db 180-at. Amit sajnálok, hogy nem tettem többet Barneveldre és Newtonra. Utólag erősebb tippek voltak... Barniék meccsén nem jött le az overes kiszálló sem, de ez csak balszerencse. Több száz feletti kiszálló is volt, a véletlenen múlott. Na majd talán jövő héten okosabb leszek.  ;)

#230 március 07, 2013, 21:28:22, szumos
Ma ismét forduló van emberek!

Csak távirati stílusban mert nem nagyon van időm már...

19:10 Wade - Thornton

Mindketten egész jól szerepelnek. Thornton nekem a várakozásomon felül! Szoros meccsre van kilátás, bár ha hozzáveszem, hogy Thornton stabilan dobálja a 100 felettieket, sőt a 180-akat, akkor talán nálam ő esélyesebb.
Egyértelmű vezértipp a Thornton +2.5 (1.36). Viszont nagyon vonzó a "[b]Thornton dob több 180-ast (1.80)[/b]" is. Ugyanis tőle 4-5-re lehet számítani egy összecsapáson. Wade inkább 2-3-at szokott dobni. Ha az utóbbi években nem Wade dominálna az egymás elleni összecsapásokon, akkor egy Thornton győzelmet DNB-be (1.83) is tudnék ajánlani. Így talán kicsit lutri a győzelme.

Hát ez gyakorlatilag értékelhetetlen volt. Thorntonnak nagyon nem ment. Nem tudom, hova készült? Moziba?  ;D Na mindegy. Egy rakás szektortévesztése volt, már a végén saját magát nevette ki. Az is igaz, hogy pár kóbor nyilat leszámítva Wade tökéletesen dobott! Bőven 50% felett lehetett a kiszállója!


19:50 Barneveled - Hamilton

Nekem Hamilton kicsit szétesett. Nem dobott rosszul, de mindig hiányzott belőle az a kis koncentráció a végén. Nem tudom, hogy csak egy meccs erejéig, vagy hosszabb hullámvölgy lesz e , de van Gerwen 7-2-es győzelme, nem takar hű képet a játékról, inkább csak arról, ki mennyire volt fejeben "ott". Ha ez nem változik nála, akkor ez egy nagyon sima meccs lehet. Valamiért azt érzem ez hosszabb hullámvölgy lesz. Barneveld 1.61-ért mehet.

Na ez már egy méltó csata volt! Szépen dobtak mindketten, sokáig. Kisebb megingások voltak csupán. 5-4-ig kellett várni az első "breakre" (Barni). Ekkor azt lehetett hinni sima ügy lesz, de Hamilton vissza "breakelt". Érett az iksz, de nem ért be soha, mert Barni király még előhúzott egy nyulat a kalapból és a múlt héten elmaradt 180-okat megdobta most!
Azt viszont nem nagyon értem miért fújoltak Hamiltonra. Szimpatikus fickó, még ha Barni is a király. Azért vicces volt, hogy a közvetítés alatt van Gerwen neve többször hangzott el, mint az éppen játszóké... :) Nagyon várják már őt...  :D


20:30 Lewis - van Gerwen

Lewis mentálisan a béke segge alatt van! A kérdés, hogy van e még lejjebb? Nem tudom, de úgy sejtem, ha nincs is, akkor sem lehet innen kikecmeregni egyből egy meccsel! Ezért arra számítok folytatódik a gyenge széria. Ebből adja magát van Gerwen győzelme (1.44), viszont nem érzem túlzottan merésznek a van Gerwen -2.5 (1.90) tippet sem. Eddig Lewis mindenkitől 3-4 leggel kapott ki. Szóval nem nagy bátorság az utóbbi tipp sem. Bár az legyen mindenkinek nyilvánvaló, hogy ennél ő jobb, csak amit művel mostanában az nagyon gyenge! Tanulva a múlt heti Anderson tippből, azt mondom, hogy most nem erőltetném a 180-as overes tippeket, nehogy legyen egy 7-1, vagy 7-2, de a "ki dob több 180-ast: van Gerwen (1.66)" igazán baráti ajánlat...


