Fogadási Stratégiák

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


Nekem az a véleményem, hogy statisztikával sosem lehet legyőzni az irodákat.

Idézetet írta: ab_aevo Dátum május 10, 2013, 13:44:19
Nekem az a véleményem, hogy statisztikával sosem lehet legyőzni az irodákat.

Hmm, ha nem statisztikával akkor  mivel?

Idézetet írta: Thomaschan Dátum május 10, 2013, 13:49:02
Hmm, ha nem statisztikával akkor  mivel?

Avval, hogy nagyon értesz egy sporthoz, tudsz apróságokat olyan eseményről, csapatról, játékosokról amiket az irodák nem tudhatnak minden egyes sporteseményről.

Idézetet írta: ab_aevo Dátum május 10, 2013, 14:14:26
Avval, hogy nagyon értesz egy sporthoz, tudsz apróságokat olyan eseményről, csapatról, játékosokról amiket az irodák nem tudhatnak minden egyes sporteseményről.

Akkor nagy  a baj.   :o

Idézetet írta: ab_aevo Dátum május 10, 2013, 14:14:26
Avval, hogy nagyon értesz egy sporthoz, tudsz apróságokat olyan eseményről, csapatról, játékosokról amiket az irodák nem tudhatnak minden egyes sporteseményről.

Én gyakorlatilag már jobban ismerem a snooker játékosokat mint a környezetemben élő embereket... :ok: Meg is van az eredménye :)

Utananeztem enis ennek a strategianak es valoban az esetek nagyreszeben a jegkorongmerkozeseken a hosszabitasban szuletik gol!A kerdesem az lenne ,h van itt a forumon valaki aki jartas a jegkorong vilagaba, es esetlegesen tudnatok olyan irodat ajanlani ahol tudok fogadast  :)kotni a hosszabitas idotartamara?!Elore is kossz a valaszokat. :)

Idézetet írta: Pikaa Dátum május 10, 2013, 13:42:06
Üdv skacok!  :)

Találtam (vagyis a haverom) egy nagyon érdekes stratégiát. Jégkorong mérkőzéseknél arra fogadunk, hogy a hosszabbításban lesz gól. Néztem egy kis statisztikát, máj. 1 és máj.9 között. Összesen 19 mérkőzés volt, ahol volt hosszabbítás és ezekből csak 2 mérkőzésen nem született gól. Sajnos nincs tapasztalatom a jégkoronggal kapcsolatosan, ezért is lennék kíváncsi a ti véleményetekre.

Tapasztalaitokat,véleményeiteket szívesen várom!  ;)

#1521 május 10, 2013, 22:48:39, Knapp
Idézetet írta: Thomaschan Dátum május 10, 2013, 20:07:21
Akkor nagy  a baj.   :o

Igen, ott lehet megverni a bukikat, ahol te többet tudsz náluk.
Ez viszont tanulható!
Az élő fogadásnál te pl. láthatod a meccset, a buki meg az idő eltelte, az eredmény, na meg a beáramló tétek alapján állítgatja a szorzókat. Ő nem a meccset nézi, nem látja a labdabirtoklást, a helyzeteket, csak kapja a meccseseményekről az adatokat.

Mondjuk élő- és meccs előtti fogadásoknál is pontosan annyit lehet bukni, amennyit felteszel. Többet nem.  :)
Azt kell megtanulni, hogy türelmesen várni a megfelelő alkalomra. Nehéz ez, mert van 10 000 fogadási lehetőség ebben a pillanatban is, amire tehetnék, DE lesz 5 perc, 5 óra és 5 nap múlva is ennyi! (amíg nem blokkolják az irodák oldalait. hehe)

Azt előre el kell tervezni, hogy mikor fogsz először pénzt kivenni, ha elkezdesz fogadni!
Mivel ha jól megy, az ember általában mohóbbá válik, tétet emel és visszabukja az addigi nyereségét. Talán pont ezért a fordított stratégia működik: nyertes széria után pénzkivonás (pl. megdupláztad a bankod, utaltasd ki a felét! Onnantól már nem veszíthetsz "ebben a körben".), vesztesnél meg, ha hiszel magadban, akár óvatos tétemelés is jöhet.

