Darts fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában


Ma este újból Premier League, ha megengeditek akkor én is írok egy kis szösszenetet ne mindig csak szumos kolléga pötyögje szét az ujjait  :)

Adrian Lewis - Raymond Van Barneveld
Lewis nagyon gyengén kezdte a tornát aztán úgy-ahogy magára talált, de számomra nem meggyőző. Barney viszonylag egyenletes teljesítményt tud nyújtani, (nézzük el neki, hogy Taylortól kikapott), szerintem ő az egyik játékos aki bejut a 4-es elődöntőbe. A mai meccsen mindenképp Barneveld győzelmet várok, amit adnak rá 2.00-ás odds elég ajándéknak tűnik, majd meglátjuk,  Lewis hogy muzsikál. Világranglista ide vagy oda de én Barneveldet jelenleg jobb játékosnak tartom.
Tippem: Barneveld győzelem

Phil Taylor - Robert Thornton
Taylorról sokat nem kell beszélnem világranglista vezető, igaz, hogy Thornton az egyik mumusa, hisz emlékezhetünk tavaly a UK Open döntőjébe Taylor csúnyán kikapott, majd ősszel a World Grand Prix tornán is kiütötte Thornton, akkor Taylor 5 nyílból nemtudta megdobni a dupla 16-ot, Thornton lejött 40-re és egyből beledobta a dupla 20-ba. Aztán a vb-n is találkoztak de akkor Thortonnak esélye sem volt Taylor ellen. A múlthéten emlékezhetünk Thornton gyakorlatilag lesöpörte Whitlockot fantasztikus játékot produkált. A skót egyébként elég ingadozó játékot nyújt, így a forma fogja eldönteni milyen lesz a meccs szoros, vagy sima. Az oddsok egyértelműen Taylor mellett vannak és megmondom őszintén én sem tudok mást elképzelni, mint az ő győzelmét. Ennek okán:
Tippem: Taylor győzelem

Wes Newton - Andy Hamilton
Newton a hétvégén megnyerte a European Tour második állomását, ami nagyon jót tett a lelkének és valljuk be össze is kell szednie magát ha nem akar ma kiesni. Számomra olyan mintha Newton az egyik kakukktojás lenne negatív értelembe, mintha nem idevaló lenne, ami hülyeség mert nagyon jó játékos, de valamiért egyszerűen nem megy neki csak szenved, kínlódik, meccse legnagyobb részét elveszíti, időnként nem tud úgy koncentrálni mint ahogy kellene. Hamilton pedig amilyen gyengén kezdte a tornát, úgy belelendült, jó kis meccsei voltak, és ma este is őt tartom az esélyesebbnek.
Tippem: Hamilton győzelem

Gary Anderson - James Wade
Egy igazi csemege, Andersonnak nyomni kell ha nem akar kiesni, elég hullámzó a skót, multhéten nevethettünk a kiszállóin mennyire nem tudta, de akár a Taylor elleni meccset is említhetnénk ahol x-re tudta hozni jó játékkal. Vele kapcsolatba az a véleményem, hogy tud jókat dobni, elég jól érzi a tripla 20-akat, de a kiszállói időnként csapnivalóak. Wade pedig pozitív csalódás számomra, hisz láttam tavaly ősszel a World Grand Prix és Grand Slam tornán mennyire nem ment neki és hamar ki is esett, erre a sorozatra viszont nagyon összeszedte magát 1 héttel ezelőtt, hogy verte Gerwent, fantasztikusan játszott mintha nagyon egybe lenne most a srác. Nagyon kiváncsi leszek az eredményre, az irodák Wade mellett vannak, ami nem csoda, de én azt mondom ne írjuk le Andersont, mert kifog egy jó napot és bármi lehet. Nehéz erre a meccsre bármit is tippelni, de bevállalom az x-et rá.
Tippem: X (6-6)

Michael Van Gerwen - Simon Whitlock
Gerwen a nagy tripla 20-as bombázó, hihetetlen, hogy érzi a szektorokat, az elmúlt években nagyon sokat javult a játéka, nagyon nagy játékos lett belőle és szép dartsos karrier várhat rá. A kiszállóknál szoktak időnként gondok adódni, de az se mindig. Múlt csütörtökön se játszott rosszul de Wade még jobb volt azért kapott ki. Whitlock kissé hullámzó, szerintem kiszámíthatatlan, 1 hete Thornton ellen elég gyenguszka volt, neki is össze kell kapnia magát, mert Gerwen nem fog kegyelmezni, jól megszórja 140-180-akkal. Kérdés tehát Whitlock mit tud mutatni, ha jól játszik szoros meccs lesz, ha kevésbé Gerwen akár nagyobb előnnyel is behúzhatja.
Tippem: Gerwen győzelem

