Fogadási Stratégiák

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Sziasztok!! Én most azzal próbálkozok,h a nagyon kis (és elvileg tuti) tippeket játszom meg. Általában meccsek végén fogadok a 82.-83. perc környékén,h nem lesz az adott meccsen MÉG 2 gól.Ekkor olyan 1.09-1.06 az odds. Ha a 88-89.percig nincs találat akkor visszaadom 1.01es szorzóval. Ha esetleg ebben az időszakban találnának be a csapatok akkor is már csak a 2-3perces hosszabítást kell kihúznom gól nélkül. Most 200 euróval játszom meccsenként. Eddig egész jól gyarapodik a bankom. Vélemények? Van aki próbálkozott ehhez hasonlóval?

ManUTd!

Melyik fogadóirodánál alkalmazod ezt a fogadási módszert?

Ezekben elég sok bukta lehetőség van,amit beírtatok az utóbbi pár napban és hozzászólásban.
Alapvetően nem jó az a felfogás sem, hogy a kiskaput keressük.Ezt el kéne felejteni.

Mindenesetre köszi a felvetéseket. GL

 :cya:

Látom, hogy sokan próbálkoztatok ezzel a 40/40-es szériával, több kevesebb sikerrel, de 4-5-ig kb mindenki eljutott.

Ebből kiindulva, elkezdtem gondolkozni egy szisztémán. Következőre jutottam:
Hétfőtől-péntekig, vagy esetleg szombattól-péntekig próbálok 1,4-es szériát futtatni, ez ugye 5-6 szelvény. 1000 HuF-al kezdeném, tippmixen több okból: 1, Elbuktam bet365-on a pénzem és nincs keret feltölteni 2, Így legalább megtudom állni, hogy naponta kizárólag egy tippem legyen.
A sorozatot úgy képzeltem el, hogy:
       
         -végig az egész nyereményt vissza, így egy hét alatt meg5x-hetne a feltett összeg.
     
        -az első nap a nyeremény 10%, a második nap a 20%, 3dik nap 30%-át, a többi nap pedig szintén csak a 10%-át félretenni, így ha hétfőn kezdem a sorozatot, szerdán már biztos plusszba zárok,de a végére csak olyan 3500Ft            körül  jövök ki..(ha bejönnek a tippek :D)

Igazából csak egy kis alaptőkét szeretnék nyerni ezzel a módszerrel, mert tulajdonképpen elúszott az eddig szépen, apránként összenyert profitom. Szerintetek ilyen rövidtávon van értelme félrerakni vagy inkább mindennap az egész "termést" visszaforgatni?

Várom a tanácsokat :)



"Szerintetek ilyen rövidtávon van értelme félrerakni vagy inkább mindennap az egész "termést" visszaforgatni?"
Szerintem jobb apránként elbukni, mert akkor legalább tovább tart a játék.  :)

Idézetet írta: laca Dátum január 22, 2011, 23:14:46
1. Simán bele tudsz nyúlni két 0-0-ás meccsbe.
2. jól hangzik, hogy vársz az elején, csak ha éppen akkor lesz egy gól, akkor szopsz.

Srácok, gondoljatok már bele! Ha érne valamit a tétemelés, akkor mindenki pénzt termelne a fogadással. Miért van az, hogy ehhez képest szinte mindenki bukik? Baromira kidobott idő ezzel kisérletezni, persze ha 14 éves lennék, biztos én is próbálkoznék ilyenekkel. Hobbinak jó, ez igaz, de aki pénzt szeretne, az inkább dolgozni menjen.