Az első három meccsre a kobim ez lesz:

Thornton +2.5 (1.36)
Barneveld 1.61
ki dob több 180-ast: van Gerwen (1.66)



Megint megszivattak ezzel a kezdési idővel... Nem tudják normálisan átszámolni CET-be... Szóval van még 50 perc kezdésig...

Közben elmélyültem kicsit a statisztikákban. Van Gerwen annyival jobb minden mutatóban Lewis-nál eddig, hogy elcsábultam... Tettem egy számomra magas tétet a hollandra! Egyszerűen jelenleg (bár szerintem egyébként is) ég és föld a két játékos. A pontátlaga 10-el jobb, 100+ dobása 26-al több van neki (103-77), azon belül 100+, 140+, 170 és 180 is több van neki. Van Gerwen 9-szer vette el az ellenfél kezdését, Lewis 4-szer. A kiszállójuk nem túl magas, de még ebben is jobb a kopasz (36% - 28% ellenében). Viszont a kiszállóra is jóval több nyíllal ér oda van Gerwen (72-46) még emelett!
Egy szó, mint száz! Megtettem! Úgyhogy Lewis ne most támadj fel légy szives!


22:10 Taylor - Anderson

Múlt héten alulmúlták kicsit magukat. Anderson eléggé indiszponált volt, míg Taylor a játék végét rontotta el. Bár reális az odds  Phili-re, nekem 1.30-ért nem jön be. Igaz az utóbbi években Anderson rendre kikap Taylortól. Szóval nem várható nagy bili-borulás. Viszont nekem sokkal jobban tetszik két másik tipp! Anderson is előszeretettel dobja a 180-akat, s mint korábban kifejtettem, Taylor inkább leváltogat 19-re, 18-ra. Nem egy életbiztosítás, de a múlt heti tipp ma is jó lehet, miszerint Anderson több 180-ast dob (1.72). S, mivel Andersonnak van egy-két jó leg mindig a tarsolyában (a 180-asok miatt), talán kikényszeríthet egy magas kiszállót is a találkozón! Bár sokat kockáztatni erre sem mernék, mert a 118.5 overt (1.83) négy találkozón csak egyszer-egyszer dobták meg mindketten, de az is igaz, hogy a PL végére ez Phil-nél nem is 25%-os lesz, tehát várható, hogy elkezd majd a kiegyenlítődni a statisztika!  ;)


22:50 Newton - Whitlock

Bár úgy tűnhet Newton magára lelt, kijelenthetem, hogy: nem! Múlt heti győzelme rendkívül ingatag volt, amihez Lewis szépen asszisztált. Az első három leg után 2-1-re vezetett, de az a játék gyakorlatilag a mezőnyben bárki ellen is csak 0-3-ra lett volna elég! Szóval szurkoltam neki, pénzt raktam rá, győzött is, de még mindig kevésnek érzem! Úgyhogy a jóval stabilabban teljesítő szép kiszálló százalékon "dolgozó" Whitlock a sima favoritom (1.72). Tetszik még a bet365 ajánlatai közül dupla esély tippelési lehetőség, ahol a 6 leg utáni eredményt és a végeredményt kell megtippelni. Itt a Whitlock/Whitlock 2.50-et fizet!

Na most jutottam odáig, hogy lenyugodtam... Tegnap még fogadásra sem voltam hajlandó, nem hogy dartsra...
Azért volt fennforgás ezen a PL játéknapon bőven. Hát igen. Az ember hajlamos elfelejteni, hogy ez nem hagyományos bajnokság. Itt a világ legjobb játékosai vannak összehozva. Bárki verhet bárkit, statisztikától, formától, mindentől függetlenül! Szóval nem egy sétagalopp, az biztos!

Thornton nagyon gyenge napot fogott ki. Nem szimplán kikapott, hanem csúnyán, de nagyon csúnyán kapott ki! Rengeteg szektortévesztés és hiba. Wade nagyon stabil játékos, ezt most is bizonyította. Előfordul olykor, hogy ha az egyik dobó teljesítménye leromlik, akkor hozzá "hülyül" a másik is. Wade többször bizonyította, hogy képes a saját világában maradni. A 78%-os (7/9) kiszálló pedig igazán bravúros!

Hamilton, nagy koncentrációval játszik, nagyon jól dob és a kiszállói is rendben vannak. Viszont az a kicsi plusz hiányzik belőle, vagy legalábbis mostanság nincs benne. 1-1 rossz nyíl és "megcsípik". Nem bír igazi előnyt kovácsolni magának. Kétségtelenül helye van a PL-ben, de a legjobb négyhez szerintem kevés lesz. Barni teljesen egykedvűen "dobálgatott" és mégis megverte. Tudta vele tartani a lépést és tényleg 1-2 nyílnyi megingását ki tudta használni. Nem hiába szereti a közönség ennyire, az biztos!

Lewis feltámadt, hogy a fene vinné el... Volt egy ilyen rosszindulatú gondolatom, de nem hittem benne. Annyira ellene szólt minden. Meg merem kockáztatni, hogy innen meg nyeri a meccseit a 9. körig... Mondta is a riporter, hogy "Welcome back Lewis", vagy valami ilyesmit, bár sok hülyeséget összehordtak. Éreztem, ha jobban tudnék angolul, sokat röhögnék rajtuk... :) Szóval Lewis partiban tudott lenni, míg van Gerwen ismét egy haloványabb (de nem olyan rossz) teljesítményt nyújtott. Egy-két tripla hiányzott neki (szó szerint) és akkor nincs visszatérő Lewis!

Innentől nem néztem a meccseket. Kicsit ideges lettem. :) Az bebizonyosodott ismét, hogy a darts PL-ben nem teszünk 1.30-as szorzókat!!! Maximum ha hendire játszunk. A statisztikák alapján fogalmam sincs "hol verte meg" Taylor-t Anderson. 1-el dobott több 100+ Phil, mint a skót (27-26) viszont 3 nyíllal többje volt Andersonnak a kiszállóhoz (17-14) és abból kettővel többet ki is használt. Talán ez a nüansz jelentette a győzelmét.

Newton meg egyre jobban rászolgál az agyhalott szóra. Most is 4-2-ős vezetésről bukott 5-7-re! Úgyhogy megint volt egy szép rövidzárlat nála (0-4). Pedig nem dobott rosszul, az 50%-os kiszálló is rendben van, viszont Withlock megint hozzátette azt ami a mérkőzés megnyeréséhez kell. Például ismét volt egy 120-as kiszállója...

Egyébként tegnap és ma megkezdődött az European tour az első állomással. Mondanom sem kell, hogy a teljes PL mezőny megnyerte a meccsét... Valamiért nem nagyon adnak rá szorzókat az irodák, nem tudom miért... De a nagy dartsos irodák sem... Mindegy, pihenek egyet darts fronton.  ;)

Na jó... Találtam három irodát aki ajánl szorzót az ET összecsapásaira. Bet-at-home-nál vagyok regisztrálva, nem is ad rossz szorzókat, úgyhogy ment egy "Premier Leauge kombi", természetesen Newton nélkül...  ;D

Mit mondhatnék?! Lenne kedvem beletiporni Anderson lelki világába... Elvitte a remek kis kombimat. Pedig még Newton is megéreztem... :'(

Folytatódnak ma is a küzdelmek. A Bet365 pedig ki is tette a szorzókat!