Ne felejtsük el, hogy ma a tabella utolsó 2 helyezettje kiesik, nem tudom most jelenleg ki az utolsó 2, de tippjeim lennének rá. Tehát néhány játékosnak ez igazán fontos este lesz, meglátjuk majd mit tudnak kihozni magukból. Szándékosan és direkt csak eredmények kimeneteleire tippeltem, majd szumos kolléga úgy is elmondja jobban mikre kéne tenni, mert az egyéb fogadási alternatívákat nem néztem meg  :)

#286 április 11, 2013, 17:41:59, szumos
Mindig örülök, ha más is hozzászól a témához, ezért mindenkit csak biztatni tudok! Ezúton és köszönöm dartsman-ek, hogy megkezdte az összefoglalást!

Ahogy előttem írták is, a mai forduló végeztével a tíz fős mezőny utolsó két helyezettje kiesik! Az első négy versenyzőnek 10 pontja van, az utolsó kettőnek 5. Azért sportágtól függetlenül elég erős a bajnokság nem?  ;)
Akik ma veszélyben vannak az négy játékos: Lewis, Whitlock, Anderson, Newton! Ők azok akik kieshetnek és hogyhogy nem, mindegyik olyannal játszik aki nincs veszélyben.
Úgyhogy ebben a fordulóban én is inkább arra megyek rá, hogy ki nyerhet.

20:10   Anderson - Wade

A skót saját magát hozta nehéz helyzetbe. Nyerhető meccs volt a Lewis elleni iksz és a Newton elleni vereség is! Ennek ellenére még Skóciában -saját közönsége előtt- is csődöt mondott, a liga leggyengébbje ellen. Hogy van e visszaút nem tudom. Azt viszont tudom, hogy a legrosszabb leg különbséggel rendelkezik, így legalább két ellenfelének hibáznia kell az ő győzelme mellett. A hétvégi ET2-re nem jött, gondolom készül az összecsapásra. Azért elég nagy blamázs lenne, ha kiesne, mert mégiscsak a közelmúlt egyik bajnoka...
Wade idénye viszont remek! Óriási kiszálló százalékkal "dolgozik". Ellenfelének esélye sem lenne, ha, nem lenne ott az ha! Szóval Wade nagyon eltökélt volt a PL szezon előtt, nagy tervekkel. Azt hiszem rendben is van amit eddig le tett az asztalra. Viszont a hétvégi ET2 fordulótól visszalépett! Mégpedig arra hivatkozva, hogy elkapott valami nyavalyát és beteg! Azért így már "más a leányzó fekvése"! 7 napja még semmi baja nem volt látszólag, elverte van Gerwent, majd beteg lett. Az eddigi interjúkból nekem az derült ki, hogy korrekt, jó fej csávó (viccesebb, mint amennyire látszik)! Ráadásul azt mondd amit akar, nem kell kamuzni (ez nem tenisz). Szóval szerintem tényleg beteg lett. Na most ez a pár nap elég volt ezt kiheverni??? Csak mert ez a koncentráció és pontosság sportja. Vannak kétségeim. S, bármily esélytelen is Anderson, ha végre normálisan jönnek a kiszállói, az angol pedig bele-bele hibázik, akkor születhet meglepetés! Mert még ha nincs is baja Wade-nek, de volt, akkor is vissza kell rázódni. Így a körülmények miatt azt hiszem borítékolható, hogy minimum nem adja a bőrét olcsón a "repülő skót". Valamint ha valóban tényleg lesznek koncentrációs problémái Wade-nek, akkor 180-as dobásban is alulmaradhat, amiben az eddigi statisztika alapján egyébként is jobb Anderson. Ezzel esetleg meg lehet várni az élő-fogadást!  ;)

Tippjeim:
Anderson +2.5 leg (1.50) 8/10
Legtöbb 180-as dobás: Anderson (1.66) 8/10