Szerintem azert nem ijen siralmas a hejzet , azert vannak ojanok akik ebbol elnek , es jol elnek , ne varjatok hogy valaki becammog a forumra , kozzetesz egy ojan alomstrategiat amivel az irodak par honapon belul tonkre mennek mi meg milliomosok leszunk egy eszaka alatt ... azert ennek ijen "ameriaki alom" szaga van . Nem konnyu es epp ezert nem sokan tudnak ebbol megelni de mindenki probalkozik kisebb nagyobb eredmennyel . Velemenyem szerint ha valaki a tokeletes strategiat keresi , az semmikeppen nem ojan lesz amit a neten siman elolvas es kaszal vele , szerintem mindenki sajat maga utan es igenyei utan kell alakitsa , igy azok a strategiak amik nyilvanossagra vannak hozva szerintem mukodnek de bizonyos dolgokat azert nem mondtak el , bizonyos "parametereket" amik fugvenyeben ezek rendesen mukodnek . Miert mondom ezt ? Szerintem ha valakinek van egy 100%-osan termelo strategiaja annak nincs oka nyilvanosagra hozni mert ugye csomo penzt keres vele , viszont ha csak felkesz otlet vagy felkeszen mukodo strategia akkor kidobja egy konyvben es keres vele nemi penzt , es tudja hogy nem igazan mukodik de jo lesz az mert uj dolog a piacon kihasznalva a fanatikusok "fuggoseget".
Lehet sokanak ez total baromsag de en valahogy igy latom ezt az egeszet .Nem lehetetlen de sok ido es munka kell hozza es azert sok jo otlet van a forumon amibol lehet valami .
Sok sikert mindenkinek. :cya:

Igaz. Ha valakinek van tuti stratégiája, az nem fogja közkincsé tenni. Ha meg nincs, akkor ide jár tippekért. Viszont elég könnyen  lehet építeni itteni ötletekből is stratégiát ami működhet, de az átlag ember nem akar gondolkodni, ő csak a készet várja, méghozzá ingyen. Na ilyen meg nincs. Én saját stratégiával játszom, és nem mondom, hogy tuti. És azt sem, hogy most azonnal megosztom. De tény, hogy nekem kényelmes, szériánként + 30% és ha bukok, ( márpedig néha bejön ez is ) akkor a feltett összeg 63 %-át bukom. Tehát ha 3x jön és negyedikre elmegy, még akkor is pluszban vagyok. De ennél jobb az arány. Átlag 8-9 szériánként jön 1 bukás. És ami fontos, hogy nem ésszel fogadok, 8 mint azt már írtam régebben) hanem ami jön. 1 kikötésem van, hogy csak focira.

Szóval a lényeg: ötletelni nektek kényelmes 8 anyagilag és időben) stratégiákon, nem kell vérszemet kapni ha hirtelen jön a siker, és ha van strat akkor fölösleges papíron tesztelni. Ha jön papíron akor mit érsz vele, ha élesben elsőre elmegy?


Idézetet írta: Raindancer Dátum január 29, 2011, 12:23:34

Szóval a lényeg: ötletelni nektek kényelmes 8 anyagilag és időben) stratégiákon, nem kell vérszemet kapni ha hirtelen jön a siker, és ha van strat akkor fölösleges papíron tesztelni. Ha jön papíron akor mit érsz vele, ha élesben elsőre elmegy?



Szerintem ami jon papiron annak elesben is jonnie kell , a tesztet lehetoleg alaposan kell elvegezni es minnel nagyobb "sample" -n . ( na de back to bussines   :cya: )

nagyon jok a stratik sok ötletet meritettem belöle köszönöm mindenkinek
sziasztok :cya: :ok:

Sziasztok!

Nem tudom hányan használjátok a geeks toy tréder programot,de amennyiben van közöttetek ilyen akkor szeretném ajánlani a következő
magyar nyelvű fórumot melyet nem rég indítottunk,itt a külömböző trédelési stratégiákról és a programról olvashattok.
http://www.geekstoy.com/forum/forumdisplay.php?f=93

üdv

Sziasztok, szeretnék segítséget kérni teszteléshez, véleményt a szisztémáról...(elképzelhető hogy nem én írom először)

szisztéma:

1.: Csinálunk 6db szelvényt..egyenként 4es szorzóval...(ez lehet 5-ös...6-os..tetszés szerint)

2.: megjátszuk őket 6/1, 6/2, 6/3, 6/4, 6/5, 6/6 -os kombinációban...100ft-tal.

