Söprű Póker és Country Klubja

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



#76 október 23, 2013, 18:01:39, söprű
Hívtam egy kőművest, hogy húzza fel a házamat. Alakult a dolog, voltak nehézségek, de láthatóan emelkedett az épület. A födém felrakásakor azonban jött egy közepes szél és a picsába szétfújta az egészet. Amikor elővettem a kőművest, azt mondta,  hogy a ház nagyon szépen haladt már, a megkezdett munkát pedig következetesen tovább kell vinni, hiszen az alapok még mindig állnak, ami ékesen bizonyítja, hogy milyen remek munkát végez is ő. Egyúttal nagyon sajnálja, hogy ennyire befolyásolható vagyok a rajtunk röhögő szomszédok, illetve a kötekedő család által, akik képtelenek elfogadni, hogy nekünk márpedig az albérlet a megfelelő szállás, hiába van pénzünk építkezni. Ha nem csámcsognánk az időjárás okozta vis majoron, és ha én nem hagynám magam megvezetni az engem körülvevő romlott közegtől, biztos, hogy nagyszerűen együtt tudnánk dolgozni, főleg annak tükrében, hogy a következő két évre nagyon jó időt jósolnak a meteorológusok, így a megkezdett munka fényes sikerrel kecsegtet.

Menj haza, kőműves, részeg vagy.


(Egervári Sándor értékelésének apropóján)

#77 október 23, 2013, 17:36:19, söprű
Ma estére egy dollárral 3.88-as gyűjtőoddson:

Celtic vagy döntetlen 2:1
Chelsea vagy döntetlen 0:3
Atletico Madrid 0:3
Basel vagy döntetlen 1:1


Tippmixen párszáz forinttal megy ugyanez a kombó döntetlenek nélkül.  ;)



***Hálistennek a szőröstalpúak kiegyenlítettek a végén, így nem verem a fejem a falba, hogy tegnap végül nem jutottam el a totózóba...

#78 október 24, 2013, 19:46:59, söprű
Mára csak egy tippem van, Robben gólt lő @ 1.91.  :noway:

#79 október 25, 2013, 03:45:48, söprű
Kicsit megcsúsztam a naplóval ma, a Spurs már jó úton halad (1.30), és min. három gólt várok az osztrák-belga párharcban a kilenckor kezdődő partiban (1.4x). 5 dolláros kombóban ment.

:ok:

Megéltem, hogy ötből egy $1.10-es turbó sziten sem tudtam pénzbe érni a betfair ajándéktokenjeiből, így ez a része a dolognak halott. A vicc, hogy mégcsak esélyem sem volt, az öt versenyből (6 max sng) nem tudom nyertem-e összesen két mutatást... :)

Na sebaj, ügyesebben mutat a Coral ajándéktokenje, ott az egyik tízdollárost megdupláztam (a másikat elbuktam egy mtt-n) és elkezdtem négy asztalon játszani a $2.40-es 12 kezes shorthanded jackpot sng-kat. Az eddig lejátszott 24 versenyből: 4db első hely ($12), 2db második ($6), 4db harmadik ($3.60) és 6db negyedik ($2.40) hely jött össze $31.20 profitot hozva magával. Ha kitartana a jó széria, amíg egy $150 dollárig felmegyek, akkor - talán - nem kéne idegeskedni, hogy BR felett játszom. És akkor még arról nem is szóltam, ha leesne négy verseny egymás után...   ::)

Folyt. köv a jövő héten...


A World Series második meccsén Holliday a St Luisból egy magas labdát ütött középre a külső pálya elejére, amit tízből tízszer az outfiledről befutó játékos lekap. Ennek megfelelően Holliday kényelmesen kocogva, mintegy kötelességtudatból indult el a bázis felé. Amikor a védő kiejtette a labdát már igyekezett volna, de hiába, már nem ért vissza az első bázisra és kiejtették. ( http://wapc.mlb.com/play/?content_id=31183769&c_id=mlb&topic_id=vtp_ws_sponsor)
A játékot értő közönség őrjöngött, a kommentátor szintúgy, az edző tekintete pedig villámokat szórt (épp csak le nem köpte), ahogyan a csávó lement a kispadhoz.
Mert arrafelé nem tűrik az alibit, ha nincs is esélyed, akkor is megpróbálod mert ez a dolgod, ezért fizetnek és mert nem hagyod cserben a többieket. Holliday vette is a lapot és egy 2 RBI-os ütéssel juttatta később előnyhöz a csapatot és minden meg lett bocsátva, de számomra az eset, a közeg reakciója örökre emlékezetes marad.

