Bwin - Xpert: Primera Division

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Bwin - Xpert - Primera Division!

El Clásico, VIP jegyek és 1.000 eurós nyereményalap!
Helyezz el 3 esélyes fogadásokat a Primera Division mérkőzéseire és vedd ki a részed a nyereményalapból!!


Ha nincs még számlád a Bwinen akkor nyiss egyet ITT.
Tedd meg egyszerű háromesélyes fogadásaid (1X2) a Primera Division mérkőzéseire 2012. szeptember 13. és október 8. között.
Minden mérkőzésen az elsőként megtett, legalább 1.10-es nyereményszorzójú fogadást veszik figyelembe.
Minden megtett fogadásért 1 pontot kapsz, a megnyert fogadásért pedig további 2 pontot.

Nyeremények:

1. hely: 400 euró + 2 VIP jegy a Real Madrid - Espanyol mérkőzésre
2. hely: 100 euró
3. hely: 50 euró

4-5. hely: 25 euró
6-20. hely: 20 euró
21-30. hely: 10 euró

Részvételi feltételek:
  • A részvételre minden bwin ügyfél jogosult, aki sikeresen jelentkezett jelen promócióra.

  • A promóció keretében a promóción megadott játékokra elhelyezett és megnyert egyszeri fogadással (élő, kombinált és system fogadásokat kivéve) pontokat lehet gyűjteni. A promóció ideje alatt ezeknek a pontoknak megfelelően egy ranglistát állítunk fel. A résztvevők között a ranglistán elért helyezéseknek megfelelően osztjuk szét a díjakat. Az alábbiakban a feltételek vannak felsorolva:
     Mindig csak az első 3 esélyes fogadás - Ki nyer?) érvényes, amelyet a promóció valamelyik sportfogadás mérkőzésére elhelyezett. Minden elhelyezett fogadásért egy pontot és minden megnyert fogadásért 2 további pontot kap. Szóval amennyiben megnyeri a "3-esélyes – Ki nyer"- fogadását összesen 3 pontot kap.
     A ranglista első helyezettje az a játékos lesz, akinek sikerült az összes résztvevő közül a legtöbb pontot összegyűjteni. Amennyiben több felhasználó azonos pontszámot ér el az alábbi sorrendben a következő kritériumok kerülnek alkalmazásra:
    A. Az azonos pontszámot elért játékosok közül az eredményesebb nyer (= a nyerő fogadások összes kvótája elosztva az elhelyezett fogadások számával).
    B. Az a játékos nyer, akinek magasabb az elhelyezett fogadások tétjeinek átlaga.
    C. Az a játékos nyer, aki a promóción több érvényes fogadást helyezett el.
    D. Az a játékos nyer, aki korábban jelentkezett a promócióra.

  • A bwin.party digital entertainment plc nincs befolyással a mérkőzések időpontjának elhalasztására vagy a mérkőzések félbeszakítására. Ha egy mérkőzésre elhelyezett tétet megtérítünk (pl. a mérkőzés félbeszakítása miatt), a ranglistán ezt a mérkőzést nem vesszük figyelembe.

  • A ranglista legjobb helyezettjei a helyezéseiknek megfelelően a nyereményalapból a következő - a promóciós oldalon is közzétett - arányban részesülnek: 1. hely: 20%, 2. hely: 10%, 3. hely: 5%, 4.-5- hely: 2,5%, 6.-20. hely: 2%, 21.-30. hely: 1,5%, 31.-40. hely: 1%, 41.-50. hely: 0,5%

  • Az aktuális ranglista Leaderboard formában megtekinthető a sportfogadások promóciós oldalán. A Leaderboard-on feltüntett eredmények csupán tájékoztatás jellegűek, az adatok helyességéért szavatolást nem vállalunk. A bwin.party digital entertainment plc fenntartja a jogot, hogy az aktuális ranglistát bármikor kijavítsa, amennyiben az műszaki vagy más okokból kifolyólag hibás lenne.

  • A nyerteseket 24 órán belül a sportfogadás promóciós oldalán közöljük és a bónuszokat a nyertesek számláján 24 órán belül jóváírjuk.

  • Csak 18 éven felüli személyek vehetnek részt a promóción.

  • Megkérünk minden résztvevőt, hogy számlájukon a beállítások, kommunikáció menüpont alatt ellenőrizzék, hogy a bónusz és promóciós email küldemények engedélyezettek-e.

  • A résztvevők visszavonhatatlanul beleegyezésüket adják, hogy becenevüket a bwin nyilvánosságra hozza.

  • A promóción való részvételről a bwin.party digital entertainment plc alkalmazottjai, társvállalatai vagy a konszern vállalatai, ügyletvezetői és felügyelőbizottsági tagjai, valamint a jelen promóció fejlesztésében, produkciójában, megvalósításában és terjesztésében résztvevő személyei, reklámcégjei vagy ügynökségei, szolgáltatói, licenciaadói és más személyek vagy jogi személyiségek, amelyek közvetlenül velük kapcsolatban állnak kizártak. Ugyanez vonatkozik a felsoroltak családtagjaira és hozzátartozóira is.