Rögtön kezdenék egy érték fogadással. Van Gerwen - Wade összecsapáson van Gerwen szorzója (1.44) egy vicc. Én nem fogadok erre a mérkőzésre, mert neki szurkolok, de Wade parádés formában van! Ha mindenképp tenni kellene a mérkőzésre simán Wade-et tenném (2.62). Remek kiszálló százaléka van, tehát épp abban teljesít magas szinten jelenleg amivel a hollandot meg lehet verni. Közben a dobóátlaga is szépen feljebb kúszott jó pár pontot. Szóval, noha van Gerwen az esélyes nálam, fifti-fifti jelenleg számomra a reális. Ezzel a szorzóval csakis Wade!

A mai favoritom viszont Whitlock (1.44). Legalább annyira egyben van jelenleg, mint Wade. Remek átlaga van és nagyon szépen dobja a magas kiszállókat. Mivel nem szettre nyomják a srácok, hanem néhány legig, ezért döntő lehet egy-két szép dobás is!

Jó lehet még Barni (1.44) és Part (1.44) is, de nekem nem nagyon jött be Barni "egykedvű" játéka Hamilton ellen csütörtökön a Premier League fordulóban. Nyert, örültem is neki, de valahogy gépiesen állt a játékhoz. Szóval nehogy visszavágás legyen! Ettől függetlenül a szorzó reális.

Amitől viszont tartok, az Lewis. Úgy néz ki kimászott a hullámvölgyből, de azért ahhoz többet kell mutatni! Két-három meccs alapján én még ezt nem jelenteném ki! Webster pedig simán beleférne egy 16-os PL mezőnybe. Tehát egyáltalán nem lehet őt rutinból legyőzni. El tudnék még itt egy meglepetést képzelni!

Taylor papa ugye "tuti"? :) Tudom nem nagy szorzó de odds kiegészítésnek tökéletes.

Megmondom őszintén, hogy komoly helyen jegyzett játékosoknál 1.30 alatt nem igen szívesen teszek tétet. Persze előfordul, de nem igazán éri meg.
Itt van ez a Burnett. Leáldozóban a karrirje (a teljesítménye alapján), nem most volt csúcson, de nyert pár szép versenyt. Top30-as versenyző még most is és bárkire lehet veszélyes, sőt vannak skalpjai a közelmúltból, hogy csak Jenkins-t említsem tegnapról.
Szóval Taylor jobb és valószínűleg nyerni is fog, de két jegyzett versenyző között adni egy 1.12-es oddsot...? Hát... még ha reális is, akkor sem teszek rá inkább.
Így nem tudlak jó szívvel biztatni, de lebeszélni róla sem.

Oké köszi azért :)
Meg itt ugye 6 legig mennek a meccsek (vagy 2 különbségig) tehát eléggé villám meccsek vannak ahol azért bármi lehet.

Üdvözletem a szakértő uraknak!  :)

Annyira sajnálom, hogy a European Tour eseményeire nincs élő fogadás, sőt egyáltalán stream-et se lehet találni sehol, ugyanis nincs élő közvetítés. Persze tudom a főbb tornákat a Skysport adja, illetve az ESPN, de én szivesen nézném a European Tour versenyeket is, jó lenne ha adnának rá stream-et  :)  A mai odds kiosztásokat megnéztem, és az szűrődött le, hogy az irodák a nevek alapján határozzák meg a szorzókat, pl. Lewis mint kétszeres világbajnokra mindössze 1.4-1.5 körüli oddsokat adnak míg ellenfelére Websterre 2.4-2.5 körülieket. Azonban Webster egy jobb játékkal simán verheti a mostanában igen gyengélkedő Lewist, vagy egy másik példa Barney-Hamilton. Barneyra 1.3 körüli, Hamiltonra közel 3-as odds van, azért valljuk be ekkora különbség nincs a két játékos között. Mind2 a Premier League-be szerepel, és Hamilton ha jól kifog egy napot verheti Barneveldet. Node nem akarok én itt okoskodni, meglátjuk milyen eredmények születnek ma.