Mint az is amikor az éjjel a bostoni David Ortiz, (a tegnapi meccsen 3/3-at ütött) az első bázisról futott a másodikra és mindenki tudta, hogy a maga 115 kilójával esélye nincs odaérni, mégis (vagy egy másodperccel a labda után) becsúszva érkezett. Ha más nem, hát hogy letarolja a második bázison lévő védőt, hátha eléri, hogy az nem tud pontosan dobni az első bázisra a dupla játékért. Nem sikerült, de maga az elszántság egészen bámulatos volt Papitól. Nem hiszem, hogy ezt tőle bárki elvárná, mert "nem ezért tartják". Mégis megtette. Ez a már-már kövérnek nevezhető nagymelák végig fanatizálta a többieket és teljesítményével a hátán vitte őket a 2:2-höz. Mert tudta, hogy 3:1-ről aligha lenne visszaút.

Itthon pedig a Loki vezetősége közleményt ad ki a bírók ténykedéséről azután, hogy a csapat gyalázatos módon visszaengedte 2:0-ról a teljesen impotens Pápát, elvéve a kedvét a meccsrejárástól még annak a maradék néhányszáz embernek is aki még kitart. Mindezért ugyanis a bíró a hibás (ha a jelenlévők esetleg másképp látták volna), mert nem adott meg egy tizenegyest. A faszom leszakad, de tényleg...


#82 október 28, 2013, 14:36:52, söprű
És, hogy ne hiányozzon a klubból country sem, holnap kijön az ifjú titán, Thomas Rhett lemeze, remélem hamar le is tölthetem megvásárolhatom valahol. (itt is jócsaj van a klipben!!!)

Thomas Rhett - It Goes Like This

Olvasom a Németh Krisztián - interjút a sportban a 8:1-ről:

"Azon a vereségen, azért nem lehet így túllépni. Amikor visszatértem a Rodához, felkészültem a megjegyzésekre, ugratásokra, viccelődésre, de ami fogadott, minden várakozásomnál rosszabb volt." Miért, mi történt? "Ez az, hogy semmi. Még csak nem is ugrattak. Csak mosolyogtak."

Ez mindent elmond a presztízsünkről. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.


Nem igazán játszottam mostanában, az is inkább kudarcok sorozata volt, de most $10-ral kezdem a 888-on. Dolláros duplázók lesznek, a tíz dollár feletti részből fogok kilencfős sziteket, esetenként MTT-t játszani. Már ha lesz $10 feletti rész. Vissza az alapokhoz, annak idején az Everesten megcsináltuk csacsával, nem egyszer, nem kétszer, miért ne sikerülhetne újra?

Tényleg, nem jössz, Főnök?


Idézetet írta: söprű Dátum december 05, 2013, 16:50:35
Nem igazán játszottam mostanában, az is inkább kudarcok sorozata volt, de most $10-ral kezdem a 888-on. Dolláros duplázók lesznek, a tíz dollár feletti részből fogok kilencfős sziteket, esetenként MTT-t játszani. Már ha lesz $10 feletti rész. Vissza az alapokhoz, annak idején az Everesten megcsináltuk csacsával, nem egyszer, nem kétszer, miért ne sikerülhetne újra?

Tényleg, nem jössz, Főnök?

De megyek! GL!  ;)  :beerchug:

Az év hátralévő részében visszavonulok a klubba, lassú lejtmenetben vagyok és mostantól nem is lesz időm sem komolyan pókerezni, sem fogadni, leállni nem fogok persze, de teljesen elbaszni sem akarom azt, amit összegyűjtögettem. A téteket lecsökkentem olyan tíz dollár körülire és igyekszem a lehetőségekhez képest izgalommentes tippeket választani.


#88 december 11, 2014, 13:47:29, söprű
Taunton 12:40
Southfield Vic nem nyer @ 2.62

#89 december 12, 2014, 08:15:02, söprű
Oroszország - nők   Oroszország - nők v Lengyelország - nők
(Győztes)   11/12/2014   Egyik sem   1.28