  • A bwin.party digital entertainment plc fenntartja a jogot, hogy azon felhasználókat a részvételből kizárja, akik a fenti részvételi feltételek vagy más a bwin.party digital entertainment plc és az ügyfelek között kötött Általános Szerződési Feltételek valamelyik pontját megszegik.

  • A promóció típusa és adatai bármikor, indoklás nélkül megváltoztathatók vagy visszavonhatók. Jogi út kizárva. Semmiféle kártérítési felelősséget nem vállalunk.

  • Minden egyéb esetben a bwin.com oldalán megtalálható Általános Részvételi Feltételek érvényesek.

Fogadj a Primera Division mérkőzéseire a Bwinen, nyiss számlát ITT.

Van egy ugyanilyen promó a BL és EL első csoportkörre. Ugye ott van 40 meccs, én megtoltam mindet. A szabályok szerint csak 1,10es odds feletti háromesélyes fogadás számít,de a Barca meccsen már 4-5 napja csak 1,08 volt az odds. Így nekem jelenleg 39pontotm van de a toplistában vannak 40pontosak.. Vajon hogy csinálták?

Amikor megcsináltam, 4en voltak a toplistán, 1db 40pontos 1db 39pontos még két kisebb..Gyorsan  fogadtam a meccsekre és nézem a toplistán már 2 40pontos van nekem meg csak 39 egy másik sráccal.. Szóval az egyik 40pontossal kb egyszerre fogadtunk, de a Barca oddsa még mindig 1,08 volt
Vajon hogy kénköves ménkübe csinálta?

#2 szeptember 14, 2012, 13:41:12, Salvio
Idézetet írta: ncis88 Dátum szeptember 14, 2012, 12:07:58
Van egy ugyanilyen promó a BL és EL első csoportkörre. Ugye ott van 40 meccs, én megtoltam mindet. A szabályok szerint csak 1,10es odds feletti háromesélyes fogadás számít,de a Barca meccsen már 4-5 napja csak 1,08 volt az odds. Így nekem jelenleg 39pontotm van de a toplistában vannak 40pontosak.. Vajon hogy csinálták?

Amikor megcsináltam, 4en voltak a toplistán, 1db 40pontos 1db 39pontos még két kisebb..Gyorsan  fogadtam a meccsekre és nézem a toplistán már 2 40pontos van nekem meg csak 39 egy másik sráccal.. Szóval az egyik 40pontossal kb egyszerre fogadtunk, de a Barca oddsa még mindig 1,08 volt
Vajon hogy kénköves ménkübe csinálta?

A Barcelona ellen kell fogadni, ott már nagyobb az odds, mint 1.10 (bár nem sok esélye van, hogy be is jöjjön, de legalább az 1 pontot megkapod érte)

Idézetet írta: Salvio Dátum szeptember 14, 2012, 13:38:59
A Barcelona ellen kell fogadni, ott már nagyobb az odds, mint 1.10 (bár nem sok esélye van, hogy be is jöjjön, de legalább az 1 pontot megkapod érte)

Így van, bár szerintem teljesen felesleges előre fogadni az összes meccsre!
Lehet, hogy már az első nap után nem lesz esélyed pénzdíjas helyen végezni, akkor értelmetlen EL meccsekben áll a pénzed, amelyekre különben sosem tettél volna. (minden meccsre az adott meccs kezdetéig lehet fogadni)

A másik, hogy nincsen variációs lehetőséged!
Ha pl. az utolsó meccsek előtt pénzdíjas helyen állsz, akkor nyugodtan játszhatod a papírformát, hisz a többség is azt teszi, így ugyan nem fogsz előzni, de ha elmegy a tipp, akkor sem fogsz sokat visszaesni.
Viszont előfordulhat, hogy 1-2 meglepetéstippel még odaérhetnél, de te már megraktad a "tutit" egy héttel ezelőtt.
Na ez a döntési szabadság nincs meg, ha előre megtippeltél mindent.

(az utóbbi hetek 4 promójából 3-szor végeztem pénzdíjas helyen "Vetinari" néven, tudom, mit beszélek!  8)  )


Az mondjuk fontos, hogy a ranglistán ebben a formában nem lehet komolyan venni, hisz a találatok száma rangsorol elsődlegesen, nem az, ki tippel gyorsabban.
Ezért a pluszokat kell figyelni: pontok száma - megtett fogadások száma és az egész osztva kettővel.
Ennyi sikeres tippje van a játékosnak.

(vagy másként: ha én az első 10 meccsből 10-et eltalálok, csak 30 pontom lesz, míg aki már mind a 40-re tippelt és nem talált el egyet sem, az is bőven előttem lesz még a "ranglistán", ami inkább csak szimpla pontlista.


Istenem de hülye vagyok.. :)))Nem jöttem rá hogy miért van 40 pontjuk. :)

Amúgy ez a 40 fogadás 140ftomba került, úgyhogy nem áll a pénzem a fogadásban :)