20:50   Taylor - Thornton

Az egyetlen összecsapás amelynek nincs kiesési tétje (még). Őszintén szólva nem tudom ki fog dominálni. Thornton egyszer sem tudta még megismételni előző heti jó teljesítményét. Taylor pedig gyakran lazáskodja le a meccsét. Amikor kell odateszi magát, hogy mindenki tudja "ki a kakas a szemétdombon". De ennyi. Nagyon egyforma a statisztikájuk is. Bár Thornton jobb a 100+ dobásokban, viszont Taylornak kevesebb a szektortévesztése. Ami érdekes, hogy a skót van Gerwennel és Barnival is lehozta az ikszet, többé kevésbé csöndesen. Hajlok rá, hogy ez is hasonló véget ér. Az a baj, hogy Taylor motiváltsága kiismerhetetlen. Nem tudom, hogy Barni után lesz e benne elég kedv a játékhoz. A hétvégi ET-ra sem ment el. Szóval bármi lehet itt kérem. Ilyen kétes esetben pedig alapból inkább az underdogot választom! Ami még jó lehet, az a 180-as párbaj. Taylor már csak azért dobja őket, hogy megmutassa bármikor megdobja, de nem ez a fő profilja. Néha ugyan rájön a dobhatnék, de ennyi kockázat belefér. 31-16 eddig az arány a skót javára!  ;)

Tippjeim:
Döntetlen (5.00) 2/10
Thornton +2.5 (1.90) 6/10

Legtöbb 180-as dobás: Thornton (1.57) 9/10

Éreztem én, hogy lesznek Taylornál motivációs problémák...


21:30   Newton - Hamilton

Ááááááááááá, csemege! Agyhalott, kómás "barátom" Newton életjelet adott magáról! Már gyanús volt korábban is, de aztán mindig csinált valami baromságot, ami elhessegette a gondolatot. Aztán megverte Andersont, kihasználva annak balf@szságait. Ugyan nem szép, de stabil játékkal. Végül pedig végigverte az ET 2 mezőnyét, mégpedig jó(!) játékkal! Az interjút végig vigyorogta, úgyhogy ha ettől sem jön helyre az önbizalma akkor semmitől! Az elődöntőben Suljovic és a döntőben Nicholson is igazán jól játszottak ellene, de kevés volt az új Newton ellen! Ami még mellette szól, az maga Hamilton. Olyan odafigyeléssel játszik azaz ember, hogy csak na! Az elmúlt meccsei mégis értékelhetetlenek... A Lewis elleni negatív parádé, vagy a második körös kizúgás az ET-on elég elgondolkodtató... Még ha Webstertől ki is lehet kapni, úgyhogy én pesszimista vagyok vele kapcsolatban. Ráadásul Newton nagyon jó mentális állapotban érkezik és a bennmaradásért küzd, amire egy győzelemmel, esetleg egy nagy arányú győzelemmel komoly esélye is van!
Megtetszett még a "ki száll ki a legmagasabb értékkel" fogadás is! Háááát a 120.5-ös overt összesen ketten eddig 3x dobták meg, úgyhogy azt nem erőltetném, de! Ha Newton valóban jól fog játszani, mint ahogy én azt várom, akkor dobni fog 100 felettit, ha meg nem akkor Hamilton kerekítgethet kedvére. Szóval egy Newton tipp erre is jó lehet!

Tippjeim:
Newton (2.60) 7/10
Newton DNB (2.10)
8/10
Legmagasabb kiszállás: Newton (1.90) 8/10


Nem is tudom mit képzeltem én kis butus. Agyhalott Newton visszatért!  :buck2:






#287 április 11, 2013, 17:40:36, szumos
22:10   van Gerwen - Whitlock

Úgy vettem észre, hogy Whitlock-ot igen rosszul érintették a vereségek és a kiesés szele. A hétvégi ET-től azzal az indokkal lépett vissza, hogy készülnie kell a mai PL fordulóra... Szóval készül a srác. Voltak neki szép meccsei, a vereségek között is, de valahogy csak egy-egy legre jöttek össze neki a dolgok. Hamilton ellen simán nyerhetett volna, Thornton ellen már nem, de azért szorosabbnak kellett volna lennie és akkor most feje sem fájna... Ehelyett KO.
Van Gerwen szépen hozta az elit játékosok átlagát az utolsó néhány meccsén (az European Tour-t is bele értve), de ennyi! Semmi több! Nem volt ő rossz a Nicholson elleni elődöntőben sem, 93.47-es átlaga volt, de ez nem bírja el az ő kiszálló százalékát. Ami közel sem olyan rossz, mint sokszor gondoljuk, de bőven 40% alatt van. Ez pedig az a sport, ahol 1-1 nyíl dönt csupán elég gyakran. Ha a legjobbak között akar maradni, akkor ebben meg kell javulni azt a pár százalékot.  ;)
Én azt gondolom, hogy van Gerwen nem mutat többet nekünk, mint a legutóbbi néhány meccsen. Ahhoz kéne egy impulzus, egy komoly tétes meccs, vagy akármi, hogy újra extrát lássunk (gondolom). Az ausztrál viszont az "életéért" küzd, amire hosszasan készült is. Nem mondom, hogy nyer Whitlock, de megszorongatja a kopasz hollandot. Ez a minimum ami elvárható!
Van még egy érdekesség. A 180-as dobásokban 31-20 az arány a hollandusnak. Viszont! Whitlock megtréfált már engem párszor ebben. Mert vagy sokat dob, vagy szinte egyáltalán! Köztes meccse alig van (0,1,4,6,4,2,3,0)! Van Gerwen, viszont mostanában nem akaródzik 4 felett dobni... Le-le váltogat, meg töketlenkedik. Persze azért tőle a 2-3 így is minimum. Ezért azt mondom, hogy a 180-as párbajban egy meglepi, vagy döntetlen most jó lehet, ha már feltételezzük, hogy Whitlock összeszedi magát! Esetleg még egy over 6.5 is szimpatikus lehet ezen okokból!

Tippjeim:
Whitlock +2.5 (1.90) 8/10
Összes 180-as dobás: over 6.5 (2.00) 6/10
Legtöbb 180-as dobás: Whitlock (3.25), döntetlen (5.50) egységes téttel (5/10)

#288 április 04, 2013, 20:34:03, szumos
22:50   Lewis - Barneveld

Végül az utolsó meccs. Teljesen egyetértek dartsman-nel, de én drasztikusabb vagyok. Lewis akkora mákos, hogy elképesztő. 8 eddigi meccséből egyen játszott jól! Van Gerwen ellen meg lehet süvegelni, de a többi összecsapáson végig egy nagy guriga tak.ny  volt! Olyan mákja volt, hogy aktuális ellenfele képes volt alulmúlni őt minden esetben! Egyszerűen nem is lehet kérdéses a kimenetel. Persze ha előveszi a formáját, amit a másik holland ellen mutatott, akkor pardon!
Viszont ha Barni hozza "egykedvű" kis játékát stabilan, Lewis össze fogja magát csinálni. Neki kellenek az ellenfél hibái, de ha Barni 40%-al kiszáll nagyjából (eddig 36-37%-on áll) akkor nem lesz miről beszélni! Én amondó vagyok, hogy ezt a meccset hendivel kell a hollandra tenni. Ha Lewis kikap, ki fog kapni legalább hárommal (ahogy eddig minden veresége alkalmával), ha feltámad, akkor legalább egy 3.00 szorzóvalval bukunk, nem 1.95-el... Szerintem...

Tippem:
Barneveld -2.5 (3.00) 6/10

Lewis helyre lett téve... Egy kicsit sajnáltam is már.

A "vezér" szeló.  ;)
Kisebb nagyobb komikban minden meg van azért játszva.

Sokat nem ertek a darts-hoz de a profit tetszetos  :great: hajra :P

#291 április 04, 2013, 23:27:56, Dopamin
Indoklást nem írok mert már elkezdődött, az én szelom az így néz ki ma estére.

@James Wade 1.72
Jó kis meccs volt, Gary is jól nyomta, hiába mutatja azt az eredmény hogy sima volt

@Michael Van Gerwen 1.50   
Mighty Mike a nagy kedvenc, jól játszott ma is, rá kell állni a kiszállókra és simán világbajnok esélyessé válik.    :ok:

@Legtöbb 180as - Robert Thornton 1.57
Taylor ellen érdemes rakni ki dob több 180 bat, hogyha az ellenfél relatív jó 180 dobáló, öreg sokszor lemegy T19be,most is így történt

Jött Barney, ajándék odds volt a győzelme 2.00-ért, de amit szumos írt a 3-mas odds az ajándék volt a merészeknek, sajna nem raktam meg egyiket se.. Na itt a Taylor-Thortnton meccs

Thornton behúzta, nagyon gyenguszka volt most ez a Taylor, dupla 8 helyett szimpla 11-be dobni, nem is tudom mikor láttam tőle utoljára ilyet.