Hja, a többség alacsony szorzókra tesz és a többség veszteséges.
Alapvetően a szorzó nem a buki, hanem a fogadók értékítéletét tükrözi!
Ha valamire sokan fogadnak, akkor a szorzó esni fog, mert a buki nem akar sokat bukni. (a neve nem innen van!  :D  )
Nekem egy alacsony szorzó mindig gyanús. És legtöbbször értéktelen.

Egy 3-as és egy 1.5-ös szorzó között az a különbség, hogy az esélytelen csapat 3-ból egyszer, az esélyesebb meg 3-ból kétszer fog nyerni az erőviszonyok alapján!  (két kimenetelben gondolkodva)
Ha megteszel 1000 db 3-a szorzós tippet és 1000 db 1.5-öst, akkor kb. ugyanakkora nyereséged lesz a végén, hisz ha jók voltak a szorzók, akkor lesz kb. 667 nyertes fogadásod 1,5-ös szorzóval vagy lesz 333 db 3-as szorzóval, ha mindig a magasabb szorzót választottad!
Az eredmény (a profit) lényegében ugyanannyi.
Szerintem ehhez annyi jön még hozzá, hogy az alacsony szorzók sokszor túl alacsonyak az elvárthoz képest, hisz a népek arra pakolnak és ez torzítja, lefelé löki a szorzót. Ugyanakkor az elmozdulás túlértékelheti a másik oldalt. (a bunda meccsek sem 1.1-es szorzókra játszva szoktak előfordulni...)

A legtöbben a rossz találati arányt nem tudják elviselni, ezért próbálnak a "biztató" alacsonyabb szorzókba kapaszkodni.  ("sok zöldet")
Ennek az is az oka, hogy rövid távon, pár tucat fogadásnál semmiféle stratégia eredményét nem lehet lemérni, s aki erre nem szán megfelelő mennyiségű időt és (hát igen...) pénzt is, az nem tud róla meggyőződni, hogy mire képesek a szorzók és saját maga.  :)
Mindenki tud olyan stratégiákról is mesélni, amit kidolgozott és még véletlenül sem vitt végig... :D

Ennek is több oka van: emberi tényezők mellett a rosszul megválasztott tétnagyság.
Olyan tétekkel kell dolgozni, amelyek komfortosak számunkra, ahol nem jelentkezik a pénz elvesztésétől való félelem!
Ez lehet 100 ft vagy 100 000 is, kinek hol kezd megremegni a keze.
(apró szépséghiba, hogy az olyan tétnagyságnál, ahol jól érezzük magunkat, általában akkora nyeremények jellemzőek, amelyeket kevésnek érzünk... :D  )
Ha viszont megvan a kellő rutin és magabiztosság (következetesség), akkor nyugodtan meg lehet tenni a jól megválogatott alacsonyabb szorzókat is, magas téttel akár.

Ha egy jó tippre nem mersz tenni, mert sajnálod a pénzt, akkor jön majd az önsajnálat, hogy mégpedig én éreztem!

Aztán ahogy fogy az egyenlegünk, úgy kezdünk elbizonytalanodni és másként viselkedni: próbáljuk gyorsan visszanyerni a veszteséget (ez egy jellemzője a szerencsejáték függőségnek, tessék rá odafigyelni! Ilyenkor gép kikapcs, elmegy sétálni! Igen, mínusz 20 fokban is.  :D  Annál hosszabb séta, minél idegesebb vagy!), vagy tényleg ész nélkül kezdünk mindenre pakolni.
Na ebben az élő fogadás tényleg veszélyes, mivel akár 1 perc alatt is kiértékelhetik a szelvényünket, így ott a gyors nyeremény illúziója...

Mit is akartam ezzel az egésszel mondani?!   ;D

Idézetet írta: Lacapi Dátum május 02, 2013, 15:40:43
Mivel mostanában messze nincs annyi időm fogadni, meg statisztikákat böngészni, mint régebben, kiagyaltam magamnak egy szisztémát: dupla esélyt játszok, minden meccsre a lehetséges háromból kettőt: 1X és X2-t. Ez több szempontból is előnyös:

Hátránya ha 5 kettest találsz egymás után, ebből kétszer a hazai odds 1X-re 1,2 alatti... Bank nullázva... 128 meccsig tartott a széria.

Home Run, avagy a nagy nyeremény garantált!

Ez a stratégia baseball-ra lett tervezve. Ez azt jelenti, hogy nem tudod más sportágakra használni! Viszont az is biztos, hogy boldog leszel, hogy felfedezted ezt a stratégiát.
Ha megnézed a statisztikákat, láthatod, hogy minden csapatnak van hosszan tartó nyerési illetve vesztési szériája. Mi ezt fogjuk kihasználni.
Annyit kell csupán tenned, hogy válassz ki egy csapatot, akire azt gondolod, hogy meg tudod tippelni, mikor tud felmutatni egy ilyen sorozatot. Az alábbi csapatokat nem ajánljuk ilyen fogadásra: New York Yankees, Red Sox, Atlanta Braves. És hogy ezeket miért nem? Mert a sportfogadói irodák jól tudják, hogy sok ember játszik ezekre a csapatokra, ezért olyan oddsokat adnak rá, amik a pénztárcáink ellen vannak.

Miután megvan a csapatod, vársz egy jelre. És hogy milyen jelre? Ez csak attól függ, hogy milyen szériát választottál ki: ha nyerésit, akkor addig vársz, amíg a csapatod nem nyer egy meccset, majd megkezded a fogadást. Amennyiben nem nyerési hanem vesztési szériát választasz ki, akkor pedig az első vereségig vársz. Akkor fejezed be a játékot, ha a széria megszakad, azaz a vesztési szérián bejön egy nyerés, akkor vége, ha a nyerési szériába üt be egy vesztés, akkor szintén abbahagyod.
FONTOS! A szériádnak akkor lesz vége, ha 3 nyerés vagy 3 vesztés (szériától függően) következik be egymás után, hisz ebben az esetben nyereséggel fejezted be a játékot.

A várható profit: x – x – 0.5x

Először is elhatározod h mennyi is legyen az x. Legyen most 1000 Ft. Ebben az esetben a fogadásaink igy fognak kinézni:

1000 - 1000 - 500

Tehát vársz a jelre. Ahogy megkapod, elhelyezed az első fogadásodat úgy, hogy az első nyereséged 1000 legyen ( 1000/ (odds-1)). Amennyiben ez jön, jöhet a második majd a harmadik fogadás. Amennyiben mind a hárommal nyersz, új sorozatot kezdesz, hiszen nyertél. Azonban ha valamelyik fogadásoddal vesztesz, akkor vársz ismét egy jelre, és újrakezded a szériát.
Fontos megjegyezni, hogy amennyiben a 3. fogadásoddal vesztesz, de az addigi 2 fogadásoddal több pénzt nyertél, mint amennyit a harmadikkal elbuktál, akkor inkább könyveld el úgy, hogy nyertél, és kezd egy új sorozatot.

Forrás: tippster.hu

Idézetet írta: Pikaa Dátum május 17, 2013, 21:21:29
Home Run, avagy a nagy nyeremény garantált!

Forrás: tippster.hu

Bookie Buster nem is tudom, hányas sorszámú stratégiája. Ha jól visszakeresel, lehet még ebben a topikban is megtalálod az egész dokumentumot (de ha itt nem, akkor valamelyik másik topikban). Azt hiszem talán jaaas kolléga magyarította, érdemes elolvasni és elgondolkodni rajta.  :cya:

Sziasztok!

Osztol szeretnek tesztelni egy strategiat: foci: az europai topcsapatok merkozeseit a kezdes elott nehany nappal backelni, majd bizva abban, hogy sokan fogadnak rajuk, es ezaltal az odds csokken, alacsonyabban layelni a kezdes elott.
Kerdesem az lenne, hogy szerintetek mikor backeljek? Vagyis mennyi penz legyen min a "piacban"? 5.000eur vagy 10.000?
Illetve mi a velemenyetek errol?

Betfair topicban nem kaptam valaszt

Szerintem a sportfogadás már nem olyan mint pár éve volt. Amikor elkezdtem tippmixelni 4-5 éve nem emlékszem már pontosan ( legelső szelvényemet Barcelona-MU bl döntőre tettem :D ) akkor a heti 4-5 szelvényből szinte mindig bejött egy jobb heteken 2-3 is. Valahogy úgy érzem hogy a neves csapatok akkor még jobban hozták a formájukat nem volt annyi meglepetés, a kis csapatok többször kaptak ki a nagyobbaktól stb. Egyszerűen hihetetlenek amik most vannak pl örményország otthon kikap máltától 5 nap múlva meg elveri dániát idegenben 4-0 ra. Na én ilyenekre nem emlékszem csak az elmúlt 1-2 évben láttam ilyeneket.

Szerintem a jó stratégia a meglepetések eltalálásán alapul. Csinálni kell egy napi tuti 10 meccset és egyszerűen mindegyiket a legnagyobb szorzóra tenni. A legtöbb fogadóirodánál vannak jó kis kombinációk pl 10 meccset kinézel ami mondjuk nagyon nagy esélyes hazainak számít és mindet megteszed vendégre. 10 meccset 2es kombinációkban mert 10 tuti meccsből 2 simán elmehet el is szokott többnyire. 10/2 es kombi 45X tétet jelent és tegyük fel hogy egy sor nyer ( 2 meccs lett meglepetés ). Mondjuk hogy a 2 vendég szorzó ami bejött 7 és 6.5 akkor már vissza is jött a tét. Ha meg ugye több lesz meglepi több is jön. Egy próbát megér szerintem.

Idézetet írta: kunisse Dátum június 12, 2013, 23:07:41
Szerintem a sportfogadás már nem olyan mint pár éve volt. Amikor elkezdtem tippmixelni 4-5 éve nem emlékszem már pontosan ( legelső szelvényemet Barcelona-MU bl döntőre tettem :D ) akkor a heti 4-5 szelvényből szinte mindig bejött egy jobb heteken 2-3 is. Valahogy úgy érzem hogy a neves csapatok akkor még jobban hozták a formájukat nem volt annyi meglepetés, a kis csapatok többször kaptak ki a nagyobbaktól stb. Egyszerűen hihetetlenek amik most vannak pl örményország otthon kikap máltától 5 nap múlva meg elveri dániát idegenben 4-0 ra. Na én ilyenekre nem emlékszem csak az elmúlt 1-2 évben láttam ilyeneket.

Szerintem a jó stratégia a meglepetések eltalálásán alapul. Csinálni kell egy napi tuti 10 meccset és egyszerűen mindegyiket a legnagyobb szorzóra tenni. A legtöbb fogadóirodánál vannak jó kis kombinációk pl 10 meccset kinézel ami mondjuk nagyon nagy esélyes hazainak számít és mindet megteszed vendégre. 10 meccset 2es kombinációkban mert 10 tuti meccsből 2 simán elmehet el is szokott többnyire. 10/2 es kombi 45X tétet jelent és tegyük fel hogy egy sor nyer ( 2 meccs lett meglepetés ). Mondjuk hogy a 2 vendég szorzó ami bejött 7 és 6.5 akkor már vissza is jött a tét. Ha meg ugye több lesz meglepi több is jön. Egy próbát megér szerintem.

Ez csalóka, mert ugyan van sok meglepetés, de pl. egy Barca rekord pontszámmal nyerte a spanyol bajnokságot.