     Ez összesen 63 szelvény...==> 6300ft

3.: Számításaim szerint a következő képpen alakulna:

                               4-es szorzóknál                           5-es szorzóknál                           6-es szorzóknál

     1 jó szelvény            400ft                                                 500ft                                            600ft

     2 jó szelvény            2400ft                                               3500ft                                          4800ft

     3 jó szelvény            12400ft                                             21500ft                                        34200ft

     4 jó szelvény            61000ft                                             130000ft                                      240000ft

     5 jó szelvény            215000ft                                           777500ft                                      1700000ft

     6 jó szelvény            1600000ft                                         4665000ft                                    12300000ft

4.: Van egy olyan extra lehetőség is, hogy úgy állítod össze a szelvényeket, hogy mondjuk 2 nap alatt játszák őket. az első nap menjenek le a nagyobb oddsú meccsek...és minden szelvényből egy-egy meccs maradjon a második napra, lehetőség szerint két esélyes események....és ne fedjék egymást időben...ezáltal lehetőséged lesz biztosító fogadásokat is kötni...
      pl.: az első nap után 4 szelvényed állva maradt...2 elment...   
            a második napon a 4-ből már 2 bejött, egy elment..és még van egy pl. 1.33 as kosármeccsed...
            ha a példánkban 4es szorzójú szelvényekkel játszunk, akkor ugye ha bejön a 3. meccs, nyerhetünk 12400ft-ot..
            a kosárlabdameccsünk másik szorzója mondjuk 3*...így megrakjuk 4100ft-tal......így akármi lesz a kosármeccs    nyertünk 2000ft-ot ...(nem nagy pénz, de ha ugyanezt megcsinálod a 4.várható győztes szelvénnyel az már jóó)


Lényegében ennyi lenne...várom esetleges véleményeteket....továbbá szerintetek mi lenne az ideális meccsösszetétel egy 4-es szorzójú szelvényhez??? (2.00*2.00......vagy...2.00*1.50*1.35.....vagy stb.)

Üdv mindenkinek! Engem az érdekelne, hogy mekkora tőkével lenne értelme belevágni Martingale-es stratégiába. Illetve egy X tőkének kb hány százaléka termelhető ki kb havi profitként. Én úgy számoltam a 10%-os profit havonta az biztonságosan hozható lenne. Pl  100.000 HUF-ból havi 10.000 HUF minimum és biztonságosan teljesíthető. Érdekelne néhány profi sportfogadó véleménye. Csak lehetőleg ne azt írjátok, hogy végtelen mennyiségű pénz kell hozzá. 8) :cya:

Idézetet írta: realmadrid70 Dátum április 12, 2011, 18:10:21
Üdv mindenkinek! Engem az érdekelne, hogy mekkora tőkével lenne értelme belevágni Martingale-es stratégiába. Illetve egy X tőkének kb hány százaléka termelhető ki kb havi profitként. Én úgy számoltam a 10%-os profit havonta az biztonságosan hozható lenne. Pl  100.000 HUF-ból havi 10.000 HUF minimum és biztonságosan teljesíthető. Érdekelne néhány profi sportfogadó véleménye. Csak lehetőleg ne azt írjátok, hogy végtelen mennyiségű pénz kell hozzá. 8) :cya:

Szerintem mindenképpen, ha van olyan tipped ami biztosan bejön mielőtt elfogy a tőke, ha nincs akkor a végtelen mennyiségű is kevés  :redchug:

Idézetet írta: realmadrid70 Dátum április 12, 2011, 18:10:21
Üdv mindenkinek! Engem az érdekelne, hogy mekkora tőkével lenne értelme belevágni Martingale-es stratégiába. Illetve egy X tőkének kb hány százaléka termelhető ki kb havi profitként. Én úgy számoltam a 10%-os profit havonta az biztonságosan hozható lenne. Pl  100.000 HUF-ból havi 10.000 HUF minimum és biztonságosan teljesíthető. Érdekelne néhány profi sportfogadó véleménye. Csak lehetőleg ne azt írjátok, hogy végtelen mennyiségű pénz kell hozzá. 8) :cya:

www.google.hu


A Wikipédia azt írja (amivel mélységesen egyetértek):
A martingale-módszer "csak akkor működne, ha a játékosnak végtelen sok pénze lenne, és bármilyen sokáig, és bármekkora tétekkel játszhatná a játékot. A valóságban előbb-utóbb bekövetkezik egy olyan hosszú vereségsorozat, ami alatt elfogy a pénze, vagy eléri a megengedett maximális feltehető összeget. Így a martingale-t játszók általában sok kis nyereség után egy katasztrofális veszteséggel fejezik be a játékot."