csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


#3000 november 28, 2012, 22:38:28, csabax
Chelsea - Fulham

Tipp: Chelsea hendikep -2
Odds: 4.10
Fogadóiroda: Unibet
Tét: 3


Barátságtalan volt ugyan Benitez fogadtatása a Stamford Bridge-en, de ez várható és borítékolható volt. A dolgot győzelmekkel lesz a legkönnyebb enyhíteni. Ezt és az ellenszenvet lehetetlen lesz  feledtetni, hiszen a Chelsea szurkolói mindig azzal szembesülnek majd az elkövetkező időszakban, hogy egy általuk nagyon utált rivális csapat legendás trénere foglal helyet a kékek kispadján. Büszkék lehetnek Abramovicsra. Benitez elsődleges feladata nyilván az, hogy helyrezökkentse a félresiklott londoni együttest. A hazai sérültlista nem változott: Terry, Lampard, Sturridge. A vendégek listája picit hosszabb: Ruiz, Kacaniklic, Richardson, Davies, Hangeland. Utóbbi nem sérült, hanem eltiltott. A hazaiak jelenleg 4. helyezettek és az első helyen álló MU-tól sincsenek messze (5 pont a hátrány), de az nyilván nagy gond, hogy öt bajnoki óta nyeretlen a csapat. Ez, valamint a gyenge BL-teljesítmény edzőváltást ért Abramovicsnál. Nagy a bizakodás, hogy a Torrest jól ismerő Benitez irányítása alatt ismét szárnyra kap a világ- és Európa-bajnok spanyol csatár. Ha ez lesz az egyik változás (márpedig ez lesz), akkor a Chelsea középpályája jelentős átalakuláson megy majd keresztül a közeljövőben. A vendégeknél Senderos helyettesíti Hangelandot, elöl pedig valószínűleg a Berbatov, Petric duó próbálkozik majd a gólszerzéssel. A Fulham utóbbi nyolc bajnokijából csak egyet nyert meg, s ugyan a Cselzí sem remekelt az utóbbi időben, de úgy vélem, hogy az edzőváltás felrázta a kissé elfásult társaságot. Szerintem kitömik londoni ellenfelüket. Ma arra is fogadok egy szelvényen, hogy Fernando Torres gólt szerez.

#3001 november 28, 2012, 21:13:12, csabax
Everton - Arsenal

Tipp: mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.61
Fogadóiroda: bet365
Tét: 10


Fellaini eltiltásból való visszatérése lehet a hazai csapat legnagyobb erősítése. Naismith szerintem marad a kezdőben, Osman pedig hátrébb szorul vagy megcélozza a kispadot. Oviedo helye a balszélen sem tűnik biztosítottnak, s nem lepődnék meg, ha a Pienaar, Osman, Hitzlsperger, Naismith kvartett lenne a hazaiak középpályás sora. Elöl Mirallas és Anichebe játéka nem vehető biztosra, bár szerintem ha makkegészségesek lennének, akkor is a Fellaini, Jelavic duónak szavazna bizalmat Moyes menedzser. Kimaradók: Neville a hazaiaknál, André Santos, Rosicky, Diaby, Fabianski és Walcott a vendégeknél. Walcott hiányában Ramsey, Gervinho vagy Oxlade-Chamberlain juthat szerephez Wenger csapatában. Egy biztos: Wilshere kap helyet Arteta mellett. Figyelemre méltó, hogy utóbbi 22 angol bajnokijából 20 mérkőzésen nem talált legyőzőre az Everton. Ám az is említést érdemel, hogy egymás ellen az utóbbi időben csak a londoniak számára született siker, ráadásul Wengerék jobbára HT/FT-győzelmeket arattak az Everton ellen. Mindkét csapat az élmezőny végén vagy inkább a középmezőny elején foglal helyet a tabellán, mindkettő motivált a pontszerzésben, mindkét oldalon jó támadók vannak, így azt várom, hogy mindketten szerezzenek gólt.

#3002 november 28, 2012, 21:42:49, csabax
Swansea City - West Bromwich

Tipp: 3,5 gól fölött
Odds: 2.95
Fogadóiroda: Expekt
Tét: 10


Ez már döfi! Mármint jó a párosítás, sok gól ígérkezik, hiszen egyik csapat sem az szeret tökölni. A Swansea eleve hajtós brigád, a WBA pedig éppen története egyik nagy formáját futja. A walesi csapat ígéretesen kezdte az idényt, ám viszonylag gyorsan megtorpant, s az utóbbi hónapokban nagyon keresi, de láthatóan nem találja meg önmagát. Dylan Thomas szülővárosának csapatába visszatér a koreai Ki Sung-Yueng, így Michu mehet előre, míg mögötte De Guzman fogja osztogatni a labdákat. A vendégeknél Mulumbu visszatérése bizonytalan, így Brunt továbbra is esélyes a kezdőcsapatba kerülésre.  Sérültek: Vorm, Taylor és Situ, illetve Foster és Dawson. A walesi csapat legutóbbi 10 hazai PL-meccsén csak egyszer szenvedett vereséget. Mindkét csapat veretlen utóbbi négy angol bajnokiján: a Swansea egy győzelmet és három döntetlent, a WBA pedig zsinórban négy győzelmet produkált. A vendégek utóbbi hét PL-mérkőzése közül hat összecsapáson volt legalább három gól, míg a hazai gárda tud gólokat lőni, ha akar. Most rá lesz kényszerítve a gólszerzésre.

#3003 november 28, 2012, 21:52:10, csabax
Borussia Mönchengladbach - VfL Wolfsburg

Tipp: 2,5 gól fölött
Odds: 1.93
Fogadóiroda: Pinnacle
Tét: 10


Két alsóházi csapat mérkőzik meg egymással. A gólokra való fogadás tekintetében az a jó ebben, hogy mindkét gárdának nagyon kellenek a pontok, tehát előreláthatóan nem gólnélküli döntetlenre rendezkednek be. A hazai védelemben Stranzl és Brouwers küzd a négy hely egyikéért. Most úgy tűnik, hogy előbbi áll nyerésre, s a Jantschke, Stranzl, Dominguez, Wendt védősor kezdhet ter Stegen kapus előtt. A támadósorban talán Hanke és de Camargo játszhat, de Hermann szerepeltetése is elképzelhető. A vendégeknél az eltiltott Josué miatt mindenképpen kell változtatni a kezdőcsapaton. Ha minden igaz, Träsch érkezik majd a brazil középpályás pótlására. Egymás ellen idén játszottak már egy 0-0-ás döntetlent. Szerintem nem fognak még egyet. Azért sem, mert az egymás elleni találkozókat inkább a sokgólos összecsapások jellemzik. Egyik csapat sem tétlenkedhet, hiszen mindkettőnek nagyon kellenek a pontok a feljebb lépéshez.

#3004 november 28, 2012, 22:57:30, csabax
Freiburg - FC Bayern München Tipp: A 2. csapat nyer és a mérkőzésen több mint 2,5 gól születik 1.90  :noway:
Chelsea - Fulham Tipp: Az 1. csapat nyer és a mérkőzésen több mint 2,5 gól születik 2.00  :noway:
Manchester Utd - West Ham United Tipp: Az 1. csapat nyer és a mérkőzésen több mint 2,5 gól születik 1.55  :noway:
Wigan Athletic - Manchester City Tipp: A 2. csapat nyer és a mérkőzésen több mint 2,5 gól születik 2.05  :noway:


Szorzó: 12.07

Telitalálat.  :)

#3005 november 28, 2012, 22:38:12, csabax
Chelsea - Fulham Ki lő gólt a mérkőzésen (rendes játékidőben/öngól nem számít)? Tipp: Fernando Torres (Che) 2.10  :noway:
Manchester Utd - West Ham United Ki lő gólt a mérkőzésen (rendes játékidőben/öngól nem számít)? Tipp: Robin van Persie (ManU) 1.50  :great:
VfB Stuttgart - FC Augsburg Ki lő gólt a mérkőzésen (rendes játékidőben/öngól nem számít)? Tipp: Vedad Ibisevic (Stu) 1.70  :great:

Szorzó: 5.36

#3006 november 29, 2012, 18:11:43, csabax
Khimki Moscow Region v Cantu / Moneyline   Khimki Moscow Region   Back   1.17    :great:

#3007 november 29, 2012, 20:25:23, csabax
HCM Constanta - IK Savehof

Tipp: HCM Constanta hendikep -1,5
Odds: 1.58
Fogadóiroda: bet365
Tét: 10


Továbbjutás szempontjából mindkét csapat számára nagyon fontos a mérkőzés. A B-csoport utolsó helyezettje fogadja az utolsó előttit, és mindkét csapat a Celje által elfoglalt 4. helyre pályázik. Ez a  helyezés ugyanis - a Veszprém, a Kiel és az Atletico Madrid mögött - továbbjutást ér. A konstancai gárda eddig csak a Celje ellen tudott nyert, s az egy győzelme mellett öt veresége van. Gólaránya (141-177) szintén kozmetikázásra szorul. Mivel a Sävehof otthonában 35-31-re kikapott román csapat, elemi érdeke a győzelem. A svéd csapat négyszer kapott ki a BL-ben, de a konstancaiak mellett a spanyolokat is legyőzte, így egy győzelem előnyben van román ellenfelével szemben. A svéd együttesnek is mínuszban van a gólmutatója: 175-201. Az előző fordulóban a román együttes közel volt a bravúrhoz, ám végül nem sikerült nyerni az Atletico otthonában (25-24-re győztek a spanyolok). Toma, Angelovski és Csepreghi vezérletével a konstancaiak ezúttal nem szalaszthatják el a lehetőséget. A svédek elsősorban nyilván Bliznac, Friden, Larsson és Tönnesen révén próbálnak majd zavart kelteni, ám szerintem a hazaiak túl motiváltak ahhoz, hogy kieresszék kezükből a győzelmet.

#3008 november 29, 2012, 21:13:35, csabax
Rapid Bukarest - Astra Ploiesti

Tipp: mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.72
Fogadóiroda: bet365
Tét: 10


Európa Ligába vagy a levesbe megy a Rapid? - ez itt a kérdés. November elején Bukarestben bajnoki mérkőzésen győzte le 2-0-ra az Astra a Rapidot, tehát a Román Kupa negyeddöntőjében elvileg volna miért visszavágnia a fővárosi csapatnak. Ez is szempont, ám a nemzetközi kupaszerelés lehetősége még inkább az. Nagyon fogadkoznak a hazaiak, hogy hatévnyi kihagyás után ismét trófeát fognak nyerni. (Ez a 6 év kihagyás duma nem stimmel, a kihagyás nálam csak 5 év, hiszen tudomásom szerint 2007-ben Román Szuperkupát és Román Kupát nyert a Rapid. Nem baj, engem nem zavar, ha 6 évről fogadkoznak.) Van miért fogadkozni és a jó szereplésben bízni, ugyanis elapátlanodott (majdnem elanyátlanodottat írtam) a bukaresti csapat, ebben a hónapban jelentős mértékű adócsalás miatt 5 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték tulajdonosát. George Copos - aki korábban Románia miniszterelnök-helyettese is volt - még egy dologban bízhat: jogorvoslati kérelmet nyújthat be a legfelső bíróságra. A Rapid jelentős hátrányban van a bajnokságban, ahol 26 ponttal a 8. helyen zárta az őszi idényt. Összehasonlításképpen: a listavezető Steaua 41 pontnál tart, de a Rapid kupabeli ellenfele, a román bajnokság őszi idényét az előkelő 2. helyen záró Astra is 34 pontot szorgoskodott össze. A hazaiakat nem csak a börtönbüntetést kapott tulajdonos miatt húzza az ág, hanem a szurkolók egy része is kiábrándult a csapatból. Ez nagy érvágás, hiszen a romániai focicsapatok közül a Rapidnak van a legnagyobb szurkolótábora. Minden bizonnyal Pancu is helyet kap a bukarestiek Astra elleni kezdőcsapatában. A veterán csatár kisebb betegség miatt nem játszott a Ceahlaul ellen, de most ismét játékra kész állapotban van. A két csapat november eleji bukaresti bajnokiján a zambiai Tembo szerezte az Astra mindkét gólját, s nem lepődnék meg, ha ezúttal is betalálna. A vendégcsapat jó formában van, utóbbi hat meccsén nem szenvedett vereséget, ötször nyert és egy döntetlent játszott. A fővárosi gárda sincs rossz formában, az utolsó hat mérkőzésén csak egyszer kapott ki. Szorosnak ígérkezik a mérkőzés, ugyanis egy nagy múlttal és lehangoló jelennel rendelkező csapat (mint Magyarországon a Fradi) egy feltörekvő együttessel csap össze a Román Kupa elődöntőjéért. A tét nem más, mint az, hogy a továbbjutó csapat még reménykedhet a nemzetközi kupaszerepélésben. A Rapid számára ez egy utolsó esély, az Astra számára pedig a bajnokságban is van lehetőség a nemzetközi szereplés kiharcolására. Herea vagy Ionita, esetleg a már említett Pancu keserítheti meg a vendégek dolgát. A vendégeknél főleg Ivanovski és Budescu, no és persze Tembo lesz veszélyes a Rapid kapujára. Nagyon egyenlőnek vélem a két csapat esélyeit, s úgy gondolom, hogy mindkét csapat szerez gólt.

#3009 november 29, 2012, 20:17:54, csabax
Cedevita Zagreb v Anadolu Efes / Moneyline   Anadolu Efes   Back   1.47  :great:

#3010 november 29, 2012, 20:25:44, csabax
Constanta v Savehof / Match Odds   Constanta   Back   1.54  :great:

#3011 november 29, 2012, 20:57:19, csabax
Alba Berlin v Asseco Prokom / Moneyline   Alba Berlin   Back   1.16  :great:

#3012 november 29, 2012, 21:40:48, csabax
Hamburg v Reale Ademar Leon / Match Odds   Hamburg   Back   1.08  :great:

#3013 november 30, 2012, 18:55:00, csabax
DVSC - Kaposvári RFC

Tipp: 2,5 gól fölött
Odds: 1.90
Fogadóiroda: Unibet
Tét: 10


Egy gyenge bajnoki formában lévő Debrecen fogadja a Kaposvárt az OTP Bank Liga idei utolsó fordulójában. Meccs előtt annak örülhetnek a zsinórban öt bajnoki vereséget számláló debreceniek, hogy kijönni látszanak a gödörből: hétközi Magyar Kupa-találkozón 3-1-re győztek a Nyíregyháza ellen és kupatovábbjutást ünnepelhettek. Jó volt a debreceniek magyar bajnoki rajtja, s az első időszakban csak a Kaposvár tudta legyőzni az akkor BL-álmai miatt tartalékosan felálló csapatot, ám az utóbbi öt fordulóban összeszedett öt vereség azt eredményezte, hogy a Loki eltávolodott az éllovas Győrtől, maga elé engedte az MTK-t, míg a Videoton, a Honvéd és a Kaposvár belátható távolságba került. Ha ezen a meccsen a vendégcsapat legyőzi a Debrecent, akkor vendéglátója elé kerül a tabellán. Győzelmi kényszerben vannak a hazaiak, hiszen újabb pont vagy pontok vesztése nehéz helyzetbe sodorhatja az együttest. A nyíregyháziak elleni győzelem és az ott mutatott játék, valamint két csatár, Pölöskey és Kulcsár sérülésből valló felépülése miatt bizakodhatnak a hazaiak. A Kaposvár utóbbi nyolc bajnokijából csak egyet veszített el, három döntetlent játszott és négyszer nyert. Jó formában van, s a jelenlegi 6. hely is bizonyítja, hogy Prukner László edző remek munkát végez Kaposváron. A hazai csapatnak egyáltalán nem fog ártani, ha Coulibaly megtalálja góllövő cipőjét, de az sem lesz gond, ha Sidibe, Szakály vagy Bódi szerez gólt. A vendégek részéről Oláh és Balázs részéről lehet gólveszélyesebb játékra számítani. A debreceni csapatnak kell a három pont és reményeim szerint a győzelmet nem bízza a véletlenre.

Ez jó tippnek tűnik, én Loki over 2,5-t tettem. Igaz kicsit futurisztikus tipp, de talán egyszer az életben a Loki is örömet okoz nekem. :)
Idézetet írta: csabax Dátum november 30, 2012, 15:57:30
DVSC - Kaposvári RFC

Tipp: 2,5 gól fölött
Odds: 1.90
Fogadóiroda: Unibet
Tét: 10


Egy gyenge bajnoki formában lévő Debrecen fogadja a Kaposvárt az OTP Bank Liga idei utolsó fordulójában. Meccs előtt annak örülhetnek a zsinórban öt bajnoki vereséget számláló debreceniek, hogy kijönni látszanak a gödörből: hétközi Magyar Kupa-találkozón 3-1-re győztek a Nyíregyháza ellen és kupatovábbjutást ünnepelhettek. Jó volt a debreceniek magyar bajnoki rajtja, s az első időszakban csak a Kaposvár tudta legyőzni az akkor BL-álmai miatt tartalékosan felálló csapatot, ám az utóbbi öt fordulóban összeszedett öt vereség azt eredményezte, hogy a Loki eltávolodott az éllovas Győrtől, maga elé engedte az MTK-t, míg a Videoton, a Honvéd és a Kaposvár belátható távolságba került. Ha ezen a meccsen a vendégcsapat legyőzi a Debrecent, akkor vendéglátója elé kerül a tabellán. Győzelmi kényszerben vannak a hazaiak, hiszen újabb pont vagy pontok vesztése nehéz helyzetbe sodorhatja az együttest. A nyíregyháziak elleni győzelem és az ott mutatott játék, valamint két csatár, Pölöskey és Kulcsár sérülésből valló felépülése miatt bizakodhatnak a hazaiak. A Kaposvár utóbbi nyolc bajnokijából csak egyet veszített el, három döntetlent játszott és négyszer nyert. Jó formában van, s a jelenlegi 6. hely is bizonyítja, hogy Prukner László edző remek munkát végez Kaposváron. A hazai csapatnak egyáltalán nem fog ártani, ha Coulibaly megtalálja góllövő cipőjét, de az sem lesz gond, ha Sidibe, Szakály vagy Bódi szerez gólt. A vendégek részéről Oláh és Balázs részéről lehet gólveszélyesebb játékra számítani. A debreceni csapatnak kell a három pont és reményeim szerint a győzelmet nem bízza a véletlenre.