csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 105 vendég van a témában


#11115 október 05, 2015, 16:25:19, csabax
Fiorentina - Atalanta 1  :great:

#11116 október 05, 2015, 17:04:44, csabax
Boca Juniors - Crucero del Norte 1  :great:

Idézetet írta: csabax Dátum október 04, 2015, 12:54:00
Cracovia Kraków - Lech Poznan

Tipp: Cracovia  :great:
Odds: 2.90
Fogadóiroda: bet365


Bepróbálom a hazaiak győzelmét. Hátha összejön a dolog. Ugyanis látok némi esélyt arra, hogy nyerni tudjon a kisebbik krakkói focicsapat. Ez már csak azért is így van - mármint az, hogy tippelek és fogadok a meccsre -, mert ha szerintem nem lenne lehetőség a hazai sikerre, akkor természetesen hagynám a francba ezt a találkozót.

Ám az a helyzet, hogy annyira gyenge idegenben a Lech Poznan, hogy úgy vélem, megér némi törődést a dolog. Nem nevezhető valami jónak a krakkóiak eddigi otthoni mérlege (5 mérkőzés, 1 győzelem, 2 döntetlen, 2 vereség, 7-8-as gólarány), de ez még így is sokkal jobbnak tűnik, mint a poznani együttes mutatója (négy mérkőzésen 4 vereség és 2-8-as gólarány). Még egy másik dolog is a hazaiak malmára hajthatja a vizet: a Cracovia sokkal jobb formában van pillanatnyilag, mint a mélyrepülésben levő Lech Poznan.

Nemsokára változnia kell(ene) ennek a felállásnak, hiszen - úgy általában - a Cracovia sokkalta gyengébb csapat annál, hogy a 4. helyen legyen, s a Lech Poznan jobb csapat annál, mintsem a lengyel élvonal sereghajtója legyen. Már csak az a kérdés nálam, hogy mikor zuhan meg a krakkói gárda és mikor kezdi meg a felzárkózást a poznani együttes. Ezen a hétvégén már fogadtam egy olyan meccsre, ahol jelenleg az élmezőnyben van az amúgy gyengébb gárda, s ráadásul még jobb formában is van, mint az ellenfele. Ez a Heracles - Heerenveen holland bajnoki volt, ahol a Heracles győzelmére tippeltem és 2-0 lett a végeredmény. Ott is kockáztattam, de végül bejött a tipp. Ezúttal is kockáztatok, s bízom, hogy a lengyel meccs vége is annyira kedvező lesz számomra, mint amilyen a holland találkozó volt.

Talán nem kellene ismét kockáztatni, hanem jobb lenne döntetlenre venni a figurát, de hát az van, hogy fociban nem igazán szeretek ikszre fogadni. Marad tehát tippnek a hazai győzelem, ugyanis bízom abban, hogy Zjawinski, Rakels, Cetnarski és társaik győzni fognak Kádár, Lovrencsics és kompániájuk ellen.

Tipp: Cracovia.

5-2

Idézetet írta: csabax Dátum október 04, 2015, 14:06:06
FC Zürich - Basel, mindkét csapat szerez gólt     :great:
53. perc: 1-1

#11119 október 05, 2015, 11:41:34, csabax
Boca Juniors - Crucero Del Norte

Tipp: Boca Juniors -2 gól hendikep  :noway:
Odds: 2.25   
Fogadóiroda: bet365


Örömünnepbe torkollhat a szerintem már riválisok maradt és egyedüli bajnokjelölt Boca Juniors hazai mérkőzése a sereghajtó ellen. Tegnap ugyanis az történt az egyik fordulóbeli mérkőzésen, hogy 2-2-es döntetlent játszott egymással a másik két bajnoki címre esélyes csapat, azaz a San Lorenzo de Almagro és a Rosario Central, így listavezető fővárosi csapatnak (Boca Juniors), megmaradt a 3 pont előnye és még le kell játszania a bajnokiját ebben a fordulóban. Vagyis eléggé nagy a lehetősége, hogy az aranyéremért zajló versenyfutásban 6 pontos előnye lesz e forduló után. Ráadásul még a mostani +25-ös gólarányán is javíthat, hiszen a 30. helyezett Crucero del Norte lesz az ellenfele.

Számomra nem kétséges a hazaiak győzelme, s úgy vagyok vele, hogy csupán csak a gólkülönbségen érdemes elgondolkozni. Mérlegeltem a lehetőségeket, s végül úgy döntöttem, hogy abból indulok ki, hogy Carlos Tevezék nem fogják a véletlenre bízni a dolgot. Vagyis nem az lesz, hogy szereznek egy gólt, majd "ráülnek" az eredményre és őrizni próbálják a minimális előnyüket, hanem neki fognak állni a "gólgyártásnak". Esetemben ez azt jelenti, hogy ha nem csak elszántak lesznek, hanem még egy kevés szerencséjük is lesz, akkor nagyon-nagyon el fogják verni gyengécske ellenfelüket.

Hónapok óta nem nyert meccset a Crucero Del Norte (legutóbb júniusban volt képes ilyen eredmény elérésére), s az azóta lejátszott 11 bajnokin 10 vereség egy 1 döntetlen a mérlege. Azt az egy döntetlent még augusztus elején játszotta a csapat (otthon a Huracan ellen), s azóta kivétel nélkül minden meccsen vesztesként hagyták el a pályát a játékosok.

Motiváció tekintetében nincs okom kételkedni a hazaiakban. Ha például a Boca-csatár Jonathan Calleri előrébb akar lépni a góllövök listáján, akkor több gólt is kell szereznie ezen a meccsen, de talán Palacios vagy a már említett Tevez sem fog fukarkodni. A Boca nagyon eredményes szokott lenni otthon, a Crucero Del Norte pedig kifejezetten pocsék teljesítményre képes idegenben. Ehhez hazai részről hozzájön még a motiváció és remélhetőleg némi mázli is, így abban reménykedem, hogy örömünnep és örömfoci lesz a Bombonerában.

Tipp: Boca Juniors -2 gól hendikep.


1-0
Nem volt mázli. Lehetne filózni azon, hogy örömünnep lehetett volna, ha az a "béna" Tevez nem hagyja ki a 6. percben megítélt büntetőt, hanem gólt szerezve jelzi az ünneplés kezdetét, de már felesleges foglalkozni a dologgal. Elmúlt, kész, vége, soha többé ne szerezzen gólt az a barom.  >:(


Idézetet írta: csabax Dátum október 04, 2015, 14:55:26
Rapid Wien - Salzburg, mindkét csapat szerez gólt  :great:
43. perc: 1-1

Idézetet írta: csabax Dátum október 04, 2015, 15:47:33
Baia Mare - Kadetten Schaffhausen, Kadetten Schaffhausen +5.5  :great:
31-31

Idézetet írta: csabax Dátum október 04, 2015, 16:30:59
KS Cracovia - Lech Poznan, szerez gólt a hazai csapat  :great:
1. perc: 1-0

Idézetet írta: csabax Dátum október 04, 2015, 17:11:25
Genk - Standard Liege, szerez gólt a hazai csapat  :great:
9. perc: 1-0





#11129 október 05, 2015, 21:52:34, csabax
Koprivnice - Plzen 2  :great: