TippmixPro

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 35 vendég van a témában


Hát nekem nem javult meg, de legalább így egy nap már sikeresen el lett "bukva" :)

Sajnos nekem se. De azért írtam nekik egy levelet, hátha utólag megkapom 🤷�♂️

Nézzetek rá. Ma már sikerült megkapni. 😉

Idézetet írta: Carpeks Dátum január 24, 2024, 17:38:14Vagy nem volt valami bónuszod, amit elfelejtettél megforgatni, és így eltűnt az egyenlegről?

Idézetet írta: dki1980 Dátum január 24, 2024, 15:56:30Nem lehet, hogy volt egy jóváírt nyereményed, amit utána visszavont (pl. hosszas VAR után)

Elméletben egyik sem, mert reggel volt már, vége volt minden eseménynek és bónuszról sem kaptam értesítést. Fogtam és az összes fogadásomról csináltam egy Excelt, aktuális fogadásonkénti egyenleggel, ami alapján tényleg lehet, hogy én vagyok a hülye, amit azért nem értek, mert napi szinttel nem kevés számmal dolgozok és felismerem, ha valami kerek. :-\

Minden jel arra utal utólag, hogy én néztem valamit be, amit nehezen akarok elfogadni, de kénytelen vagyok. Bocsi a korábbi kirohanásért.

Ezt a rasszista fogadóirodát. :D Az egyik kap, a másik meg semmit. Tipik magyar hozzáállás.

Idézetet írta: Csenii Dátum január 26, 2024, 19:36:49Ezt a rasszista fogadóirodát. :D Az egyik kap, a másik meg semmit. Tipik magyar hozzáállás.

Ezert lenne korrektebb szerintem a "globalis bonuszozas"
Adjon 3000ft fogadasra 3000frebetet, legyen elerheto az opcio mindenkinek. Aztan ugy sem hasznalja ki mindenki. Ez az adunk egy kis retegnek a tobbi meg bassza meg,  szanalmas. Ez kb teret ad arra hogy mondjuk a bonuszokat kezelo valaki a haverjanak dobalgassa az ajanlatokat. Szepen belevarazsolja a nickjet a listaba akik kapnak es kesz. Ki jon ra? Senki.

Hát mint az Unibet csinálja, ja. Aztán vagy kihasználja az ember vagy nem. Nagyon proli egy társaság ez a Tippmixpro. Kié amúgy? Lőrinc baráté?

Idézetet írta: Csenii Dátum január 26, 2024, 20:20:50Hát mint az Unibet csinálja, ja. Aztán vagy kihasználja az ember vagy nem. Nagyon proli egy társaság ez a Tippmixpro. Kié amúgy? Lőrinc baráté?
Hivatalosan a Szerencsejáték Zrt. a TippmixPro tulajdonosa.
Azaz "nem hivatalosan" csakis annyit lehet tudni, hogy azon keresztül a Fideszé.
Hogy azon belül éppen melyik "közelié", az kizárólag a nyalás minőségén múlik.

Milyen bónusz ez ? Ebből kimaradtam. Milyen koncepció alapján osztogatják ezeket ?

Hétfőn, Kedden nezesegessétek a prot mivel valószínű megint lesz valami bónusz egyeseknek.  :great:

Idézetet írta: Johnny 1234 Dátum január 28, 2024, 23:33:01Hétfőn, Kedden nezesegessétek a prot mivel valószínű megint lesz valami bónusz egyeseknek.  :great:

Nézegeti a halál...

Be lehet azt állítani valahol ezen a sz@ron, hogy ha tétrakás pillanata és a tét elfogadásának pillanata között negatív oddsváltozás történik, akkor ne fogadja el a tétet? Abszurd amit csinál..gyakran fogadok élőben gólokra, és sokadjára idegesít fel. Épp most történt, h egy 2,1-es oddsra klikkelek rá, erre megköti a fogadást 1,94-en.

Idézetet írta: UHT Dátum február 20, 2024, 18:11:14Be lehet azt állítani valahol ezen a sz@ron, hogy ha tétrakás pillanata és a tét elfogadásának pillanata között negatív oddsváltozás történik, akkor ne fogadja el a tétet? Abszurd amit csinál..gyakran fogadok élőben gólokra, és sokadjára idegesít fel. Épp most történt, h egy 2,1-es oddsra klikkelek rá, erre megköti a fogadást 1,94-en.
Profilom ➡️ hozzájárulások ➡️ szelvénybeállítások

Idézetet írta: Mehecske Dátum február 20, 2024, 20:31:16Profilom ➡️ hozzájárulások ➡️ szelvénybeállítások
Köszönöm!

Nálatok mekkora tétet enged a pro az oddsrakétára?
Mtk meccs btts.