Newton és Anderson kiesett a játékból, így 8 főre apadt a versenyzők száma.

#295 április 12, 2013, 11:02:05, szumos
Folytatódik ma a PL!
A hátralevő 5 fordulóban 7 meccset (mindenki mindenkivel) játszanak a srácok.
A mai duplázó van Gerwen és Wade lesz!

Amit biztosan teszek ma:
Whitlock-ot Thornton ellen (DNB 2.20). A skót teljesítménye elég labilis. Vannak bűn rossz és jó meccsei is. Nagy mák, hogy gyengébb teljesítménnyel is pontot szerzett többször is. Most két meccset behúzott egymás után, formahanyatlást várok. Az ausztrál ennek az ellentettje. Viszonylag hozott egy átlagos teljesítményt, kevés hullámvölggyel, gyakran jól játszva, de pár meccsen ez is kevésnek bizonyult. Nem volt szerencséje és kikapott úgy, hogy előfordult, hogy csak 1 nyílon múlott a dolog... Egyébként ha meg most kikap, akkor nagyon ő már nem tud a sorsán változtatni, mert a maradék 6 meccsen nem fog tudni ebben a szoros mezőnyben 7 pontot ledolgozni. Szóval Withlocknak lehet ma véget is ér a középszakasz. Reméljük nem fog, nagyon készül állítólag. [7/10]

Wade-et Lewis ellen (2.05). Atya ég! Honnan bányászták elő ezt a szorzót?! Ez meg mi a sz@r? Ezek nem nézik a meccseket? Már többször mondtam, hogy nem vonom kétségbe Lewis tehetségét. Persze, megverheti Wade-et. De ennyiért??? Hát ezek hülyék! Tehát még egyszer: Lewis olyan mint a mosott sz@r. Egyetlen egy jó meccse volt, van Gerwen ellen. A többin tök egyformán bénázott. Tematikusan, következetesen , ugyanúgy. Olyan eszméletlen mákja volt, hogy három meccsen is alul tudták múlni, ami már komoly teljesítmény volt! Ha ma kikap Wade, az egy rohadt nagy bunda lesz. 20% a kiszálló százalékuk közötti különbség!!! Ezt tudjátok mit jelent? Hogy Wade-nek belefér, hogy Lewis minden körben dobjon egy 180-at kábé! És 2.05-ért. Bolondok. 1.40-ért talán... De még azzal is megtenném. [10/10]

Van Gerwen 180-as dobásai 3.5 over (1.80). Nem igazán szeretnék itt kimenetelre tippelni. Taylornak "melegszik a pite", de még belefér hogy feszítse a húrt... Az első meccsükön a holland nyert helyzetből verte meg magát, illetve hozta ikszre a meccset. Most is valahol döntetlen körül érzem a végeredményt (4.75). Szerintem azzal mindketten elégedettek is lennének. Ha pedig meglesz a lejátszott 12 leg, akkor meglehet az over is! Ez a találkozó egy show lesz. Biztos csinálja majd a hangulatot a holland egy-két jó dobással. Így végre átbillen a 3.5-es határon. Szimpatikus még az over 11.5 leg is (2.00), nem várok alázást egyik részről sem. [7/10]

Barni meccsére kivételesen nem teszek. Nem látok semmi olyat ami értéket képviselne nálam.