A válogatottak közötti különbségek kezdenek kiegyenlítődni, ez tény.
Egyébként olyan csapatokról beszélünk, amelyek évente ötször egy hétre jönnek össze, ez legtöbbször látszik is a játékukon. (a barátságos meccsek meg kifejezetten paródiák néha a második félidei 14 cserével, miközben addig sem volt épkézláb csapatjáték)

Rengeteg a "közepes" csapat, amelyiknek attól függ az eredménye, hogy éppen milyen napot fognak ki.
Na meg az sem mindegy, hogy támadnia kell-e egy csapatnak vagy várhat a kontrákra.
Az örményeké is ilyen csapat. Ahhoz kevés, hogy otthon lehozza gond nélkül a papírformát Málta ellen (a vereségük azért meglepett, 0:0-ra játszottam.   :) ), Dániában meg az 1. percben találtak egy gólt, aztán meg beindítgattak az egyre jobban kitámadó dán védelem mögé.

Ez mondjuk tényleg nem volt benne az előzményekben, de nem szabad emlékezetből pakolni a csapatokat, a lehető legtöbb meccsüket meg kell nézni. (a vb-selejtezőkből több tucatnyit ad a bet365 egy meccsnapon!)

Az viszont biztos, hogy minden meccsen van legalább egy (de inkább több) legalább 7-es, 8-as szorzó, ami nyerni fog!
Pl. a 20. percben magas szorzóval fogadhatsz arra, hogy ki fog vezetni a 30. percben.
Vagy egyszerűen eltalálhatod a végeredményt is!

Ebből kiindulva én fociban már hanyagolom az alacsony szorzókat. (1.5 alatt nagyon ritkán játszom 1x2-re, de inkább 1.7 körül van a határ)

Ha egy csapattól sima győzelmet várok és csak 1.4 a szorzója, akkor inkább azt játszom le, hogy 0-ra nyer, ami már kb. kétszeres pénzt fizet, vagy hogy már félidőben vezetni fog és úgy nyer!
Ha ez a két dolog reálisan nem várható a meccsen, akkor az nem is lesz olyan sima, hogy 1.4-ért érdemes lenne megjátszani...

A stratégiádhoz hasonlót néha én is szoktam játszani, kézilabda döntetlenekből és foci 0:0-akból kombinálva, de legtöbbször beérem a sima, kötés nélküli játékkal és ha nem jön egy meccs sem, akkor kicsit tétet emelek legközelebb.
A variációknál az a gond, hogy 10 meglepetést, 10 nagy szorzót akarunk összeszedni mondjuk egy hétvégére, akkor abban lesznek hasra ütésre berakottak is, miközben ezek közül is lehet értékeseket találni:
kézilabda x-eknél úgy szűkítek, hogy az azonos motiváció legyen az alap (azonos tét vagy tétnélküliség), lehetőleg semleges pálya, vagy a pályaválasztó legyen kicsit gyengébb. Külön jó, ha valamelyiknek elég a döntetlen.
Foci 0:0-ánál meg: ha nem ismerek név szerint egy csatárt egyik csapatból sem, már jó pont! Ehhez jön az egymás elleni meccseik története.
Találtam olyan párosításokat, ahol 8 legutóbbi meccsből 3 vagy akár 4 is 0:0 lett, vagy éppen 8-ből 6 alkalommal maximum 1 gól esett.


A magas szorzók vadászatában segíthet a droppingok figyelése is, ami azt jelenti, hogy azokat a szorzókat játszod meg a lassú irodáknál, amelyek elkezdtek zuhanni máshol.
pl. 7.5-ről beesik 6.8-ra egy szorzó a bet365-né vagy a Pinnaccle-nél, akkor az vállalható 7.3-ért egy lassabban reagáló bukinál.

Idézetet írta: Knapp Dátum június 13, 2013, 04:24:34
Ez csalóka, mert ugyan van sok meglepetés, de pl. egy Barca rekord pontszámmal nyerte a spanyol bajnokságot.