Végül egy kis csemege a végére. A két legjobb formában levő játékos meccsel egymással. Ahol jól bemelegedett kezeket várok és mindenki azt fogja csinálni amit tud. A holland tolja a 180-anakat, míg Wade csöndesen, biztos kézzel kiszáll. Szerintem azért szorosabb mérkőzés lesz ez, mint az "odavágó". Kellő pontelőnnyel odapörkölhelt Mighty Mike, a nyugodt angolnak. A szorzót ismét nem tudom értelmezni. 3.40 Wade-re és 1.72 a hollandra. Hát ezt most hogy? Ki számolja ki ezeket? Ez kérem fifti-fifti! Mondjuk most nem teszek Wadre, mint múltkor, mert úgy gondolom, hogy van Gerwen egy meccsel a háta mögött már pontosabb lesz, mint ha csak egyet játszana az este. Szóval szerintem most egy döntetlent összehozhat, de bízok benne, hogy nyerni is fog. De aki érték fogadást keres, annak bátran ajánlom Wade-et, mert legalább egy egész számmal "elírták" a szorzóját úgy gondolom. Szerintem a 180-ak is pörögni fognak. S, mivel itt is szoros meccset várok -12 leggel-, ezért leeshet az over. Már csak azért is, mert mindkettőjüknek a második meccse lesz az este, tehát eddigre biztosan belelendülnek.
Eszembe jutott még egy tipp. Ha valaki big szorzókat vadászik, akkor annak megjegyezném, hogy a PL-ben idén nem volt még 9 nyilas kiszálló... Ha választanom kellene melyik meccsen van a legnagyobb sansza, ezt választanám.  ;)
A tippek:
Wade +2.5 (1.50) [8/10]
Legtöbb 180-as: van Gerwen (1.50) [10/10]
Összes 180-as: over 6.5 (2.10)  [7/10]
Van Gerwen 180-as dobásai: over 3.5 (1.80)  [8/10]

Legmagasabb kiszálló: over 120.5 (1.83)  [6/10]
9-darts-ból kiszállás a mérkőzésen: igen (26.00)  [0.5/10]


Idézetet írta: szumos Dátum április 11, 2013, 18:49:52
Folytatódik ma a PL!
A hátralevő 5 fordulóban 7 meccset (mindenki mindenkivel) játszanak a srácok.
A mai duplázó van Gerwen és Wade lesz!

Amit biztosan teszek ma:
Whitlock-ot Thornton ellen (DNB 2.20). A skót teljesítménye elég labilis. Vannak bűn rossz és jó meccsei is. Nagy mák, hogy gyengébb teljesítménnyel is pontot szerzett többször is. Most két meccset behúzott egymás után, formahanyatlást várok. Az ausztrál ennek az ellentettje. Viszonylag hozott egy átlagos teljesítményt, kevés hullámvölggyel, gyakran jól játszva, de pár meccsen ez is kevésnek bizonyult. Nem volt szerencséje és kikapott úgy, hogy előfordult, hogy csak 1 nyílon múlott a dolog... Egyébként ha meg most kikap, akkor nagyon ő már nem tud a sorsán változtatni, mert a maradék 6 meccsen nem fog tudni ebben a szoros mezőnyben 7 pontot ledolgozni. Szóval Withlocknak lehet ma véget is ér a középszakasz. Reméljük nem fog, nagyon készül állítólag. [7/10]

Wade-et Lewis ellen (2.05). Atya ég! Honnan bányászták elő ezt a szorzót?! Ez meg mi a sz@r? Ezek nem nézik a meccseket? Már többször mondtam, hogy nem vonom kétségbe Lewis tehetségét. Persze, megverheti Wade-et. De ennyiért??? Hát ezek hülyék! Tehát még egyszer: Lewis olyan mint a mosott sz@r. Egyetlen egy jó meccse volt, van Gerwen ellen. A többin tök egyformán bénázott. Tematikusan, következetesen , ugyanúgy. Olyan eszméletlen mákja volt, hogy három meccsen is alul tudták múlni, ami már komoly teljesítmény volt! Ha ma kikap Wade, az egy rohadt nagy bunda lesz. 20% a kiszálló százalékuk közötti különbség!!! Ezt tudjátok mit jelent? Hogy Wade-nek belefér, hogy Lewis minden körben dobjon egy 180-at kábé! És 2.05-ért. Bolondok. 1.40-ért talán... De még azzal is megtenném. [10/10]

Van Gerwen 180-as dobásai 3.5 over (1.80). Nem igazán szeretnék itt kimenetelre tippelni. Taylornak "melegszik a pite", de még belefér hogy feszítse a húrt... Az első meccsükön a holland nyert helyzetből verte meg magát, illetve hozta ikszre a meccset. Most is valahol döntetlen körül érzem a végeredményt (4.75). Szerintem azzal mindketten elégedettek is lennének. Ha pedig meglesz a lejátszott 12 leg, akkor meglehet az over is! Ez a találkozó egy show lesz. Biztos csinálja majd a hangulatot a holland egy-két jó dobással. Így végre átbillen a 3.5-es határon. Szimpatikus még az over 11.5 leg is (2.00), nem várok alázást egyik részről sem. [7/10]

Barni meccsére kivételesen nem teszek. Nem látok semmi olyat ami értéket képviselne nálam.