A válogatottak közötti különbségek kezdenek kiegyenlítődni, ez tény.
Egyébként olyan csapatokról beszélünk, amelyek évente ötször egy hétre jönnek össze, ez legtöbbször látszik is a játékukon. (a barátságos meccsek meg kifejezetten paródiák néha a második félidei 14 cserével, miközben addig sem volt épkézláb csapatjáték)

Rengeteg a "közepes" csapat, amelyiknek attól függ az eredménye, hogy éppen milyen napot fognak ki.
Na meg az sem mindegy, hogy támadnia kell-e egy csapatnak vagy várhat a kontrákra.
Az örményeké is ilyen csapat. Ahhoz kevés, hogy otthon lehozza gond nélkül a papírformát Málta ellen (a vereségük azért meglepett, 0:0-ra játszottam.   :) ), Dániában meg az 1. percben találtak egy gólt, aztán meg beindítgattak az egyre jobban kitámadó dán védelem mögé.

Ez mondjuk tényleg nem volt benne az előzményekben, de nem szabad emlékezetből pakolni a csapatokat, a lehető legtöbb meccsüket meg kell nézni. (a vb-selejtezőkből több tucatnyit ad a bet365 egy meccsnapon!)

Az viszont biztos, hogy minden meccsen van legalább egy (de inkább több) legalább 7-es, 8-as szorzó, ami nyerni fog!
Pl. a 20. percben magas szorzóval fogadhatsz arra, hogy ki fog vezetni a 30. percben.
Vagy egyszerűen eltalálhatod a végeredményt is!

Ebből kiindulva én fociban már hanyagolom az alacsony szorzókat. (1.5 alatt nagyon ritkán játszom 1x2-re, de inkább 1.7 körül van a határ)

Ha egy csapattól sima győzelmet várok és csak 1.4 a szorzója, akkor inkább azt játszom le, hogy 0-ra nyer, ami már kb. kétszeres pénzt fizet, vagy hogy már félidőben vezetni fog és úgy nyer!
Ha ez a két dolog reálisan nem várható a meccsen, akkor az nem is lesz olyan sima, hogy 1.4-ért érdemes lenne megjátszani...

A stratégiádhoz hasonlót néha én is szoktam játszani, kézilabda döntetlenekből és foci 0:0-akból kombinálva, de legtöbbször beérem a sima, kötés nélküli játékkal és ha nem jön egy meccs sem, akkor kicsit tétet emelek legközelebb.
A variációknál az a gond, hogy 10 meglepetést, 10 nagy szorzót akarunk összeszedni mondjuk egy hétvégére, akkor abban lesznek hasra ütésre berakottak is, miközben ezek közül is lehet értékeseket találni:
kézilabda x-eknél úgy szűkítek, hogy az azonos motiváció legyen az alap (azonos tét vagy tétnélküliség), lehetőleg semleges pálya, vagy a pályaválasztó legyen kicsit gyengébb. Külön jó, ha valamelyiknek elég a döntetlen.
Foci 0:0-ánál meg: ha nem ismerek név szerint egy csatárt egyik csapatból sem, már jó pont! Ehhez jön az egymás elleni meccseik története.
Találtam olyan párosításokat, ahol 8 legutóbbi meccsből 3 vagy akár 4 is 0:0 lett, vagy éppen 8-ből 6 alkalommal maximum 1 gól esett.


A magas szorzók vadászatában segíthet a droppingok figyelése is, ami azt jelenti, hogy azokat a szorzókat játszod meg a lassú irodáknál, amelyek elkezdtek zuhanni máshol.
pl. 7.5-ről beesik 6.8-ra egy szorzó a bet365-né vagy a Pinnaccle-nél, akkor az vállalható 7.3-ért egy lassabban reagáló bukinál.

A dán-örmény meccset példaként hoztam fel csak a meglepetésre. Ehhez a stratégiához találn a Brazil B osztály lenne a legjobb ott viszonylag sok nagy szorzó jön.