Végül egy kis csemege a végére. A két legjobb formában levő játékos meccsel egymással. Ahol jól bemelegedett kezeket várok és mindenki azt fogja csinálni amit tud. A holland tolja a 180-anakat, míg Wade csöndesen, biztos kézzel kiszáll. Szerintem azért szorosabb mérkőzés lesz ez, mint az "odavágó". Kellő pontelőnnyel odapörkölhelt Mighty Mike, a nyugodt angolnak. A szorzót ismét nem tudom értelmezni. 3.40 Wade-re és 1.72 a hollandra. Hát ezt most hogy? Ki számolja ki ezeket? Ez kérem fifti-fifti! Mondjuk most nem teszek Wadre, mint múltkor, mert úgy gondolom, hogy van Gerwen egy meccsel a háta mögött már pontosabb lesz, mint ha csak egyet játszana az este. Szóval szerintem most egy döntetlent összehozhat, de bízok benne, hogy nyerni is fog. De aki érték fogadást keres, annak bátran ajánlom Wade-et, mert legalább egy egész számmal "elírták" a szorzóját úgy gondolom. Szerintem a 180-ak is pörögni fognak. S, mivel itt is szoros meccset várok -12 leggel-, ezért leeshet az over. Már csak azért is, mert mindkettőjüknek a második meccse lesz az este, tehát eddigre biztosan belelendülnek.
Eszembe jutott még egy tipp. Ha valaki big szorzókat vadászik, akkor annak megjegyezném, hogy a PL-ben idén nem volt még 9 nyilas kiszálló... Ha választanom kellene melyik meccsen van a legnagyobb sansza, ezt választanám.  ;)
A tippek:
Wade +2.5 (1.50) [8/10]
Legtöbb 180-as: van Gerwen (1.50) [10/10]
Összes 180-as: over 6.5 (2.10)  [7/10]
Van Gerwen 180-as dobásai: over 3.5 (1.80)  [8/10]
Legmagasabb kiszálló: over 120.5 (1.83)  [6/10]
9-darts-ból kiszállás a mérkőzésen: igen (26.00)  [0.5/10]


Szia!

Mindig jó olvasni az elemzéseidet. Ami nekem is nagyon tetszik az Wade győzelme, viszont szerintem Thornton is behúzza. Mostanában jól játszik, Whitlocknak pedig meg fog remegni a keze. A továbbjutását is Newton-nak köszönheti. Szóval én mára az alábbi kombit játszottam, de sok sikert mindenkinek:

Wade + Thornton  :ok:

Idézetet írta: petikee Dátum április 11, 2013, 19:05:55
Szia!

Mindig jó olvasni az elemzéseidet. Ami nekem is nagyon tetszik az Wade győzelme, viszont szerintem Thornton is behúzza. Mostanában jól játszik, Whitlocknak pedig meg fog remegni a keze. A továbbjutását is Newton-nak köszönheti. Szóval én mára az alábbi kombit játszottam, de sok sikert mindenkinek:

Wade + Thornton  :ok:

Lehet, hogy igazad van. Van bennem egy kis elfogultság Whitlock-al szemben. Thornton meg teljesen demoralizál amikor rosszul játszik. Viszont az ausztrál nagyon fogadkozik a honlapján (megint). Ő is tudja, hogy ezen a meccsen minden reménye a négy közé jutáshoz elúszhat...

Idézetet írta: szumos Dátum április 11, 2013, 19:15:06
Lehet, hogy igazad van. Van bennem egy kis elfogultság Whitlock-al szemben. Thornton meg teljesen demoralizál amikor rosszul játszik. Viszont az ausztrál nagyon fogadkozik a honlapján (megint). Ő is tudja, hogy ezen a meccsen minden reménye a négy közé jutáshoz elúszhat...

Pedig megvolt a lehetősége 4-2-nél Thornton-nak... Onnan lett 4-7 :bash:

Srácok!
Ha valakit érdekelne egy szimpatikus 2.10-es szorzó, nagyon tudom ajánlani az egy óra múlva kezdődő Wade-van Gerwen meccs, Összes 180-as dobások száma? over 6.5 fogadását!
Már nyomtak egy-egy meccset ma és Wade 9 legen ötöt, vagy hatot dobott, míg van Gerwen asszem' ötöt 10 legen...
Value bet! Úgy érzem!