Sziasztok!

Egy ideje követem az oldalt! És sokat segít!

Nem tudom jó topicba írok-e, de olyan mennyiségű témátok van (szerencsére), hogy nehéz volt eldönteni. De talán témába vág és elég sokan is olvassátok.                                                                                                                                               

Tavasz körül kezdtem el komolyan foglalkozni sportfogadással.                                               

Először tipmixxel (netes irodánál ekkor még nem volt számlám) Martingale-re alapoztam,eldöntöm mennyit akarok nyerni és ezt figyelembe véve plusz az odds-ot határozom meg a tétet.                                                                                                                                     
Aztán ha az első kör nem jött be, akkor rakom a másikat úgy, hogy belekalkulálom az előző veszteségét. De ezzel nem is szaporítom a szót, biztos ti is ismeritek.                                                                               
Ezt a taktikát próbálom tutista módon játszani, ami csak annyit jelent, hogy általában top csapatokra teszek, hazaira max. 2-es ritkán 3-as kötésben kiválasztva az aznapi szerintem legbiztosabbat statisztikák, elemzések, tippoldalak segítségével.Így általában 1,8-2,3-as odds jön össze. Ez napi max. 1-2 óra.                 
Ezzel a technikával 2 hónap alatt hoztam a bankom felét, ami azért szerintem nem rossz, de 1-2 alkalommal rezgett a léc és nyár elejére a bajnokságoknak is vége lett, jött az uborkaszezon.     
Tuti meccseket nem nagyon találtam, meg az olykor a rezgő lécek is az online fogadás világába tereltek.

A neten különböző oldalakon és fórumokon rengeteg stratégiát találtam, megismertem az ázsiai hendikep-et is,  próbáltam kiszűrni a használható startégiákat, aztán tesztelni is őket. Ezért a tippmixen megszerzett profitot felutaltam a bet 365-re (kis keresgélés plusz fórum után ők tűntek a legszimpatikusabbnak) Azóta már szereztem bwin-t is.

És elkezdtem: öngólra fogadtam kötésben, hogy nem lesz; teniszre, hogy adogató nyeri a játékot vagy a pontot; 40-40-re; teniszben befogadtam a favoritot, ha 1,5-re felment a szorzója, aztán vissza, ha szükség volt rá; fociban a második félidő elején x-nél 1,5 szorzón 1 vagy 2-re 78. perc körül vissza x-re, ha mégsem született gól, aztán még ekkor is bukó, de kevesebb, meg ezt is ki lehet hozni 0-ra vagy pluszra is, de az már necces, ha mégis lesz gól. Ennek keres(t)em az alternatíváit.

Pár száz ezret már megforgattam így viszonylag kis téteken, csak sajna még nem sok profittal (most néztem történetben tét: 918 ezer, nyereség: 933 ezer)
Tudom, érzem hogy van benne lóvé, csak még rá kellene jönni, hogyan lehet leghatékonyabban kiszedni, (hogy ne menjen a bank roll rovására).

A surbet is érdekel(t) (ezt a témát végigolvastam nálatok) csak sok negatívum volt legfőképp a tétkorlátról, de a middle, polish middle talán járhatóbb út lehet...? (bár nekem még nem tiszta 100%-ban, hogy is lehetne profin csinálni, a keresők ajánlatait is nézegettem).

Napi szinten foglalkozom a témával, hétköznap meló után este 6-10-ig, hétvégén 8-10 óra simán megvan (igaz a magánéletnek nem a legjobb, de valamit valamiért, meg csak itthon vagyok, legalább is ezzel védekezem)

Most nagyjából ennyi volt bennem, remélem nem voltam sok így elsőre,  tudtok segíteni,  és a későbbiekben én is hasznos tagja lehetek majd a fórumnak.

Minden észrevételt, jó tanácsot és hozzászólást várok, szívesen fogadok.

Üdv. és sok sikert mindenkinek!